22-09-08

Binnen 30 jaar zullen diegenen die zich anti-fascisten noemen de nieuwe fascisten zijn. (W.Churchill)

_MG_4862
Het “Stop islamisering”-congres in Keulen, georganiseerd door Pro Köln en Steden Tegen Islamisering werd gisteren en vandaag door extreem-linkse zgn. antifascistische demonstranten met straatgeweld (brandstichting, rellen, vandalisme, molesteren van congresdeelnemers, …) totaal onmogelijk gemaakt. Het extreme geweld van de linkse tegendemonstranten kende geen maat. Gisteren werd de boot waarop een persconferentie plaatsvond aangevallen en ernstig beschadigd, congresgangers werden gemolesteerd met verschillende gewonden tot gevolg, de bussen die congresgangers vervoerden werden aangevallen en beschadigd, er werd brandgesticht en ontelbare vernielingen aangebracht…

Vierhonderd congresgangers waaronder Filip Dewinter, Duits parlementslid Henry Nitzsche (ex –CDU), verschillende Oostenrijkse parlementsleden van de FPÖ, de Europarlementsleden Philip Claeys en Andreas Mölzer en het Italiaanse Europarlementslid Mario Borghezio werden door extreem-linkse tegenbetogers gegijzeld in de luchthaven van Keulen die ze niet konden verlaten.

_MG_4771Uiteindelijk kondigde de politie wegens het extreme geweld van de tegendemonstranten de noodtoestand af. Het door de overheid toegelaten congres kan dan ook niet plaatsvinden. Filip Dewinter stelt dat “de Duitse autoriteiten capituleren voor het geweld van zgn. antifascistische geweldenaars. Het zgn. antifascisme is het echte fascisme geworden. Het is wraakroepend dat het recht op vrije meningsuiting niet gegarandeerd kan worden. Geweld haalt het op de democratie en dat mag en kan nooit het geval zijn”.

Een opiniepeiling van Welt-online toont aan dat 45% van de Duitsers vindt dat dit congres diende plaats te vinden, 35% vindt het belangrijk dat er over het thema islamisering gesproken wordt en slechts 20% vindt dat het congres verboden diende te worden.

“Ondertussen is het duidelijk dat het debat omtrent de islamisering van Europa in de kiem gesmoord wordt en onmogelijk gemaakt wordt door multiculturele hardroepers die blind en doof zijn en blijven voor de islamisering van Europa”, zegt Filip Dewinter.

13:23 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

ga .. aub... terug liggen ,verworpenen der aarde ! Onze linkse broeders zijn erin geslaagd het krapuul rond zich te verzamelen...dat is hun sterkte een bende krapuul,die het geweld niet schuwen .....ze kregen ook de motivatie mee "alle middelen zijn goed" uitgesproken woorden van een hogegeplaatste rode partist-moralist...dus mogen we gerust stellen dat de militanten van links gewoon straatkrapuul is ....met geweld kun je "tijdelijk" alles bereiken...Ik hoop dat Genez mijn posting leest !!!

Gepost door: Rene | 22-09-08

Het ergste van al ... wat moeten die grote Allah - opperhoofden niet denken van die onozele westerlingen ...ze maken de weg vrij voor de komst van de nieuwe (h)orde ... ze moeten er zelf niks voor doen...Ik denk dat die allemaal over de vloer van hun moskee liggen te rollebollen van het lachen ,zoveel idioterie en domheid kun je alleen vinden bij de strijders voor verdraagzaamheid en antiracisme.....he Genez!

Gepost door: Rene | 22-09-08

WAT DAAR IN KEULEN GEBEURDE voert ons in TGV-vaart terug naar de donkerste dagen van de communistische/facistische dictatuur.
Daar zijn het de keurtroepen van het schuim die optreden, hier ij ons zijn het de elittroepen van politie en politiek die het voortouw nemen.

En het ergste is dat Europa en de vooraanstaanden
uit alle grote politieke partijen niet reageren...

Wat zijn we diep gevallen!
En hoe onmetelijk belachelijk maken we ons niet!
Onze alomgewaardeerde (bij wie????) minister van buitenlandse zaken zal ongetwijfeld deze gang van zaken ook wel toejuichen.

Gelukkig zijn er ook nog positieve berichten: voor de uitbouw en verdere inrichting van het HolocaustMuseum in Mechelen werd alvast 18 miljoen euro klaargelegd. (dit betekent dus maal 40 !)
Zo zal de heinnering aan de donkerste jaren uit de vorige eeuw niet vervagen (hoe zat het ook alweer met de eerste wereldoorlog, en die Franse generaals die onversaagd honderdduizenden soldaten de dood injoegen?)...
Zou het niet verstandig zijn enkele miljoenen euro opzij te leggen om een prognose te maken VAN WAT ONS NOG TE WACHTEN STAAT MET DE MULTICULTURELE DRAKEN DIE IN ONZE IVF-PRODUKTIEHUIZEN GEKWEEKT WORDEN ?

Gepost door: Udo | 22-09-08

De commentaren zijn gesloten.