15-09-08

9/11

ground-zero
t_fdw-aktie-5De herdenking van 9/11 is alweer een paar dagen geleden en zoals we het gewoon zijn schreven de kanten natuurlijk weer de grootste onzin.

We waren ongeveer met 200 mensen (en geen 50, zoals de kranten schreven) die op een vreedzame manier bloemen gingen neerleggen aan het Brusselse WTC-gebouw. Onder hen alle Vlaams Belang-kopstukken en de Europese Parlementsleden Carl Lang (FN) en Mario Borghezio (Lega Nord en voormalig staatssecretaris van Justitie). Maar zoals we meteen konden vaststellen waren de politieagenten in burger met veel meer. Zelfs in burger haal je ze er zo uit…ze lijken iets teveel op ‘man in black’.

Foto's-0014Foto's-0020


Foto's-0012De eerste vrouw die de rozen neerlegde werd meteen op een brutale manier tegen de arm geschopt door de Franstalige politie, de tweede vrouw protesteerde tegen dit onzinnig en nodeloos geweld en om die reden werden ze meteen afgevoerd en opgesloten. Een derde, onbekende vrouw, protesteerde via een spandoek tegen de islamisering van Europa en werd eveneens opgepakt.

In ieder geval wilden wij de herdenking sereen houden en in alle stilte één voor één rode rozen neerleggen op het grasperk vóór het gebouw. Om de hoek stond echter een volledig cordon op ons te wachten. De politiechefs waren dezelfde twee bruten van vorig jaar die geweld niet schuwen, ook niet op vrouwen. Toen ik met mijn roos aan het grasperk aankwam zag ik hun van haat vertrokken gezichten die mij in gebroken Nederlands toesnauwden dat ik maar beter kon opkrassen als ik niet net als de andere vrouwen in de cel wou belanden.
Maar ze hadden toch hun lesje geleerd na vorig jaar, de hele westerse media schreef toen schande over hun brutaal en gewelddadig optreden tegenover onschuldige burgers en ze bleven deze keer op afstand.

In Brussel mag alles en iedereen betogen tegen alles en om het even wie of wat. Behalve als je Vlaming bent of tegen de islamisering van Europa bent. Deze keer mocht de betoging niet doorgaan omdat de moslims het al zo moeilijk hadden vanwege de ramadan. Geen eten en geen seks tijdens de dag maakte hun al zenuwachtig genoeg…

Ja zeg! Geen seks tijdens de dag? Mensen die gaan werken hebben ook geen seks tijdens de dag, misschien moeten ze dat ook eens proberen om hun zinnen te verzetten.fdw-aktie-2
t_fdw-aktie-8

t_fdw-aktie-9In zijn toespraak haalde Filip Dewinter dan ook fel uit naar PS-burgemeester Freddy Thielemans, die hij een islamo-socialist en een collaborateur met de radicale islam noemde. “Het betogingsverbod is het beste bewijs van de islamisering van ons land,” aldus Dewinter. Voorts luidde het dat “9/11 niet zomaar een terreuraanslag was, maar een oorlogsverklaring van de radicale islam aan het adres van het vrije Westen. De islam legitimeert via de koran het gebruik van geweld tegen ongelovigen om hun doelstellingen te verwezenlijken. De islam dient iedere vorm van geweld af te zweren en afstand te nemen van passages in de koran die oproepen tot geweld tegen ongelovigen, zoniet kan de islam nooit getolereerd worden op het grondgebied van Europa.”

Foto's-0010

Zowel voor als tijdens en na de 9/11 herdenking hebben moslimjongeren stenen gegooid naar Lijnbussen en trams. Het is tenslotte een ‘nationale sport’ bij hen. In Houthalen werd zelfs een Lijnbus geschrapt vanwege jongeren die met stenen gooiden. Maar omdat ze ook op 9/11 met stenen naar trams en bussen gooiden aan de andere kant van Brussel; was het uiteraard allemaal de schuld van…hoe kan het ook anders…het Vlaams Belang. (Als ze ons niet hadden als zondebok moesten ze ons uitvinden, want het is toch zó gemakkelijk om je eigen onkunde en lafheid af te wentelen op iemand anders). Ach, ze doen maar, het valt echter niet te ontkennen dat zelfs de meest gematigde mensen tegenwoordig de islam ontdekken voor wat het werkelijk is en het net als wij, hartsgrondig beu worden.

