28-04-08

Bootcamps voor minderjarige zware criminelen

Op 12/4 hadden we het in de reacties op “Massale intocht van illegalen” over ‘bootcamps. Dat zijn kampen waar minderjarige zware criminelen, door strenge tucht, gekoppeld aan een leerprogramma, worden klaargestoomd om terug als volwaardige burgers deel te nemen aan de maatschappij.

Dat dit op veel linkse weerstand stuit is te begrijpen, want in bootcamps wordt niet gepamperd.

Zo kwam in 2006 Glen Mills in Nederland zwaar onder vuur te liggen door eerst en vooral slecht management en linkse inmenging.

Een bootcamp heeft maar één doel: heropvoeden en de jongeren een beroep aanleren!

Dat het zwaar is voor de jongeren is juist, maar wie daar belandt, heeft ook al een hele resem zware criminele feiten gepleegd. Dus welke andere optie is er nog?

Ze worden militair gedrild volgens de Amerikaanse methode. http://www.bootcampsforteens.com/index.htm

Blijkbaar ziet De Decker daar ook wel iets in, want op het congres van LDD werd er flink voor gepleit. Maar LDD pikt wel eens meer onze ideeën.

16:16 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Bootcamps voor gedupeerden Met alles wat er nu gebeurd, vrees ik dat er wel bootcamps zullen ingevoerd worden, maar dan wel voor de mensen die ooit de euvele moed zouden hebben gehad om tegen die jonge, zware criminelen te durven te reageren. Want zeg nu zelf, een overval plegen met gewonden of wat dan ook is niet zo erg als ageren tegen een hoop brave kinderen, wiens enige fout is dat ze ofwel zo'n slechte ofwel zo'n overbeschermde jeugd hebben gehad.

Gepost door: Bob D Frankrijk | 28-04-08

Daar wordt nu al jaren in diverse landen over gesproken, maar het komt er gewoon niet van.

Een andere oplossing zou zijn een stage voor onze politie in een islamitisch land, zodat ze kunnen zien waarom daar geen problemen zijn met 'jongeren'.

Gepost door: Observer | 28-04-08

de decker is een dubbeldekker! langs de ene kant stemt hij verleden week zo wat 5000 vreemdelingen mee binnen, langs de anderen kant wil hij de criminaliteit zwaar aanpakken. hoeveel criminelen zijn er procentueel van vreemde afkomst? juist ja!
van een dubbeldekker gesproken!

Gepost door: jos | 28-04-08

VBa (VB anders) waarom niet ? Ons machtig koningkrijk slaagt er blijkbaar niet in wat " jongeren " waarvan allen de correcte vertaling kennen" in de hand te houden ,integendeel ! het wordt steeds maar erger.Opsluiten en straffen van "minder-en-jarigen" ,is een gruwel voor Groene Mie Katoen , Partit-Sot-ialist en de hier en daar wat overgebleven restanten van grote partijen zoals Spiritus...De Decker heeft korte tijd geleden het einde van zijn partij aangekondigd door interesse te tonen in BootCamps, zijn enigste blijk van gezond verstand kost hem zijn kop !!...een idee zomaar overgenomen door VB ... zoiets is gewoon ondenkbaar voor de Correcte Belgische politiek die 100 jaar geleden een paar miljoenen negers liet creperen door slavenarbeid.
Geen bootcamps dus voor die arme misdeelden,die onbegrepen misgroeide spermazoiden .....maar begeleiding, bepampering en heel dat toneelstukje ,waarvan men weet dat bij vele het geen "fluit" helpt...toch blijft men blijkbaar geloven in de "goedheid" van die vormgekregen spermazoiden...terwijl de politie de wijken van die "miskramen" niet meer durft betreden. Wat is het alternatief om dat toch een beetje te stoppen ? Volgens mij een goeie ,nieuwe rechtvaardige Hitler, die niet alleen het krapuul naar de bootcamps stuurt maar ook Mie Katoen en heel die bende van de Partit-Sot-cialist..Bert den Bleter en heel dat zootje die onze maatschappij naar de bliksem hebben geholpen.
Ik zag op het nieuws die afgedankte cellen waar ocharme 37 crimineeltjes (van de 10.000 ?) een onderdak zouden vinden in de toekomst mits uiteraard behoorlijke vernieuwingen om het wat gezelliger te maken.Wat is er mis met die cellen ,enkel nog het slot van die celdeuren vervangen en alles is OK....
Ik herinner mij in het laatste jaar van mijn actieve dienst werden er "jeugdcellen" bijgebouwd,mooie ruime cellen , maar we mochten een tijdlang onder geen enkele voorwaarden opsluiten , waarom ? omdat de douche's (die nooit gebruikt werden) nog niet waren aangesloten...Het gaat allemaal te ver ,binnenkort mogelijk eisen om de cellen te voorzien van computers met "spellekens" een TV stereo instalatie ,flipperkast enz enz ...je zou op den duur "expres" een oudje beroven om te kunnen genieten van de talrijke voordelen die hechtenis te bieden heeft.
Wat mij betreft , heropening van de steenkoolmijnen ,laat ze "werken" tegen een loontje tot hun slachtoffer ,de normale goede burger, volledige schadeloosstelling heeft gekregen , nu wordt dat wel uitgesproken maar dat is gewoon een giller , een billenkletser,het slachtoffer-fonds betaald gewoonlijk inplaats van de dader,wij betalen dus mee ! De criminaliteit bij uitvoering van het jongerensteenkooldecreet zou de criminaliteit onder die "puistjes" met zeker 95% procent doen dalen ... en ook de grote "ettertjes" zouden eerst tweemaal nadenken alvorens ze het leven van jan met de pet in de "verdoemenis" gooien
dat zou een progammapunt moeten worden van VB.a (VB anders) want zo komen we er niet

