03-04-08

Alweer een ‘incident’op de bus.

Een politieagent in burger die tussenbeide wou komen toen allochtone jongeren een koppel uitdaagden en aanvielen op de bus werd zelf aangevallen en zwaar gewond.
De man maakte zich bekend als politieman en toen sloegen alle stoppen door. De 62-jarige politieman werd zwaar toegetakeld. Toen de buschauffeur tussenbeide kwam kreeg ook hij klop. Hij werd geschopt en geslagen in de buik, hoofd en nek.
Horen we Danneels nu iets zeggen over autochtonen die wél tussenbeide komen?? Nee, natuurlijk niet.

Toen het crapuul uit het voertuig werd gezet aan het Koningin Astridplein kreeg de politieman opnieuw slagen van jongeren die hen aan de halte stonden op te wachten. Toen hij terug op de bus geraakte sloegen ze het raam aan zijn kant aan diggelen.
Hij verloor het bewustzijn en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Als hij sterft binnen enkele dagen, dan zal het heel waarschijnlijk weer NIET ten gevolge van de slagen zijn, maar had de man een verborgen gebrek dat nu pas boven water kwam.

Drie minderjarigen werden opgepakt.

De minderjarige verdachten gaan nu naar een gesloten instelling waar ze vermoedelijk binnen drie maanden alweer uit mogen en door hun vrienden als helden zullen onthaald worden.

De linkse gedachtegang is echter moeilijk te volgen. Zo schreef iemand in een reactie op het artikel in Knack, dat het zich niet om Marokkanen handelde maar om Joegoslaven en dat dit vermoedelijk ‘een domper op de vreugde’ zette.
Over crapuul gesproken…ze zijn blijkbaar even erg als het crimineel uitschot dat ze zo graag in bescherming nemen!
Hoe kan iemand nu zoiets schrijven?? Maakt het iets uit of ze uit Oost-Europa of de Maghreb komen wanneer men spreekt over ‘allochtone criminele jongeren’?? Voor hen blijkbaar wel en dat is volgens mij racisme in zijn meest ‘pure vorm’.

Ik hoorde laatst ‘Judge Amy’ in een aflevering zeggen “Nieuw-links is oud-rechts” en gelijk heeft ze.

12:27 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dit is ronduit schandalig. Iedereen moet met een zo gerust mogelijk hart het openb. vervoer kunnen nemen. Of de daders nu wit, bruin, zwart of turkoois; christen, atheïst, moslim of jood zijn, zij verdienen en krijgen hopelijk een zware straf.

(Hopelijk wordt de dappere politieagent snel weer beter en blijven de eventuele fysieke of psychische wonden beperkt.

Gepost door: Ikke | 03-04-08

stom zionist geval: spreekverbod voor die racisten chauffeurs zal er komen.
en weer slachtoffer spelen als bij wurger Demoor
vorige keer zal niet meer pakken.
ook allochtonen recht op zelf te verdedigen

Gepost door: Ahmed | 03-04-08

Goed zo AchmedRene. Leestekens zijn er nu al, nu nog de hoofdletters aan het begin van de zin en niemand zal er nog maar aan denken dat Achmed en Rene dezelfde persoon zijn. ;)

Ook weer frapant dat je, ondanks de nogal gebrekkige zinsconstructie, toch geen echte schrijffouten maakt. Zo zijn bijvoorbeeld toch wel moeilijke woorden, zoals zionist en vooral chauffeur (veerkeerdelijk: chaufeur), racisten (maar al te vaak geschreven als: rasisten, rassisten en ja zelfs rascisten) en allochtonen correct geschreven. Misschien is dit ook nog een punt waar je aan kunt werken.

Gepost door: Ikke | 03-04-08

Ik vraag mij af waarom GVA alle reacties gesupprimeerd heeft. Is het centrum voor autochtonenbestrijding weer bezig of is dat iets van Patje Onderlijfke en zijn aanhang.

Gepost door: Bob D Frankrijk | 03-04-08

Zwijgen als vermoord is de thans de boodschap aan hun personeel.

De Lijn legt personeel het zwijgen op
Om te vermijden dat De Lijn in een negatief daglicht wordt geplaatst door de eigen werknemers, wil de directie het personeel een spreekverbod opleggen. De vakbonden zijn daar niet over te spreken. Professor arbeidsrecht Roger Blanpain noemt het idee "hoogst ongebruikelijk".

