22-08-08

Nieuws uit het democratische Saoedi-Arabië

In het zéér democratische Saoudi-Arabië werd een zesjarig meisje uitgehuwelijkt aan een 69-jarige neef van de familie. Het meisje werd zwanger toen ze 10 jaar was. Omdat ze nog zo klein is werd de baby met de keizersnede ter wereld gebracht.

En omdat ik daar pertinent tegen ben, ben ik zeer zeker in de ogen van Saoedi-Arabië en haar islamitische collaborateurs hier bij ons, een extremiste en islamofoob – (Dat laatste klopt wel… je zou van minder schrik hebben.)


MuslimChildDit is haar trouwfoto.

14:12 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

En als dat kleine meisje op haar achttiende, met de hoop op gerechtigheid, kan vluchten en in bvb ons land terecht komt, en zij als er geen gehoor wordt gegeven aan haar noodkreet prompt in hongerstaking gaat, heeft u dan nog evenveel medeleven en begrip met haar ?

Gepost door: Soetkin | 22-08-08

Soetkin , zou het niet veel beter zijn moesten die afschuwelijke gewoonten terplaatse worden afgeschaft ?

Gepost door: wim | 22-08-08

soetkin
denkt gij dat er hier niet zulke gevallen rond lopen?
moest gij dan hier zo'n geilaard tegen komen, zou je dan ook met je vingertje gereed staan?

Gepost door: jos | 22-08-08

Tuurlijk ! Maar je zal er maar geboren worden als vrouw of homo.

Gepost door: Soetkin | 22-08-08

@Jos: Zal wel aan mij liggen maar ik begrijp je opmerking of vraag niet helemaal.

Gepost door: Soetkin | 22-08-08

het zijn en blijven achterlijken Ge moet uw vraag anders stellen Soetkin....moest die 69-jarige "vetzak" op zijn 75 aan ons land asiel vragen omdat hij zou vervolgd worden voor sexueel misbruik van kindertjes....Ik denk geen probleem,zeker niet voor de rode moraalridders !!...tenminste als hij beschikt over een kapitaaltje ,een echte Allahneuker is en veel invloed in de "petrolsector"

Ik moest onwillekeurig denken aan het feit dat het in Belgie mogelijk is... of was...een Amerikaans Generaal bij "ONS" gerecht aan te klagen voor oorlogsmisdaden..

Zou er hier, bij onze hoogmoralisten ,menslievende politiekers er ene bestaan die de verdomde moed hebben zou hebben dat gruwelijk feit van sexueel misbruik door die oude geitenmelker, openlijk aan te klagen.....natuurlijk niet want er kleeft geld en olie aan zijn ballen bovendien zou het beledigend zijn voor Mohamed want hij gaf het voorbeeld......spijtig dat Soetkin er geen snars van begrijpt waarover het allemaal gaat ...en met hem zovele anderen !!

Gepost door: Rene | 23-08-08

Soetkin, het zal je misschien verbazen, maar waarom denk je dat ik RAWA heb gesteund ten tijde van de Taliban?
Mijn grootste afkeer van de islam is net om hun houding tegenover vrouwen.
In heel wat islamitische landen is een geit meer waard dan een vrouw.

Gepost door: Janice | 23-08-08

Ik begreep je vraag waarschijnlijk niet omdat het voor mij vanzelfsprekend lijkt dat ik ook met mijn vingertje klaar zou staan in dat geval, Jos en René.
Jouw argumenten René slaan eigenlijk nergens op, 't is net omdát het om geld en olie draait dat de Bush en zijn bondgenoten zich gaan moeien in die regio. Het lot van de onderdrukte vrouwen kan hen gene ene moer schelen !
Maar daarmee heb ik nog geen concreet antwoord op mijn concrete vraag...
Kan zo'n hongerstakende vrouw rekenen op jullie steun ?

