31-03-08

Reacties op de film van Geert Wilders

Moedig kan men het Westen in ieder geval niet noemen. Nog vooraleer de film van Geert Wilders werd vrijgegeven waren er al televisie-uitzendingen met welwillende sympathieën voor het moslimgeweld over de hele wereld en waarvan je kon zien dat de sprekers het zowat in hun broek deden van schrik. Tenslotte ga je niet in discussie over moslimgeweld met olie producerende moslimlanden en bekritiseer je hen niet over hun visie op de koranteksten of - nog erger - de status van de vrouw in de islamwereld.

“Geert Wilders begreep het niet goed”, zei men na het zien van de film. “De film is gemeen en vals”, riepen ‘onze’ moslims. Neem bijvoorbeeld Soerat 8- vers 60. Waarin Wilders spreekt over terroriseren, dat had volgens de islamkenners ‘angst aanjagen’ moeten zijn.
Wilders had bijvoorbeeld ‘terreur’ geschreven in plaats van ‘angst’, terwijl het om een vertaling uit het Engels ging, waar terror wel degelijk angst betekent. De koranverzen zijn verkeerd geciteerd, zeiden ze, want Wilders had delen uit de verzen weggelaten.
Want na die zin over terreur staat er "En als zij (de ongelovigen) geneigd zijn tot vrede, wees daar dan ook toe geneigd en stel je vertrouwen op Allah (God)"

Hierbij laten ze wel na erbij te vertellen dat ‘vrede’ bij islamieten helemaal niet dezelfde betekenis heeft als ‘vrede’ in het Westen. Volgens de koran kan er alleen maar vrede op de wereld zijn in ‘het huis van Allah’, met andere woorden, als de hele wereld zich bekeerd tot de islam.

Ondertussen knijpen de Nederlanders alweer de billen dicht. De ex-moslim van Iranese afkomst, Ehsan Jami, wil op zijn verjaardag op 20 april een tweede film lanceren. Deze keer een tekenfilm over Mohammed die een erectie krijgt bij het zien van een negenjarig kind. De tekenfilm krijgt de naam The life of Mohammed'

Wat mij speciaal ergert is vooral de status van de vrouw in de meeste islamitische landen. (En als het van sommige linkse burgvaders afhangt, binnenkort ook in Europa met Londen - Amsterdam - Brussel en Antwerpen als koplopers).
Een geit wordt in sommige streken beter behandeld dan een vrouw.

Hoelang zal het Westen de ogen nog sluiten voor het leed dat vrouwen wordt aangedaan? Waarom stopt het Westen niet met gulle giften aan landen die deze gruwelijke feiten in stand houden?
Moslimvrouwen in het Westen protesteren evenmin tegen het leed dat hun ‘zusters’ wordt aangedaan. Integendeel, zij dragen het symbool van onderdrukking en dat kan enkel betekenen dat ze ermee akkoord gaan.

Als er dan al eens eentje protesteert, wordt haar identiteit afgepakt zoals bij Hirchi Ali.

Vrouwenbesnijdenis heeft bijvoorbeeld niets te maken met de koran, ook al willen sommigen dat laten geloven.
Het is een oud gebruik dat stamt uit de tijd van Zarathoestra waar de rol van de vrouw beperkt was tot het voortbrengen van een nageslacht. Dochters waren toen ook niet van tel. Er moesten zonen gebaard worden. Een misval mocht evenmin. Wanneer kon aangetoond worden dat “een vrouw haar vrucht had nedergeworpen uit eigen ‘drift’ en dit kon bewezen worden (doordat ze niet besneden was) dan mocht men haar aan stokken spietsen.

BEKIJK DEZE FILM (niet geschikt voor gevoelige zielen) – KLIK HIER

14:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

En de niet-moslimvrfouwen in het Westen? Janice schreef:
Moslimvrouwen in het Westen protesteren evenmin tegen het leed dat hun ‘zusters’ wordt aangedaan. Integendeel, zij dragen het symbool van onderdrukking en dat kan enkel betekenen dat ze ermee akkoord gaan.