Het zogeheten spreekverbod staat op de agenda voor de algemene vergadering van mei. Nu al kregen enkele personeelsleden schriftelijk of mondeling de dwingende vraag om minder loslippig te zijn. Om die regel officieel te maken, zou De Lijn een voorstel hebben klaarliggen om een spreekverbod in het arbeidsreglement vast te leggen.

(belga/tdb)

red power

Gepost door: Hugo | 03-04-08

Uitgelokt Uit Joegoslavie? Dus wsl Kosovaren of Bosniers, moslims dus. Het was te verwachten.

Uit goed ingelichte bron heb ik vernomen dat de agressie zou uitgelokt zijn: het jonge koppel weigerde de ogen neer te slaan bij het naderen van de moslims.

En 40 graven beschadigd in Herentals door 12-15 jarigen. Toch wéér geen moslims? Dan ook maar cameras op kerkhoven zeker?

Gepost door: Procureur Generaal | 03-04-08

Joegoslavie-tribunaal Ook in het Joegoslavie-tribunaal in den Haag zit de schrik voor moslims er goed in. De ex-premier van Kosovo werd vrijgesproken van misdaden tegen de menselijkheid ivm de verdrijving van de Servische bevolking uit de provincie. Talrijke Kosovaarse moslims waren aanwezig in het gerechtshof voor het geval de uitspraak anders had geluid. De rechter moest tot kalmte aanmanen.

Gepost door: Procureur Generaal | 03-04-08

kletsen op de blote "poep" van IKKE Allee, voor de eerste maal in de geschiedenis van Janice haar "blog" dat toch binnen afzienbare tijd de honderdste verjaardag mag vieren..zijn onze rode stripfiguren zoals een "Ikke" en een "Hugo" het met ons "eens" en keuren zij het allochtoon geweld op het openbaar vervoer "af"...Spijtig dat zij geen begrip hadden voor dat filmpje van Wilders..waar kwistig gebruik werd gemaakt van "bommetjes" en andere cultuurgebonden "fratsen" toen hebben ze echter hun denken en emoties onmiddellijk aangepast aan de richtlijnen van hun grote "rood groene" voorbeelden.. correcte menslievende begripvolle politiekers die de "gekwetsten" ..de "beledigden" in bescherming namen en hun afschuw uitspraken over zoveel onrecht onze bruine broeders aangedaan...den tram of de bus is natuurlijk iets anders,London Madrid, New York ,liggen wat verder...maar het is en blijft geweld en ....waarom..ze zijn vlug gekwetst...als er een allochtoon op je sm...slaagt en je geeft geen begripvolle glimlacht als reactie...zijn ze beledigd !!

Ikke ik heb reeds laten weten dat ik geen behoefte heb om de "Wulitser" prijs te winnen of "den Gouden Hugo"..ik hoop dat je mijn teksten begrijpt en dat is meer dan voldoende en de bedoeling...maar je bent er wel in geslaagd mij te vernederen en te krenken tot in het diepste van mijn ziel..dat was vermoedelijk ook uw bedoeling...AhmedRene...zelfs compleet aaneengeschreven ben je dan echt zo krapuleus,heb je dan geen greintje menselijk respect...foei Ikke ... foei!! moest ik de gelegenheid hebben ,ik gaf "kletsen" op je blote "poep"

Gepost door: Rene | 04-04-08

kletsen op de blote "poep" van IKKE
Allee, voor de eerste maal in de geschiedenis van Janice haar "blog" dat toch binnen afzienbare tijd de honderdste verjaardag mag vieren..zijn onze rode stripfiguren zoals een "Ikke" en een "Hugo" het met ons "eens" en keuren zij het allochtoon geweld op het openbaar vervoer "af"...Spijtig dat zij geen begrip hadden voor dat filmpje van Wilders..waar kwistig gebruik werd gemaakt van "bommetjes" en andere cultuurgebonden "fratsen" toen hebben ze echter hun denken en emoties onmiddellijk aangepast aan de richtlijnen van hun grote "rood groene" voorbeelden.. correcte menslievende begripvolle politiekers die de "gekwetsten" ..de "beledigden" in bescherming namen en hun afschuw uitspraken over zoveel onrecht onze bruine broeders aangedaan...den tram of de bus is natuurlijk iets anders,London Madrid, New York ,liggen wat verder...maar het is en blijft geweld en ....waarom..ze zijn vlug gekwetst...als er een allochtoon op je sm...slaagt en je geeft geen begripvolle glimlacht als reactie...zijn ze beledigd !!

