16-05-08

Steuntrekkers krijgen verhoging uitkering

image0011

00:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

HOLA! HOLA! Laat ons niet veralgemenen!
Faiola is de enige die een verhoging van haar uitkering verdient!
3 redenen:
- gezien haar nieuwe bril heeft ze 3 ruitenwassers in dienst.
- elke dag naar de kapper om er een beetje stralender uit te zien.
- ze schreef "De sprookjes van koningin Fabiola" het meesterwerk waaruit de vakbonden hun magistrale "dooddoeners" distilleren om hun leden te sussen.


Daarom en darom alleen al verdient zij onze eerbied en achting.
De andedren verdienen niets, "quoi?":
rien du tout!

Gepost door: Erwin | 16-05-08

En ik die dacht dat ze een pruik droeg... al 50 jaar dezelfde kwaffeur, je moet het maar kunnen.

Gepost door: Janice | 17-05-08

Kan die waanzin 'eindelijk' ophouden te bestaan? En dit land noemt zich een 'democratie'????
Waarom zitten wij dan nog opgescheept met die decadente club poenvangers, een club die geen enkele toegevoegde waarde heeft, niets voorstelt, maar wel.......de oorzaak is van alle ellende.
Opdoeken die ellendige misselijkmakende waanzin, de rest volgt nadien.

Gepost door: Jean | 19-05-08

censuur ?? nou nou, de censuurborstel heeft weer behoorlijk werk geleverd. Zomaar 4 berichten verdwenen, waarom Janice ?. Daarom nogmaals, hoedt u voor partijen die die zeggen de verdedigers te zijn van de vrije meningsuiting . Meestal zijn zij de eerste om die aan te vallen. Laureyssens is in hetzelfde bedje ziek (net zoals partijgenoot Debie). Men mag VBers dus niet wijzen op hun verkeerd taalgebruik, want dan krijg je wat verwijten naar het hoofd geslingerd en wordt naderhand alles gewist. Mooi...

Gepost door: D.V. | 21-05-08

DV Mijn reactie op jouw gemelk heeft er lang genoeg opgestaan voor jou om het te lezen. Ik behoud mij het recht voor om mensen die hier enkel komen reageren om te schelden en die zonder enige vorm van humor een woord zoals 'kwaffeur', dat hier uiteraard in de reacties als grap werd geschreven, komen bekritiseren met ellenlange niet ter zake doende teksten.

Je bent een hartvreter en een zuurpruim, en inderdaad, die zijn hier niet gewenst.

Als je kunt reageren op de inhoud inplaats van wat er in je - toch wel ongezonde - geest omgaat, dan zal ik overwegen om het te laten staan. Tot nader order zal ik alles wissen wat jij hier schrijft.

Gepost door: Janice | 21-05-08

???? "Kwaffeur, alsjeblieft zeg", meer schreef ik niet. wat is hier nu fout aan ? waar ziet u de scheldwoorden ? Voor iemand die zo graag uitdeelt bent u wel erg laagdrempelig als het over uzelf gaat.

Gepost door: D.V. | 21-05-08

Dat was natuurlijk niet het enige wat je schreef... De scheldwoorden werden uiteraard gewist, daar ging je klacht toch over?

Ik wens hiermee deze dwaze discussie te sluiten, want het is zeker niet aangenaam voor de andere lezers. Maar niet zonder je een goede raad mee te geven. Bevalt het je hier niet? Blijf hier dan weg!!!

Gepost door: Janice | 21-05-08

Het is eindelijk (bijna) gelukt... Het haar begint, stilaan, al op de tanden van Janice te groeien.... Dat belooft voor de gezelligheid !
Een dikke opgestoken duim !

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 23-05-08

De commentaren zijn gesloten.