13-04-08

Plezante feestjes

99cff539-de0f-4645-97b0-9c5887c37c4dIn Drogenbos is een verjaardagsfeest vannacht uitgedraaid op een gevecht in regel. Er vielen verschillende gewonden.

Het café "Oud Drogenbos" was afgehuurd door een Afrikaanse familie. Er ontstond ruzie toen een familielid niet binnen mocht. De man droop af, maar keerde weer met een kompaan. De twee hadden machetes bij zich en begonnen te vechten. Stoelen en flessen vlogen in het rond.

De amokmakers werden door de politie opgepakt. Eén persoon moest zwaargewond naar het ziekenhuis, daarnaast vielen er ook enkele lichtgewonden.

De amokmakers waren geen onbekenden voor de organisator van het feest. In het verleden kende hij ook al problemen met hen.

Bron GvA

Aangezien links steeds weer staat te roepen hoe heerlijk al die verschillende culturen bij elkaar wel zijn, en dat we er alleen maar kunnen van leren, heb ik mij alvast een machete aangeschaft.

13:56 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Het CGKR verantwoordelijk De amokmakers waren geen onbekenden voor de organisator van het feest.
En als je hen de toegang zou weigeren, de zaal niet aan zulk een bende met voorgeschiedenis wil verhuren dan heb je een klacht aan je broek vanwege heilige Jozef De extreem linkse Witte. Fijn hé?
Zo een zwitsers zakmes is blijkbaarniet meer 'in'.

Gepost door: Jade | 13-04-08

er was nog een feestje maar dan in limburg op een voetbalveld. daar sloeg een "opa" een kind en de vader van dat kind in het hospitaal. er werd ons op vtm (vrt weet van niets) niet gezegd of de "opa" een allochtoon of autochtoon was. maar misschien kan moeders mooiste van sint niklaas ons dat vertellen!

Gepost door: jos | 13-04-08

wij zijn allemaal kinderen van de "Heer" behalve ... er is maar "een" ras ,het mensenras zo staat te lezen in de rode bijbel..er is geen verschil tussen een wilde neger die met een machete inhakt op een groepje feestvierders..of een Wienersangerknaab..als ze maar rood of groen stemmen ... uitzonderingen zijn de "mestkevers" die mogen met alle middelen bestreden worden

Gepost door: Rene | 14-04-08

Die opa was een Vlaming. Ik heb al heel vaak agressie gezien van (meestal) grootouders tegenover andere kinderen of de scheidsrechter wanneer ze menen dat hun eigen kleinkind onrecht wordt aangedaan.
In dit geval werd het kind van de trainer geslagen nadat hij twee doelpunten had gescoord en de score op 2-0 kwam te staan.
Daarna beging hij een overtreding (het zijn tenslotte maar kinderen) op het kleinkind van de opa. Dat was blijkbaar genoeg voor die oude gek om het voetbalveld op te stormen en het kind van de trainer te trappen en te slagen.
Toen ook nog eens andere supporters zich ermee gingen bemoeien werd het voetbalveld omgetoverd in een boksring.
De voetballertjes hebben dan wenend het veld verlaten nadat de match werd stilgelegd.

Misschien zou men beter de grootouders verbieden op voetbalmatchen waar hun eigen kleinkinderen in meespelen?!?

Gepost door: Janice | 14-04-08

Eén van de niet op het feestje uitgenodigde vechtersbazen is aan zijn verwondingen overleden.

Gepost door: Janice | 15-04-08

Feit is... dat die niet uitgenodigde wildemetmachetezwaaiende neger door zijn overlijden ,dat feestverstorend nummertje nooit meer zal opvoeren...hopelijk is dat niet het sein dat zijn neven nonkels tantes ouders grootouders niet naar Belgie komen afgezakt om schadevergoeding te eisen ,de pleister op de wonde voor het immens verdriet waarin de familie gedompeld werd

Gepost door: Rene | 15-04-08

Voot alle DUIDELIJKHEID... Zijn jullie ook zo gechoqueerd door het gedrag van onze ouderen?
Wel ja, de oudere autochtonen zijn zo strijlustig!
Zouden zij niet beter eens een VOORBEELD nemen aan de ALLOCHTONE ouders en grootouders?
Die brengen vrede en rust bij hun kroost!
Zie maar eens hoe kalm en rustig hun kroost heeft gespeeld in Anderlecht!
Toch een VERRIJKING voor onze contreien...
Meer van dat, grootjes!

Gepost door: Erwin | 25-05-08

De commentaren zijn gesloten.