19-08-08

De Gordel op zondag 7 september

campagnebeeld
Op 7 september vragen we iedereen om mee te doen aan de jaarlijkse Gordel in de Vlaamse rand rond Brussel. Vlaanderen moet massaal op straat komen nu de beloftes om Brussel-Halle-Vilvoorde te splitsen nog steeds niet zijn nagekomen. Meer uitleg kan men vinden op de website: www.de-gordel.be

En wat doen de Franstaligen? Zij roepen hun bendes op om te marcheren in de Vlaamse gemeenten, dat zij hun ‘hinterland’ noemen. Terwijl hun ‘hinterland’ Wallonië is willen ze hun vlaggen planten in Vlaamse gemeenten. Dat kan niet! Wat een toffe en gezellige namiddag moet worden kan niet worden verstoord door bruut geweld en pesterijen door franskiljonse fascisten. Dat is de enige reden dat ze hun bendes oproepen via deze site:
www.de-bretel.be. Kunnen ze niet Gordelen in Wallonië?? Hebben ze daar niet genoeg plaats om te wandelen en te fietsen?

Wees er bij, te voet of met de fiets, en verdedig uw belangen. De tijden dat Vlamingen zich lieten doen door Franstaligen moet nu eens definitief gedaan zijn! Blijf dus niet thuis in uw luie zetel liggen. Laat niet de anderen de hete kastanjes uit het vuur halen, wees niet bang van de fanatieke franskiljons en doe mee aan de tocht doorheen onze mooie Vlaamse landschappen waar we niet en nooit zullen dulden dat er ook maar één franskiljonse vlag wappert.

00:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.