Ikke ik heb reeds laten weten dat ik geen behoefte heb om de "Wulitser" prijs te winnen of "den Gouden Hugo"..ik hoop dat je mijn teksten begrijpt en dat is meer dan voldoende en de bedoeling...maar je bent er wel in geslaagd mij te vernederen en te krenken tot in het diepste van mijn ziel..dat was vermoedelijk ook uw bedoeling...AhmedRene...zelfs compleet aaneengeschreven ben je dan echt zo krapuleus,heb je dan geen greintje menselijk respect...foei Ikke ... foei!! moest ik de gelegenheid hebben ,ik gaf "kletsen" op je blote "poep"

Gepost door: Ahmed | 04-04-08

Het Verzet De drie daders hebben nog niet eens de kans gehad om een internationale voetbalmatch naar keuze te bezoeken, of de volgende buschauffeur heeft al klappen gekregen. Weeral uitgelokt natuurlijk, hij wou dat moslims betaalden zoals gewone mensen.

Soms denk ik eraan om ook in het Verzet te gaan, gij Hugo?

Gepost door: Bert | 04-04-08

Inderdaad, en De Lijn zei 'dat de chauffeur overdreef', terwijl het parket zei dat hij helemaal niet overdreef en dat hij ernstige verwondingen had.

Zover zijn we al...de slachtoffers mogen niet meer zeggen dat ze gewond zijn.

Gepost door: Janice | 04-04-08

Hela, 100 jaar? In januari was het 2 jaar geleden dat ik ermee begon.

Gepost door: Janice | 04-04-08

Frederique In Leuven vannacht ook weer een jong koppeltje ZONDER REDEN aangevallen door twee 'jongeren', en, verrassend, één heet Frederique! De andere: Mohammed, zoals gewoonlijk.

Gepost door: GvA | 04-04-08

Groot schandaal dat skynet hier niets tegen doet tegen zionistische verraders en militante van het Vlaams Blok, jodenpartij van antwerpen.
We gaan hogerop !!!

Gepost door: Ahmed | 04-04-08

PETISE TEKENEN !!! http://www.stopracismeopmediasites.be/


teken en stop deze forumms

Gepost door: Ahmed | 04-04-08

http://www.stopracismeopmediasites.be/


teken en stop deze forumms

Gepost door: Ahmed | 04-04-08

Ouders en grootouders van crminelen worden helden En Dan zouden de chauffeurs van De Lijn vragen om allochtone ouderen op de bussen in te zetten.

""Veel migrantenjongeren, bijvoorbeeld Marokkaanse jongens, aanvaarden geen enkel gezag, behalve van 'hun' ouderen. In Amsterdam en Rotterdam zetten ze meer dan 800 gepensioneerden in, en die aanpak is succesvol."" (HLN)

Straffe kost: de ouders en grootouders van een groot aantal crapuul worden ingezet om hun eigen opvoedingsfalen als verdienstelijk te laten overkomen.Ik zou mij doodschamen als ouder of grootouder, maar dat is blijkbaar niet iedere cultuur gegeven.
En kom nu niet vertellen dat tussen die gepensionneerden ook brave mensen zitten, hier en daar kan het, maar zoals bij hen de familiebanden liggen, dikwijls niet verder dan een resem neven en nichten is de kans zelf rechtstreeks of onrechtstreeks boter op het hoofd te hebben wel héél erg groot.
De politie van het gastland, het voedende land telt niet, dan maar eigen volk eerst inzetten. Als dat geen racisme is dan weet ik het ook niet meer...

Gepost door: Jade | 04-04-08

PETISE TEKENEN !!! Doe mij een plezier en teken ook deze petitie aub:

Gepost door: Georges | 04-04-08

De link klopt niet, ik krijg niets te zien van petitie

Gepost door: Hubert | 04-04-08

Achmed "the dead terrorist" Hahaha, die stomme Achmed... eerst een beetje vulgaire racistische praat posten om dan een website te posten die opkomt voor het censureren van zaken die hij zelf schrijft.

