01-04-08

Oud nieuws?

Wie het filmpje van Geert Wilders 'oud nieuws' vond, kan hier zien hoe actueel het in feite nog steeds is.


"Jews are a people who cannot be trusted," Imam Yousif al-Zahar of Hamas told the faithful. "They have been traitors to all agreements - go back to history. Their fate is their vanishing. Look what they are doing to us."

At Al Omari mosque, the imam cursed the Jews and the "Crusaders," or Christians, and the Danes, for reprinting cartoons of the Prophet Muhammad. He referred to Jews as "the brothers of apes and pigs."

Commentaren

Rik Koolzaad op pad De delegatie bestond uit veertien toplui van het maatschappelijk middenveld, waaronder Stefaan Declercq van Oxfam-Solidariteit, Ilse Dielen van het ACV en ACW, Jos Geysels van 11.11.11., Nelly Maes van het Vlaams Vredesinstituut en Koen Van Bockstal van Oxfam Wereldwinkels.

"We vielen van de ene in de andere verbazing. Een week lang schommelden onze gevoelens tussen kwaadheid en onbegrip," vatte Leen Laenens van het Actieplatform Palestina de algemene indruk samen.


Economisch, politiek en sociaal is de Palestijnse samenleving aan het desintegreren. "De bezetting vernietigt de cohesie die elke samenleving nodig heeft om als samenleving te kunnen leven," aldus Rik Coolsaet. (PVDA-Indymedia)

Koolzaad vindt dus dat elke samenleving cohesie nodig heeft om te kunnen overleven, behalve de europese samenleving blijkbaar, die mag kapotgemaakt worden door massa-immigratie. De moslims mogen wel met tientallen miljoenen in europese nederzettingen komen wonen, maar de israelis mogen geen nederzettingen bouwen in moslimgebied. Wie zijn dan eigenlijk de racisten?


Gepost door: Procureur Generaal | 01-04-08

Inderdaad de bezetting vernietigt de cohesie...de bezetting van Borgerhout bv of bepaalde delen van Brussel...ze hebben groot gelijk !! De cohesie kan er echter komen als wij Vlamingen zich massaal tot de Islaaaaam bekeren....maar!! ...met al de Chinezen maar ni met den ....Ik vraag me af hoe een Ibn of een Ach-men-Bed,die hier al eens posten,in de veronderstelling dat zij echte Islamieten zijn ..zouden reageren als zij bv in Iran wonen...hier bij ons kunnen zij een grote bek opzetten ,ze genieten van onze verworven vrijheden,beschikken over het woordje racist,kunnen doen en zeggen wat ze willen en worden achternagelopen door bepamperaars die alles doen om hun terwille te zijn...maar in bepaalde landen zoals Iran mogen ze nog niet in alle vrijheid een sch...t laten,want hunne Koran zal wel voorzien waar en in welke omstandigheden zulks toegelaten is.Het is feitelijk geruststellend,het Islaamprobleem zal zichzelf oplossen,er is een enorme verdeeldheid,ze moorden elkander uit de Sjilieten bevechten de Janssenstieten en de zoveel andere tieten gaan niet accoord met de primitieten enz enz ...hier in Belgie heb je maar een soort de profi of parasitieten...Het is zeker niet aangenaam voor "echte" jongeren die weet hebben van het vrije westen en die moeten leven in en onder de knoet van Iraanse Allah machtshebbers...de oppositie in die landen is groter dan men denkt,ieder mens wenst een goed en gelukkig leven en onder het juk van een overjaarse ,grapjas als profeet en een Allah is zoiets onmogelijk...dat is uiteindelijk de reden waarom er zoveel hun land ontvluchten om in vrijheid te kunnen leven.Spijtig dat onze politieke correcte boerekinkels en dat "vervloekt" centrum ter bevordering van het racisme totaal blind en doof zijn