Volledig akkoord, Janice maar ... is er soms wel protest van de feministen of de brede vrouwenbeweging alhier ?

Gepost door: Ropie | 31-03-08

Joodse agitator Joods propagandafilmpje vol leugens. Geen enkele moslima is niet fier op haar religie. Probeer maar eens met eentje te trouwen als ongelovige, en haar aldus te 'redden' uit de klauwen van de islam. Ik wens u veel succes.

En waarom komen die prowesterse iraanse vrouwen niet massaal naar het westen gevlucht? Al wat er van ginds komt zijn homo's (Ehsan Jami ook), en dan nog vooral naar het homoparadijs Holland. Get real.

Gepost door: Ibn Saud | 31-03-08

Toevallig, mijn beste, ken ik zeer goed twee ex-moslimvrouwen die met een Vlaming getrouwd zijn. En een Marokkaan die met een Vlaams meisje getrouwd is, kindjes heeft en met de islam niets meer wil te maken hebben. Hij geeft zich zelfs uit voor Fransman omdat hij verlegen is voor zijn eigen volk.
Net als de Marokkaan die vroeger bij ons in dienst was. Ook hij gaf zich uit voor Italiaan (om dezelfde reden) en ook hij is getrouwd met een Vlaamse en heeft kindjes.
Zo zie je maar, we geven de hoop op een goed einde nog niet op. Een goed einde kan alleen maar komen uit integratie.

Gepost door: Janice | 31-03-08

Inderdaad Ropie, het blijft ijzig stil aan de linkse kant. Net zo stil als bij het vrouwenstemrecht dat destijds zowel door de liberalen als de socialisten werd tegengehouden.

En gelijke rechten kennen ze nog steeds niet. Want onder liberaal/rood bewind werd er nog altijd niets gedaan aan gelijk loon voor gelijk werk voor vrouwen.

Linkse feminisen en vrouwenbewegingen? Een lachertje...

Gepost door: Janice | 31-03-08

och Janice het is in feite allemaal erg eenvoudig..ik las in een posting bij Bart hoe indertijd de film van Charlie Chaplin "The Great dictator" werd verboden in England ...het stuitte tegen de borst van de Nazi's ze wilden "vriendjes" blijven ,deels ook uit angst...idem nu ...ze willen kost wat kost ,vriendjes blijven met heel die moslimtroep want als ze het olie kraantje dichtdraaien !! zit heel het westen op zijn "gat" DAT is de reden en "niks" anders..Het is hun "geluk" dat... Wilders en VB bestaat ,zo kunnen ze ,de schuld van alles wat niet in hun plannen past ...in hun schoenen schuiven, want dat zijn de onverdraagzamen, de racisten de mestkevers enz enz enz ......Diegene die geld (veel veel geld)hebben ,hebben ook macht,diegene die afhankelijk zijn moeten luisteren !!! zich onderwerpen ! ...of anders !!!....Die superrijke woestijnbewoners hebben alles kunnen kopen ,ze weten met hun geld geen blijf ,er is niets dat ze nog niet hebben,wat kunnen ze nog verlangen ??? de wereld domineren ?...ze sleuren er een God Allah en een profeet bij... en sturen hun troepen die zich als " burgers" nestelen als kankergezwellen in onze samenleving een troep idioten (de meesten toch) die alles geloven die het sprookje van Allah voor realiteit nemen...en stampt niet tegen hun schenen ,want dan....en onze correcten politiekers hun mes snijd aan twee kanten,denken ze, het elimineren van een politieke tegenstanders door hunne domme achterban te doen geloven dat we racisten,onverdraagzaam enz zijn...en anderzijds het bepamperen van die troep middeleeuwers om stemmetjes te winnen...ze zijn nu al zover dat ze feitelijk niet meer terugkunnen ...Europa zit in een wurggreep van de Islaaaaaaam en al diegene die dat niet kunnen of willen beseffen zoals op uw blog ,die paar exemplaren hun postings schrijven.... een DV ,ABBV,donkkerrood of hugo..zijn sukkelaars.blinden,zielig en te beklagen ,niet waardig dat zij onze voetzolen aflikken,verwerpelijke kleine mensjes !!!! in feite erger dan een fanatieke onderontwikkelde Moslim ,want die weet niet beter !!

