20-04-08

Verdrag van Lissabon (2007) - Het einde van de naties

eu-flag


De Europese vlag


20050702-betsyross3Betsy Ross maakte de eerste Amerikaanse vlag. In tegenstelling tot de Amerikaanse vlag, die met de sterren het aantal Staten weergeeft, zijn de 12 sterren op de Europese Vlag geïnspireerd op het getal 12, sedert de oudheid het symbool van perfectie, harmonie en evenwicht.
Het verdrag van Lissabon, werd op 13 december 2007 door De Gucht en Verhofstadt als eersten ondertekend. Na de door Nederland en Frankrijk, via een referendum afgewezen Europese Grondwet in 2005, werd de Europese Grondwet vervangen door het Verdrag van Lissabon.
Dit verdrag maakt waarschijnlijk een einde aan de democratie zoals we die tot nu toe hebben gekend en glijden we meer en meer af naar een dictatuur waarbij naties in feite niet meer bestaan en geen autonome beslissingen meer kunnen nemen. We leven in het ‘empire’ zoals Barosso het omschreef en met een even dictatoriaal beleid zoals meestal in een ‘Rijk’.

Bij dit Verdrag werd aan geen enkel land in de Europese Unie toegestaan om een referendum te houden. Bovendien werd de tekst zo onverstaanbaar geschreven dat niemand er iets kan van maken. Het werd ook aan geen enkel land toegestaan om de tekst te ontleden en in verstaanbare taal om te zetten.

Nochtans wil Ierland toch een referendum houden, want het Verdrag van Lissabon werd door diverse landen ondertekend van wie de meeste afgevaardigden het niet eens hebben gelezen.

Wie bij het referendum over de Europese Grondwet op 1 juni 2005 tegenstemde werd een anti-Europese houding aangewreven. Zij werden van ‘nationalisme’ (een lelijk woord tegenwoordig) beschuldigd.
En Balkenende wil daar blijkbaar niet van beschuldigd worden, want ook Nederland houdt geen referendum meer, bovendien werd hem als beloning voor het niet houden van een referendum het voorzitterschap van Europa aangeboden. Over landverraad gesproken, maar wij moeten niet naar Nederland kijken en zeker niet met een beschuldigende vinger naar hen wijzen, want ons land telt alleen maar landverraders. Het verdrag moest erdoor gejaagd worden en de bevolking van de verschillende naties werden massaal genegeerd door de elitaire, onbetrouwbare, machtsgeile club van EU bestuurders.

We geven door dit verdrag te onderteken onze soevereiniteit op. Ierland wil dit echter tegenhouden, maar Europa liet al weten dat één land dit niet kan tegenhouden als de 26 andere landen het verdrag ondertekenen.

De bevolking wordt ook flink wat voorgelogen. Want in feite is er weinig verschil met de oorspronkelijke Grondwet. We leveren allemaal soevereiniteit in, autonoom beslissingsrecht op heel wat gebieden (o.a. ook immigratie) en wat veel erger is, onze eigen politici werken mee aan deze ondemocratische en niet controleerbare macht, zonder aan de bevolking ook maar één woord uitleg te geven.

Wie weet bijvoorbeeld dat vanaf de ondertekening van het Verdrag, elke buitenlandse maatschappij zich hier mag vestigen en eigen werknemers uit de thuislanden meebrengen? En wanneer dat nog niet erg genoeg is, dan moet u ook weten dat die buitenlandse bedrijven hun eigen werknemers de lonen mogen betalen zoals ze in het land van herkomst kregen. Dus een Chinees bedrijf, zal haar Chinese werknemer 1,50 euro per dag mogen betalen - een Pools bedrijf misschien 3 euro enz... Onze werknemers zullen zich moeten aanpassen en tevreden zijn met minder om nog aan de slag te kunnen. Dit zal zeker een grote invloed hebben op ons sociaal systeem dat volledig zal in elkaar storten. Hebben de vakbonden dit Verdrag gelezen? Hebben de socialisten dit Verdrag gelezen? De enigen die er wel bij zullen varen zijn de rijken, zij zullen in het Nieuwe Europa - het Vierde Rijk - machtiger en rijker worden.

