28-05-08

Veroordeling - Bart Debie

Lees wat Bart schreef op zijn blog:http://bartdebie.typepad.com/

08:57 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dat vind Jahjah ook.

Gepost door: ik | 28-05-08

Jahjah is een relschopper die het midden-Oostenconflict naar hier wou brengen. Er is geen vergelijk mogelijk.

Lees wat ik er eerder over schreef. Jahjah heeft hier niets te zoeken. De 'zogenaamde' Hezbollahstrijder was beter bij zijn mama in Libanon gebleven.

Gepost door: Janice | 29-05-08

De onvergelijkbare verongelijkten ? Laat me niet lachen, de gelijkenis is treffend. Als debie in Libanon zou geboren zijn en vice versa, streefden ze waarschijnlijk de idealen van de ander na.

Gepost door: Soetkin | 29-05-08

Hezbollahstrijder afdeling Antwerpen Wat doet die "Jabedabedoe jap jap" hier feitelijk ? is hij een meerwaarde of ne cultuurverrijker ? Het is anders een beleefde jongen ,ik had de eer hem tweemaal administratief te mogen opsluiten , Hij heeft ook zijn mama erg lief ...voor het overige zet die vent met heel zijn generale staf (na zijn gemakkelijk te voorspellen vrijspraak ) op een vliegtuig richting vanwaar gekomen...daar kan hij zoveel zijn harje lust, van zijn kl...maken en zich onrechtvaardig behandeld voelen en ..gekwetst ..onder de vleugels van zijn mama !

Gepost door: Rene | 29-05-08

Soetkin, dat je hier met argumenten komt om politieke discussies te hebben is ok, dat je hier komt met een belachelijke vergelijking lijkt me voer voor psychologen.

Zo kan je natuurlijk Bart misschien ook vergelijken met Dutroux ?

Debie is veroordeeld voor zaken die niets te maken hebben waar Jajah is voor veroordeeld. Maar om eerlijk te zijn lijkt me het process tegen Jajah net zo politiek te zijn als tegen Debie of het VB.

Er gebeuren in dit land zaken die duizend keer erger zijn en waarvoor mensen amper worden gestraft.

Gepost door: Den Amerikaan | 29-05-08

VB-militante van mijn voeten, laat dit een les zijn en op een dag wordt jij ook door het regime terecht gesteld en die dag zal vlugger komen dan je durft te dromen.
U beschikt over een lijvig dossier bij de inlichtingendiensten dus zou maar van gedacht veranderen nu je nog de kans hebt.

Gepost door: Monique ( ABVV ) | 29-05-08

Moet wel toegeven dat het ABVV en zeker Monique getuigen van een enorme verdraagzaamheid. Maar dat zijn we gewoon, vakbondslui (scheer ze wel niet allemaal over één kam - er zijn er ook verstandige tussen) kennen maar twee zaken: Hard brullen en dreigen.

Als zij dan ook weet wat er bij de inlichtingendienst gebeurd, is de beveiliging van de daarvan zo lek als een zeef. Ofwel werkt ze zelf bij de inlichtingendienst en dan moet er daar dringend "grote kuis" gehouden worden.

Eigenlijk zie ik die reactie eerder als een uiting van uiterste frustratie, ofwel die van een kleuter "Als ik mijn zin niet krijg, zeg ik het aan mijne papa en die is polies". Gewoon lachwekkend.

Gepost door: Bob D, Frankrijk | 29-05-08

Monique, het tijdperk van de Sovjet Unie is voorbij, blijkbaar weet je dat nog niet.

Bovendien denk ik niet dat de inlichtingendiensten mijn dossier (dat trouwens mag gezien worden) aan jouw neus zullen hangen.

Gepost door: Janice | 29-05-08

Schande Monique (ABVV) @Monique

Zeg waar heb jij in dienst geweest, bij de gestapo ?

"Van gedacht veranderen of er zal iets gebeuren", tja Hitler en de SS deden dat ook hé. Het is duidelijk waar Monique de mosterd gehaald heeft.

Ik zou diep beschaamd zijn van het ABVV om dit soort teksten te schrijven.

