12-04-08

Massale intocht van illegalen.

Ik vroeg mij al de hele week af waarom er zoveel Afrikanen met pak en zak rondliepen in Antwerpen.
Vertrokken ze terug naar huis? Op familiebezoek ergens in een ander Europees land?

Nee, integendeel, ze waren net aangekomen omdat er in het buitenland een gerucht de ronde doet dat er in ons land een massale regularisatie zou plaatsvinden volgende week.
Blijkbaar hebben Afrikanen masochistische neigingen, want wie wil er nu nog naar een ‘racistisch’ land als het onze? Dat is toch het andere gerucht dat door toedoen van onze eigen overheid de ronde doet?

Reeds honderden illegale Afrikanen hebben zich aan de Antwerpse districtshuizen gemeld. Volgens de krantenberichten stond er vorige woensdag een rij van minstens 250 illegalen voor de deur van het Antwerpse districtshuis. Ze kwamen allemaal voor de globale regularisatie die zou ingaan vanaf 19 april. Wat er nu met de massale intocht van illegalen gaat gebeuren laat zich raden. Wie niet terug naar huis wil, duikt onder.

12:54 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Mohammed Zouden dat nu weer allemaal moslims zijn? Roep eens onverwachts 'Mohammed' achter zo'n groepje om te controleren?

Gepost door: Procureur Generaal | 12-04-08

FOUT! JULLIE ZIJN WEER EENS FOUT! Het waren mensen die hadden horen zeggen
dat er familieleden werde gezocht van de Afrikaanse vrouw die racistisch was aangevallen in Antwerpen.
Er was een grote schadevergoeding beloofd, vandaar de grote belangstelling!
Vinden jullie dat niet normaal?
Allee zeg!

Gepost door: Erwin | 12-04-08

Ik heb mij nochtans laten wijsmaken dat havens, luchthavens en stations deel uitmaken van de EU buitengrenzen en derhalve controlepunten zijn. Ik heb zo het bleekblauwe vermoeden dat die Afrikanen hier via Italië binnengeraakt zijn, met Italiaanse visa.

Gepost door: Metten | 12-04-08

Griekenland Maar het ligt ntl niet aan Belgie dat het land islamitisch wordt. Overal in de eu en zelfs daarbuiten hoort men dezelfde klaagzang. Neem nu Griekenland. Iedere 10e inwoner is al allochtoon. De laatste 15 jaar werden 700,000 immigranten genaturaliseerd. Mensenrechtenclubs schatten dat verder nog 300 à 500,000 illegalen in het land vertoeven.

Van de EU krijgen ze opdracht om de eu-buitengrenzen beter te bewaken, dwz een betere opvang te voorzien voor 'asielzoekers'. Op Samos en aan de Turkse grens werden reeds nieuwe asielcentra opgetrokken, nu volgen Kreta en Kos.

Gepost door: Procureur Generaal | 12-04-08

Ik voel me niet goe !!! Ik kan nie goe meer volgen !! Lees zojuist dat 31 vrouwen werden opgepakt omdat ze illegaal in het land zouden verblijven en op dit blog verneem ik dat Antwerpen vergeven is van al of niet wilde negers ...ze staan met honderden aan te schuiven voor de districtshuizen,allemaal illegaal ????? Ik ga morgen een dokter psychiater raadplegen...ofwel ben ik "zot" ofwel ....
Kan alleen maar hopen dat er tussen die negers wat kanibalen tussenzitten...die Pat Janssens "klaarmaken" op grootmoeders wijze..er zal veel "kuis" aan te pas komen maar ik denk dat het resultaat een gastronomische hoogvlieger is ...in tegenstelling tot groene Mie Katoen das alleen maar "vet"

Gepost door: Rene | 12-04-08

Hebben jullie de column van De Decker gelezen in de Standaard?

Hij schreef o.a.:

"Op de Mipex , de beleidsindex voor migratie en integratie, scoort België als derde beste op 25 EU-landen."

Toch raar, hé, dat het bij die racisten zo goed is? Zo goed zelfs, dat ze blijven komen.

Verder schreef hij:
"Migranten worden door de staat en door het overgrote deel van onze samenleving uitstekend behandeld. Ons onderwijs is gratis en het is de verantwoordelijkheid van de ouders om in te schrijven op het opvoedingstraject van respect en hiërarchiebesef. Integratie begint met een goede opleiding en een baan om een goede sociaal-economische positie te verwerven. Wie niet horen wil moet voelen. Zo zou het kindergeld, het loon voor de opvoeding, ingehouden moeten worden of zou men jongeren naar heropvoedingskampen moeten kunnen sturen. "

Ik denk dat hij mijn blog leest...

Gepost door: Janice | 12-04-08

Dit is zo een bootcamp waarover ik vroeger al iets schreef.

Gepost door: Janice | 12-04-08

Berlijn Als een linkse nog maar die site bezoekt, kotst hij al op zijn toetsenbord denk ik.

Maar ipv bootcamps gaat Europa de omgekeerde weg op: in Berlijn, reeds lang bestuurd door links/extreemlinks, wordt het zittenblijven afgeschaft. Voortaan mag geluirikt worden zoveel men wil, een ereronde hoeft men nooit meer te doen. De moslims danken van harte.

Gepost door: Procureur Generaal | 13-04-08

op 18 april kom ik weer eens naar huis voor Vlaanderen vacantie land....ga ik niet te veel opvallen tussen al die vreemdelingen van "A"....Kan iemand eens in de Gouden Gids kijken ,ik zou een paar "body-gards" willen afhuren ,ik moet iemand een bezoek die in Borgerhout woont !

Gepost door: Rene | 13-04-08

Stil Neem alleen een bus met allochtone chauffeur Rene.

Verder is het hier in de reactiemodule zo stil als in een rechtbank tijdens de schoolvakanties me dunkt...

Gepost door: Procureur Generaal | 13-04-08

Goed nieuws ! Weer een lading nieuwe kiezers voor ons kamp, nieuwe leden en nieuwe inkomsten en die gaan zich nog vermenigvuldigen en zo staan we weer veraf van een Belgische splitsing en staan onze posities veilig.
45 000 nieuwe sociale woningen dankzij SP !
eet het maar op !

Gepost door: Barbara ( ABVV ) | 13-04-08

Barhaha.... Nu weet ik het zeker ,die Barbara is gewoon een grapjas een onschuldig deugnietje die ons een beetje wil plagen..het hart op de rechtse plaats maar de mond scheefgetrokken naar links als gevolg van een medische aandoening.....
Weer een lading nieuwe kiezers ,doelende op die "verse" negers en waarvoor 45.000 sociale woningen worden opgetrokken...wie begrijpt nu nog niet de humor van haar postings !! Als BV-ers bedanken voor de eer op rode lijsten te staan ,wat schiet er dan nog over ? ... inderdaad, wat "import" negers al of niet beschaafd....nu ze alleen nog overtuigen met een "handje" bananen of wat "tam"Tam" geroffel...voor rood te stemmen en niet voor de, op de kust liggende groene kaper....

Gepost door: Rene | 14-04-08

Vraagje Wij juichen uiteraard het initiatief tot bouwen van 45000 sociale woningen toe. Toch vragen wij ons af vanwaar de eis in het lastenboek komt dat alle voorgevels naar het oosten dienen gericht?

Gepost door: Bernadette (ACV) | 14-04-08

De commentaren zijn gesloten.