Foto's-0013


Foto's-0016Foto's-0017Foto's-0021Foto's-0015Foto's-0019Foto's-0017

t_fdw-aktie-10

03:36 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

het is gewoon afwachten tot er in Belgie (ik hoop uit ganser harte van niet) ook eens een aanslag gepleegd wordt door een paar "martelaren" waarbij slachtoffers vallen,zouden de correcten hun ogen dan opengaan ? of wordt de schuld meteen doorgeschoven naar het VB "de sfeermakers"...het is toch spijtig dat we enkel op dit blog kritiek krijgen van enkel oude Belgen "groot moralisten" en geen nieuwe Belgen -moslims er zijn er volgens mij genoeg die dit blog lezen,noch van fundamentalisten noch gematigden noch diegene die de Islam liever kwijt zijn dan rijk...niks geen woord ,geen eigen mening ....het doet me denken ,een 15 jaar geleden ergens in Deurne Zuid heb ik een verhoor afgenomen bij een Marokkaans gezin " jonge prachtmensen" volledig aangepast ,geen burka geen lange verwaarloosde baard ,integendeel,de vrouw gekleed zoals onze vrouwen enz.Ik moet er wel bijvertellen ,het waren geen "berbers" maar Marokkanen uit een grootstad...ik vraag me af of deze mensen ,die ik een warm hart toedraag, hun zondige (lees westerse) levenstijl hebben kunnen volhouden en niet onder druk van hun "goddelijke" gemeenschap zich hebben moeten aanpassen naar de wil van een paar Allah paljassen (lees vrijheidsberovers en onderdrukkers)....... Leve het "VB" de politiek moedige wakers ,strijders voor het behoud van onze vrijheid en cultuur....

Gepost door: Rene | 15-09-08

Go ahead, knock yourself out De Vlaming ligt wakker over hoe hij zijn rekeningen zal betalen en is bang voor zijn job te verliezen, toch blijft Vlaams Belang het enkel over 'den islam' hebben.
Doe dus maar rustig verder, de peilingen zijn er naar...

Gepost door: DV | 15-09-08

Enkel over de islam, DV? Dan ben je wel niet zo goed op de hoogte. (Ik denk trouwens dat Mia Doornaert een mooi stukje schreef over mensen zoals jij...)
De onafhankelijkheidsgedachte komt enkel en alleen van het Vlaams Belang voort en van niemand anders.
Maar na meer dan een jaar aanmodderen met de huidige regering(en) valt er niet veel meer over te vertellen dan wat je op tv ziet en in de kanten leest.

We zullen zien wat het woensdag wordt nadat de drie Franstalige musketiers hun verslag hebben binnen gebracht. In feite zal het niet moeilijk zijn - de uitbreiding van Brussel met de randgemeenten en de benoeming van Franstalige burgemeesters in die drie Vlaamse gemeenten.

En de koopkracht? Denk je nu echt dat zich dat beperkt tot België alleen? Het is een wereldwijd probleem momenteel en je geliefde moslims weigeren meer op te pompen om de prijzen van olie hoog te houden. Elke recessie heeft meestal te maken met olie en hoge prijzen aan de pomp.

