22-04-08

Reclame voor zonnebanken?

“Er is nog een pak werk, ik zie nog altijd te veel witte gezichten bij de magistratuur, bij de leraars, in de universiteiten.”

Vlaams minister van Inburgering Marino Keulen (VLD) in De Morgen van 12 april 2008.

01:27 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Tijd voor een nieuw statement ? Wordt het niet stilaan tijd om opnieuw nog eens een Marokkaanse autostopper (lifter) mee te nemen? Anders zou het gepeupel kunnen denken dat Janice en haar vriendjes racisten zijn, wat natuurlijk niet klopt. Ok, ze walgt wel van bruin getint vel en zwart haar met een iets te korte krul, maar racisme ? Neeje, nooit! "Politiek incorrect" ja, dat wel. (geef het kind een andere naam en alles is door te slikken, desnoods zelfs een volledig VB-programma). Want van racisten kun je veel zeggen, maar nooit dat ze een Marokkaan een lift zouden geven. Dus Janice, als je nog eens een Marokkaan op straat ziet wandelen, maak een noodstop en sleur hem in de auto voor een (weliswaar zeer korte korte) rit doorheen Borgerhout en dit racistisch akkefietje van hierboven zijn we zo weer vergeten. En neem deze keer foto's, want bij het vorige autostop-lulverhaal waren er heel wat linkse smeerlappen (zijn er andere?) die toch hun twijfels hadden bij dergelijke emo-verhaaltjes.

Ps: Een zoveelste buurtfeest bij uw Marokkaanse vrienden doet het natuurlijk ook goed. Daarna kun je weer ongehinderd uw gang gaan met politiek incorrecte boodschappen, geen mens zal nog twijfelen aan uw goede bedoelingen........want racisten nemen geen vreemde lifters mee en gaan zeker niet bij de "maroeffen" op de thee.

Gepost door: DV | 22-04-08

“Er is nog een pak werk, ik zie nog altijd te veel witte gezichten bij de ministers, in de kabinetten, bij De Standaard en De Morgen, bij het ACV en het ABVV, in het koningshuis, bij Artsen zonder Grenzen, bij vrijwilligers op alle domeinen, bij ouderdagen op school, bij concerten tegen onverdraagzaamheid, op sollicitatiedagen voor cipiers, luchthaven, of andere, in bibliotheken, in musea, bij opendeurdagen van bedrijven, kortom bij culturele manifestaties van alle slag."

Gepost door: Observer | 22-04-08

Deeveeke toch... Ach Deeveeke laat weer van zich horen, en zoals steeds trekt hij mijn woorden weer in twijfel.
Deeveeke jongen, ik zal het nog eens herhalen. Ik lieg nooit, want ik heb dat niet nodig. Begrijp je dat? Of is dat zelfs te moeilijk voor jou.
Emo-verhaaltjes...leuk, weer eens iets anders dan 'iron-lady'.

Dus ja, wat ik schreef over die lifter was waar, en mijn gesprekken - wat jij noemt op de thee - maar 't was op café - met Borgerhoutse Marokkanen zijn ook juist. (Dat kunnen zelfs enkele mensen van andere partijen beamen. Of ga naar ’t café rechtover het Borgerhouts districtshuis en vraag het aan de cafébaas, dan kan je misschien terug rustig slapen..)

Enne Deeveeke, maroeffen is een woord dat ik nog nooit heb gebruikt en ook nooit zal gebruiken, dus let op je woorden, want racistische reacties worden gewist door mij, begrepen?

De uitnodigingen op Turkse feesten zijn eveneens juist, alhoewel ze de laatste keer niet zo graag hadden dat ik mijn Armeense vriendin had meegebracht, want sindsdien heb ik niets meer van hen gehoord. Racisten? Bijlange niet…

Dus jij vindt dit berichtje racistisch? Wel, ik niet! Jij weet niet eens wat racistisch in feite betekent. Dat wil zeggen dat je je vanwege je huidskleur superieur voelt tegenover ander kleurtjes.
En aangezien ik veel vrienden heb met kleurtjes van geel tot zwart (zelfs familie), ben ik geen racist, maar niemand moet van mij een voorkeurbehandeling verwachten vanwege hun kleur. Ik praat en ben tegenover hen, zoals tegenover mijn andere vrienden.

