09-09-08

Nieuwe belgen

En weer mogen we ons verheugen op de komst van kersverse nieuwe medelanders voor wie het parlement zo vriendelijk is geweest hun naturalisatie goed te keuren. Lees het Staatsblad en ga naar Editie N 273.
Vergeet vooral niet minister Van Deurzen te bedanken voor de vele mensen uit Afrika, Turkije, Albanië, Marokko en andere onmogelijke hoeken van de wereld die hij naar ons onooglijk kleine landje haalt.
Zij zullen door hun harde inzet en werk, ervoor zorgen dat onze economie weer de hoogte ingaat en ons sociaal zekerheidssysteem financieel gezond blijft.

01:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

MAAK DAT DE GANZEN WIJS! Zij komen naar hier, omdat de uitkringen hier beter zijn dan op een ander.
Omdat er hier praktisch geen voorwaarden gesteld worden
en omdat hier een MASSA (véél te véél) POLITIEKERS rondlopen waarvan zij weten dat AL HUN WENSEN zullen ingewilligd worden!

Slecht punt voor Van Deurzen: we hadden het kunnen weten, met van deurzen, de deur wagewijd open.En nu nog wat regularisaties...
MOETEN ER NOG KRANEN ZIJN ?

Gepost door: Erwin | 09-09-08

Aan hun eigen vette salarissen zullen ze niet raken,en dan Vandeurzen maar zagen over het feit dat onze "sociale kassan uitgeput geraken" voor onze eigen mensen die ons sociaal stelsel mee hebben opgebouwd is er niks over, afknallen dergelijk tuig !!!

Gepost door: lowieke staal | 10-09-08

Jancice 'afknallen degelijk tuig.
Ga je dit nu echt laten staan?

'lowieke', begrijp je nu echt niet dat je je eigen geloofwardigheid ondergraaft met zulke uitspraken?

Gepost door: | 10-09-08

wat een verschil met Thailand...om hier te MOGEN verblijven moet je de nodige bewijzen leveren van je inkomen,kun je dat niet of je inkomen is te laag vlieg je eruit,hang je den "ezel" uit ... kom je op TV ,niet met een zwart balkske voor je ogen maar open en bloot...goed herkenbaar voor iedereen...Ik leerde een holander kennen op de luchthaven een tijdje geleden...hij had drie dagen "bak" achter de rug omdat hij een slof sigaretten had gestolen...Hij zwoer me...zegde me meermaals .. hij zou het nooit meer doen !!! DE twee eerste reacties zeker niet wissen Janice ,zeker niet op verzoek van onze rood groene onbekende poster want ik denk dat hij juist een hongerstaking achter de rug heeft of te lang op een kraan heeft gezeten

Gepost door: Rene | 10-09-08

Hij bedoelde de verantwoordelijke politieker afschieten via het stemhokje natuurlijk...

Gepost door: Janice | 10-09-08

"het parlement heeft dat goedgekeurd"? welke partijen stemden voor ??

Gepost door: jos | 10-09-08

En wat krijgen we dan binnen? Zoiets:

http://www.youtube.com/v/RxwdHeg1UOw&hl=en&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/RxwdHeg1UOw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Gepost door: Antichrist | 10-09-08

Natuurlijk bedoelde lowieke dat figuurlijk. Voor mij ook gewoon de kop er af en gedaan er mee. Tuig en uitschot zo terug naar bodem van herkomst. Geen compassie ermee !

Ovi !

Gepost door: Ovi | 10-09-08

dat was echt een goed youtuuubeke Antichrist ik heb ervan genoten...wie de noodzaak niet inziet van radicale stellingen in te nemen tegen die groep "achterlijke middeleeuwse paljassen" is een """"" kieken"""""

Gepost door: Rene | 11-09-08

De commentaren zijn gesloten.