Gepost door: Soetkin | 23-08-08

concreet iedere mens in nood moet hulp krijgen... maar in de eerste plaats is de regering van het land dat ze ontvlucht zijn verantwoordelijk voor hun miserie NIET WIJ ,hun machtshebbers moeten een oplossing vinden!! in de tweede plaatst denk ik dat er nogal veel profiteurs zich bij ons aanbieden om niet te spreken over ontvluchte criminelen ..het is toch ook zeer raar dat die "armoe-zaaiers" die wij alle kansen geven om een nieuw bestaan op te bouwen...ne grote smoel opzetten en hunnen cultuur ,die mede oorzaak is van al hun elende ,hier willen opdringen...de lafaarden die wij met vrije vertaling "correcte politiekers" noemen...Steunen die cultuur met de bijhorende atributen ??!!...een cultuur die het toelaat dat een "kind" van 10 jaar een voorwerp wordt voor sexueel genot van een oude "zak" en de grote oorzaak van die tolerantie door onze "correcten" is geld macht en olie !!! zoveel,dat zij hunne sm...l niet durven roeren...en "een" partij durft dat wel, die heeft de moed om die wantoestand aan te klagen...Leve het VB

en inderdaad Soetkin die Irak oorlog draaide om hetzelfde geld en macht dat werd en moest ook aanzien worden als correcte politiek

Leopold 2 heeft miljoenen negers vermoord ,geld en macht dat was ook correct...enz enz...ik geloof niet meer in groen rode blauwe sprookjes

Gepost door: Rene | 23-08-08

René, misschien verwacht je het niet van mij maar ik begrijp jou wel een beetje. Volgens mij, en ik kan er kilometers naast zitten maar volgens mij was jij vroeger socialist. Jij voelt je zoals zovelen in de steek gelaten door hen.
Het kan altijd nóg beter, maar hoe je het ook draait of keert wij leven hier in het land van melk en honing hoor. Een zorgverzekering waar zelfs menig westers land een puntje aan kan zuigen.
Misschien ben jij diep in je hart nog steeds een sociaalvoelend mens maar kan en wil jij dat niet meer uiten. Da's jammer.
Ik ga de moslims niet allemaal over één kam scheren, maar dat er iets schort is ook voor mij al lang zo klaar als een klontje.
Ik ben net als jij en vele 'belangers' geen socioloog noch heb ik een pasklare oplossing.
Het VB heeft een dubbele agenda waar je nog van zou schrikken.
Laat je toch geen zand in de ogen strooien.

Misschien moeilijk maar probeer je nu toch eens in te leven in zo een situatie. Ik ga het simpel houden maar stel: Het noodlot slaat toe en 'de moslims grijpen de macht in jawel! haha! het net onafhankelijke Vlaanderen. Dat is simpel maar wel een toekomstscenario dat het Blok euh Belang je voorhoudt. Jouw vrouw en dochters moeten voortaan gesluierd door het leven, je kleinkinderen worden verplicht onderwezen in koranscholen en sommigen vinden het nog leuk ook.
In het verre vreemde Wallonie heerst er natuurlijk een asielbeleid om u tegen te zeggen.
Jouw familie krijgt de kans om te vluchten.... ????

Gepost door: Soetkin | 23-08-08

Wij hebben inderdaad een dubbele agenda. Een onafhankelijk Vlaanderen en geen islam in Europa.

Gepost door: Janice | 23-08-08

Concreet antwoorden op mijn oorspronkelijke vraag zit er blijkbaar niet in. Goed, dat zegt genoeg. Hypocriet !

Toch nog een poging:
Geen islam in Europa, hoe ver wil u daar in gaan? Hoe ziet u dat dan ?

