29-09-08

Agente in Borgerhout maand arbeidsongeschikt geslagen

Een 46-jarige politieagente is gisterenmiddag gewond geraakt bij een gevecht na een controle van een kruidenierszaak in Borgerhout. Dat meldt de lokale politie. De agente is minstens een maand arbeidsongeschikt door een scheur in de pols die ze aan het incident overhield.

Daders bekend bij politie
Het voorval gebeurde in de Statielei in Borgerhout. Twee politiemensen controleerden de uitstallingen van een kruidenier toen ze plots werden aangevallen door de 27-jarige uitbater en diens 22-jarige broer. De agenten werden opgesloten in de winkel, maar konden na een schermutseling de verdachten toch arresteren. Bij de politie staan de daders voor meerdere feiten bekend. Het agressieve duo werd vandaag voorgeleid, maar of ze aangehouden werden is niet bekend.


(belga/svm)

13:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Goed fout? De agenten waren nog maar aan het controleren en ze werden al aangevallen? Dat betekent volgens mij dat er iets goed fout zat met die kruidenierszaak!

Gepost door: Metten | 29-09-08

Ik hoop dat de agenten er niet te hard op geslagen hebben, want anders kunnen ze op de koffie komen bij Patje Onderlijfke. Want van zijn trouwe kiezers moeten men afblijven.

Gepost door: Bob D, Frankrijk | 29-09-08

"gevecht, borgerhout, kruidenierszaak, aangevallen door kruidenier+ broer,agressieve duo"
nu nog een tekeningske!

Gepost door: jos | 29-09-08

Moslimgraven in Oostenrijk vernield

WENEN - Op het islamitische gedeelte van een begraafplaats in het Oostenrijkse Traun zijn in het weekeinde negentig graven van moslims vernield. De autoriteiten vermoeden dat de vernielingen het werk zijn van rechtse extremisten.
Grafzerken werden omgegooid of met zwarte verf beklad. Op sommige stenen werden ook davidssterren getekend. Volgens de autoriteiten hebben de daders dat vermoedelijk gedaan om hun identiteit te maskeren.

Het is onduidelijk of de vernielingen politiek gemotiveerd zijn. Zondag werden in Oostenrijk algemene verkiezingen gehouden waarin twee uiterst rechtse partijen flinke winst boekten.

Traun ligt in de buurt van Linz, ongeveer tweehonderd kilometer ten westen van Wenen.

Gepost door: / | 29-09-08

DIT ZIJN DE BERICHTEN IE WE MEER EN MEER ZULLEN TE LEZEN KRIJGEN... Maar als ze politie-agenten aanvallen, ambulanciers of bestuurders van tram, bus of trein is het niet zo erg, zolang ze de gewone burgers maar met rust laten.
De daders zijn gekend, ze worden toch niet gestraft.
Als ze hun slachtoffers kiezen in de hogervermelde categoriën krijgen hun "activiteiten" tenminste wat meer aandacht...

Is deze commentaar politiek-correct genoeg?

Gepost door: Gerald | 29-09-08

nou nou Grafschennis relativeren.
Zó diep waren ze hier bij mijn weten nog nooit gevallen, maar kijk: in de "democratische" en "vrije" wereld die lieden van uw slag nastreven, moet dat blijkbaar toch kunnen.
En ja - ik weet het wel - alles wel beschouwd zijn het tenslotte toch maar... moslimgraven. Al te gevoelig moeten we nu ook weer niet worden...
Wees gerust, Gerald, uw bijdrage is politiek gesproken meer dan correct genoeg om exact te beseffen wat voor een gevaar u bent voor deze maatschappij.
Voila, en laat u nu maar eens goed gaan (bv. links crapuul, moslimslijmer... enfin: u kent de terminologie beter dan ik)

Gepost door: Kampioen | 29-09-08

@ Kamioen Grafschennis relativeren.
Zó diep waren ze hier bij mijn weten nog nooit gevallen, maar kijk: in de "democratische" en "vrije" wereld die lieden van uw slag nastreven, moet dat blijkbaar toch kunnen.


