28-04-08

Het Nieuwsblad

In Oostenrijk werd een gruwelijke ontdekking gedaan. Een vader had zijn dochter opgesloten in een kelder. Hij misbruikte haar vanaf haar elfde en verwekte zeven kinderen bij haar. Hij was dus zowel de vader als de grootvader. 24 jaar lang zat het meisje opgesloten in een kelder waarvan de toegang werd versperd door boobytraps. Ik snap niet dat er geen verder onderzoek is gebeurd nadat het meisje op haar elfde plots verdween en er klakkeloos werd aangenomen dat ze was toegetreden tot één of andere sekte. Ik snap evenmin dat men geen onderzoek instelde toen er drie van haar eerste kinderen zogezegd plots op de stoep voor de voordeur van de griezel werden gelegd als vondelingen, om daarna te worden opgevoed door de moeder van de gevangen dochter. Een moeder die naar eigen zeggen van niets afwist. Niet zo erg geloofwaardig…

In ieder geval zou men die griezel evenveel leed moeten berokkenen als wat hij zijn eigen dochter en haar kinderen heeft aangedaan. Voor sommige seksueel gerelateerde delicten is een gevangenisstraf niet voldoende, maar mag er gerust een beetje pijn aan te pas komen. Castreren bijvoorbeeld. (En liefst tussen twee kasseien…)

Dit bericht is schokkend, net zoals de berichten over Fourniret, Dutroux, Pandy en al die andere monsters die onze maatschappij voortbrengt.

Wat ik evenwel smerig en evenzeer schokkend vond is het volgende bericht in het Nieuwsblad (waarop ik een allerlaatste abonnement heb genomen) en waarin een suggestieve vraag wordt gesteld die weinig aan de verbeelding overlaat:

“Misschien leidde de verrechtsing – onder impuls van Jörg Haider – tot meer individualisme en ziet men daarom niet meer dat de buurman zijn dochter in de kelder opsluit?”

Eerst en vooral zou ik willen vragen aan het Nieuwsblad of de verlinksing in ons land aan de bron ligt van al het kwaad dat geschiedt in dit land. Het niet verdedigen van de medemens in nood, het vermoorden en verkrachten van jonge meisjes en vrouwen, waren de buren van Dutroux, Fourniret of Pandy zo individualistisch geworden dat ze niet zagen wat zij uitspookten in hun kelder en tuin? En lag dat individualisme vooral aan het linkse bestuur in Wallonië???

Een land waar zoveel kinderporno, pedofielen en kinderverkrachters hun ding jarenlang ongestraft kunnen doen, zou er beter aan doen haar mond te houden over een rechtse partij in het buitenland. Een partij die trouwens, net als onze partij helemaal niet op het ‘liberale individualisme’ inspeelt, maar integendeel pleit voor solidariteit.

FPÖ is een sociaal democratische vrijheidspartij. Geen enkel punt in haar programma is in strijd met de mensenrechten. Wat het Nieuwsblad doet is net hetzelfde als wat haar geestesgenoten zestig jaar geleden deden met de joodse burgers, namelijk een gele ster opkleven.
Haat zaaien zoals Radio Mille Collines, daar is de linkse media bijzonder goed in!

15:19 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Quota? Eens kijken of ze bij Het Nieuwsblad zelf wel links genoeg zijn. Bv door nu al te voldoen aan de quota voor tewerkgestelde allochtonen. Op de webstek onder 'Contact' vinden we de emailadressen van redactie en administratie: ik heb ze geteld, ziehier het resultaat: per dienst het aantal medewerkers, en tussen haakjes het aantal met een allochtone naam:

Hoofdredactie: 3 (0)

Webredactie: 17 (0)

Nieuwsredactie: 15 (0)

Cultuurredactie: 13 (0)

Regionale redactie: 37 (0)

Redactie Antwerpen: 5 (0)

Redactie De Gentenaar: 6 (0)

Sportredactie: 42 (0)

Eindredactie: 10 (0)

Grafische redactie: 28 (0)

Redactie Yo! 1 (0)

Documentatiecentrum: 6 (0)

Fotoredactie: 8 (0)

Administratie: 6 (0)

Marketing: 16 (0)Totaal: 213 (0)

Gepost door: Observer | 28-04-08

Perfecte quota... Zo hoort het ook bij een nederlandstalige krant, het is ènkel hun geest dat nodig eens goed "uitgestoft" moet worden beste Observer.
Nu on-topic voor Janice; weet U dan niet dat kastreren met kasseistenen enorm pijn doet als men ze verkeerd vasthoud zodat de eigen duimen er ook tussen zitten?

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 28-04-08

Ja, je moet wat op je vingeren letten, natuurlijk, maar ik wil het wel eens proberen.

Het Nieuwsblad heeft bij haar vraagstelling nog één ding vergeten. 24 jaar geleden bestond FPÖ nog niet eens.

Gepost door: Janice | 28-04-08

'Het Volk' 'Het Volk' wordt opgedoekt lees ik vandaag. Is dat niet de Gentse uitgave vh Nieuwsblad? Vreemd toch dat zo'n linkse stad niet meer geinteresseerd is in zo'n linkse gazet.

Gepost door: Observer | 29-04-08

Ik denk eerder dat het individualisme zonder enige vorm van gemeenschapsgevoel (volgens mij zijn de twee te combineren) een typisch product is van links. En pedoseksualiteit werd na mei '68 duchtig verdedigd door allerlei linkse clubjes, totdat Dutroux roet in het eten kwam gooien natuurlijk. Maar ik geloof dat er in Nederland nog altijd een pedofielenpartij bestaat. Al deze rotzooi is ontstaan door de permissieve maatschappij die na mei '68 haar doorbraak vond, met dank aan de neo-marxisten!

Gepost door: Willem | 30-04-08

Pedofilie komt Hier een (duitstalig) artikel over Links en pedofilie. "Homosexualiteit, pedofilie en incest moeten huwelijk en familie vervangen" Je weet niet wat je leest.

Gepost door: Observer | 30-04-08

het hypocriete linkse nieuwsblad is als de sos flor coninkx.
die stond ook altijd gereed met dat vingertje om er u op te wijzen dat drank en auto niet samengaan. maar zelf rijdt hij met een stuk in zijn *** rond!

Gepost door: jos | 30-04-08

Frau Kuby is precies nogal berucht?

Gepost door: Janice | 30-04-08

De commentaren zijn gesloten.