06-06-08

Duurste politieagent.

In Antwerpen trok men niet minder dan 600.000 euro uit voor een campagne om allochtonen te rekruteren voor het ambt van politieman/vrouw. Er was echter weinig interesse en diegenen die zich toch kwamen aanbieden, werden niet aangenomen, voornamelijk vanwege hun gebrekkig Nederlands.

De burger mag toch wel verwachten dat de agent die hem op de bon slingert het op z’n minst in zijn eigen taal doet en (voorlopig nog) niet in het Arabisch .

In ieder geval hebben ze in Antwerpen welgeteld één man gevonden die min of meer in aanmerking kwam als politieagent.

Dat is dan wel de duurste politieagent ooit!

Maar Antwerpen heeft veel geld over voor haar Marokkaanse burgers, want ze gaan de campagne nog eens overdoen en er nog maar eens een bom belastingsgeld tegenaan gooien.

Wat ik ook niet begrijp is dat men altijd spreekt over ‘diversiteit’. Waar is die diversiteit als je enkel maar mensen in woestijnkledij ziet lopen? Dat noem ik geen diversiteit maar Noord-Afrikaanse getto’s waar diversiteit niet meer gewenst is.

Volgens een Nederlands onderzoek lijden een groot aantal Marokanen aan een psychische stoornis en zijn ze bijzonder agressief. Het zal je politieagent maar wezen die je net betrapt op fout parkeren.


02:57 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ze hebben iets uit het oog verloren.... Ee, bewonderenswaardige eigenschap van de allochtonen is dat zij voor elkaar in bres springen.
OVERAL en ALTIJD.
Hoe wil je dan dat er in hun midden mensen zouden opstaan om in naam van een vreemde overheid eigen soortgenoten te verbaliseren of te straffen.
Dat kan gewoon niet!
Iemand die steelt, doet dat terecht.(lles er de Koran maar op na.)
Ze verdedigen mekaar en dat is hun volste recht!
Voor ons is dat natuurlijk niet prettig, maar verwacht nu toch niet dat zij mekaar op deze houding gaan aanspreken.
Acties om allochtonen in het korps te krijgen, zullen nooit aanslaan, enkele UITZONDERINGEN niet te na gesproken.
Indien zij binnen enkele jaren de macht hier overnemen, kan dat veranderen.
Toch blijft de schande van Vlaamse en Belgische politiekers die niet ophouden hun landgenoten te schofferen, waar zij ook maar kunnen.
Zie maar naar Michel en De Gucht: elke keer dat zij ons schofferen worden wij kleiner in de ogen van de steeds groeiende groep allochtonen.

OM OVER NA TE DENKEN, want de tijd is kort!

Gepost door: Erwin | 06-06-08

Wat is nu... 600.000 euro voor de aanwerving voor één alochtoons politieagent,,? Dat zijn toch gewoon peanuts voor het bestuur van A.
Vandaag staat op de site van hln dat de Vlaamse regering de stad A bijspringt met 46 MILJOEN euro,, in Nederland zou men zeggen: nou breekt mijn klomp.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 07-06-08

Recupereren via boetes Het is daarom dat Van Brempt besliste om nog meer flitspalen te plaatsen: dat geld moet terugkomen.
Nog een andere oplossing zou kunnen zijn om die allochtone agent (eigenlijk iemand van goede wil) een quota op te leggen, om binnen de zes maanden zo veel bonnetjes uit te schrijven tot de positief gediscrimineerde en dus ràààààààcistische investering terug geïnd is.
Of de overtreding nu echt begaan werd of niet speelt geen enkele rol, agenten zijn immers beëdigd en hebben meer interpretatieruimte en kleurenpaletten ter beschikking. Zij beslissen wanneer oranje rood wordt en soms zelf wanneer groen rood wordt (Vogels).
Het aanvechten van een handgeschreven bon, uitgeschgreven door een allochtone agent vereist in ieder geval meer moet wegens de mogelijke ràààààààààcistische lezing door een achterlijke extreem-linkse klets- en kletskop in Brussel.
Iedere socialist krijgt een paal in zijn broek van elke flitsbeurt, u wordt dan ook langs achteren gepakt. Et vwala: de twee regerende seksen zijn bevredigd, oraaal, anaal en digitaal. Sossen komen klaar op geldmatrassen zoals reeds ettelijke keren bewezen.

Gepost door: Jade | 07-06-08

nog maar een paar dagen !!! een interessant Joetuuubeke maar ik heb het afgezet...weer werd een verklaring gevonden waarom bij de Rudolf Valentino's 7 maal meer gestoorde hersenen voorkomen dan bij eigen volk...want ! ze voelen zich uitgesloten en gekwetst...spijtig dat ze hun primair geweld steeds moeten uiten tegenover de bevolking die hen heeft opgenomen en er veel geld in pompt.
Ik hoop maar dat onze "A" de voorwaarden om inspecteur te worden niet aanpast aan deze kansarmen tot het schrijven van hun naam (weliswaar zonder fouten) , tellen van 1 tot 10 of 2 maal raden in welke hand het bolletje is verstopt ...want in die categorie van geslaagde kandidaten (sommigen toch) is het zeer gevaarlijk met dergelijke inspecteur te gaan discussieren als hij je een boetje uitschrijft...dan krijg je al zijn neven, broertjes en vrienden op je nek .....
wat een gelukzalig gevoel !! ik vertrek op 13 juni en wordt hier afgeschreven ,weg uit dat Belgisch toekomstig islaaaaam land,ver weg van alle DV's monikskes ,Hugo's en dergelijke pamperachtige groen rode onozelaars !!

Gepost door: Rene | 08-06-08

De commentaren zijn gesloten.