Ik heb hier niets gelezen over 'relativeren'het is een bericht zo gecoy-paste uit de media ,blameer de po-co-media dus maar

Nooit in geen enkele posting van U heb ik enig zinnig comentaar gelezen over wat uw vrienden met onze mensen aanvangen,vooral nu links meer en meer uitgespuwd wordt door iedereen,nooit een
enkele vorm van medeleven met slachtoffers enkel de adoratie voor het bruine gespuis, dat zegt veel over uzelf

@En ja - ik weet het wel - alles wel beschouwd zijn het tenslotte toch maar... moslimgraven. Al te gevoelig moeten we nu ook weer niet worden

Een graf is een graf daar moet men van af blijvenongeacht van wie het is, ik herinner mij nog de vernielingen op joodse kerhoven,oa in Putte Nl zo gezegd door nazi's, jammer genoeg bleken het Palestijnen (moslims) gedaan te hebben

@Wees gerust, Gerald, uw bijdrage is politiek gesproken meer dan correct genoeg om exact te beseffen wat voor een gevaar u bent voor deze maatschappij.

Een gevaar voor de maatschappij zijn diegenen de
meeheulen met de vijand van onze cultuur, de vijfde collone,de "verdraagzamen" enkel voor hun eigen gelijk natuurlijk,de "zonder haatstraat"luitjes met de geitenwollen sokken voor wie het profitariaat primeert op het geweten,de verraders van het avondland,of ook wel het nieuwe faschisme met de naam antifachisme!! Churchill heeft toch nog gelijk gekregen,zeker wat dat betreft

Gepost door: lowieke staal | 30-09-08

Waren jullie zo opgelucht toen je vernam dat een zekere Herman van linkse signatuur Fortis kwam redden? Ondertussen is hij al weg en hij heeft de EuroMillionprijs mee, ZONDER OOK MAAR EEN LOT TE KOPEN!

En nu zijn er mensen die dat niet goed vinden!
Links helpt toch waar het kan! Dat is toch mooi!

Had hij nog meer moeten meenemen/opeisen?

Is deze commentaar politiek-correct genoeg?

Of had ik nog even moeten vermelden dat het een pure SCHANDE is dat de dealers die in Antwerpen terecht stonden voor het Hof van Assisen zo zwaar gestraft werden?
Pure MOORD en DOODSLAG in combinatie met DRUGSHANDEL ; hun namen moet je maar zelf opzoeken...
En die arme jongens die in het leven al zo weinig kansen gekregen hadden, ze hebben het bovendien goed voor met ieder van ons...
de worden zo zaar gestraft door het Belgische gerecht.
HOE IS DAT MOGELIJK ?
Waarom hebben ze die niet vrijgesproken of gewoon laten lopen?

Misscien is er een kampioen die hier een antwoord op weet?

Gepost door: Gerald | 30-09-08

Ik denk niet dat onze kampioen begrijpt wat ge bedoeld, wie is Herman? wie zijn die dealers ,toch geen allochtonen zeker ? die doen zo iets nooit !,en ons gerecht is "politiek correct" en vooral niet corrupt, hun "objectiviteit" is wereldvermaard evenals hun strenge vonnissen voor criminelen vooral die van rechts komen,
krijg ik nu de nobelprijs ????of een medolle van de Bére

Gepost door: lowieke staal | 30-09-08

zoals ik al zei: U kent de terminologie beter dan ik. En bovendien sleept u er al naar gewoonte van alles bij dat er helemaal niets mee te maken heeft. Stofwolken rondblazen om te verdoezelen waar écht het om gaat: het feit dat ene gerald het eigenlijk niet zo erg vindt dat er moslimgraven vernield worden, maar het wél vervelend vindt dat daar over geschreven wordt. Walgelijk.

Gepost door: Kampioen | 30-09-08

@Kampioen Waarom hangen ze dat krapuul niet gewoon op. Case closed en iedereen gelukkig !

Gepost door: Ovi | 30-09-08

Twee duidelijke meningen. Ovi spreekt van krapuul en ophangen. Ik vermoed dat hij nog in weerstandstaal spreekt. Gerecht verfoeit hij, "het volk" oordeelt en voert de straffen uit. Gelukkig werd ik na de oorlog geboren en kwam ik deze 14jarige idealist niet tegen in de oorlog: het is ontroerend te zien hoe hij zijn jeugdig idealisme nog niet verloren is.
Hij vat het gevat samen: case closed en hij gelukkig!