Maar ik weet het, hoor! Humor is aan jou en je konsoorten niet besteed. Achter elke hoek of lantaarnpaal ontwaren jullie racisten.
Maar jij bent wel één van de ergste.

Desondanks, met de vrouwelijke rechter (moslima) in Duitsland in het achterhoofd, die een man vrij sprak, omdat het gepleegde misdrijf toegelaten is in de koran, en hij dus verder zijn vrouw rustig elke dag bont en blauw de kliniek mocht inkloppen, heb ik inderdaad liever geen andere culturen op bepaalde plaatsen.
Is dat racisme? Volgens jou blijkbaar wel - volgens mij niet. Eerder zelfbehoud. En bescherming van een andere gediscrimineerde soort. De vrouwen!!
Maar ik begrijp best dat sommige mannen, waaronder jij blijkbaar ook, het fijn vinden om de islam cultuur binnen te halen, zo kunnen ze hun stoutste dromen ongestraft waarmaken.

Ik wil GEEN ISLAMISERING in Europa!!! Gesnapt? Als jij van die dromen hebt trek dan naar één of ander Arabisch land. En vertel ons hoe goed je het daar dan hebt…


Gepost door: Janice | 22-04-08

sterretje Even geheel niet ter zake, vermits er (nog) geen onderwerp over bestaat.
De gevallen hypocriet Flor Coninx die ons al zoveel jaren de les leest, maar zelf niet kan rekenen. Natuurlijk krijgt hij van Caroline Gennez nog een "tweede" kans.
Trouwens over politiek fatsoen gesproken, wie was het ook weer die de stompzinnige maatregel van minister Durand over de reflecterende nummerplaten in het publiek fervent verdedigde en in het parlement stemde, was dat ook niet ex rijkswachtcommandant Coninx? En nu mogen jullie nog eens raden wie één van de grootste leveranciers van reflecterende nummerplaten is (was?) die onder andere alle platen van De Lijn, Politie en andere staatsbedrijven mocht leveren?
Dit was de BVBA (DE) STER met als bedrijfleider de vrouw van mijnheer Flor. Als je ernaar belde kreeg je wel mijnheer aan de lijn, maar dat was steeds toeval, of hoe ook hier de socialisten weer zelf de melk en de kat leveren!

Gepost door: de "gevallen" ster | 22-04-08

DV is "verrezen" zoals ik reeds schreef he Janice bij onderwerpen zoals ere-moorden en dergelijke zie je geen DV-ers of Saids ...want das te ambetant en zoals ik verder schreef .. dan maar wachten tot een nieuwe topic ,waar ze hun rood-groen gekleurde slijmerige gal nog eens kunnen uitbraken....
Moest je een topick geplaatst hebben over dat schandaal in Kureghem waar hun bruine vrienden het politie-bureel belegerde om de vrijlating te eisen van 3 exemplaren collega's-krapuul en de onderzoeksrechter "bleek" van de schrik hun eisen inwilgde ,dan had je geen DV gezien noch gehoord...was ook interessant gisteren op terzake hoe zone bruine kloefkappers een reportageteam verhinderde een beetje te filmen,want het was "hun" pleintje en hoe de jonge verrijkers lieten verstaan dat de school hun niets wijze kon maken , oudjes overvallen stelen en dergelijk kattekwaad ,daar moet ge inderdaad niet veel voor kunnen ,zeker als ge met een "jongeren-team" werkt..allemaal zaken waar multiculturele DV veel begrip voor toont....Dat soort verrijkers zullen onze politiek universiteiten enz zeker niet gaan kleuren

Gepost door: Rene | 22-04-08

Ho ja ,ik heb nog eens in mijne kristallen VB blok gekeken......DV en Marino Keulen hoeven zich echt geen zorgen te maken ....binnen afzienbare tijd is het "werk aan de winkel" af dan zal het "raar" zijn nog een bleekgezicht op te merken tussen al die "bruine" hoogwaardigheidsbekleders ,leraars en heel dat zootje ...DV mag zeker zijn van een "jobke" bv koster in de grote moskee van Antwerpen.

