01-04-08

Chauffeur joeg iedereen van de bus omdat hij wou bidden.

Een Britse buschauffeur die zich bekeerde tot de islam rolde tijdens een rit zijn bidmatje uit , joeg iedereen van de bus en begon te zingen en te bidden richting Mekka.

Nadien mocht iedereen terug op de bus, maar niemand durfde nog meerijden omdat er een gevaarlijk uitziende rugzak op het gangpad stond.

Lees en bekijk film hier: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article976258.ece

15:34 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

7 jaar langer leven De man deed dat duidelijk niet om de mensen te pesten, maar om gezondheidsredenen, zo blijkt nu uit een studie:

Kerkgangers leven 7 jaar langer
geplaatst: dinsdag, 1 april 2008, 11.58 uur

De levensverwachting van regelmatige kerkgangers ligt zeven jaren hoger dan die van mensen die ver van de Kerk staan. Dat heeft de Amerikaanse medicus Dale A. Matthews op een gezondheidscongres meegedeeld. Volgens door Matthews en collega’s uitgevoerde studies worden kerkbezoekers gemiddeld 82 jaar en niet-kerkgangers 75. Religieuze overtuigingen en praktijken hebben niet alleen bij christenen positieve effecten op de gezondheid. Een onderzoek in Israël leverde op dat mensen in een religieus getinte kibboets duidelijk langer leven dan in een seculiere. De arts en schrijver van vele handboeken presenteerde wetenschappelijke onderzoeken die zijn theses onderbouwen. In 1972 was reeds bij 91.000 patiënten in Californië gebleken dat wekelijkse kerkbezoekers zelden aan hart-. long- en leverziektes leden. In Italië voerde men bij 144 vrouwelijke religieuzen meer dan 30 jaar lang regelmatig medische tests uit, waaruit bleek dat er geen enkele last had van hoge bloeddruk. (kath.net)


Gepost door: Godfried | 01-04-08

Wat ze al niet doen om mensen terug de kerk in te krijgen, hé?

Gepost door: Janice | 01-04-08

Waarom ? Waarom verlangensommige mannen om oud te worden?
Als +70 kan men toch maar enkel nog een slippertje doen met: uitgedroogde, rimpelige scharminkels ofwel moortelvette trienen met uitgezakte buiken en "hespen" vol cellulitis. (tenzij men genoeg ping-ping kan op tafel leggen om een Oostblokhoertje te betalen als Dick toch nog eens z'n kop wil rechten.)

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 01-04-08

Haram idee !! Ik kan best begrijpen dat de Allahvrezende chauffeur iedereen liet uitstappen,want bidden met "kont" omhoog ..zou iemand op het idee kunnen brengen om hem....een ferme shot tegen zijn......

Gepost door: Rene | 02-04-08

Nieuwste Busincident En wat te denken van het nieuwste 'busincident'? Is papzak Danneels nu content dat iemand burgerzin getoond heeft? Hij heeft het wel bijna met zijn leven moeten bekopen hoor ik. Maar ja, we wilden multicultuur, we hebben multicultuur. Wat klagen we eigenlijk?

Gepost door: Procureur Generaal | 02-04-08

Wat jij ervan weten wat er gebeurt zijn in echt leven ? Net zoals bij zaak De Moor uitlokking , racisme en poging tot wurging van slachtoffer die zich dan laat vallen op grond en laat afvoeren om televies te halen, aanhangers va Vlaams Blok allemaal.

Gepost door: Ahmed | 02-04-08

Janice kunt ge die "A" niet gewoon "afvoeren" die is zoveel moslim als gij en ik...gewoon ne flauwe plezante !

Gepost door: Rene | 02-04-08

Ik stel de ultieme oplossing voor, Hugo: speciale bussen "slegs vir muslims", met een fundamentalist aan het stuur, en een bordje vooraan met: "Opgelet: Allah aan boord".

Gepost door: Procureur Generaal | 02-04-08

zegt Renee tegen zichzelf.....

Gepost door: Hugo | 02-04-08

Ja, het is inderdaad erg wat er nu weer gebeurd is, en het zal er niet op verbeteren.

En dan het openbaar vervoer maar promoten...

Gepost door: Janice | 02-04-08

Ik heb het slachtoffer "George" gekend als een collega van de "jeugdbrigade" een toffe en moedig man..ik hoop dat hij vlug hersteld en deze nachtmerrie achter zich kan laten.....
Ik weet een ding met zekerheid dat bruin maatschappelijk krapuul zal het zeker niet proberen...""er nog niet aan denken""....dergelijk "kattekwaad" in hun thuislanden uit te halen....want dan krijgen ze een """"straf""""" om "U" tegen te zeggen , in hun "heimat" beschikken zij niet over het woordje racist noch zijn ze een kansarme minderheid...daar krijgen ze gewoon een shot onder hun kl.......dank zij "vooral" de groene en rode correcte ,verdraagzame politiek,voelen onze bruine bouwstenen voor de toekomst zich sterker en sterker...Groene Mie Katoen zegde in haar toespraak als nieuwe voorzitter...dat het straffen van minderjarigen pas echt crimineel is...als gevolg van dergelijke politiek moet men miljoenen investeren aan bijkomend personeel camera's enz enz voor het openbaar vervoer ...dat Mie Katoen zich verder bezighoud met windmolekens , de vogelkensdans en haar partij-vriendenkring met "spaarkaske"...als er geen "echte" maatregelen en straffen komen die "afschrikken" gaan we een regelrechte ramp tegemoet....Nu weet iedereen het met zekerheid...als hij zijn medemens wil helpen of beschermen tegen die bruine "kankers" wordt je verrot geslagen...en met een goeie adv ...ne Luckx bv riskeer je nog een veroordeling voor racisme en uitlokking

en Hugo ,blij je terug te zien een bewijs dat je kacheltje goed werkt...en eindelijk heb je eens een posting geschreven met "inhoud" uw intellectueel peil waardig....nog altijd de voetzolen aan het likken van onze woestijnbroeders ??? dat filmke van Wilders ook gezien .......goe ! niewaar

Gepost door: Rene | 02-04-08

Ik ben tegen ALLE geweld, uitgelokt of niet, zelfs vanwege mijn man.

Gepost door: Mieke | 02-04-08

Laat horen Mieke !! Mieke,inderdaad wie kan geweld nu goedkeuren,als je tegen geweld bent ,ben je zeker geen liefhebber van bepaalde strekkingen uit de Islaaaaaam,zoals dat filmpje van Wilders laat zien of de docu die Janice op haar web heeft geplaatst...of je wat dacht je van dat nieuw busincident...vraag is wat kunnen we daaraan doen ,hoe moeten we dat aanpakken ,bidden ? een bougie branden, op bedevaart gaan met een paternoster in de hand...misschien weet jij de oplossing , wat is uw alternatief ???

Gepost door: Rene | 03-04-08

Misschien weet Hugo de oplossing ! dat is een expert op het gebied van "verzet" het is alleen niet erg duidelijk tegen wie of wat hij zich verzet !!

Gepost door: Rene | 03-04-08

De commentaren zijn gesloten.