29-08-08

Vogels is nog altijd de strafste

Sommige mensen vragen zich af waarom de gezinshereniging altijd 'hier' moet gebeuren en nooit ‘daar’. In ieder geval, Turtelbaum was van plan daar iets aan te doen, want de laatste tijd loopt het weer de spuigaten uit. Schijnhuwelijken, gedwongen huwelijken (zoals altijd na de verlofperiode) en nu worden de Marokkaanse oudjes ook naar hier gehaald en gedropt in onze rusthuizen waar ze dan een speciale behandeling krijgen, eigen aan hun cultuur en geloof.

Ons Mie Vogels had een buitengewoon voorstel. 'Als wij van hieruit ouderenvoorzieningen laten bouwen in Marokko, moeten al die jonge allochtonen hun ouders niet laten overkomen.'

Hallo? Had ze weer een paar ‘bollekes’ teveel op? Of is Marokko misschien plots een 11de provincie geworden in dit land?

Er is niet eens genoeg geld om rusthuizen te bouwen in Vlaanderen, maar ons Mie wil er bouwen in Marokko. En als onze bejaarden met veel geluk een plaats vinden in een rusthuis, dan mogen de kinderen zich blauw betalen. Een beter voorstel zou zijn dat die kinderen die hier meestal ook als steuntrekker verblijven, naar Marokko gaan en daar werken, Marokko schreeuwt momenteel om werkvolk. Dan kunnen ze ginder hun ouders een goeie ouwe dag bezorgen.

00:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Janice je hebt mijn dag grondig verpest met de naam "Mie Vogels" te vernoemen...dat bolleke "keuning" hoort te worden opgenomen in een rusthuis voor geestesgestoorden...Ik kan dat w... noch rie...noch zi...samen met al haar groene kikkers...

Gepost door: Rene | 29-08-08

Mie Vogels Mie heeft nochtans zelf reeds haar beklag gemaakt over deze praktijken, maar blijkbaar heeft ze last van selectief geheugenverlies. Iets wat de groenen nogal vaak hebben.

De marokanen moeten ZELF zorgen voor hun eigen onderdanen, als ik me niet vergis zijn alle in belgie geboren 'marokanen' nog steeds marokaan ook. Daarom denk ik dat wij eigenlijk een bijdrage moeten vragen aan die landen voor iedereen die meerdere nationaliteiten heeft.

Dus Marokko moet maar bijdragen voor al die marokanen hier. Aangezien Marokko een groot deel van zijn BNP haalt uit het opgestuurde geld van al die uitegezonden onderdanen is het niet meer dan normaal dat er iets van terugkomt.

Maar wij daar nu ook al rusthuizen gaan bouwen, is compleet gek en dat weet ze ook. Dit is een provocatie om de discussie op te starten en dat is ze nog gelukt ook.

Alleen de uitkomst zal hun weer niet aanstaan, aan die landverraders.

Gepost door: Den Amerikaan | 29-08-08

Kan het nog walgelijker? Volgens 'Hot Marijke' hebben we SM-beoefenaars in de federale regering rondlopen? Als die kerel mij belt dan krijgt hij van mij heel veel slaag, met zijn kleren aan én......gratis.
We hebben ziekelijke misdadige breins rondlopen of waar moeten we die oerdomme groene griet anders plaatsen?
We hebben rovers, corrupte smeerlappen en sjoemelaars rondlopen!
We hebben echte 'eerlijke' werkers met 40 mandaten, die 80 uren per week werken, rondlopen????
We hebben volksverraders en lafaards rondlopen!
Alleen......er loopt er niemand bij die we kunnen vertrouwen.
En dat is erg, zéér erg in een landje wat reeds terminaal dood is, alleen willen enkele bendes het nog even verder leegplunderen voor ze eruit gestrapt worden.
Om kotsmisselijk van te worden.