Mocht men niet zoveel geld naar Wallonië sturen, dan hadden veel mensen in Vlaanderen geen probleem met het betalen van hun facturen.
Mochten er wat minder instellingen geld weggooien aan integratie en inburgering, die overigens op niets trekt maar telkens weer veel geld kost, dan hadden we al een pak minder onkosten. Mocht het OCM niet zo makkelijk geld uitdelen, de koninklijke familie wat minder (of niets) binnenrijven, de steuntrekkers allerhande wat meer controle krijgen en de vele ambtenaren (in Wallonië 45% van de actieve bevolking) wat verminderen, dan was er geld genoeg om de lasten op de lonen te verminderen zodat iedereen die nu slaaf speelt voor de maatschappij wat meer over hield.

De peilingen - welke peilingen? Peilingen zijn er om gemanipuleerd te worden. De VLD heeft het zelf gezegd. Als je in de peilingen aangeeft dat de VLD de meeste stemmen gaat halen, dan is de uitslag navenant... Perceptie, weet je wel?

We zullen stemmen verliezen, dat weten we ook wel, maar niet om de redenen die jij aangeeft, maar vanwege het cordon en die stemmen gaan naar De Decker en niet naar de traditionele partijen.

Als Bart De Wever slim is (en dat is hij ongetwijfeld) dan stapt hij uit de koalitie en uit de regering als er aan onze Vlaamse eisen niet wordt voldaan. Ik ben er zeker van dat dit hem een pak stemmen zal opleveren bij de volgende verkiezingen.
Misschien zouden alle Vlaamse partijen beter de federale regering de rug toekeren als er weer niets gaat veranderen. Maar Vlamingen staan nu eenmaal niet gekend als 'moedige durvers'... dus blijven ze maar wat aanmodderen ook al is het ten nadele van de bevolking.

Gepost door: Janice | 15-09-08

mooie poging Janice om DV iets aan het verstand te brengen maar tevergeefs ,hij snapt er de ballen niet van, nu niet en nooit.....
of VB stemmen moet inleveren aan LDD daar heb ik toch sterk mijn twijfels over,zijn partij zal eindigen als een "vriendenkring" zoals spirit en groen

Gepost door: Rene | 15-09-08

Een derde, onbekende vrouw,... protesteerde via een spandoek, tegen de islamisering van Europa...enz..
Wat me opvalt in jouw relaas (én ook in deze van Björn Roose,, > "Friet met stoofvlees") is wel dat jullie Monique van SIOE.nl (ex .be) niet kennen.
Haar kapsel is wel ietske veranderd maar zij is, zoals vanouds, de "rossekop" bij uitstek in de weerstand tegen de islamisering van Europa.
Sedert begin dit jaar, is die ".nl" ook al door éen of andere "correctdenkende rechter" verboden.
Maar,, gelukkig heeft Hoeiboei die uitspraak tegenover zichzelf, kunnen afwenden zodat énkel SIOE.dk én SIOE.uk nog overblijven om de strijd verder te zetten.
Volgende zondag is er een gezinsdag van het VB in het kasteel der Lakenbossen, te Ruddervoorde(Oostkamp) alwaar Frank Vanhecke ook aanwezig zal zijn; hij mag zich aan een vraag verwachten waarom het VB geen (openlijke) steun meer geeft aan onze medestrijders van het SIOE maar wèl Filip naar Köln (deze maand) laat gaan.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 15-09-08

waarom zou het VB stemmen verliezen? Dacht gij dat de man in de straat die jmdd nog zo hoog inschat? ik ken al heel wat mensen die deze volksverlakker niet meer hoeven. zijn uitspraak over "uitroken" van het VB heeft bij sommigen de ogen geopend. wat hij in le soir vertelde over de compensaties voor splitsen bhv aan Reynders, is als een schokgolf door de rand gegaan. stilaan weet iedereen dat hij niet dat alternatief voor het VB is, wat hij van in het begin verkondigde. iedereen weet intussen dat hij een draaikont is! een republikein die graag bij de koning op de koffie gaat! dat hij mee verantwoordelijk is voor de legalisatie van meer dan 5000 vreemdelingen (meestal moslims)! datgene waar alleen het VB zich met hand en tand tegen verzet! natuurlijk zullen er nog zijn die zich door deze filiaalhouder van de vld laten verleiden. maar de de-isillusie zal des te groter zijn bij het ontwaken !

