26-05-08

Anderlecht

De Belgische politie heeft gisteren bij gevechten tussen allochtonen en autochtonen bijna tweehonderd arrestaties verricht. Het gaat om Marokkaanse jongeren en autochtone fans van voetbalclub Anderlecht. Volgens de politie hebben de jongeren elkaar via internet opgezocht en daarbij een confrontatie afgesproken.

Vorig weekend won Anderlecht de Belgische beker, waarna gevechten uitbraken tussen de twee groepen. Volgens de politie was dat aanleiding voor de vechtpartij van gisteren. Er vielen 26 gewonden, waarvan veertien politieagenten.


KLIK HIER VOOR FILM

Al dagen op voorhand werd via internet opgeroepen om af te zakken naar Anderlecht. Iedereen weet dat Marokkanen er als de kippen bij zijn wanneer ze een robbertje kunnen vechten .

“ey, man... ben zo vaak naar belgie geweest man...die belgen daar, je geeft ze gewoon een strakke blik safe dan poepen ze al in hun broek...dat zijn niet eens mensen om mee te vechten....” , schreef Faysal89 op het allochtonenforum http://forums.marokko.nl.

Dewael kan nu wel zeggen dat hij ze zwaar zal aanpakken en zal bestraffen. Feit is dat die gasten de baas spelen en al allemaal terug vrij rondlopen. Ze hadden misschien beter de Anderlecht supporters en hooligans even hun gangetje laten gaan. Want uiteindelijk zal het er toch ooit op uitdraaien om de machtsverhoudingen in bepaalde wijken te bepalen.

Zelf noemen de Marokkanen het “shouf georganiseerde gangfights” en ze schrijven op hun eigen fora “met Little Morocco valt in België niet te spotten. Maar in feite zijn het rellen die vergelijkbaar zijn met de rellen in het Midden-Oosten. Een jihad om te laten zien wie het hier voor het zeggen heeft. Dit zijn de resultaten van een jarenlang pamperbeleid en een slecht immigratiebeleid.

Nu zet Dewael een grote mond op.
Hij denkt dat Marokkanen zich onder ‘huisarrest’ zullen laten plaatsen. Hij vergist zich.
Ze komen trouwens niet alleen uit andere gemeenten, maar ook uit andere landen en roepen dagen op voorhand hun makkers op, die maar wat graag een robbertje komen vechten in ons land. Ze weten dat hier alles ongestraft kan en mag.
Het enige waar Marokkanen echt bang voor zijn, is dat ze terug naar Marokko worden gestuurd om daar hun straf uit te zitten. Maar dank zij het ‘softe Europese beleid’, zal daar niets van in huis komen, want de crimineel moet zelf met zijn repatriëring akkoord gaan en kan zonder die toesteming niet naar huis worden gestuurd.

Misschien wordt het binnen enkele jaren tijd voor de oude Europeanen om uit te wijken naar veiligere oorden?
Rellen in Berchem

09:54 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

De politie van Brussel was de hele vrijdag paraat na een oproep van Noord-Afrikaanse jongeren op internet om vrijdagavond ‘af te rekenen met blanke supporters van de voetbalclub Anderlecht’.

Het zijn rassenrellen. Racistische aanvallen op blanken.

Gepost door: Patrick | 26-05-08

Volgens het CGKR kunnen Noord-Afrikanen geen racisten zijn... Hoe hij daarbij komt heeft hij nooit uitgelegd.

Hieronder klikken voor een heleboel filmpjes over de rellen:

Gepost door: Janice | 26-05-08

Hoezo kunnen de maroks geen racisten zijn? ze waren toch in de meerderheid tegenover de anderlecht-supporters. dus kunnen de inwoners van brussel zelfs geen racist meer zijn, want daar zijn de andergekleurde medemensen al in de meerderheid! eventjes de wet aanpassen yusef ???

Gepost door: jos | 26-05-08

Gerda, ik stel voor dat je dan eens even op de fora van jouw geliefde allochtonen gaat lezen wat ze met de autochtonen willen doen. Van een veilig Europa, laat staan een veilig Vlaanderen is geen sprake.
Bovendien hebben ze enkel respect voor diegenen die hen 'de baas' zijn. En hooligans hebben ongeveer dezelfde mentaliteit, dus ja, inplaats van auto's, winkels en andere eigendommen van onschuldigen in brand te steken of kapot te slaan, zoals jij blijkbaar verkiest, kunnen die mannen het beter onder elkaar uitvechten.

Dit is trouwens niet de mening van het Vlaams Belang maar mijn mening. Misschien kan je niet goed lezen, maar boven deze blog staat mijn naam en geen andere.
Als je wilt lezen wat het Vlaams Belang daarover denkt, dan moet je naar http://www.vlaamsbelang.be/ surfen.

Gepost door: Janice | 26-05-08

Gerda Je hebt toch wel pech zeker? Ik ben zelf eens gaan kijken wat het VB er over schrijft en wat blijkt?
Ze geven een citaat weer uit een column van de Standaard waarin staat:

" ... heren, de volgende keer dat enkele honderden heethoofden elkaar de kop willen inslaan, hoop ik dat ze het voor uw deur doen. Zonder politie. De agenten zullen de rust appreciëren. Ik ook.”

Gepost door: Janice | 26-05-08

Donkerrodesoetegerda Gerda doet denken aan een vrouw ,maar volgens mij is dat gewoon ne "vent" het is de zoveelste nick van donkerrood-groen ,DV ,soetekinneke en de verdere waslijst,zijn ,haar (of tussenin) commentaar is geen "letter" als reactie waard

Gepost door: Rene | 27-05-08

ach ons gerda is er denk ik eentje, die er haar levenswerk van maakt om van de achtergestelde-kansarme-benadeelde-dealende-ocmwbezoekende-messentrekkende-groepsverkrachtende-rondhangende en moordende draaideurjongeren, tot onze toekomstige pensioenbezorgers om te buigen.
veel succes en vooral uithoudingsvermogen gewenst gerda! we blijven u steunen.

Gepost door: jos | 27-05-08

Jos..wat ik me afvraag ,indien die "gerda" echt een vrouw zou zijn , met alles erop en eraan ,hoe zou die reageren als zij het slachtoffer wordt van die achtergestelde-kansarme-benadeelde-gekwetste-dealende-toekomstige ocmw klanten -messentrekkende-groepsverkachtende rondhangende en moordende draaideurpaljassen...(das wel een mooie vrije vertaling van "de" "jongeren") zou zij,hij ,het ?
dan nog zo hoog van den toren blazen..Wat ik nog het ergste vind is dat de kwekers van dat maatschappelijke "afval" nog """kindervergoeding" krijgen financiele steun van onze multicorrecte politiekers om hun bruine oogappels op te voeden !!!!

Gepost door: Rene | 27-05-08

@Gerda Als ik lees wat je allemaal schrijft, blijf ik met vragen zitten.
Ben jij een Marokkaans meisje dat onder het pseudoniem Gerda deze blog wil opluisteren en de mensen die dit lezen wil leren?
Ben jij autochtoon dan is het veel erger!
Besef je wel dat jij voor die lieve kereltjes die jij niet kent maar wel verdedigt
een gewone ordinaire "hoer" bent.(zo noemen zij alle autochtone vrouwen en meisjes !)

Goed om even over na te denken: je weet wie je bent, maar je beseft misschien nog niet waar je staat...

Gepost door: Erwin | 27-05-08

De commentaren zijn gesloten.