08-06-08

De Flup

Heeft iedereen de Flup bezig gehoord? Nee, niet de onze, want die deed het uitstekend in de ‘Keien van de Wetstraat. Ik bedoel die andere in Koppen, die ‘koning wil worden’.

Zes maanden zijn ze hem gevolgd. Tientallen keren moest hij zijn ingestudeerde zinnetjes weer opnieuw laten opnemen. En wat kregen we uiteindelijk te zien? Een reclamecampagne waarin zijn echtgenote niet eens de moeite deed om Nederlands te spreken met haar kinderen en dat voor een uitzending van een Vlaamse Tv-zender. Bovendien waren de vragen veel te braaf wou hij soms niet antwoorden. Op andere vragen ontweek hij de antwoorden. Zoals bijvoorbeeld op de vraag of zijn kinderen later zullen moeten werken voor de kost, antwoordde hij, “ze moeten sterk staan in het leven”.

Voor mijn part mag hij koning worden. Als hij koning wordt, dan hebben we binnen het jaar een republiek. Daarna mag hij koning blijven in Wallonië. (Maar niet zonder eerst de gestolen meubelen terug te brengen naar Antwerpen).

23:19 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Antipoden. In het artikel gaat het wel over twee uitersten,, de ene Filip is een kemphaantje die graag over zijn stokpaardje spreekt,, de andere Filip is niets anders dan een malloot die bewust door zijn omgeving dom gehouden word.
Zoals iedereen die graag over zijn hobby spreekt, moet Dewinter nooit "achter z'n woorden zoeken" en weet vlot, klaar en duidelijk, zijn standpunten te verkondigen.
Nochtans probeerden die twee gehaaide journalisten hem woorden in de mond te leggen om hem te compromitteren. "Moar je liet z'n toenge nie peeln" zeggen ze in Westvlaanderen en juist DAT is het bewijs van zij politiekschap.
Over die andere Filip kan men niet veel zeggen,, hij heeft ènkel het voordeel dat hij de zoon is van... Al de rest is flauwe kul; voor een uitzendingetje op tv heeft men slechts een paar uurtjes nodig maar toch zeker geen 6 maanden.
Moesten de kijkers horen hoeveel "takes en retakes" + knipwerk nodig waren om die reportage af te werken, ze zouden zéker paf in hun zetel zitten.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 10-06-08

Ik zou wel eens graag die andere 'takes' zien, die ze niet hebben uitgezonden.

Gepost door: Janice | 10-06-08

Het pijnlijk niet-functioneren van Prins Carnaval wordt eigenlijk hand over hand zieliger. Het soort uitzendingen van de VRT om toch maar, desnoods met geweld, iets positiefs te kunnen zeggen over deze complete nitwit, begint op het soort te lijken waar Poetin een patent op heeft.

Gepost door: Antichrist | 10-06-08

Filip versus Filip Zoals reeds zovelen malen gemeld:
Laat Vlaamse Filip uit A maar véél komen, dat maakt de bevolking tenminste niets wijs voor wat het land B betreft, en.....laat die waalse Filip liefst nooit meer op de buis, er is al ergernis genoeg, er wordt al te veel domheid rond gestrooid.
Zet die laatste, en héél die club, aan 't werk voor een inkomen en stop met Vlaams belastingsgeld te verknoeien aan die nietsdoeners.

Gepost door: Jean | 24-06-08

Ik ben een anti-monarchist van geboorte. Wat mij betreft part mag konijn Filip gerust Koning van Brussel worden. Echter wel indien Zwarte Flup geen Führer van Vlaanderen wordt, anders mag het allemaal blijven zoals het was. Er zijn namelijk nog ergere dingen dan monarchiëen die het land en de samenleving kunnen verwoesten... :/

Gepost door: Hugo | 24-06-08

Nog zo'n dooddoener...

Je beseft niet eens wat je zegt, Hugo!

Gepost door: Janice | 25-06-08

De commentaren zijn gesloten.