Ik denk er serieus over na om deze informatie aan hen door te geven (ik ken daar wel wat mensen op hoog niveau, bv Andre L.)

Moest iemand van het VB zoiets zeggen was het kot te klein.

Gepost door: Den Amerikaan | 30-05-08

ja daar dienen de inlichtingsdiensten voor in dit kloteland. om lijvige dossiers aan te leggen van VB militanten. en de vakbonden om die militanten uit te sluiten. ussr in zijn gloriedagen !!

Gepost door: jos | 30-05-08

Ja ja, de Stasi is terug, maar heet nu ABVV.

Gepost door: Antichrist | 30-05-08

U weet het toch.

Hun stemmen haalt he Vlaams belang,bij hun vriendjes:de neo nazi's

ook bij ontevredenen dat men de economische crisis niet kan doen

keren en verder een allegaartje van ontevredenen,die denken dat het

Vlaams belang alles zal oplossen.Ook bij de jeucht die misleid

wordt en er een soort helden in ziet...

De werkelijkheid wees het reeds uit.Rechtszaken voor discrimatie...

Wanneer die partij "eens" aan de macht komt,zal men wel weten wat men

in huis haalde....(een nieuw fascisme in de stijl van nazi Duitsland).

Joske 7 zal dit graag lezen.Mentaal of lichamelijk gehandicapte mensen

werden "opgeruimd"in de stijl zoals men dat met de Joden deed via de

gaskamers.Mengele een arts deed ook graag proefnemingen...

Het Vlaams belang zijn neo-nazi's vergeet dat nooit en verbonden met

hun "vriendjes" in het buitenland zoals in Frankrijk de club van Le

Pen...Realistisch bekeken aanzie ik hen aan voor kinderen en achter-

kinderen van nazi's en hun achterban...(de stichters van de partij).

Monikske, we krijgen ze wel kapot
desnoods slaan ze we kapot....

Gepost door: Julien | 30-05-08

Daar is er weer ene die uit elk rioolputteke een neonazi meent te zien komen. Als er hier nazi's in dit land zijn dan is het wel bij de SPa en de loge (quasi hetzelfde).

Gepost door: Antichrist | 30-05-08

Memorandum.... voor rooie Monique & Julien:
"Wir sind Links und verachten das Rechte Bürgerblok"
waren de gevleugelde woorden van Dr. Goebbels, de "comical Ali" van Das dritte Reich.
Jullie beiden zaten toen nog in de kuiten van jullie vaders, stomme kiekens;

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 30-05-08

Julien en Monique Julien, het fascisme druipt van het bericht van jou en je gestapo-vriendinnetjeje af! Vooral die laatste zin is zo typerend. Altijd maar dreigen, altijd maar weer geweld willen gebruiken en het onderdrukken van andere meningen is voor jullie duidelijk de normaalste zaak van de wereld.

Voor jullie trouwe soldaten van het Nationaal Socialisme (afgekort Nazi) moeten de neuzen allemaal in de zelfde richting staan, nietwaar? Of het handje nu gestrekt is of in een vuist maakt weinig uit. Het gedachtegoed is veruit hetzelfde, het is en blijft puur fascisme en nazisme. Onderdrukken, opsluiten, vervolgen, moorden en uitroeien… maar slachtoffers hebben jullie altijd wel weer nodig om jullie perverse lusten op te botvieren.

De oude ‘kameraden’ werden voor jullie plots ‘mestkevers’ toen ze zagen dat het hier de verkeerde kant opging met de socialisten, daar hebben jullie absoluut geen moeite mee… Meer nog, het werden ontevredenen, racisten, verzuurden , ongeschoolden (alhoewel…als ik zie hoe jullie schrijven….) - een ‘allegaartje’.
Een allegaartje omdat de vrije meningsuiting bij ons absoluut is? Omdat de linkse trouwe partijsoldaten zoals jullie het niet kunnen begrijpen dat er bij ons diverse meningen kunnen bestaan en geaccepteerd worden? Het Vlaams Belang is een huis met vele kamers…

Dit allegaartje heeft echter samen één doel. De republiek Vlaanderen waar een sociaal beleid zal gevoerd worden voor iedereen, ook het eigen volk. En waar iedereen gelijk is voor zowel de lusten als de lasten. Ook de veiligheid, de islamisering van Europa, de armoede, kinderwelzijn, de opvoeding en het niveau van het onderwijs (om er maar een paar dingen te noemen) liggen ons nauw aan het hart.