Gepost door: Rene | 30-04-08

Computers met internet en TV/video met kanaal Z zijn toch al lang standaard in de gevangeniscellen?

Gepost door: Observer | 30-04-08

Hoelang nog ??? Waarom geld wegsmijten aan tuig!!!
Het land uit ermee, dat is de enige oplossing en de enige remedie.
Het tuig wordt beschermd en het slactoffer, ach, die sopt het zich maar op.
Dat is de huidige politieke strekking, een gevolg van de patrones van de criminelen én de islam.
We zien, voelen en beleven de gevolgen dagelijks van dat rot ordinair beleid komende van de profitariaatsbende uit Wallonië én Brusselallahbath.
Hoelang nog???

Gepost door: Jean | 30-04-08

De sossen ook al? Nu beginnen de sossen ook al over (weliswaar zachte) bootcamps! Dat zijn er waar de bewakers botten aanhebben zonder stalen tippen denk ik.

Gepost door: Observer | 02-05-08

harde bootcamps dat was in mijne jonge tijd "DEN TROEP" zachte bootcamps voor de socialisten ,niet dus ze zijn al van gedacht veranderd...een klein vingertje in de lucht door LDD maar geen al te harde aanpak ,regelmatig de pampers verversen.

Maar ik was geen crimineel (nu "nog" niet, racist evenmin) en ik moest gedwongen in 1961 de geneugten van een bootcamp meemaken eerst 3 maanden Belgie daarna richting Duitsland ...opvoeders a volonte die handelden volgens de beproefde methode wie niet luisteren wil moet voelen !!! en in de kazerne waar ik mijn dienst "plicht" vervulde was er geen sprake van "pampers"..Al die "jongeren" (inderdaad die bedoel ik ) wat zouden ze bleten en op hun mama roepen bij een jaartje troep...dat is natuurlijk wat anders dan op een heldhaftige manier een oudje tegen de grond sleuren en met haar "sacoche " gaan lopen

Gepost door: Rene | 04-05-08

Het Belgisch leger vergelijken met de bootcamps is een beetje overdreven, hé Rene? Ik kom uit een militaire familie, grootvaders, vader, broers, nonkel allemaal militairen. Sommigen bij het Engels leger, anderen bij het Belgisch leger.

Ik kan mij nog goed herinneren dat er eens iemand tijdens de maneuvers van een camion was gevallen en zwaar gekwetst werd afgevoed naar het Belgisch hospitaal in Keulen en dat de eerste vraag van de kolonel aan mijn man (toen nog luitenant) was: ''t Was toch geen milicien zeker?'
Het was een 'beroepssoldaat', dus dan was het niet zo erg!


En alhoewel heel wat miliciens, die niet konden lezen of schrijven, of geen beroep hadden, bij het leger de kans kregen om dat allemaal te leren, zijn bootcamps toch nog wel iets anders.
Behalve het aanleren van een beroep, worden de 'criminele hersenen' gespoeld om daarna als volwaardige burger te kunnen functioneren in een maatschappij met wetten en voorschriften.

Gepost door: Janice | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.