06-08-08

Apen en zwijnen

In de Saoedische schoolboeken gaat het nog steeds over 'apen en zwijnen' wanneer ze het hebben over de joden en christenen.
Maar wij moeten wél respect hebben voor hen en hun islam!!!

Ze leren ginder nog zo het één en ander.
Op de dag van het laatste oordeel zullen de stenen en bomen het uitschreeuwen dat moslims de joden moeten vermoorden.

Ook voor de homoseksuelen ziet het er alles behalve rooskleurig uit, alhoewel de volgelingen van de profeet er nog niet helemaal uit zijn hoe het moet gebeuren. Branden, stenigen of van de hoogste plaats naar beneden gooien.

Di Rupo heeft enkele jaren geleden in Egypte werkelijk veel geluk gehad , ze hebben hem gewoon op het vliegtuig huiswaarts gezet... en hij mag nooit meer terugkomen.
(Bron: parlementaire wandelgangen).

KLIK HIER OM HET ARTIKEL TE LEZEN

22:13 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

niet slecht gezien van die Saoudi's zoiets werkt altijd ..reeds in de eerste kleuterklasjes het erin pompen dat behalve verwarde Allah baarden en hoofdoeken ,de rest allemaal zwijnen en apen zijn,dat was ook de tactiek van Hitler, een volk laten geloven dat Joden minderwaardige wezens zijn..Ik zie echter geen verschil met onze hoogmoralistische correcte politiekers die VB- ers vergelijken met mestkevers die moeten verdelgd worden ,ze heben het lef nog niet om dat in de schoolboekjes op te nemen als verplichte leerstof ...ik hoop dat rode Vandenbroecke mijn tekst niet leest ,het zou hem op bepaalde ideeen kunnen brengen..enerzijds doen ze er alles aan om de jeugd te overtuigen hoe slecht discriminatie wel kan zijn en anderzijds zijn ze de gatlakkers van een cultuur die dat allemaal promoot en ons als minderwaardig aanziet ,zwijnen en apen !!

Het is echt niet moeilijk om domkoppen en achterlijken vanalles wijs te maken tot eer en glorie tot enkelingen die er alle belang bij hebben ,idem voor een groot gedeelte van ons eigen volk ,voor europa en bijna voor de ganse wereld. begrijpen wie begrijpen kan terwijl ons vrij westers denken technologische hoogtepunten kent komen die bebaarde Allahneukers ons sprookjes van "moeder gans" wijsmaken en niemand kan of durft eraan twijfelen...hoe dom kunnen mensen toch zijn !! hoe dom hoe onozel zijn onze politieke leiders toch en hun slaafjes ,waarvan voorbeelden genoeg door bepaalde reactie op dit blog...Ik heb een christelijke opvoeding (genoten?) en er is maar een regeltje uit heel hunnen "leer" dat ik onthouden heb en dat alle godsdiensten of zedepreken in de schaduw zet...doe niet aan anderen wat je zelf niet graag hebt !! en wat de plicht van ieder mens zou moeten zijn leerde ik van Albert Camus uit een van zijn citaten.....
"""wanneer iemand de glans van geluk heeft getovert op het aangezicht van een wezen dat hij liefheeft,weet dat er voor een mens geen andere roeping kan bestaan dan dit geluk te toveren op de wezens die hem omringen """
en al die andere prularia van bijbels ,koran's Allah's Christussen en noem maar op allemaal benamingen sprookjes met een verdoken agenda ,middelen om macht uit te oefenen ,te verdrukken ,het leven zuur te maken van "medemensen" smijt dat op de mesthoop waar ze thuishoren ,pas dan kan er een "goede" en "rechtvaardige wereld" bestaan .....er is niets in de geschiedenis dat zoveel bloed en miserie heeft gekost als de "GodsDienst" Ik heb de grootste minachting voor al wat naar Godsdienst ruikt ik heb de grootste minachting voor al diegene die dat steunen

