07-07-08

President Uribe

uribe_copy

Lees de smeekbede van mijn goede vriend W.G. Van Dorian. Auteur van o.a. “De Vijfde Colonne” en de “De Goddelijke Selectie”. W.G. Van Dorian woont in Zuid-Amerika en is gehuwd met een Colombiaanse kunstenares.
Ingrid Betancourt is vrij. Na zes jaren gevangenschap, vernedering en marteling vertelt zij haar verhaal. Een verhaal dat doordrenkt is van de onmenselijke praktijken van het FARC. De inhumane behandeling van Betancourt en van vele andere, die nog steeds gegijzeld blijven door deze terroristische organisatie kent geen grenzen. Zes jaar lang is Betancourt als een hond vastgeketend, geslagen, zeer noodzakelijke medicijnen geweigerd en vernederd op allerlei manieren.

Het is derhalve onbegrijpelijk dat Nederlandse 'huurmoordenaars' als Tanja Nijmeijer zich hebben aangesloten bij deze linkse terreurorganisatie die zijn weerga niet kent. Het is onbegrijpelijk dat het FARC kan rekenen op de steun van heel veel Linkse symphatisanten in Nederland. Dat is eigenlijk precies hetzelfde als je aansluiten bij de Waffen SS in de oorlog of bij de beulen van Pinochet.

Toen was het 'Rechts'. NU is het Links! Links, die onmenselijke en afschuwelijke martelpraktijken en moord ondersteunt in moraal en met geld, enkel om een zogenaamde ideologie te verspreiden. Het doel heiligt dus toch de middelen? Linkse mensen: denk nu toch eens aan de partij voor de dieren (een vooral Links initiatief). Jullie willen toch dat dieren met respect worden behandeld? Waarom moeten gewone mensen, die niets misdaan hebben, dan onder jullie ideologiedrang sterven, gemarteld en vernederd worden en gebroken worden?

Maar het FARC deelt die ideologie helemaal niet. Dat is het grappige (of moet ik: ironische / wrange zeggen?). Zij zijn juist het grootste en meest meedogeloze Kapitalistische bolwerk dat er is. Zij ontvoeren, vermoorden en martelen mensen met als enig doel: Geld! Geen enkel kapitalistisch gedachtengoed promoveert dit. Nog nooit heeft een organisatie zo wreed opgetreden (met uitzondering van de NSDAP, een aantal andere slachters uit ons tijdperk zoals Pinochet, Stalin en laten we vooral niet vergeten: de Linkse Rode Khmer, die twee miljoen eigen onderdanen heeft vermoord.)

Bedenk je dus even voordat je dergelijke Linkse symphatieen ontwikkelt en verspreid. Je maakt je daarmee indirect of direct schuldig aan volkerenmoord, misdaden tegen de menselijkheid en genocide.

Steun de strijd van het Colombiaanse volk en zijn ultieme held, president Uribe, die op 90% van de stemmen van het hele volk (links en rechts) kan rekenen bij herverkiezingen, omdat hij veiligheid wist te brengen. Steun de humaniteit! Wijs de inhumane en misdadige ideologie van Links af!
Geloof niet meer in hun propagandamachine, waarvan slechts die van Goebbels zijn gelijke kent, waarin de systematische leugen wordt verspreid dat Links er voor het volk is en voor de mensenrechten. Want daarmee probeert politiek Links Het FARC neer te zetten als een mensenrechten organisatie die enkel in het belang van het volk opereert. En met die stelling propageert Links direct aanhanger te zijn van al hetgeen Betancourt en honderden anderen is en wordt aangedaan, hetgeen het tegendeel is van alles dat met echte 'mensenrechten' te maken heeft. Wees geen Linkse schreeuwlelijk die de inhoud van die term niet eens kent!

Sluit terroristen van het volk als Tanja Nijmeijer voorgoed op. Maak de wereld veiliger. Controleer Linkse pers op volkvijandige ophitsing en propaganda, waaronder belediging (van helden als Alvaro Uribe). Want wat weet Links van deze man en hoe kan Links deze man beschimpen als een heel volk hem voorgoed als president zou willen?


Bescherm de waarheid!


