05-05-08

De Lijn zoekt personeel

17:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Vrienden Op de webstek van De lijn een videogetuigenis van buschauffeur Ali, 31 jaar, en heel tevreden met zijn job. Waarom niet allemaal moslims op porbleemlijnen? Die durven ze toch niets te doen, want die heeft misschien meer vrienden als zij.

Gepost door: Observer | 05-05-08

Kots Yep alleen maar tjouken als chauffeurs en dan kunnen alle dhimmy's achteraan op de bus, klaar om beroofd of in elkaar getimmerd te worden.
Vrouwen kunnen ongestraft bepoteld of bespuwd worden.
Ik hoop dat er hier snel een soort IRA komt, een Vlaams Republikeins Leger (VRL)dus. Wij laten ons ongestaft discrimineren, mishandelen en zelf vermoorden.
De volwassene van de moord op Giudo Demoor heeft maar TWEE JAAR VOORWAARDELIJK gehad. Twee jaar voorwaardelijk om iemand dood te stampen.

Ik kots van deze maatschappij, van de autochtonen die dit allemaal pikken. En van de journalisten die misdaden van allochtonen steeds opnieuw minimaliseren.

Gepost door: Steff | 07-05-08

Jobs Politie of conducteurs met politiebevoegdheden op bus, trein, en vliegtuigen, veiligheidspersoneel in ziekenhuizen, een alarmknop voor huisartsen op huisbezoek, veiligheidscameras alom (waarvan men in Engeland zegt dat de 4,2 miljoen die ze er al staan hebben van geen nut zijn), enz enz. Het gaat prima met de multiculturele samenleving. Zoveel bijkomende jobs hadden we nooit verwacht.

Gepost door: Observer | 08-05-08

ja inderdaad het gaat de goede kant uit met onze multiculturele samenleving,ze doen de werkloosheid dalen vooral bij de politie bewakingsfirma's enz enz ... de 200.000 nieuwe jobs die ze beloven zullen er snel zijn

Gepost door: Rene | 09-05-08

De commentaren zijn gesloten.