Gepost door: Rene | 07-08-08

Het laffe westen. Wie dergelijke literatuur leest zal dan ook begrijpen dat steeds meer mensen kiezen voor het atheïsme, géén gezever aan ons hoofd.
Wat voor mij nog steeds onbegrijpbaar is, is het feit dat die barbaarse gewelddadige waanzin hier nog steeds niet verboden is én wordt!!!!
Welk vuil spel speelt hier een spel?
Denken ze nu echt dat wij die barbaarse waanzin zullen toelaten in ONZE gemeenschap?
Denken ze nu echt dat wij die brutale gewelddadige waanzin zullen aanvaarden?
Diegenen die dat denken én hopen zijn echt een gevaar voor ONZE maatschappij, die moeten zo snel mogelijk verwijderd worden van posten waar ze schade kunnen veroorzaken.
Dat heeft niets te maken met het beperken van godsdienstwaanzin, sorry, sommigen noemen het godsdienstvrijheid, dit heeft enkel te maken met het beschermen van onze leefcultuur, onze levenswijze waarin man en vrouw ‘gelijkwaardig’ zijn.
Daarom is het hoogtijd ALLE godsdiensten eens deftig voor het licht te houden, alles wat in strijd is met onze normen, waarden, wetten én cultuur moet dan verboden worden, zonder pardon.
Religie én monarchie
zijn de grootste vijanden van
DEMOCRATIE,
laat dat duidelijk zijn.

Gepost door: Jean | 07-08-08

Het laffe westen evolueert mee... Onder het motto
GEEN HAAT IN MIJN STRAAT
neemt het laffe westen (gelovigen én atheïsten) de ideeën over die onze beschavingen van binnen uit vernietigen.
Ons volk en zijn toekomst moeten vernietigd worden, want zij staan de nieuwkomers in de weg.
Politiekers zijn de vaandeldragers van deze actie en in de scholen wordt de jeugd vergiftigd.
Wanneer gaan de ogen werkelijk open
of hangt hier ook zoveel smog als in China?

Gepost door: Frédéric | 08-08-08

Het laffe westen. Wij weten wel waar de apen en zwijnen zitten, ze lopen niet vrij rond in het westen.
Dat kunnen we NIET zeggen van honden die overal alles vernielen en verpesten!!!

Gepost door: Jean | 10-08-08

Tiens... Is Vlaams Belang dan de partij die opkomt voor de rechten van homo's en holebi's ?

Gepost door: D.V. | 14-08-08

DV, het Vlaams Belang is niet tegen homo's - (we hebben zelf homo's als mandatarissen) - bovendien is iemands partnervoorkeur politiek niet relevant en hoeft geen enkele politicus zich daarmee te bemoeien.
Het enige waarover eventueel een maatschappelijke discussie kan worden gevoerd is of men de benaming 'homohuwelijk' niet beter 'partnercontract' had genoemd zoals in Engeland.

Moet de benaming 'huwelijk' voorbehouden blijven voor een echtelijke verbintenis tussen een man en een vrouw of mag iedereen een partnerschap aangaan onder die benaming.

Voor de rest, beste DV, ook al hoort uw reactie niet tot de topic, laat het mij verder siberisch koud wat twee volwassenen doen met elkaar, dat is hun eigen keuze en gaat mij niets aan.

Gepost door: Janice | 14-08-08

Dat er homo's bij het VB zitten is nu ook weer niet zo'n nieuws (Debie al eens goed bekeken?), toch blijft het VB een anti-holebi partij. Er zijn uitspraken zat van VB-politici die homo's omschrijven als geesteszieken en perverten, het enorme protest tegen het homohuwelijk (uitgezonderd Debie natuurlijk). Dewinter weet zelfs niet wat erger is, een neger of een moslim voor zijn dochter of een lesbische.( http://uk.youtube.com/watch?v=FIYlMUeYkYE )
Dus ook inzake homoseksualiteit sluit het VB nauw aan met islamitische extremisten, zoals met zoveel.

en jJanice, bent u werkelijk zover heen dat je niet meer weet waarover je schrijt ? ik zie nochtans duidelijk staan: "Ook voor de homoseksuelen ziet het er alles behalve rooskleurig uit"

Gepost door: D.V. | 14-08-08

De commentaren zijn gesloten.