W.G. van Dorian, auteur van De Goddelijke SelectieISBN: 978-90-8963-006-3

Lees ook zijn artikel in de Volkskrant : http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=6523

12:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

teller uw blog boert achteruit

Gepost door: anoniem | 07-07-08

1. aff
2. janice-laureyssens...
3. ingrid-betancourt
4. hvandeker
5. wimwienen
6. vlaamsbelanglovend...
7. kim-roovers
8. mariodeclerck
9. anthonyhard
10. vaalguy
11. tonyvermeire
12. doofpot-justitie
13. jorgennoens
14. emmily
15. ingedemoen

Gepost door: Hubert | 07-07-08

Zeg Anoniemeke...'t is vakantieperiode, hé! Dan ben ik al content met ongeveer 2000 lezers per dag.

Gepost door: Janice | 07-07-08

Ik zie dat je gek bent van Pres. Uribe maar na een snelle surf lees ik dit al over Heilige Avaro: "Momenteel staat het handelen van Uribe ter discussie. Hij wordt ervan verdacht directe banden te onderhouden met paramilitaire organisaties. Geruchten dat Uribe's herverkiezingscampagne is gefinancierd met behulp van drugsgeld, nemen steeds meer aan nadat bewijzen over paramilitaire contacten van partijegenoten van Uribe aan het licht komen."

Toch even voorbehoud maar?

Gepost door: Hugo | 07-07-08

Jij bent natuurlijk een aanhanger van de Farc...uiteraard!

Zelf weet ik niet erg veel af van deze president, ik weet alleen dat hij zowel door links als rechts gewaardeerd en geliefd wordt om wat hij doet.

Bovendien zal je wel gemerkt hebben dat deze bijdrage rechtstreeks uit het gebied zelf komt en dat is voor mij geloofwaardiger dan de uitleg van enkele linksen hier in Europa. Mijn vriend heeft mij gevraagd het op mijn blog te zetten.

Wat de betrekkingen van de president tot de paramiltiaire groeperingen betreft, beperken die zich tot een overeenkomst: "the paramilitary groups agreed to follow a peace process and gave up their guns".

Zijn vader werd vermoord door de Revolutionary Armed Forces of Colombia (FARC) en verder gaan de betrekkingen niet.

Gepost door: Janice | 07-07-08

Ik vind dat Janice toch wel heel veel weet over de wereldse dingen, dit in tegenstelling tot Hugo, die enkel maar kan afbreken. Of dient daarom een "verzet" ? Geef mij maar Janice haar theoriën !

Gepost door: Ovi | 07-07-08

Bedankt Ovi, af en toe een complimentje vind ik heel erg leuk. Want de tegenstanders van deze blog zouden maar wat graag hebben dat ik ermee ophield.

Gepost door: Janice | 07-07-08

Niet opgeven.... lieve Janice,,zeker niet nu dat ge stilletjesaan een "dikker vel" begint aan te kweken.
Eerlang wordt het een olifantenhuid en dàn mogen er zoveel onnozele gasten jouw blogje bedenken met negatieve commentaar,,maar...het zal je dan geen bal kunnen schelen wat men ook moge schrijven.
Het zijn niet het aantal reageerders die tellen maar wèl het aantal LEZERS (en daarvan heeft U toch geen klagen ?)

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 07-07-08

met veel dank !! Ik sluit mij aan , het werd tijd om Janice eens in de bloemetjes te zetten..ge moet het maar doen en kunnen,iedere dag opnieuw ,iets onder de aandacht brengen , iedereen de gelegenheid geven om zijn ,haar mening te uiten,uw blog is een stijgend succes, een doorn in het oog van de grootmoralisten,de wereldverbeteraars,de geprogrameerden van een bepaalde partij,het mooiste bewijs is "anoniem" die in zijn natte droom-fantasie blijft hopen dat uw blog achteruit boert.....Mijn gelukwensen Janice !! en ik denk te mogen schrijven in naam van iedereen "bedankt" !!