Wat kampioen betreft is het minder idealistisch: hij verwijt mij iets dat gewoon niet waar is.
Ik heb het grootste respect voor de graven van dierbare overledenen, en elke overledene is wel dierbaar voor zijn familie en vrienden. Of die graven nu van moslims, joden , christenen of atheïsten zijn: elk graf verdient het grootste respect. GRAFSCHENNIS IS NIET TE RELATIVEREN! Als kampioen het snode lef heeft om mij daarvan te beschuldigen, dan is hij zelf degene die over de geschonden graven van die moslims heen MIJ PROBEERT TE BESCHULDIGEN. Dat zijn de snoodaards die levende burgers beschuldigen, gedekt door de slogan "GEEN HAAT IN MIJN STRAAT" en die - nu zal ik er ook maar op los fantazeren zoals hij meent te mogen doen- hoogstwaarschijnlijk er geen probleem mee zou hebben mijn graf te schenden.

Eén ding weet ik zeker: kampioen is geen moslim, want een nmoslim zou dergelijke taal niet gebruiken.

Gepost door: Gerald | 30-09-08

neen neen, gerald Géén tsjevenstreken, graag. Of met andere woorden: geen kontdraaien en geen windhanen als het u belieft.
Het feit is dat u een paar postjes geleden grafschennis gebruikte om een politiek statement te maken ten opzichte van de media. Ik geloof dat ze dat in mooi Nederlands "lijkenpikkerij" noemen. Maar ik merk ook dat u ondertussen blijkbaar gesnapt heeft dat dit niet netjes was, want ik lees nu een paar bewonderswaardige zinnen die ik op deze blog nog nooit gelezen heb.
Maar ondanks deze tsjevenmaskerade blijft u het moeilijk hebben om uw ware aard te verbergen. Iemand die oproept tot het ophangen van mensen "ontroerend" noemen en mijzelf in dezelfde moeite (overigens niet gehinderd door ook maar de minste kennis van zaken) tot grafschenner bombarderen... Tja, ik had het al eerder over verschillende graden van "niveau", maar ik besef nu dat dit woord eigenlijk onbruikbaar is in deze situatie.

Gepost door: kampioen | 01-10-08

Foei Het niveau van de kampioen daalt,het "intellect" is gekwetst, zijn valse beschuldigingen houden geen steek,enkel de provocatie blijft overeind,de lat ligt erg laag bij de "progressieven" die van links dus !

Gepost door: lowieke staal | 01-10-08

Kampioen Een beetje op je gemak met je groffe beschuldigingen en veronderstellingen die kant noch wal raken of je vliegt.

Grafschennis is altijd erg, om het even wie het doet. Of het nu kinderen zijn van een Oost-Europese moeder, kinderen van hier of kinderen van moslims speelt geen rol.

Ik denk echter dat in alle gevallen kinderen van 7 en 8 niet begrijpen wat 'dood' betekent en zeker niet snappen wat ze de nabestaanden aandoen. Het ligt vooral aan het ouderlijk toezicht. In dit geval wist de moeder niet eens waar haar kinderen (op die jonge leeftijd) zaten.

Gepost door: Janice | 01-10-08

@Kampioen Kampioen

In welke posting wordt die grafschennis door Gerald goedgepraat ? Ik kan het niet vinden, was ze gewist ?

Ik denk niet dat je iemand zal vinden, buiten een aantal speciale gevallen, dat grafschennis van wie dan ook op wie dan ook goedpraat of relativeert.

Mijn probleem is dat u blijkbaar nogal selectief bent in uw verontwaardiging. Het onderwerp van deze blog gaat net over geweld tegenover een politievrouw en u slaagt erin om te beginnen over grafschennis...waarbij de daders NOG NIET GEKEND ZIJN. Maar liefst zouden ze wel moeten uit extreem rechtse hoek komen nietwaar.


Ik daag u uit om alle bewezen feiten gepleegd door autochtonen hier eens 1 dag te posten, samen met alle bewezen feiten gepleegd door allochtonen. Racisme inclusief.

Dan kunnen we eens verder praten ok ? Of is het aantal allochtonen in de gevangenis een gevolg van de racistische politie en rechters ?