Wat jij erbij sleurt over Le Pen is pure onzin. Eerst en vooral is er in heel Europa geen enkele partij vergelijkbaar met het Vlaams Belang, omdat er in geen enkel land een vergelijkbare politieke situatie is.
Ten tweede kunnen het moeilijk allemaal afstammelingen zijn van wat jij noemt ‘de nazi’s’, want onze partij bestaat nog maar 30 jaar en zoveel collaborateurs waren er niet eens aan Vlaamse kant.

Waren de Duitsers op de knieval van de socialisten ingegaan, dan waren er waarschijnlijk wel meer geweest. Dat links niet collaboreerde is een fabel.
Neem bv. de IRA, zij collaboreerden voor wapens. Vlamingen collaboreerden, uit honger en werkloosheid en weer andere om een ideaal. Een belofte op een onafhankelijk Vlaanderen. Maar links collaboreerde om de macht.

De leden van de vroegere Volksunie (de eerste naoorlogse Vlaamse partij) zitten over alle mogelijke partijen van links tot rechts verspreid. En omdat je het hier op mijn blog zet, en ik mij dus persoonlijk aangevallen voel, wil ik voor alle duidelijkheid zeggen dat mijn moeder in België terecht kwam omdat haar vader tot tweemaal toe met het Britse leger de Duitsers voor jullie hier verjaagd heeft. En mijn vader gevangen werd gezet nadat hij weigerde in Duitsland te gaan werken. (Waarvoor Duitsland hem tot aan zijn dood trouwens een vergoeding betaalde…)

Onze partij aanvaardt geen vreemde heersers, of ze nu Hitler of Stalin, Bin Laden of zelfs Di Rupo heten, laat dat duidelijk zijn.

Wel, mijn beste, ik ben geen robot, ik ben een rebel en zal het ook blijven, ondanks de dreigementen en vele leugens blijf ik het Vlaams Belang verdedigen.

Wat mij opvalt is, dat elke partij mag evolueren, haar programma mag aanpassen en van naam mag veranderen zonder dat hun de fouten uit het verleden blijvend worden aangewreven. Behalve bij het Vlaams Belang… hen worden zelfs fouten van 65 jaar geleden aangewreven waar ze absoluut niets mee te maken hebben…

Ik verkies in ieder geval het Vlaams Belang boven de dictatoriale en de domme arrogantie van de rest. De andere partijen die tot nu toe enkel hebben bewezen dat ze goed zijn in het vervolgen en veroordelen van mensen met een afwijkende mening dan die van de voorgeprogrammeerde robots (zoals jij en Monique). Mensen zonder hersenen die allang tevreden zijn zolang ze maar dagelijks brood en spelen voorgeschoteld krijgen.

Nog een laatste vraag Julien en Monique? Hangt er bij jullie ook een ‘zonder haatstraat’ plakkaatje voor de raam?


Gepost door: Janice | 31-05-08

Waar positioneert het belang zich volgens jou ? Centrum ? Rechts ? Extreem rechts ? Nog iets anders ?

Gepost door: Soetkin | 31-05-08

één volk , één vakbond , één partij en één monikske met hare Julien

Gepost door: Rene | 31-05-08

Wel julienke,je mag altijd eens langskomen om me kapot te slaan met je rollator.:)

Gepost door: Rebel | 31-05-08

Ik vind mijzelf progressief en realistisch rechts met behoud van waarden en normen.

Als je de armoede wilt bestrijden, ben je dan links of ben je rechts?

Als je tegen abortus bent, (behalve wanneer het leven van de moeder op het spel staat of na verkrachting)- ben je dan links of ben je rechts?

Als je vindt dat criminaliteit hard moet aangepakt worden en ook jongeren effectief moeten gestraft en heropgevoed worden in bootcamps, ben je dan links of ben je dan rechts?