Gepost door: Jean | 29-08-08

Het is gewoonweg schandalig...ik heb verdom.... 3 jaar lang serieus moeten afdokken aan een instelling voor mijn demente moeder,ik heb dat met veel liefde gedaan ,maar als ik nu lees ,ook op het blog van "groen" ,want ik kon het eerst niet geloven, geld willen pompen voor oude mohamedaantjes ,in hun eigen land om de alhier steuntrekkende jongere mohamedaantjes terwille te zijn...dan breekt men water!! hebben die dan geen regering of laten die hun oudere mensen gewoon stikken naar de wil van Allah...het wordt hoogtijd dat ze daar een partij krijgen met een Vogelhamed Mietama als voorzitser....DE schijnheiligaards hun eigen mensen laten ze stikken..daar doen ze geen "fluit" voor ..een groot bakkers en gatlikken bij de vreeemdelingen omwille voor wat stemmetjes

Gepost door: Rene | 30-08-08

Verschiet daar iemand van? Mie Vogels is altijd een zotte mus geweest met de intelligentie van een zachterlijke kanarie. Veel geblaat en weinig wol. Mischien dat ze daarom niet meer in geitewollen sokken rondrijdt in haren dikke Volvo.En dan maar de fiets uit de koffer halen om door de koekestad te rijden, alsof ze echt iets met het milieu inzit.

Gepost door: Bob D, Frankrijk | 30-08-08

Als het toch zo goed toeven is in Marokko dat Mie Vogels er zelf gaat wonen. Liefst vastgebonden aan een bed in een instelling voor mentaal gehandicapten. En kopvod niet afzetten of zweepslagen.

Gepost door: Antichrist | 01-09-08

......en dat Mie Vogels het niet waagt "zelf" ne vent te zoeken want dan is de kans groot dat ze levend begraven wordt als "straf" voor haar "zedeloosheid" zoals gisteren te lezen was in HLN .... vijf vrouwen werden voor dat aangehaald feit levend begraven in het zuidwesten van Pakistan en voor de aanhangers van die vredelievende vrouwvriendelijke godsdienst wil "zotte" Mie rusthuizen bouwen

Gepost door: Rene | 01-09-08

niet goed van Ik ben hier toevallig verzeild en ik schrik me een hoedje. Jongens toch, wat een vreselijke zaken worden hier toch over mensen geschreven... Ben er eigenlijk niet goed van.

Gepost door: Paul | 02-09-08

Maar Polleke toch, dat wil toch zeggen dat die mensen ook vreselijke dingen doen?!?

Gepost door: Janice | 02-09-08

stijl Mijn grootvader zaliger vocht tijdens de Eerste Wereldoorlog aan de Ijzer en kwam er na een Ieperiet-aanval nooit meer echt bovenop. Omdat hij als "piot" gecommandeerd werd door Franstalige officieren en er niets van begreep, kwam hij wél naar huios als overtuigd flamingant. Mijn grootvader had misschien niet lang gestudeerd, maar naar mijn gevoel had hij wel een groot verstand. En met dat verstand heeft hij altijd respect getoond, ook voor mensen die niet dachten zoals hij. "Van mening verschillen kan ook met stijl", was zijn motto. Misschien moeten sommige "auteurs" op deze blog zich daar toch eens over bezinnen.

Gepost door: Paul | 02-09-08

Inderdaad Paul maar alles heeft zijn grenzen.Ik ben nu 64 jaar en al die tijd heb ik in volle vrijheid kunnen leven,dat heb ik te danken aan mijn vader,grootvader en hun tijdgenoten ,vooral zij die hun leven gaven opdat wij in die vrijheid konden verder leven. Daar is nu verandering ingekomen hun kinderen ,kleinkinderen ,achterkleinkinderen hebben het licht op groen gezet opdat een vreemde cultuur en godsdienst hier hoe langer hoe meer invloed krijgt...en waarom...eigenbelang ,stemmenwinst onder het vaandel van de zogezegde "verdraagzaamheid" Ik vrees ervoor dat mijn kleinkinderen ,als het zo verder gaat,veel van die "vrijheid" in denken en handelen gaan moeten prijsgeven. Je schrijft dat je grootvader altijd respect heeft getoond voor "anderdenkenden" ...mensen die een andere mening hebben,.. behandelen met stijl. hoe behandelen de huidige "voor het zeggen hebbers" de mening van het VB..mestkevers,alle middelen zijn goed enz enz is dat respect en stijl ? Wij worden dat "beu" behandeld te worden als uitschot en elke actie geeft een reactie ,dat kun je ons toch niet kwalijk nemen , je moet toch kunnen toegeven dat heel die Mie Vogels zo zot is als een kruk of vindt jij het haalbaar dat ons belastingsgeld mag dienen voor het bouwen van rusthuizen in bv Marokko ,dat is de taak van HUN regering te zorgen voor HUN ouden van dagen en niet de taak van nen Vogels die Mie heet...weg met dat "wijf"

Gepost door: Rene | 02-09-08

nog iets Paul...op dit blog lees je de "waarheid" maar je moet durven die onder ogen te zien !!! en je oren niet laten hangen naar die verlichte geestes ,die hoogmoralisten ,de meest menslievenden...

