20-04-08

Rome zal worden veroverd zoals Constantinopel.

Tijdens het vrijdagsermoen, dat werd uitgezonden op 11 april via Hamas Al-Aqsa TV, vertelde Yunis Al-Astal – (Hamas parlementariër en geestelijke leider), aan zijn volgelingen dat Rome, “de hoofdstad van de katholieken, of de hoofdstad van de kruisvaarders, die haar vijandigheid tegenover de islam heeft verklaard en de broeders van apen en varkens in Palestina hebben neergeplant om een heropleving van de islam te verhinderen” snel zal worden veroverd door de islam, net zoals het gebeurde met Constantinopel.

Het zal dan’, zei hij, ‘ een vooruitgeschoven post zijn voor de islamitische overheersing, die zich zal uitbreiden over heel Europa, de twee Amerika’s en zelfs Oost-Europa”.De tekst in het Engels: KLIK HIER - –

Als FITNA oud nieuws was, dan is dit het niet. Dit zijn oproepen om het Westen te veroveren. Zij worden verspreid via televisie, scholen, moskeeën en islamonderricht. Het wordt er bij kleine kinderen ingestampt vanaf de leeftijd dat ze één woord kunnen verstaan. De kinderen en kleinkinderen zullen de jihad erven en de heersers zijn van morgen, zegt Yunis Al-Astal.

“Vandaag, laten wij deze goede boodschappen in hun zielen binnensijpelen en door middel van de moskeeën en de koranboeken, de geschiedenis van onze profeet en onze grote leiders, bereiden wij hen voor op de missie om het mensdom te vrijwaren van het hellevuur waarvan we nu aan de rand staan.”

Maar angst hebben voor de radicaliteit die van de islam uitgaat is een strafbaar feit. Een islamofoob is een verwerpelijk iemand. Mensen zoals Yunis Al-Astal zijn de helden. Nochtans, denk ik dat diegenen die hem en zijn companen nu vereren, morgen evenmin gespaard worden.

17:00 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Olie 117 dollar Ze zijn in ieder geval al goed op weg door de baarmoedertechniek en het opkopen van de westerse economie. Wie het geld heeft, heeft de macht. Allah mag de moslims dan al niet met te veel intelligentie en werklust hebben bedacht, hij heeft hen wel de olie gegeven.

Gepost door: Observer | 22-04-08

Het probleem is...50 jaar geleden zwierven die onderontwikkelde "oliegelukzakken" nog rond in hun tenten met geiten en ezels,ze konden amper lezen of schrijven.Nu hebben ze fabelachtige rijkdommen en daardoor "macht" maar een nog even lomp verstand ,precies de groen rode socialisten van bij ons maar dan met veel minder geld.

Gepost door: Rene | 22-04-08

Volgens mij heeft die vent van dat you tuubeke een serieus stuk in zijn kl.....

Gepost door: Rene | 24-04-08

Ook in PadangIndonesië: sharia rukt steeds verder op


In Padang, de hoofdstad van de provincie West-Sumatra, lijkt de sfeer meer op die van een islamitische staat. Vrouwelijke studenten die geen hoofddoek (hijab) dragen worden vaak geschorst. De verplichting tot naleving van de islamitische gewoonten, gesanctioneerd door de controversiële regionale wet van 2005, geldt ook voor niet-islamitische meisjes, en zet de religieuze minderheden zwaar onder druk. De wildgroei van lokale wetgeving, gebaseerd op de sharia is een groeiend fenomeen in Indonesië. Ondanks protesten van religieuze minderheden en mensenrechten NGO’s, is de centrale overheid er tot nu toe nog niet tegen opgetreden. De situatie is niet beperkt tot Padang, waar de meest actieve promotor van de islamitische wetten de burgemeester zelf is, Fauzi Bahar.

In deze provincie, die voor het overgrote deel moslim is, hebben sinds 2002 meer dan 19 districten ingestemd met de invoering van de sharia. De daarvan afgeleide maatregelen zouden alleen van toepassing zijn op moslims. Dat geldt voor zaken als overspel, prostitutie, gokken, alcoholgebruik en allerlei vijheidsbeperkingen voor vrouwen. Ook mannen zijn verplicht tot het dragen van islamitische kleding: de traditionele witte jurk, de zogenaamde ‘Koko’.

Inmiddels is het dragen van de hoofddoek in Padang verplicht gesteld. Een anonieme katholieke jonge vrouw zegt: “Het dragen van de hoofddoek is niet prettig en voor mij al helemaal niet, en het stoort me terwijl ik aan het studeren ben”. Ook andere vrouwelijke studenten klagen erover. Ze willen alleen anoniem worden geïnterviewd uit vrees voor “vervolging door fundamentalisten”. “We hebben ons aan te passen”, zeggen ze, “we hebben geen keuze, anders sturen ze ons van de opleiding.”

Volgens andere bewoners probeert burgemeester Fauzi sinds 2003 “een islamitische sfeer” in Padang te scheppen. Daartoe behoort onder meer de verplichting voor alle lagere schoolkinderen om de koran van buiten te leren. (KN/AsiaNews)

© 2008 Katholiek Nieuwsblad

Gepost door: KN | 25-04-08

Dat komt hier ook nog wel, nog even geduld...

Gepost door: Janice | 25-04-08

Fortis Nu weten we ook waarom Fortis de spaarvarkentjes heeft afgeschaft: zoals het een echt belgisch bedrijf past wordt het stilaan overgenomen door buitenlanders, eerst de chinezen, nu ook nog een moslim: de russische miljardair Suleiman Kerimov.

Gepost door: Observer | 30-04-08

Aha, nu weten we waarom hij door Flahaut naar hier werd gehaald en in een Belgisch hospitaal 'gratis' werd ondergebracht.

Gepost door: Janice | 30-04-08

De commentaren zijn gesloten.