Neen Achmed, wij zullen NOOIT onze vrije mening opgeven, vrije mening stopt daar waar opgeroepen wordt tot haat of moord. Het geven van onze mening valtdaar niet onder, net zoals de uwe trouwens.

Gepost door: Den Amerikaan | 05-04-08

Ja, Achmed is racistisch tegenover alles wat niet islamitisch is, maar gaat zijn petitie hier wat promoten.

Gepost door: Janice | 05-04-08

Ik heb ergens gelezen dat volgens de nieuwste statistieken in verband met het gevaarlijkste beroep ter wereld de eerste plaats onlangs werd ingenomen door "chauffeur van de lijn" en laat de tweede en derde plaats respectievelijk slangenbezweerder en astronaut ver achter zich.....

Volgens geheime uitgelekte raporten "Van Brempt" is de enigste manier om reizigers en hun chauffeur een beetje bescherming te bieden op de avontuurlijke tochten van "De Lijn" een gewapende escorte van Kung-Fu specialisten te laten meerijden.....
Allochtone begeleiders aanwerven zou niet helpen,want deze worden aanzien als "veraders" wat de zaak nog erger zou maken...aldus het geheim uitgelekt rapport....

De enigste petitie die ik met veel plezier zou willen tekenen....zou het verzoek zijn aan de ouders ,opvoeders,familie ,imans en al diegene die invloed kunnen uitoefenen op het gedrag van hun bruine oogappels en dergelijken...ze een volwaardige opvoeding te willen geven ,aandacht aan hun persoon besteden ,respect bijbrengen voor het "land" en hun oorspronkelijke bewoners (inboorlingen) hun zeden en gewoonten ... die hun alle kansen geven om van hun leven iets te maken,dit in tegenstelling met hun thuislanden...

Ons worden allerlei petities door de strot geduwd wij moeten dit wij moeten dat en zus en zo,wij zijn racisten onverdraagzamen enz enz ...maar WANNEER komt er eens een initiatief van de zogezegde tegenpartij ,wiens fanatisme onverdraagzaamheid ,hun gedrag en opdringerigheid de oorzaak is van al de miserie die we nu kennen...Wij MOETEN respect tonen voor heel hun theater ,zijn onmiddellijk in hun .....(daar waar de onderzijde van hun rug van naam veranderd).....gebeten ! Wat staat daartegenover Wat doen ZIJ om zich symphatiek te maken...niks.. nothing.. rien...integendeel.

Mijn eventuele "taalfauten" slechte zinsbouw enz ..draag ik op aan mijn "goede" vriend en litterair deskundige van blogschrijfsels..de Heer "" IKKE ""

Gepost door: Rene | 05-04-08

inderdaad Bert "Hugo" zijn "verzet" zou zich beter toespitsen op de huidige terreur waarvan bussen van "de lijn" het slachtoffer zijn ,inplaats van nog steeds Nazi's te vervolgen die al lang in de hemel zitten of tussen hun gelijkgestemden in het paradijs van Allah...

Gepost door: Rene | 05-04-08

Ahmed hogerop met....... goed en moedig gesproken Ach-men-bed...ga "hogerop" maak gebruik van een "trapleereke" (ter verduidelijking voor "Ikke" een trapladderke)

Gepost door: Rene | 05-04-08

Verboden te voederen Van Brempt heeft naar 't schijnt de oplossing klaar: op iedere bus komt een bordje met: "Betreden op eigen risico".

Verder schijnt het samenscholingsverbod voor 'jongeren' in de multicultureel verrijkte wijk in Utrecht goed te werken. Dus waarom ook niet hier op het openbaar vervoer? Max één moslim per halte op de bus.

Of waarom geen apartheid op de bus zoals vroeger in de US voor zwarten? Normale mensen vooraan, moslims achteraan, met een scheidingsnet ertussen zoals voor honden in de auto. En een bordje "Verboden te voederen".

Gepost door: Procureur Generaal | 05-04-08

Rene, het gaat er helemaal niet om dat je eventueel schrijffouten zou schrijven, dat doet namelijk iedereen, ook ik! Het ging er gewoon om dat de schrijfstijl van Ahmed erg lijkt op de jouwe en ik trek daar mijn conclusies uit.

Maar nogmaals, ik wil hier niet de 'arroganterik' gaan uithangen en doen alsof ik perfect kan schrijven.

