22-08-08

Hypocriete moslims eisen verbod congres

Van 19 tot 21 september wordt er in Keulen een congres gehouden tegen de islamisering van Europa.

De Europese steden tegen de islamisering van Europa komen bij elkaar en bespreken in verschillende werkgroepen de toestand in Europa en wat er kan aan gedaan worden. Uiteraard zal ook het Vlaams Belang aanwezig zijn met als spreker, Filip Dewinter, mede-initiatiefnemer van deze vereniging.

Op alle websites roepen linkse militietroepen elkaar op om ook naar keulen te trekken. Zoals iedereen ondertussen wel weet is extreem links meestal ook extreem gewelddadig.

Maar indien dat nog niet genoeg is, als voorbeeld voor vrije meningsuiting en tolerantie, komt er nog een dreiging vanuit het Oosten bij.

Het OIC (Organisation of the Islamic Conference) protesteert tegen het initiatief in Keulen. Daardoor hebben 57 islamitische Staten, uiteraard voorbeelden van vrijheid, het respecteren van mensenrechten, verdraagzaamheid en tolerantie tegenover andersgelovigen en vrouwenrechten, gereageerd op het anti-islamcongres. Ze eisen dat Duitsland stappen onderneemt en spreken over Pro-Köln’ als een extremistische groep. Een woordvoerder van het ‘OIC islamophobia Observatory’ hebben ernstige bedenkingen over het feit dat dit evenement wordt opgezet om ‘de anti-moslimgevoelens in Europa’ op te hitsen. (Je moet niet vragen hoe ze ons in het oog houden, waar bemoeien zij zich mee?)


DUBAI, AUGUST 11 - "The Organization of the Islamic Conference (OIC) hopes that all segments of the society in Germany and in Europe will come out strongly against the holding of such a conference," thus OIC which represents 57 Islamic states answered the imminent Anti Islamization Congress, to be held in Cologne on September 19-21, urging from the pages of its website to "reject the proponents of hatred and racism." A spokesman of the OIC Islamophobia Observatory based in Jeddah, in Saudi Arabia, expressed "serious concern" that the event was intended "to arouse anti-Muslim sentiments in Europe" and that it "would pose a threat to inter communal peace and harmony in the society." Some 1,000 participants are expected to take part in the conference, promoted by an extremist group named "pro Koln" (Civil Movement of Cologne), representing movements and European extreme right-wing political powers.
(ANSAmed).


Volgens mij hebben de anti-moslimgevoelens in Europa niets te maken met een congres, voor die gevoelens zorgen de moslims zelf wel.

* Er zullen bussen worden ingelegd naar Keulen, meer informatie volgt later.

13:51 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Als elk Europees land zijn democratische wetten toepast kan/mag er geen sprake zijn van islamisering. Mijn inziens schort er vooral wat aan het onderwijs en de rechten van het kind. Religie hoort niet thuis op school.

Zo een tiep als dewinter is natuurlijk olie op het vuur.

Gepost door: Soetkin | 22-08-08

Zo'n tiep als Dewinter?? Als er meer mensen zo moedig waren als hij, dan was Europa niet gedoemd om islamitisch te worden.

Gepost door: Janice | 23-08-08

Of u bent naïef of u heeft uw beroep gemist, mevrouw L.

Gepost door: Soetkin | 23-08-08

De commentaren zijn gesloten.