11-04-08

De uitverkorenen van Vande Lanotte.

De socialisten zijn werkelijk ten einde raad. Om hun clubje niet helemaal te zien ondergaan proberen ze zoveel mogelijk BVL’ers (Bekende Vlaamse Linksen) te rekruteren voor een plaatsje op de verkiezingslijsten. Nog even en ze vragen De Decker om mee in het kartel Sp.a/Spirit te stappen. Hij wil toch niets liever dan het Vlaams Belang bekampen. Vorige week, in Terzake, bleek dat overigens zijn enige politieke doel te zijn. Stel je voor – Sp.a/Spirit-LDD…
Maar voor het goede doel kan je desnoods wel een pact met de duivel sluiten.

De uitverkorenen van Vande Lanotte, je weet wel, de ex-voorzitter van Sp.a met het charisma van een pompbak, waren Phara de Aguirre, Torfs en Goedele Liekens, die allemaal bedankten voor de eer om in een zinkend schip te stappen.

Toen Phara de Aguirre, die overigens na haar ziekte veel zachter en menselijker overkomt dan ervoor, bedankte voor de eer en zei dat ze niets van politiek afwist,antwoordde Vande Lanotte, 'Om op de lijst te staan, moet je geen verstand hebben van politiek'.
Een boutade? Nee, helemaal niet als je ziet wie zij in het verleden zoal aan een belangrijk ministerpostje hebben geholpen. Mooi en hersenloos was goed genoeg.

Dat ze bang zijn voor de volgende verkiezingen staat als een paal boven water. Als ze denken dat ze kiezers kunnen ‘herwinnen’ die al lang voor het Vlaams Belang stemmen, door de Willockx-stunt om ex-voorzitter Van Hecke te vervolgen voor een onnozele bagatel, dan hadden ze toch beter wél iets van politiek afgeweten.

22:45 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

LDD DeDecker is eigenlijk een échte VLD'er, dwz iemand vooral voor de zelfstandigen. Anders was hij nooit bij die partij gegaan. Maar omdat de partijtop links was afgeslagen zonder omkijken, zodat ze niet zagen dat het peloton rechtsaf sloeg, is hij eruitgegaan. Maar het grote principe van Vrhfstdt is hij trouw gebleven: "Wij zullen ons succes afmeten aan de achteruitgang vh VB".

En de sossen (en anderen) met hun BV-formules, 't is te zielig om commentaar op te geven...

Gepost door: Procureur Generaal | 12-04-08

TON Trots op Nederland passeert VVD in peiling

HILVERSUM - Een week na de officiële presentatie van Trots op Nederland kan Rita Verdonk met haar beweging rekenen op negentien zetels in de Tweede Kamer, als er nu verkiezingen zouden worden gehouden.

Dat bleek vrijdag uit de politieke barometer van Synovate/Interview NSS en Nova.

Vergeleken met vorige week kreeg Verdonk er vijf zetels bij. Trots op Nederland is in de peiling inmiddels de VVD voorbij gestreefd. De liberalen komen uit op achttien zetels.

Gepost door: Rita | 12-04-08

het westers? bedrijfsleven Even off topic maar toch interessant.

Vanmorgen gehoord op onze onvolprezen propagandazender 0000, Een Nederlands vrouwmens, ik vermoed een reporter in Egypte, kwam triomfantelijk vertellen dat er in Egypte eindelijk reactie kwam op de film Fitna. Een of andere handelaar moet weigeren nog Nederlandse kaas te verkopen. Hierbij moest ze wel opmerken dat deze boycot eigenlijk gebeurde op vraag van HET NEDERLANDS BEDRIJFSLEVEN zodat deze eindelijk hun dreiging tegen Wilders konden hard maken en schadevergoeding eisen voor de gelede schade.

HOEVER KAN MEN GAAN OM ZIJN EIGEN VOLK TE VERRADEN ?

Gepost door: weerstander | 12-04-08

Het wordt steeds zieliger met de Belgische Politiek. Het enige wat nog telt is genoeg stemmen halen om een postje te hebben (Is eigenlijk nooit anders geweest). Als men dan nog moet gaan beginnen met B(eperkt) V(erstand) te gaan recruteren om nog stemmen te halen ipv. met een programma te komen zielig, zielig, zielig. Stel u voor Margriet Hermans voorzitter van VLD, wel kan misschien nog grappig worden

Gepost door: Bob D Frankrijk | 12-04-08

LDD Een clubje van mensen die niet durven aan te sluiten bij VB omdat ze eigenlijk een beetje te laf zijn!
Dat zie je als brulboei De Decker weer eens het VB aanvalt.
Er is toch wel iets anders te doen!
Maar dat durven ze nauwelijks.
EN
ze zijn zeer welkom op LE PALAIS want ze zijn een prima bliksemafleider en kunnen (misschien) wat stemmen pikken van het VB!

Gepost door: Erwin | 12-04-08

Spirit Spirit zoekt een andere naam. Als tweede links liberale partij (na open-vld) twijfelen we nog tussen:

- Open-VLD II

- Spirit of Allah

- De Bert en Bettina Club

Wie helpt?

Gepost door: Bert | 15-04-08

Lees ook mijn column op de website van het Vlaams Belang Borgerhout over een lokaal blad dat ze uitgeven.

Gepost door: Janice | 15-04-08

Farid Die Farid Hemdane mag dan mss geen moslim zijn, hij heeft wel voor de moslimpartij van Bert gekozen. Als één vd ouders moslim is, wint normaal het gen van die ouder het vd andere ouder, en wordt het kind ook als moslim geboren. Moslim WORDT je immers niet, net zomin als je homo wordt, je wordt geboren als moslim of als homo. Uitzonderingen en twijfelaars daargelaten.

Maar goed, van mij krijgt hij het voordeel vd twijfel, ook al omdat hij met een belgische getrouwd is.

Gepost door: Procureur Generaal | 15-04-08

De commentaren zijn gesloten.