24-09-08

Toespraak Didier Reynders tijdens de Waalse Feesten

"Al 20 jaar wordt Wallonië bestuurd door de meest archaïsche socialisten van Europa. Ze zijn niet geëvolueerd zoals in Groot-Brittannië, Spanje of Duitsland. Ze blijven kampen met hun problemen: cliëntelisme, affaires, aanvallen op bedrijven..."

Dat zegt het Vlaams Belang al jaren, maar deze keer komt het uit de mond van Didier Reynders zelf in een interview met La Dernière Heure vorige zaterdag.
Volgens Didier Reynders blijft de PS "geld geven aan de Walen om vis te kopen in plaats van hen te leren vissen". Hij zegt dat net op het moment van de Waalse feesten.
"De toespraken zullen er gegeven worden door drie socialisten in naam van alle Walen. Ze vergeten dat twee derde van de Walen geen socialisten zijn. Dat zijn praktijken uit de tijd van de Berlijnse Muur. Dit is de Sovjetstaat van toen."

Didier Reynders klampt zich niet vast aan ‘België’ omdat hij ons, Vlamingen, zo graag ziet, maar omdat hij beseft dat het geld van hier moet blijven komen. Hij schat dat de Waalse schuld intussen op een bedrag tussen de 8 en 10 miljard euro. "Terwijl de financiële toestand van Wallonië verslechtert, heeft Vlaanderen zijn schuld weggevaagd. Dat is onze realiteit", benadrukt Reynders.
Met andere woorden, de slechtste federale Minister van Financiën die we ooit hebben gehad zal er moeten voor zorgen dat de Vlaamse vette vissen naar Wallonië blijven zwemmen.


12:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

WIE SPREEKT , ZOU BETER ZWIJGEN ! Als DR nu het grote woord voert, zou hij beter vertellen hoe Financiën nu draait...
Hoe de controles verdeeld zijn,
waarom Vlaanderen mijn land altijd maar moet opdraaien voor de verspilzucht van Wallonië.

MR is even schuldig aan de toestand als de PS!

De hele politieke kaste moet DRINGEND uitgemest orden,
want het begint er serieus TE STINKEN !

Gepost door: Udo | 24-09-08

De commentaren zijn gesloten.