Kijk en vooral luister naar deze deze video KLIK HIER werd gemaakt om het bedrog, de manipulatie en de leugens achter de schermen van de EU aan de kaak te stellen.
We set out to make a video about the pros and cons of the Lisbon Treaty and found out to our horror the lies, manipulations and deceit behind the EU. From MEPs, legal experts and EU researches the true nature of the EU unfolded, how it really operates from behind closed doors and away from prying eyes. We discovered the massive power grab away from citizens and nations to the elites that is being proposed in this treaty. Most shocking of all was how our elected representatives are willingly handing us over to this emerging Totalitarian Superstate by deception , propaganda and outright lies. This video details how the structures of the EU really operate, what the full significance of the Lisbon Treaty is and how it is the end of Nations within in the EU. MEPs describe their experience in Brussels and how they are undermined by the real power of the unelected and unaccountable Eurocrats who run the organization. How the politicians are working together for their own selfish needs while being used for a bigger agenda.
Tags: Lisbon Treaty, Reform Treaty, EU, NAU, New World Order, Referendum, UN

19:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Afvoeren die handel! Vandaag las ik in de krant dat zelfs doedelzakken niet harder mogen klinken dan 85 decibels! Waar moeit de EU zich mee? Gewoon belachelijk!

Maar waar ik wel een absolute voorstander van ben is dat de Europese volkeren zich verenigen. Dit niet om de eigen inwoners een dictatoriaal bestuur op te leggen, wel om baas te blijven op ons eigen continent en vreemde inmenging te weren.

En verder wil ik er op wijzen dat het begrip "rijk" niet noodzakelijk slecht is. In principe is een rijk een verzameling van volkeren die hun eigen wetten en gewoonten er op na houden en die gebundeld zijn rond een centraal "idee". Een voorbeeld: in de middeleeuwen was het Heilige Roomse Rijk een federatie van volkeren geschaard rond het christendom. De volkeren in het Rijk behielden hun eigenheid en vrijheid maar bleven wel loyaal. Later is de "rijksgedachte" misbruikt geweest (het Derde Rijk), met alle begripsverwarring vandien.

Gepost door: Willem | 21-04-08

het einde van de Vrijheid 12 juni is het einde van de Vrijheid. Rechts Vlaanderen en het VB zouden een massa moeten mobiliseren, in samenwerking met andere rechtse partijen over geheel Europa, om de Ieren te gaan steunen op 12 juni. Het gaat ook om onze Vrijheid. Het moet nu maar eens hard tegen hard gaan. Desnoods bezetten we de Ierse stemlokalen, gaan we er met spandoeken staan. Desnoods eisen we onze eigen stem op. Vrijheid is absoluut.

Gepost door: Roeland | 21-04-08

Het Tweede Romeinse Rijk Het Tweede Romeinse Rijk is komende. Zowel in bestuursvorm (centraal gestuurd), oorsprong (verdrag van Rome), als omvang (tot en met Noord Afrika en het Midden Oosten) zal het een copie zijn van het Eerste Rijk.

Veni Vidi Vici.

Gepost door: Julius | 21-04-08

Willem "Maar waar ik wel een absolute voorstander van ben is dat de Europese volkeren zich verenigen. Dit niet om de eigen inwoners een dictatoriaal bestuur op te leggen, wel om baas te blijven op ons eigen continent en vreemde inmenging te weren."

Ik denk dat ze net het tegenovergestelde doen.

Gepost door: Janice | 22-04-08

Klopt, de EU waar we nu mee opgescheept zitten is dus niet hetgeen ik verwacht van een verenigd Europa.