Gepost door: Rene | 22-04-08

Als je er goed over nadenkt is die uitspraak van Marino Keulen wel eerder racistisch, want ook al wordt er voor allochtonen amper een diploma middelbaar onderwijs vereist voor bepaale overheidsjobkes, moeten die 'witte gezichten' een universitair diploma kunnen voorleggen voor dezelfde job.

Gepost door: Janice | 22-04-08

Nog vergeten te melden aan Deeveeke, ik heb gisteren (omdat ik te vroeg was voor de commissieraad), even mee voetbal gespeeld met kleine Marokkaantjes op het Moorkensplein. Die bal rolde toevallig voor mijn voeten en ik sjotte hem terug.
Eerst vonden die klein mannen dat wel raar, maar wel grappig en ze speelden de bal terug.
Maar goed dat er ijzeren tralies voor de ramen hangen want anders had er een ruit van het gemeentehuis moeten aan geloven.

Mag dat wel voor een door hem benoemde 'raciste', of had ik eerst zijn toestemming moeten vragen?? Je weet maar nooit met die Nationaal Socialistische fascisten.

Gepost door: Janice | 22-04-08

Flor Coninx 't Ja, dat belerende linkse vingertje, dat kennen we, maar zelf moeten ze zich daar niet aan houden, natuurlijk.
0,8 promille is niet niks. Zeker hij zou wel een serieuze straf mogen krijgen.

Gepost door: Janice | 22-04-08

Ik wed dat hij een job krijgt die beter bij zijn mogelijkheden past.

Gepost door: Caroline | 22-04-08

en DVeeeke terug onder uwe steen gekropen na zoveel onbegrip...gene steun ....niks

Gepost door: Rene | 22-04-08

Rene Niet iedereen kan het zich permitteren om dagelijks 12h te internetten, er moet nog gewerkt worden ook. (niemand in mijn familie stopt met werken voor zijn 70 ste, want op een pre-pensioen aan ons 55ste hoeven wij niet te rekenen. oke, cipierke?)

Gepost door: DV | 22-04-08

Recht van antwoord DVeeke "internetten" is ook een werkwoord !!
niet jaloers worden he ,ge had in uwe jonge tijd maar wat beter moeten leren dan hoef je niet tot je 70 te werken !

Gepost door: Rene | 22-04-08

multiculturalisten zijn de ware racisten Multiculturalisten zijn egalitaristen. Egalitaristen zijn positieve-discriminators, op basis van oorsprong of kleur. Dit bewijst ook Marino Keulen met deze uitspraak. Net als bij cultureel-linkse gedachtenpolitie van het CGKR handelt hij in functie van de factor... huidskleur. Eens te meer is gebleken hoe kleintjes de multiculturele mens is; vergeet niet dat Marino Keulen een multiculturalist is waar velen naar opkijken. Ik kan wel duizend redeneringen uitwerken waarmee bewezen wordt dat de multiculturalist de ware racist is. Eentje kan je lezen op mijn laatste tekst op mijn blog. Het is onze taak de multiculturalist belachelijk te maken. Enkel zo lukt het je de electorale meerderheid aan je zijde te winnen. Wij moeten niet alleen walgen van multiculturalisten, wij moeten ze ronduit belachelijk maken... ze verdienen het. Een VB'er zal zulke uitspraak niet maken. Een VB'er houdt zich niet bezig met huidskleuren. Een VB'er houdt zich bezig met integratie, remigratie, het identitaire en culturele denken. Dat is multiculturalisten niet gegeven. Multiculturalisten horen thuis in afrit 9, en niet in het parlement.