Als je vindt dat de multiculturele droom in vele gevallen een nachtmerrie is geworden, ben je dan links of ben je rechts?

Als je vindt dat we het beu mogen worden om ondanks de 12 miljard transferten, geen bal te vertellen hebben in Vlaanderen zonder de toestemming van de Franstaligen. Ben je dan links of ben je rechts?

Zeg jij het maar Soetkin!!!

Gepost door: Janice | 31-05-08

ik lees: " u beschikt over een lijvig dossier bij de inlichtingdiensten. ik zou maar veranderen nu je nog de kans hebt!"
het moet voor monique ondraaglijk zijn om, hunkerend naar de dictatuur, in deze (schijn)democratie te moeten blijven leven. haar rest alleen nog de verlossing door de "spuit"!

Gepost door: jos | 31-05-08

Vraagje... Is er iemand die de bijdrage van Julien in het Nederlands kan vertalen ?

Gepost door: Ropie | 31-05-08

Je beantwoordt mijn vraag niet of ben jíj het 'vlaams belang' misschien ?

Gepost door: Soetkin | 01-06-08

Ik heb je vraag beantwoord. Leg jij maar eens uit wat het verschil is tussen links en rechts...
En wat bedoel je met "of ben jij het Vlaams Belang misschien"??

Ik ben één van de vele kleine schakels die het geheel vormen. Dus...

Gepost door: Janice | 01-06-08

...een vogel is geen mus !

Gepost door: Soetkin | 01-06-08

Ropie,

De naam socialisme werd enorm veel misbruikt.De nazi's noemden hun partij:nationaal socialisme en het communisme is er ook niet vrij van te pleiten...

Wanneer u grondig en critisch de handelswijze van de verkozenen van het Vlaams belang bekijkt,zullen uw ogen wel open gaan...

Hopelijk vliegen er bij me thuis ,deze nacht niet een paar ruiten in diggelen of heb ik andere schade waarbij onze politie diensten een p.v. moeten opmaken,waarbij de dader(s)nooit kunnen achterhaald worden...

wij handicapten maken ze eerst kapot

Gepost door: Julien | 02-06-08

Julien jij ziet spoken! Schade waarbij de daders nooit achterhaald worden is een handelsmerk van de o zo brave "jongeren" in onze maatschappij. Voor de rest laat je je allerlei broodje aap-verhalen over het VB in je oren blazen.

Gepost door: Antichrist | 02-06-08

Wie ? O wie, heeft er hier onder mijn naam een reactie geplaatst?
Ofschoon ik wel iets tegen rooien heb, zou ik het zèlf niet wagen om een negatieve uitspraak te doen (tegen)over gehandicapten daar ik zelf ook, helaas, in dat bootje zit.
Anderzijds, "dat soort ondermenschen" zou ik zelfs nooit in de mond durven nemen als ik het eens over "maangodaanbiddertjes" zou hebben.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-06-08

Wie ? vervolg. In mijn verontwaardiging nopens het valse bericht van 13:46, ben ik er tè vlug overgegaan op het feit dat er staat geschreven: "Julien domme gehandicapte socialist".
1) hoe kan ik nu, in godsnaam weten, dat Julien zou gehandicapt zijn? Ik woon, dat mag iedereen weten, in Zeebrugge en reis, omwille van mijn handicap zeer zelden;
2) "Socialist" gebruik ik nooit in mijn reacties, steeds schrijf ik: ROOIE(n)
3) Achter een eigennaam schrijf ik steeds een "," want ik ben gek op (lees)tekens, die helpen om bepaalde uitdrukkingen vlotter te begrijpen.
Grrrr....

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-06-08

Viktorke is vergeten zijn valse nick te gebruiken en komt zichzelf vlug wat goedpraten ... maar hier geraak je niet meer uit
zwarte.

Gepost door: Jessie | 02-06-08

Beter kijken .... én mijn schrijfstijl vergelijken, beste Jessie, dan zou je wel merken dat de reactie van 13:46 nog méér verschillen zijn dan degene die ik aan geduid heb in de twee volgende.
Maar diè zal ik niet aan jouw neus hangen, "Feind hört mit"; dus zou mijn immitator de reacties nog méér gelijklopend kunnen maken (en dàt gun ik hem/haar niet.)