Gepost door: Rene | 07-07-08

En bij ons laten ze die CCC debielen vrij en na drie minuten zijn ze al aan het verbroederen met Italiaanse terroristen...
Nuja,iedere aanhanger van het Marxisme is een potentieële geweldenaar...Een revolutie is meestal niet erg vreedzaam...Je hebt ook reactionaire,revisionistische marxisten die de revolutie niet op straat willen uitvechten maar in de geesten van de mens...Iets zoals de VRT ongeveer.
Maar links ligt zelf ook onderling overhoop met het uitzoeken wie de echte marxisten nu eigenlijk zijn.
En wat die aff bezoekers betreft;daar zijn vooral tegenstanders bij en ramptoeristen..Het aantal aanhangers van het aff(zie url) kan zelfs een gepensioneerde houtzagerij-arbeider op zijn vingers tellen...Welke gek is er nog een communist hier in Vlaanderen...Het VB is jullie enige bestaansreden.

Gepost door: Tiberius | 07-07-08

Bedankt! Hoi Janice,

Bedankt hoor, voor de bijdrage. En bedankt voor alle ondersteunende mailtjes, mensen.

Nog even voor 'HUGO', lees even het volgende artikel graag: http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=6523

Dank u!

Groetjes Janice en Carlo en tot gauw.

Gepost door: W.G. Van Dorian | 08-07-08

Janice: "Jij bent natuurlijk een aanhanger van de Farc...uiteraard!"

Voordat Betancourt vrijkwam had ik nog nooit gehoord van Farc. Jouw makker W.G. Van Dorian zou beter - net zoals jij - zijn zelf gecreëerd plaatje over wat of wie links is, dringend moeten bijstellen. Als ik van jou niet mag zeggen en schrijven dat alle VB'rs neonazi's zijn (er zijn inderdaad uitzonderingen) mag jij ook niet zeggen en schrijven dat alle linksen dom zijn, idioten en aanhangers van Farc. Jij zou toch ook moeten weten dat demoniseren en criminaliseren van je opponenten op termijn altijd contraproductief werkt en vroeg of laat als een boemerang je van je sokken slaat.


Gepost door: Hugo | 08-07-08

Wat is dat nu weer voor een uitleg??? Waarom reageer je dan op iets waar je niets vanaf weet?

Bovendien zou jij je beter ook over de binnenlandse politiek wat beter moeten informeren, want de neo (nieuwe)- Nationaal Socialisten zitten zeker niet aan de rechterkant... (let op hun daden, niet op hun woorden, Hugo!

Gepost door: Janice | 08-07-08

"Voordat Betancourt vrijkwam had ik nog nooit gehoord van Farc."

Makkelijk toch, zo'n selectief geheuenverlies... Maar wel de loftrompet steken over Chavez en zijn vriendjes...

Gepost door: Antichrist | 08-07-08

Waarde Janice Ik weet niet waar ik u het meest voor waardeer. Omwille van uw schoonheid? Zowel uiterlijk - ik heb reeds een paar keer het genoegen gehad u persoonlijk te ontmoeten - als innerlijk, en dit laatste valt maar al te goed op te merken op uw blog. Of is het omwille van uw engelengeduld om blinde haatzaaiers als Hugo met een verbijsterende onverzettelijkheid ondanks alles toch steeds te woord te willen staan? Ik zou het niet kunnen en niet willen.
Om Hugo toch een plezierje te gunnen: uw goede vriend Dorian heeft een steekje laten vallen, Hitler was niet rechts maar zo links als een flappende achterdeur. Raar dat Hugo dit niet opgemerkt heeft. Alhoewel.... wat een kieken moet ge niet zijn, zeker als je je moeit in het politieke leven, om de "farcens" nog niet te kennen.
Gezien ik deze reactie neerpen op een "vervangend" toestel van een vriend hou ik het bij Vanzwam. De intimie weten wie ik ben.
Bij deze wens ik u nog veel succes en schrijfgenot.

Gepost door: Vanzwam | 08-07-08

Bedankt allemaal. Dank zij dat olifantenvel,(dat ik nu toch al een paar jaar heb), kan ik jammer genoeg ook niet meer blozen, anders zat ik hier nu zeker en vast met rode wangen.
Maar allé, 'k vind het wel plezant, hoor!
Al weet ik begot niet wie Vanzwam zou kunnen zijn...en nieuwsgierig als ik ben...

Gepost door: Janice | 08-07-08

De commentaren zijn gesloten.