Gepost door: Rene | 02-09-08

@Paul Mijn grootvader heeft OOK gevochten in WO1 en mijn vader in WO2.
Toen hadden we nog géén verloedering van onze maatschappij! althans de mensen wisten het toen nog niet, geen radio, geen TV.
Toen hadden we nog niet die gewelddadige godsdienstfanatiekelingen op ons grondgebied.
Toen waren de Vlamingen zich nog niet bewust van de gigantische misdaad die de franskiljons, de coburgers en de walen pleegden op Vlaanderen onder de noemer ‘solidariteit’!
Toen hadden we niet zoveel debielen op politiek vlak, nu barst het ervan.
Nu leven we in die prachtige maatschappij, leeggeroofd voor het dienen van het parasitisme, kapot gestaakt door vakbonden, onveilig geworden door de massale aanwezigheid van die vreemdelingen die hier, nota bene, niet werken maar wel onze systemen leegplunderen.
Als je voor dergelijke misdaad 'respect' hebt dan is er toch blijkbaar iets grondig mis met je.
Misschien is er een medicatie voor?
Er is wel een 'remedie' voor, nl. kappen met die waanzin.

Gepost door: Jean | 02-09-08

Het is niet zotte mus, maar zatte mus. Als ze zo de moslims blijft pamperen zal het geen bolleke keuninck meer zijn maar een glas muntthee. Volgens mij heeft ze al last van de ziekte van Korsakov.
Sinjoor

Gepost door: vermeulen | 02-09-08

U heeft er niets van begrepen Fanatieke moslims afkappen en zelf niet in het minst genuanceerd kunnen/willen denken en schrijven.
Afgeven op gezagsdragers die VB-ers "mestkevers" noemen en zelf de meest gore taal uitslaan.
Pleiten voor een vrije maatschappij, maar iemand die pleit voor een béétje nuancering meteen medicatie aanraden.
Blijf maar rustig verder schelden en los daarmee vooral niets op. Ik ben hier weg. Want deze "waarheid" (dixit René) neigt me net iets te veel naar de Sovjetvertaling van dit woord. De Pravda, weet u nog?

Gepost door: Paul | 02-09-08

"Paul" is weer zo een typetje àla Soetkin of andere Liesa's die hier de laatste tijd neerstrijken. Natuurlijk beter dat die wegblijven, dat is evident. Maar ze komen terug, zeker en vast, maar onder een andere naam...

Gepost door: Ovi | 02-09-08

genuanceerde realiteit uiteraard komen die terug,stiekem de teksten lezen , eens goed in hun haren krabben, want ze weten zo goed als wij ,dat onze cultuur en onze vrijheid, waar zovele voor gevochten hebben stillekensaan maar zeker wordt overgenomen door een hoop carnavalzotten die nog in sprookjes geloven , die zich veel ,heel veel kunnen en mogen permiteren dank zij de correcte boegbeelden van onze huidige politiek.Mensen zoals Paul en die andere Damiaan-achtige super menslievende wezens ,weten zo goed als wij welk doel die Moslims nastreven en wat voor smeerlapperij die allemaal uitrichten,bv in Soedan waar verkrachtingen een Moslim-Olympische dicipline zijn...ik heb nog nooit gehoord dat er "ene" Moslim daar openlijk voor protesteerde ,als ge daarover hun mening zou vragen hebben ze maar een antwoord "Het is de wil van Allah" voorbeelden genoeg ,heel verontrustend .. Paulen en Soetkinnen die worden ondanks ...al langer hoe meer menslievend en toegeefelijker,zo groen als een "parij" tot in het oneindige met het grootste formaat aan oogkleppen.zoals Mie Vogels wil onderhandelen met de "gematigde" Taliban inplaats van die schurken van de kaart te vegen....dat daar indertijd niemand aan gedacht heeft we hadden een oorlog kunnen vermijden door te onderhandelen met de gematigde Nazi's