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-06-08

"Over and out" zou ik zeggen want dit wordt toch wel gortig.

Gepost door: Soetkin | 02-06-08

HUGO schrijft: "Antwerpen is van ons!"INDERDAAD! Door manipulatie van de allereerste klas
is de stad ten prooi gevallen
aan DIEVEN,
INBREKERS,
MOORDENAARS,
SluipMOORDENAARS,
ECONOMISCHE SJARLATANS
ALLE MOGELIJKE SANS-PAPIERS

WE ZIJN LAAG GEVALLEN!
Een mooie Vlaamse stad werd een mesthoop waar het SLUIKSTORT sneller wordt opgehaald dan het vuilnis dat de gewone burger reglementair buitenzet!
Dank u vakbondsbons Lauwers!

Gepost door: Erwin | 02-06-08

BESTE JESSIE! Hoe durf je een eerzaam man zwarte noemen?
Alleen maar om te beledigen.
Types zoals jij zijn te laat geboren!
Dat waren de KAPO'S in Breendonk,
de wreedaardigste!
Spijtig dat de oorlog gedaan is: je had carrière kunnen maken!
OPPER KAPO of SUPER KAPO!

Gepost door: Leon | 02-06-08

Een licht ging op in Jerusalem..... vertellen de Getuige van Jehova; en, inderdaad, een licht ging bij mij op toen Soetkin schreef: "over en out".
Dàt is nu net het begin van de blog van Bart Debie, waar ik al meermaals getuige was van louche typen die Bart (of een gunstige reactor) verkeerde woorden in de mond legden.
Voor mij is die affaire hiermee over (maar nog niet out); er rest me nog wel een hartelijk dankwoord aan die beste Leon om mij wèl geloofwaardig te vinden; ook een verontschuldiging aan onze "Blogbazin" om mijn verontwaardiging over dit laffe incident op haar site toegelaten te hebben.
Lieve Janice, steeds zei ik, menigmaals, "trek je géén zever aan... en zie, ik verloochende mijn eigen principe(s). Sorry, very sorry....

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-06-08

Victor Ik heb die valse reactie (onder jouw naam) gewist.

En ik zou graag hebben dat iedereen hier zijn eigen nicknaam gebruikt, ook jij Hugo.

Wat Julien daar schrijft is inderdaad pure nonsens. Het Vlaams Belang was trouwens de enige partij die vindt dat de gehandicaptensteun naar omhoog moet en het profitariaat moet worden aangepakt. Het kan bijvoorbeeld niet (zoals ik iemand ken) die invaliditeit trekt, maar in het zwart werkt en dan helemaal geen last heeft van zijn handicap. Dat hij uiteraard de centen wegkaapt van mensen die het echt nodig hebben is schandalig.

Bovendien, Julien, merk ik dat je een totaal verkeerd beeld hebt over ons en ik weet niet wie je dat allemaal heeft wijsgemaakt. Maar als ik over mijzelf spreek dan kan ik je vertellen dat ik acht jaar op vrijwillige basis (en dus gratis) in een RVT heb geholpen. Ik was er elke dag en als ze uitstappen deden belden ze mij op om mee te gaan met de rolstoelpatienten.
Bovendien, en dat zal je wel weten, zijn wij de enige partij die zich verzet tegen euthanasie en abortus. Vooral de euthansie die men nu wil invoeren op dementen geeft mij koude rillingen als ik er aan denk.
Dat Hitler ook graag het 'verlossende spuitje' gebruikte zal je allicht ook wel weten.

Dus zie ik niet goed in waar je dergelijke wilde verhalen over het Vlaams Belang vandaan haalt.

Gepost door: Janice | 02-06-08

Ach Leon, ik denk dat Jessie een raciste is wanneer ze Victor een 'zwarte' noemt. Ze heeft hem nog nooit gezien en ze gaat ervan uit dat zijn handicap een zwarte huidskleur is...

Jessie, vuile racisten zoals jij kunnen we hier missen, begrepen!!

Gepost door: Janice | 02-06-08

De commentaren zijn gesloten.