Gepost door: jos | 15-09-08

Je zult er nog.... van verschieten, beste Jos, hoeveel stemmen die brulboei zal binnenrijven; veel mensen laten zich vangen door rebelachtige uitlatingen.
Die klanken slaan in hun oren en ze knikken: "ja, dàt is het" zonder verder acht te slaan op zijn èchte bedoelingen.(met hopelijk geen àl te erge gevolgen).

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 16-09-08

Bedankt Jos [i]"We zullen stemmen verliezen, dat weten we ook wel, maar niet om de redenen die jij aangeeft, maar vanwege het cordon"[/i]
Met andere woorden: bedankt, beste Jos Geysels. Jouw strategie werpt nu zijn vruchten af. Vive le cordon! (we want more!)

Gepost door: Kampioen | 16-09-08

dat de echte Jean Marie nu opstaat...maar ze bleven alledrie zitten De Jean Marie droomt van een boek dat hij ooit hoopt te schrijven met als tittel...Van Judo-coach tot eerste minister...dat is zijn doelstelling en daarvoor misbruikt hij zijn kiezers en alle middelen zijn goed om deze droom te bereiken...met uitspraken zoals "het VB uitroken" de hielen likken van Waalse machtshebbers laat hij het gevaar voor een cordonneke rond zijn partij ver achter zich ,werd hij zelfs opgenomen in het select vriendenclubje van "les roi des Belges" en mag daar af en toe een kopje koffie slurpen...de wraak is zoet voor Jean Marie na twee maal te zijn "buitengevlogen" kan hij nu als voorzitter van zijn eigen partij ongestraft een grote bek opzetten tegen zijn ex-buitenwippers en heeft als zogezegde "Vlaamse partij" ,plannen om in Walonie van de grond te komen...met zijn kont in de lucht om te meten vanwaar de wind komt ,zal hij zeker in den beginne succes boeken ,maar wees ervan overtuigd eens de kiezers hem door hebben , zijn verborgen slogan kennen " bovenal, eerst Dedecker, als het kan" zal zijn partijtje blijven steken zoals ne spirit of groen ,niks te betekenen een vriendenkring meer niet, een hoop marionetten van de Waalse echte machtshebbers die met veel leedvermaak lustig aan de touwtjes blijven trekken van die onozele verdeelde Vlaamse boeren ..dat is nu iets dat "niet pakt" bij VB ,daarom hun machteloze woede ,ze hebben er geen vat op en daarom mag VB de enige "echte" Vlaamse partij genoemd worden ....het vertrouwen waard

Gepost door: Rene | 16-09-08

kankerpioen @ kMet andere woorden: bedankt, beste Jos Geysels. Jouw strategie werpt nu zijn vruchten af. Vive le cordon! (we want more!)
kampioen
Joske den dominee heeft voor zichzelf al goed gezorgd!, vette postjes bij o.a. boek be ,waar hij zeer zorgvuldig censureert, wie wél en wie niet,de totalitaire "verdraagzaamheid" weet u wel
het dictationaire dogma, naar zijn grote voorbeeld die andere Josef, nu de goelags nog en de massale uitmoording van 'andersdenkenden' voor 35€cent is joske verleden tijd

Gepost door: lowieke staal | 06-10-08

geen argumenten meer kampioen ?

Gepost door: lowieke staal | 07-10-08

neen staal(in), Ik heb mijn meerdere gevonden in uw soort.
Want zoals het rechtse kamp zichzelf nu in de verdoemenis aan het werken is (herrie binnen VB, herrie tussen VB en LDD, herrie tussen VB en ex-VB...). Echt waar, béter kan ik het echt niet. Dus laat ik het maar over aan de echte professionals. Want wat jullie zelf doen, doen jullie duidelijk véél beter.

Gepost door: Kampioen | 07-10-08

De commentaren zijn gesloten.