Gepost door: Rene | 03-09-08

Beste "Paul-afbrekers "
Ik denk dat jullie in jullie kommentaren en reacties op Pauls replieken naast de kwestie praten . Paul bedoelt zeker niet de kern van de kommentaren maar wel de gebruikte "terminologie".
Eerlijk gezegd ,bij mijn eerste bezoek aan deze (steengoede) blog was ik toch vrij geshockeerd bij de gebruikte bewoordingen in vele reacties .
Zoals Paul terecht opmerkt leunen veel kommentaren dicht aan schuttingstaal . Het is niet omdat Paul de aandacht vestigt op voor hem aanstootgevende kommentaren , dat hij wijst op de al te dikwijls stijlloze reacties dat we hem volgens enkelen direct moet veroordelen als een "damiaanachtige " adept of een "soetkin" .
Harde standpunten of onwrikbare besluiten kunnen ook op een "stijlvolle" manier worden gebracht .
Zielig soms , dat bepaalde tekortkomingen van "politieke " tegenstrevers met graagte zelf worden beoefent bij blog-reacties .
Hopelijk kom ik nu niet in hetzelfde "verdomhoekje" , want dat zou me echt niet zinnen.Het is niet dat ik me verdedigen zal met alle "daden en klappen " die ik voor Vlaanderen in het algemeen en voor het VB in het bijzonder op te noemen maar dit moest me even van het hart.

Gepost door: Theo | 03-09-08

ogenblikje Theo !! och Theo ! iedere vogel zingt zoals hij gebekt is.Ik heb geen hogere opleiding genoten en ben niet in staat om met een academische terminologie
mijn gedacht neer te schrijven...schuttingstaal is nog wat anders ,daarvoor moet ge op het blog van Verstrepen zijn trouwens Janice zou vlug wissen en terecht ! Het is een goed blog en laat het ons zo houden maar je moet ook kunnen verdragen dat er mensen tussen zitten zoals ik,die rechtstreeks vanuit hun hart schrijven ,niet gefiltert door de perfecte kennis
van de nederlandse taal of doorgedreven studie.
Als ik beledigend zou overkomem is dat zeker niet gericht tot de persoon maar tegen de tekst die hij neerschreef..Mie Vogels kan als mens zeer braaf en goed zijn maar haar politieke ideeen trekken op geen fluit,als ge begrijpt wat ik bedoel !

Gepost door: Rene | 04-09-08

terug naar topic Maria (zo heet ze namelijk) Vogels heeft op onze kosten een groen dak laten aanleggen,zoals het oor een groene die hard past, enkel wordt die trend nu doorgetrokken naar alle nieuwbouwers, uiteraard op eigen (dure) kosten natuurlijk !! of hoe een flutpartijtje een hele bevolking kan gijzelen en hun dictaat opleggen, faschisme op zijn smalste kant,onze oudjes verplicht HALLAL doen slikken in rusthuizen waar zij zelf heel hun leven voor hebben kromgelegen, en dan individuen die hier vinden dat wij grove taal gebruiken !? een bewijs hoe soft velen onder ons zijn geworden,of hoe de "progressieve intelligentia" zichzelf superieur vindt tegenover het arbeiders plebs , de Cogels Osijslei loopt over van dergelijke "intellectuelen" de harde waarheid ontvluchtend in debiele sitcoms op de even debiele staatszenders ,Maria Vogels op kop

Gepost door: lowieke staal | 04-09-08

Mijn gedacht Ik heb liever dat iemand 'rechtuit' zijn mening zegt dan zoals het politiek zootje het doet, nl. je een mes in de rug ploffen en dan, met een stalen gezicht zeggen, 'zoiets zou ik nooit doen'
Ons land zit vol met lafaards en volksverraders.
Sommige mensen staan blijkbaar liever aan de rand van de afgrond in de diepte te kijken, tegen de buurman zeggende, "Wat is dat toch schoon, hé", i.p.v. vooruit te kijken zodat iedereen in Vlaanderen terug gelukkig zou kunnen worden, veilig zich kan bewegen en niet met de angst moet leven door het stijgend brutaal geweld.
Aan de afgrondbewonderaars zou ik willen zeggen: "slaap verder maar kom niet janken als je straks op een brutale wijze wakker gemaakt wordt".
Aan de vooruitkijkende Vlamingen zou ik willen zeggen: "rug rechthouden, niet plooien, de misdaad én beroving wat ons aangedaan is én nog wordt, heeft al veel te lang geduurd".

