28-04-08

15 boefjes vrij in één weekend

Dit weekend werden niet minder dan 15 ‘boefjes’, zoals men die criminelen nu weer noemt, vrijgelaten wegens gebrek aan Franstalige gesloten jeugdinstellingen.

Bij die jongeren zitten gasten die diefstallen plegen met zwaar geweld. De feiten vermeerderen zich en de criminaliteit wordt gewelddadiger omdat ze weten dat ze toch niet gestraft worden onder de achttien. Zelfs daarna worden criminelen naar huis gestuurd zonder enige vorm van toezicht bij gebrek aan gevangenissen.

Nadat Onckelinckx zolang minister van justitie was, hoeft het niet te verwonderen dat de boeven baas zijn in dit land.
Zij maakt deel uit van de PS en zoals Di Rupo twee jaar geleden al duidelijk maakte bij zijn bezoek aan Ségolène Royal, streeft hij naar een maatschappij zonder gevangenissen en zonder rechters. We zijn dus goed op weg!

Waag het echter niet uw recht in eigen handen te nemen, verzet u niet, of ze vinden gegarandeerd toch nog een plaatsje voor u in één van de overvolle gevangenissen. Want wie zich verzet is ‘rechts’ en ‘extreem-rechts moordend uitschot’ hoort thuis in de gevangenis, maakte een forumdeelnemer op PI duidelijk. En omdat links over het VB steeds weer spreekt in termen van ‘extreem-rechts’, weet ik meteen weer waar ik thuis hoor. Nationaal socialisten op hun best!!! Om bang van te worden…

14:37 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Sharia Als de politie al eens hun vege lijf riskeert om een paar criminelen op te pakken ipv ergens rustig te gaan flitsen, wil het parket hen niet aanhouden. Als het parket dat dan per uitzondering toch eens wil doen, willen de gesloten instellingen hen niet opnemen. Als deze daartoe toch eens bereid gevonden worden, wordt er buiten de poorten door links betoogd tegen het opsluiten van kinderen. Bovendien is iedere opsluting in zo'n luxeverblijf geen straf, maar werkt het prestigeverhogend.

Er is slechts één oplossing voor moslims: de sharia!

Gepost door: Observer | 28-04-08

100.000 euro/cel (Belga) De bouw van één nieuwe cel kost 100.000 euro. Dat heeft de minister van Justitie, Jo Vandeurzen (CD&V), dinsdag in de Kamer gezegd.

Wie zei er weer dat overheidsbestellingen altijd eerlijk verlopen, doordat ze steeds drie offertes moeten aanvragen, en vervolgens de goedkoopste nemen? Hoeveel ambtenaren zaten (zitten) de laatste jaren in den bak omdat ze zich lieten omkopen door aannemers?

Gepost door: Observer | 30-04-08

OCHARME! Die jongetjes hebben het al zo moeilijk, geen kansen, geen liefde thuis, zo weinig mensen hier die Arabisch spreken, (de Vlamingen doen eigenlijk gewoon geen moeite om Arabisch te leren!Het is een echte schande!), het is best dat ze die kerels vrij laten dan kunnen ze hun weldaden verder meedelen aan onze streken!
Dank u politiekers, jullie hebben jullie eigen mensen verraden en JULLIE zijn eigenlijk de DADERS als er iets gebeurt!
Uitzondering is die ene partij, maar die is dan weer slecht en vervloekt...
En de koning: hij vroeg weer opslag! (Kan hij voor de kleine van Delfien eens een cadeautje kopen!)

Gepost door: Erwin | 07-05-08

De commentaren zijn gesloten.