Gepost door: Rene | 01-04-08

Muur FRANSE BISSCHOPPEN PLEITEN VOOR MENSWAARDIGE MIGRATIEPOLITIEK

Mgr. Andre Vingt-Trois, de aartsbisschop van Parijs, pleitte bij de start van de voorjaarsbijeenkomst van de Franse bisschoppen voor een menswaardige migratiepolitiek en vraagt te vermijden dat Europa een burcht wordt: “De geschiedenis leert ons dat er geen enkele muur bestaat die de noden van de andere kant kan weerstaan.” Mgr. Vingt-Trois pleit voor een sterker Frans engagement inzake ontwikkelingspolitiek, opdat mensen ook in hun land van herkomst een waardig leven kunnen leiden. “Ook als iemand niet beantwoordt aan de toelatingsvoorwaarden voor ons land, houdt hij niet op een mens te zijn die met respect en waardigheid moet behandeld worden. Niemand mag in onmenselijke omstandigheden worden opgesloten.”

Gepost door: Godfried | 02-04-08

Hij heeft natuurlijk gelijk, maar zou hij niet beter de Westerse regeringen aanklagen die de corrupte dictators in het zadel houden? Al het geld dat bv. Naar Afrika gaat (en dat waren de laatste 10 jaar zowat 32 miljard uit Europa) heeft geen enkel volk in Afrika verder geholpen. Alleen de 'chef' en zijn naasten werden schatrijk en zetten hun geld op een veilige buitenlandse rekening, zoals ook Arafat trouwens deed. (Toen hij stierf was hij zelfs rijker dan de koningin van Nederland en dat is toch al de moeite...)

Maar als de bevolking in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland of ons land vinden dat het wel genoeg is geweest, of als blijkt dat sommige culturen absoluut niet samen gaan met onze Westerse cultuur, dan zijn het racisten.

Lees dit:

Gepost door: Janice | 02-04-08

De kerk is knettergek Dat er geen enkele muur bestaat die de noden vd andere kant kan weerstaan, zoals deze pedofielenleider zegt, is niet waar. De Arabische wereld bewijst al decennia het tegenovergestelde. Saudi Arabie: 8 miljoen gastarbeiders, geen enkel probleem van ongewenste immigratie of illegaliteit.

Gepost door: Procureur Generaal | 02-04-08

in de naam van de vader de zoon en den heilige g.... Het enigste wat we nog kunnen doen is "bidden"

van de Islaaaaaaam verlos ons heer! (wie die heer ook moge zijn)

Van de profi of parasi-tieten verlos ons heer...

Van onze correcte menslievende ,groenrood verdraagzame politiekers ( die heel den boel naar de kl..helpen)
Verlos ons heer !!!

Veel zal het niet helpen ,maar je weet maar nooit!

Gepost door: Rene | 02-04-08

Procureur Saudi Arabie: 8 miljoen gastarbeiders, geen enkel probleem van ongewenste immigratie of illegaliteit.

Heb je dat gezien dat die twee Chinese gastarbeiders nog niet eens op straat mochten komen van die Saoudie in 'De weg naar Mekka'? "Go home" zei hij tegen hen, en ze vertrokken. De angst straalde van hun gezicht af.

Gepost door: Janice | 04-04-08

Ik heb het ook gezien. Die Arabieren hebben geen zelfvernietigende democratie en geen EU als ballast zou men kunnen zeggen als verklaring. Maar er zijn ook democratische landen die de islamitische invasie met glans doorstaan, zoals de oostbloklanden en Japan. En de EU alle schuld geven is ook niet eerlijk, want Zwitserland en Noorwegen zijn ook volgelopen met moslims en al even links als de EU. In Zwitserland begint het tij te keren, dat is waar, maar ook in Denemarken en in Holland, en dat zijn EU-landen.

Het is ingewikkeld.

Gepost door: Procureur Generaal | 04-04-08

De commentaren zijn gesloten.