Gepost door: RG | 24-04-08

heb ik niet een beetje gelijk ?? Het is toch een bewezen geschiedkundig feit dat geen enkele bevolkingsgroep er ooit in slaagde zijn cultuur leefwijze en dergelijke op te dringen aan een andere bevolkingsgroep.Het meest recente voorbeeld is toch Joegoslavie...het ging schijnbaar een tijdje goe ! Sarajevo was het voorbeeld van "gezond verstand" de moskee broederlijk naast de kerk...tot ... enz enz ...
Multi-kul zal nooit lukken een bepaald volk laat zich geen regeltjes voorschrijven door een ander "bepaald"volk men moet erg dom ,lomp en spastisch zijn om nog geloof te hechten aan de ons... door de strot geduwde "verrijking" deze verlichte politieke geesten handelen alleen uit "eigenbelang" en de slaafjes die aan hun lippen hangen tja...die weten niet beter...leve de mensen die nog kunnen nadenken .. lang leve het VB...we hebben het relatief goed laat het ons zo houden we hebben echt geen Allah noch zijn profeet nodig om ons "gelukkiger" te maken of deelgenoot in de enige echte "waarheid" leve de vrijheid van denken en handelen , wij zitten al op de maan onze verrijkers melken nog hun geiten!

Gepost door: Rene | 25-04-08

Mis Wat hebben de arabieren de hele geschiedenis lang sinds Mohammed in Azie en Afrika dan gedaan?

Gepost door: Abdelkader | 25-04-08

Abdelk..... hetzelfde als wat ze nu proberen in Europa ...er een puinhoop van maken

Gepost door: Rene | 25-04-08

BV Afrika "slavenhandel" daar waren de arabieren zeer goed in

Gepost door: Rene | 25-04-08

Ook in Ierland IERSE AARTSBISSCHOP TEGEN ELITESCHOLEN
BRUSSEL (KerkNet/SIR) – “Kiezen ouders een school voor hun kind, dan is het belangrijk dat ze niet kiezen voor scholen waar de meerderheid van de studenten Iers en blank is.“ Dat zei aartsbisschop Diarmuid Martin tijdens een toespraak over het onderwijs in Ierland. De bisschop zei ook nog dat het onkatholiek is bewust te kiezen voor niet-gemengde scholen. “Vaak hoor ik hoe ouders, ook diegenen die zich bestempelen als goede katholieken, gemengde scholen vermijden.” De Ierse bisschop erkent dat ouders het recht hebben hun kinderen naar de school van keuze te sturen, maar vindt dat ze daarbij ook rekening moeten houden met het algemeen welzijn. En hij waarschuwt: “Indien nodig, kom ik tussenbeide, opdat er geen scholen bestaan die minder verscheiden en open zijn dan anderen

Gepost door: Kerknet | 29-04-08

...dan komt hij tussenbeide? Straf! Nog niet zolang geleden was het bij katholieken ondenkbaar dat jongens en meisjes samen op school zaten. Nu mag je als ouder al niet meer kiezen voor een school waar het niveau onmiskenbaar hoger zal liggen dan bij een overwegend multiculturele school. Dat heeft niets met racisme te maken maar met gezond verstand. Wie als geïntegreerde vreemdeling het goed voor heeft met de toekomst van zijn kinderen, stuurt ze trouwens ook niet naar overwegend zwarte scholen. En het is bewezen dat die kinderen wél goede resultaten behalen.

Kan iemand mij trouwens eens vertellen waarom de lessen biologie nu ineens wegvallen in ons onderwijs?

Gepost door: Janice | 29-04-08

Gewillig Ach die Ieren zijn toch gewend aan immigratie? Vroeger waren het de Britten, nu de moslims, en beide willen de macht.

En dat de pastoors de grootste islam-pushers zijn, heeft ook zijn reden: die Marokkaanse jongetjes zijn toch zo gewillig meneer...
Het is nog even wachten en dan roepen ze vanop de preekstoel op om ons te bekeren tot de islam.

Gepost door: Observer | 30-04-08

De commentaren zijn gesloten.