Gepost door: Willem | 22-04-08

Exit England? En dat het de EU menens is bewijst een artikel in The Telegraph vandaag: Engeland als staat verdwijnt, en wordt opgesplitst in een zuidelijk, westelijk en oostelijk deel, die op hun beurt samengaan met resp delen van noord-Frankrijk, Spanje/Portugal, en Zweden/Nederland/Duitsland. Deze nieuwe regio's gaan een eigen administratie krijgen, voorlopig nog met weinig bevoegdheden.

Het uiteindelijke doel is het ondermijnen van het begrip 'identiteit', vlg de EU de bron van alle kwaad. Daarom ook de gedwongen massa-immigratie van moslims in alle lidstaten.

In deze optiek past ook Euromed, de associatie van noord afrika en zuid europa, onlangs nog door Sarkozy en Merkel een stap vooruit gebracht. Ratificatie in Parijs in juli dacht ik.

Bekijk bv al de kaart van de nieuwbakken regio 'The Manche' op:

Gepost door: Observer | 23-04-08

Hoe is het mogelijk dat daar niemand tegen in gaat. In Engeland krijg je tenminste nog krantenberichten over het onderwerp. Hier helemaal niets.

Gepost door: Janice | 23-04-08

Oplossing voor Belgie Benieuwd hoe ze Belgie gaan opdelen. Een verticale lijn door Brussel? Dus half Antwerpen en Brabant, en Limburg, bij Luik en Luxemburg, en het duitse Rijnland, en de beide Vlaanderen en de rest van Antwerpen en Brabant bij Namen en Henegouwen en een stukje van Ftankrijk?

Voila, het Belgische probleem voorgoed opgelost. Niets zo knap als de EU.

Gepost door: Observer | 23-04-08

hoe is het mogelijk dat niemand reageert? Het is aan organisaties zoals VBJ om elke dag aan de schoolpoorten te gaan staan, de jeugd op te leiden, hun multiculturele brainwashing ongedaan te maken en informeren. Ook al is dat strafbaar. Het gaat om onze vrijheid en een strijd tegen het cultureel-linkse fascisme. Waarom konden de mei 68'ers grote debatten houden? Waarom konden zij studentenbetogingen organiseren? Wij durven gewoon niet. Wij, 'extreem'rechtsen zijn te mak geworden, uit angst voor represailles van de linkse Kerk. Het is aan ons om het heft in eigen handen te nemen. Waar blijft het VB met een oproep aan al haar kiezers om de Ieren te gaan steunen op 12 juni? Janice, je vraag hoe het mogelijk is dat niemand hierop reageert... dat is omdat cultureel-rechtse en 'extreem'rechts vlaanderen niet meer durft op te komen, en masse. De samenleving is in chaos, de toekomst van onze kinderen is aan het wegsmelten als een laatste stompje van een brandende kaars - en wij? ... wij zitten te bloggen, te procederen, te roepen naar media die ons toch niet publiceren. Wij hebben genoeg weerwind verkregen om onze zaak te maken, wij moeten ons terug revolutionair gaan intellectualiseren en organiseren. Het draait niet meer om ons democratische gelijk - het draait om onze toekomst en deze van onze kinderen, en niets meer als dat. De dag dat er terug een revolutionaire drukkingsgroep opstaan, zal ik één van hen zijn... U toch ook? Wij hebben het grote gelijk - nu nog het weerwerk, en dan pas hebben wij de electorale massa...

Gepost door: Roeland | 25-04-08

Volksraadpleging. Waarom houden wij niet zelf een 'volksraadpleging', daar hebben we die bende onbetrouwbare eikels uit het Brusselse toch niet voor nodig.
Gewoon starten via het internet.
Als een franstalige lellebel het kan om dat gedrocht in stand te houden, waarom kunnen we dan niet om onze vrijheid te behouden?
Of willen we dat een bende zakkenvullers ons gaan zeggen wat mag en niet mag? No way.

Gepost door: Jean | 30-04-08

De commentaren zijn gesloten.