14-08-08

Islam - de godsdienst van vrede en tolerantie
Drie journalisten van Kanaal + gingen voor de uitzending “90 minutes” voor de poorten van de Koranschool van de moslimbeweging Tabligh, die zich installeerden in een kasteel van Ville-Maindans in Grisy – Suisnes (Seine-et-Marne in Frankrijk) vragen om een interview.

Wat er toen gebeurde is ongelooflijk. De journalisten werden aangevallen en gekwetst. De cameraman is er heel erg aan toe nadat hij een voet in het gezicht kreeg. Waarschijnlijk werd zijn oogzenuw geraakt waardoor de kans bestaat dat hij blind wordt aan één oog.

De godsdienst van vrede en tolerantie op haar best… De leden van de Koranschool zijn criminelen die bekend staan bij justitie voor gewapende overvallen en diefstallen.

President Sarkozy heeft mee schuld aan deze toestanden, hij heeft het Conseil Français du culte Musulman opgericht en eraan toegevoegd dat hij via deze beweging de angst bij de Fransen wou wegnemen.
Het werd integendeel nog erger.

Vier jaar lang worden kinderen er opgesloten en onderricht in de koran, of klaargestoomd voor de jihad tegen het Westen…. Tegen de apen en varkens…


Film: http://veille-education.org/post/2008/07/02/Une-ecole-privee-comme-on-sen-passerait2

13:12 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Lees ook artikel in Knack Osama Bin Laden stopt pas als iedereen bekeerd is tot de islam.

"Zijn strijd stopt niet als er vrede is tussen Israëli's en Palestijnen, of als Amerika zich terugtrekt uit Irak. Zijn oorlog stopt pas als iedereen bekeerd is tot de islam. Dat heeft belangrijke consequenties. Als je een conflict kunt oplossen door politieke problemen de wereld uit te helpen, is er altijd een marge voor onderhandelingen. Maar als het ultieme doel van een van de strijdende partijen de Apocalyps is, ziet de toekomst er wel heel somber uit."

Gepost door: Marc | 14-08-08

Ja, ik weet het. Ik schrijf het al zo lang dat 'vrede' in de islamwereld niet hetzelfde betekent als 'vrede' in het westen.
In de islam is het 'vrede in het huis van Allah' en zijn huis is niet de moskee, maar de hele wereld, dus kan er enkel vrede zijn in dat huis als iedereen zich bekeert tot de islam.

Maar jammer genoeg aanbidden ze in het westen alleen maar de olie die uit die landen komt en zijn ze bereid om onze vrijheid en onze beschaving op te offeren in ruil voor het zwarte goud want dat geeft hen macht en geld.

Gepost door: Janice | 14-08-08

Iedere westerling weet dat de islam een ordinaire vulgaire brutale rotzooi is.
Iedereen weet ook dat hun handelsmerk 'moorden én verkrachten" is.
Maar de westerse politici hebben nu eenmaal minder last met het verraden van eigen volk dan met barbaarsheid te bestrijden, dus, moeten we het zelf doen én zullen we het ook doen "met alle middelen".
Wij westerlingen willen die rotzooi niet op ons grondgebied en wij zullen slagen in onze opzet, "WEG MET DIE BARBAARSE ROTZOOI".

Gepost door: Jean | 15-08-08

Ik heb de indruk dat er niet veel het filmpje hebben bekeken. Gewenning misschien?

Gepost door: Janice | 19-08-08

Neen, geen gewenning, alleen geen momenteel niet veel tijd. Eén ding wel, hier worden ze tenminste al in "Garde à vue" gezet. In België zou er niks mogen tegen gedaan worden. Prachtig, vredelievende godsdienst - al zijn ze allemaal niet zo.

Gepost door: Bob D, Frankrijk | 19-08-08

Beesten! Maar waarom komt dit niet op TV?? Ik heb hier nog nooit van gehoord, dit zou toch algemeen moeten worden uitgezonden, iedereen moet dit zien. Dit is verdomme toch niet niks, iemand blind aan één oog schoppen! Wie denken die m*****en eigenlijk dat ze zijn zeg?!!

Gepost door: Peter | 03-09-08

Dat er Bij de manifestatie's van het VB tegen de massale inplanting van moskees steed maar hetzelfde clubje aanwezig is zegt genoeg, als we massaal onze afkeer zouden uiten was het probleem al opgelost ,maar zoals steeds blijft ht knechtenvolk liever thuis naar onnozele sitcoms kijken dan op straat te komen, jammeren zal later niet helpen ,voor het knechtenvolk is onderwerpen of sterven de enige optie, ik heb jammer genoeg het gelijk aan mijn kant,de jeugd is al gebrainwashed, de leraren politiek"correct" benoemd, evenals rechters en de complete magistratuur,de enige uitweg is dan ook voor velen niet optioneel,jammer

Gepost door: lowieke staal | 04-09-08

Maar ja! Nu is alles duidelijk, Lowieke!
Je hebt het knechtenvolk, en aan de andere kant staat dan natuurlijk... het herrenvolk!
De maskers vallen af, Dolfke Staal!

Gepost door: Kampioen | 04-09-08

Zeg kampioen, dat begint afgezaagd te worden. Die maskers vallen nu blijkbaar al 50 jaar af, weet ge nog altijd geen andere valse slogan te vinden ?
Ik ben veel op de straat maar vind nergens gevallen maskers!

Gepost door: Ovi | 05-09-08

Kampioen De maskers van het linkse "herrenvolk" dan toch,zij die de Vlamingen(het knechtenvolk) bespuwen ,de nieuwe facho's dus!!Dolfke was trouwens ook een socialist evenals het klubje rondom hem,ook dweept het linkse clubje met de Palestijnen en zijn net zoals den dolf antisemiet
het "herrenvolk" woont dan ook aan en rondom de Cogels -Osijslei dus ....goed geraden ,de maskers vallen af... vooral bij de spa.sten en groen

Gepost door: lowieke staal | 05-09-08

De commentaren zijn gesloten.