Gepost door: Ikke | 05-04-08

Achmed, altijd maar beloften. Ik hoop dat jij met hogerop gaan bedoelt dat jij je 72 maagden en de bijhorende schoonmoeders gaat opzoeken?

Gepost door: Bob D Frankrijk | 05-04-08

OK Ikke ,incident gesloten,ik houd niet van kleutermentaliteit..het ware beter dat alle Vlaming aan "een" zeel zouden trekken, ons verzetten tegen de gang van zaken waar wij allen het slachtoffer van zijn. De menslievende bepamperingspolitiek der correcte"grootmachten" zorgen voor nog meer problemen ...De ene ziet dat, de andere kan of mag dat niet zien , dat brengt enorme verdeeldheid waar onze "ambetante" allochtonen hun voordeel uit halen...
Maar mijn stijl vergelijken met de "stijl" van die Ach-men-bed ??? dat maakt, voor wat mij betreft,jou niet echt symphatiek.

Gepost door: Rene | 05-04-08

Allochtone begeleiders aanwerven zou niet helpen,want deze worden aanzien als "veraders" wat de zaak nog erger zou maken...aldus het geheim uitgelekt rapport....

Dat klopt. Bij multiculturele wijkfeesten worden de Marokkaanse toezichters ook uitgescholden voor 'Belgenpoepers'. Ik heb het zelf meegemaakt. Op de duur moesten ze gaan lopen.
Die gasten hebben daarna heel de boel afgebroken. Tentjes laten ineen storten, de poten van onde de tafeltjes kloppen. Zwarten werden bespuwd.
Diversiteit is oke voor mij, maar multicultureel is wel een groot probleem.

Gepost door: Hubert | 05-04-08

amaai Hubert !! dat was geen plezant feestje met al die verrijkers...en ...moest je daarna met de """bus""" terug naar huis ? hoe is dat afgelopen ?

Gepost door: Rene | 05-04-08

Gekke Zweden Ook in Zweden was er een busincident: een chauffeur werd ontslagen omdat hij een burkadraagster weigerde te laten opstappen. De moslima(?) kreeg bovendien 2500 euro morele schadevergoeding toegewezen.

Verleden week nog probeerde de fundamentalistische moordenaar van de vier Franse toeristen in Mauretanie aan de speurders te ontsnappen door zich te verbergen onder een burka.

De busmaatschappij, Arriva, heeft tevens bus- en treindiensten in de volgende landen: UK, Denemarken, Duitsland, Holland, Tsjechie, Polen, Italie, Portugal en Spanje. Als bij wonder hebben ze De Lijn nog niet overgenomen.

Gepost door: Procureur Generaal | 14-04-08

Wéér één! Wéér een busincident in A! Een jong meisje wordt aangevallen door een vrouw omdat ze haar en haar partner bekijkt! Ik kan niet genoeg herhalen beste mensen: bij het naderen van moslims aub de ogen neerslaan om alle problemen te voorkomen. Dat is toch maar een kleine moeite nietwaar? Verder heeft de multiculturele maatschappij immers niets dan voordelen, denk aan de pitta en de couscous.

Gepost door: Bert | 15-04-08

In 691 werd het statuut van de dhimmies vastgesteld, vandaag de dag gelden in de islamitische landen nog steeds dezelfde regels voor ongelovigen zoals christenen en Joden, dus niet-muzelmannen.

In die tijd was het zelfs onmogelijk om op anonieme wijze aan het maatschappelijk leven deel te nemen. Want de dhimmi kon worden herkend aan zijn klederdracht, een blauwe ceintuur.

De niet-muzelman had niet het recht paard te rijden, want dat nobele rijdier was voorbehouden aan de vrije burgers, de muzelmannen. En, mocht een dhimmi per ongeluk op zijn weg een muzelman tegenkomen, dan moest hij deze vrij baan geven, de ogen neerslaan en een nederige buiging maken. De dhimmies behielden in veroverde gebieden soms wel hun eigen kerken, synagogen en cultusplaatsen, maar mochten geen nieuwe kerken of synagogen meer bouwen.

De kerken werden ontdaan van hun klokkentorens, en er mocht geen kerkdeur of poort meer zijn die uitkwam op de grote weg of de hoofdstraat. ...

Einde citaat

Gepost door: Janice | 15-04-08

De commentaren zijn gesloten.