Gepost door: Jean | 04-09-08

Theo heeft gelijk En daarmee Paul natuurlijk ook. Aanvankelijk dacht ik dat Paul het had over wat ik schreef, en het kan waar zijn dat ik een pak kritiek uit, maar iemand uitschelden doe ik niet. Ik moet toegeven dat ik het soms moelijk heb wanneer ik aan bepaalde figuren in de politiek denk die als minister wel bijna een miljoen kiezers mogen uitschelden voor alles wat lelijk is en wij altijd onze 'waardigheid' moeten behouden.

Maar kom, ik probeer het en je kunt inderdaad veel zeggen met 'aanvaardbare' woorden. En bovendien kweek een een dik vel in de loop der jaren. Scheldwoorden aan ons adres lijken al bijna complimenten als het vanuit een bepaald milieu komt.

Waarom wis ik niet alles? (Soms doe ik het wel, hoor!).
Omdat onze partij de stem van het volk is. Wij vertalen in 'aanvaardbare' taal wat mensen denken, wensen en willen. Niet iedereen heeft het geluk om zijn of haar verzuchtingen op een aanvaardbare manier onder woorden te kunnen brengen, maar hebben zij dan minder recht van spreken? Volgens mij niet.

Als er in de reacties geen grove scheldwoorden, laster of leugens over andere deelnemers (of mij) worden geschreven, dan laat ik het staan. Zelfs de doodsbedreigingen aan mijn adres.

De vrijheid van gedachten en spreken is voor mij onaanraakbaar, (ook al krab ik soms echt in mijn haar...)

Dus daarom wil ik hier nogmaals ('t is inderdaad niet de eerste keer) met aandrang vragen aan alle schrijvers in de reacties, om toch te proberen uw grieven op een aanvaarbare wijze met 'deftige' woorden weer te geven. Dan krijgen jullie allemaal een dikke kus van de juf!!!

Gepost door: Janice | 05-09-08

Paul heeft gelijk, door in te gaan op provocaties en schelden gaan we soms te ver in tegenreacties. Mea Culpa, ik ook.

Paul, in naam van velen, onze excuses.

Meningen en beledigingen/bedreigingen zijn niet hetzelfde. Het is niet omdat iemand niet akkoord is met een bepaalde stelling dat er moiet gescholden worden, ik betwijfel of DAT iemand op andere gedachten zal brengen, wel integendeel.

Goede tegenargumenten zijn het enige dat kan werken, laat ons niet ingaan op provocaties a la Hugo, Piano, etc... (jawel ook 100 aliassen) Die er enkel op uit zijn om het VB monddood te maken en ook zijn kiezers.

Welgemeende groeten Paul

Gepost door: Den Amerikaan | 05-09-08

Ik wil die "kus" van de "juf" Inderdaad in weze heeft Paul en Theo gelijk ,maar ik denk er nog niet aan ,enige vorm van verontschuldiging aan te bieden ,waarom ?...waar lees ik ergens onbehoorlijke taal,waar las ik "vreselijke" zaken over mensen ?? Paul is zonder twijfel een heel brave mensch ,een pastoorstype dat de wereld en zijn mensen ziet zoals ze zouden moeten zijn, maar zo zijn ze spijtige genoeg niet!
Ik heb niet de mentaliteit ,wanneer ze op mijn rechterkaak slagen mijn linker aan te bieden want als je dat doet, gaan ze verder met tegen je schenen te stampen en verlies je al je waardigheid. Het Vlaamse leeuw lied maakt toch melding van tanden en klauwen waarvoor dienen die dan ,als ruggekrabbers wanneer onze tegenstanders "jeuk" hebben ? Tegenwoordig zijn onze andersdenkenden nogal vlug "gekwetst" zoals onze moslimbroeders hun wordt zogezegd steeds maar onrecht aangedaan... en wij ons haasten om het "goed" te maken om terwille te zijn onze excuses aan te bieden ,saluuu ik doe niet mee...dat Paul maar wegblijft !
en nu maar hopen dat ik die kus van de "juf" niet kwijtspeel...dat zou weer een toegeving zijn aan het vijandelijk kamp

Gepost door: Rene | 06-09-08

Reneke,Reneke, dat zou helemaal geen toegeving zijn aan het linkse kamp, maar ik wil het linkse kamp ook geen wapens geven die ze tegen ons kunnen gebruiken.

Gepost door: Janice | 06-09-08

Om alle rivaliteit hier in de hand te houden zal de juf GEEN KUSSEN MEER UITDELEN!
Ieder gelieve dus nu zijn eigen kussen mee te brengen!

Gepost door: De juf | 06-09-08

De commentaren zijn gesloten.