Gepost door: Soetkin | 23-08-08

Hypocriet !!! wie ?? Iedere sociaal mens die een gevoel "had" voor rechtvaardigheid was indertijd socialist!! en had deze partij zich blijven houden aan zijn idealen en blijven luisteren naar de noden van de bevolking inplaats zich op te sluiten in een ivoren toren ,zodoende geen benul meer had over "wat er leeft" onder de bevolking dan zou er van VB wellicht nooit sprake zijn geweest.De rode broeders hebben Vlaanderen verkocht omwille van zelfbelang zoals LDD nu in het wachtkamertje van de correcte politiek zit voor postjes.Wij zijn geen walen noch arabieren wij zijn Vlamingen , wensen onze eigen cultuur te behouden en wensen geen slaafjes meer te zijn, of te worden van vreemdelingen of van individuen die zich "uber" voelen omdat ze "frans" spreken of Allah aanbidden... Soetkin je kunt toch niet ontkennen dat VB rechtlijnig is en blijft ,ondanks de enorme tegenstand ,ze sleuren er zelfs de Nazi's bij ...vernederingen ,mestkevers enz, is die partij "groot" geworden en betekend ze inderdaad een "gevaar" voor al die mooie postjespakkers een nutteloze koning et l'argent pour la Walonie met hun verborgen aganda...
Het is ook spijtig te moeten vaststellen beste Soetkin ,telkens als ik op vacantie naar Belgie kom ,hoe alles ,meer en meer verloedert...ge ziet meer noord afrikanen in Borgerhout dan in Cassablanca een aanhoudende wrange cannavalsfeer...het resultaat van de "verborgen agenda" der traditionele partijen.....binnen afzienbare tijd ,kun je een vlaming nog gaan bewonderen in het museum van folklore.....
tot slot beste Soetkin...denk eens goed na over het woordje "hypocriet" alvorens het nog eens te gebruiken

Gepost door: Rene | 24-08-08

zo ver als het moet !!! inderdaad GEEN Islam in Europa ,wat kunnen wij met die Islam aanvangen wat voor nut heeft die Islam ,wij zijn geen arabieren...wij wensen onze 10 jarige kinderen niet te verkopen aan invloedrijke oude pedofielen ,wij wensen onze vrouwen niet te stenigen noch homo's van de rotsen te gooien...wij wensen hun politieke inmenning niet...reden genoeg om zo "ver" te gaan als het moet...zoals bij de Nazi's ...het enige verschil "Nazi" ,was geen godsdienst..Islam wel en dat gevaar is nog groter omdat ge "de simpelen" van geest nog vanalles kunt wijsmaken !!

Gepost door: Rene | 24-08-08

Een hypocriet, beste Soetkin, betekent een huichelaar. Als er nu iets is dat ik zeker niet ben, dan is het dat wel.

Ik ben niet tegen vreemdelingen in ons land, maar dan zou ik wel graag zien dat ze hier vreemdelingen binnenlaten zoals de VS het doet. Mensen die iets kunnen en niet vanwege de sociale zekerheid naar hier komen.
Mensen die moeite doen om te integreren. Hoe hoger de intelligentie, hoe minder fanatiek moslims zijn.
Godsdienst is trouwens voor binnenshuis. Ik wens mijn vrijheid niet op te geven voor een wezen waarvan het bestaan geen wetenschappelijk gegeven is.

Gepost door: Janice | 24-08-08

Soetkin Beste Soetkin,

Op devraag hoe wij zouden reageren als zo een meisje hier zou staan : opnemen in onze maatschappij en asiel geven uiteraard. Als er iemand asiel moet krijgen zijn het wel dit soort van toestanden.

Op de vraag waar stopt Islam : dat is simpel, de islam stopt daar waar onze wetgeving en onze vrijheden, waarden en normen beginnen.

Het is duidelijk dat 'de moslim' meer en meer eisen beginnen te stellen aan onze maatschappij, dat kan nu eenmaal niet, geen enkele godsdienst kan dit doen. Houden aan de wetten en geen speciale wetten opstellen voor godsdiensten, van het moment dat je dat doet is niet langer iedereen gelijk voor de wet. De basis van een democratie.

Het is toch te gek dat sossen nu zo opkomen voor de rechten van de Islam daar waar ze de klerikalen/katholieken vroeger uitspuwden en uitlachten. Waarom dat verschil in aanpak ?

Ooit al een sos weten opkomen voor de rechten van de vrouw bij een Islam land of gaan protesteren bij een ambassade ?

Gepost door: Den Amerikaan | 26-08-08

Zelfs hier moeten de sossen niet stoefen op hun medewerking aan de rechten van de vrouw. Zij waren de enigen die zich met hand en tand verzet hebben tegen het vrouwenstemrecht destijds.

En hoelang zitten ze al mee in de regering? Toch bestaat er nog steeds geen gelijk loon voor gelijk werk.

Gepost door: Janice | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.