Gepost door: Rene | 01-04-08

Danneels Wat al lang door velen werd vermoed werd vandaag bevestigd: na de politieke elite gaat ook de kerkelijke overheid zich tot de islam bekeren. Vandaag kwam kardinaal Danneels al 'uit de kast'. De rest zal massaal volgen. Nu de gewone gelovigen nog. Is daar nog iemand?

Gepost door: GVA | 01-04-08

iran ‘OMSTREDEN IRAANSE WET MOET BEKERINGEN AFREMMEN’
BRUSSEL (KerkNet/Adnkronos)

– De omstreden wet die aan het Iraanse parlement wordt voorgelegd en waardoor ‘afvalligen’ van de islam voortaan ter dood veroordeeld worden, moet volgens analisten een rem plaatsen op de bekering van de jongeren die zich massaal van de islam afkeren, omdat zij komaf willen maken met de talrijke beperkingen die deze godsdienst hen oplegt. Volgens officieuze cijfers keerden zich de voorbije vijf jaar één miljoen Iraniërs, vooral jongeren en vrouwen, van de islam af en bekeerden zich tot evangelische Kerken. Evangelische predikanten erkennen dat het aantal bekeerlingen hun stoutste verwachtingen ruimschoots overtrof. Een anonieme katholieke priester: “Dit hoge aantal bekeerlingen is de reden waarom de regering de verdrukking van christenen nu een officieel karakter geeft. Vaak vernemen wij na een tijd dat mensen al geruime tijd in een huis samenkomen om te bidden, zonder echte geestelijke leidsman. Wij kunnen al lang niet meer spreken over bekeringen tot het christendom, maar over een massale exodus uit de islam.”

Gepost door: Godfried | 01-04-08

In Iran werd al lang een opstand van intellectuelen verwacht, maar dat ze het op die manier gingen doen overtreft mijn stoutste verwachtingen.

Gepost door: Janice | 01-04-08

Goe nieuws amaai Godfried das goe nieuws..natuurlijk worden die Iraanse jongeren het beu..ze hebben ook een kijk op het westen en weten wat daar allemaal mogelijk is ... in Belgie niet natuurlijk hier mogen ze doen wat ze willen en zijn hevige Islaaaaam gelovigen als het hun past...het zijn toch allemaal kleine details die erop wijzen dat heel hun Islaam middeleeuws gedonderd toch niet past in onze moderne tijden.. de mensen worden slimmer, in die landen waar de Islaam echt van toepassing is , ze kreperen daar gewoon en hebben helemaal geen vrijheid meer ...toch raar dat er geen protesten zijn over het optreden van militairen tegen de Taliban,dat is toch de "creme" van de Islaaaaaaaam ... ik hoop maar van ganser harte dat het allemaal mag goedkomen ,dat ze hun profeet opsluiten in hun moskee zoals wij Jezus en al zij atributen hebben opgesloten in de kerk...Een Moslim is tenslotte een mens zoals wij ,alleen in dat koppeke hebben ze met de jaren een hoop onzin opgeslagen
..

Gepost door: Rene | 01-04-08

't zal wel slijten, want in het zogenaamd "beschaafd" Belgie heeft het toch ook geduurd tot nà de tweede wereldoorlog eer de vrouwen stemrecht kregen.
De sossen leden toen een verpletterende nederlaag want àl de nonnen stemden (verplicht vanwege de bisschoppen) voor de kaloten.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 01-04-08

Balkenende Balkenende: de islam is het probleem! Hoe durft hij?

Gepost door: Bert | 04-04-08

Zeer interresant. Bedankt Bert

Gepost door: Janice | 04-04-08

De commentaren zijn gesloten.