11-07-08

Dhimmytude

De kruiperige houding van sommigen tegenover alles wat met de islam te maken heeft, tart soms elke verbeelding. Nu was men in Londen van plan om voor de Londense speurhonden 'schoentjes' te laten maken voor wanneer ze huiszoekingen moesten doen bij moslims. De Londense politie zou, vooraleer een woning binnen te gaan, de hond eerst 'schoentjes' moeten aantrekken, want met die blote hondenpoten op een moslimvloer lopen zou van weinig respect getuigen tegenover hun religie.

Kan het nog zotter?
Eén imam dacht er blijkbaar ook zo over en zei dat dit toch niet echt nodig was...

00:54 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Indien die schoentjesmode.... hier ook regel moest worden, dan stel ik voor om "echt leder" schoentjes te gebruiken,, gemaakt van varkensleer.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 11-07-08

Wat een zielig gedoe, wat een schijnheilige komedie! Als "waanzin" een voedingsbodem krijgt dan is de realiteit ver zoek.
Ook hier wordt die "waanzin" bediend op haar wenken, en owee Vlamingen die het daar niet mee eens zijn, jullie zijn dan racisten????
Wat heeft waanzin nu te maken met een ras????
Kan het nog zotter, idioter, waanzinniger????
Zolang wij die idioot uit portugal hier de boel laten verder verzieken en verpesten zal het er, helaas, niet beter op worden, integendeel, recht de dictatuur in, nu heeft het Vlaams parlement dat “bedrog van Lissabon” ook goedgekeurd???? Van wie hebben die een volmacht gekregen????
Wat lafaards al allemaal doen om de postjes!

Gepost door: Jean | 11-07-08

De commentaren zijn gesloten.