Mvg

Gepost door: Den Amerikaan | 01-10-08

Grafschennis Janice,

Ik meen te hebben gelezen dat het onderzoek naar de laatste grove grafschennis van een paar weken geleden noet afgerond is en de schuldigen daardoor nog niet 100% gekend zijn.

Nogal wiedes, iedereen kon met zijn eigen ogen de aangebrachte schade zien, maar niemand die zich vragen stelde bij het feit dat zware stukken steen verspreid waren alsof het papier was.

De vraag die iedereen zich nu stelt, inclusief politie, zijn deze jongens fysiek in staat om alleen dit soort daden uit te voeren ? En indien niet, wie is er dan nog bij betrokken ?

Gepost door: Den Amerikaan | 01-10-08

Ja, dat leek mij ook wel straf nadat ze de beelden lieten zien van die stukgeslagen en opgegooide grafstenen. Het enige wat ze hebben gezegd is dat het kinderen waren van een Oost-Europese vrouw die niet wist waar haar kinderen de hele dag zaten als ze buiten speelden. Daar kwam trouwens nogal veel reactie op in de kranten. Verder heb ik het niet meer gevolgd.

In ieder geval heb je gelijk dat het helemaal niets met het onderwerp te maken heeft en dat Kampioen, door dit te plaatsen, wil laten uitschijnen dat anderen dat helemaal niet erg zouden vinden. Er gebeurt trouwens al genoeg in eigen land dat ik niet elk geval van vandalisme in het buitenland moet plaatsen op deze blog.

Gepost door: Janice | 01-10-08

VOOR ALLE DUIDELIJKEID Mijn posting van 29.09 (22.24 u.)
was een reactie op de postings van 16.14 u. en 17.24 u. én op de titel van dit artikel:
agente arbeidongeschikt geslagen!
Dat er tussen mijn reactie en de betreffende postings een posting staat in verband met de grafschennis, is niet mijn schuld.
Mij daarbij dan nog te beschuldigen van de meest ergerlijke dingen (ik vind grafschennis idd ergerlijk maar zie dat het tegenwoordig regelmatig gebeurt en dat er eigenlijk weinig tegen opgetreden wordtl: het enige dat gebeurt zijn foto's in de krant of enkele beelden op tv)

is nog niet alles! In zijn laatste reactie heft mijn opponent het over
ik citeer: tjevenstreken,
kontdraien,
windhanen,
tjevenmaskerade

alleen moord en doodslag heeft hij er ng niet bijgezet (er moet altijd nog een beetje reserve zijn voor een volgende aanval, zekers?

Bovendien heb ik u niet gebombardeerd tot een grafschenner: wel zie ik u tot zoiets in staat als u zo doorgaat.

Kijk: u heeft zeker ook zo'n "GEEN HAAT INMIJN STRAAT" brandbrief voor uw raam hangen?
Dan mag u aanvallen n verketteren wie u ook maar wil, maar bijzonder degenen die niet zo'n bewijs van maagdelijkheid aan hun raam hebben hangen!

Eigenlijk zijn we een beetje afgedwaald van waar het in deze blog om begon, maar daar ben U mee begonnen door mij (misschien door een vergissing van uwentwege, ik wil het best geloven...)
maar uw laatste posting is toch geen vergissing! Dat is -u vergeve mij het woord - gewoon smeerlapperij! U vindt het mischien terecht?
Dat is uw zaak, maar ik hoef dat niet te pikken...
tenzij u misschien een baantje beoogt bij de club van meneer J De Witte of in de entourage van die burgemeester die ook een bijverdienste bij de stevige DEXIA-bank heeft.
Dan is het u vergeven.

Gepost door: Gerald | 01-10-08

Voila Gerald en Kampioen, gewoon ophangen van het krapuul en we zwijgen erover. Geen nodeloze energie verspillen en al zeker niet blijven zwanzen over onbenullige thema's !

Gepost door: Ovi | 01-10-08

@gerald 1. U leest mijn stukjes niet goed: is zeg dat u grafschennis misbruikt om een statement te maken naar de media toe. Dàt is smeerlapperij.
2. Ik woon niet in een Zonder Haat Straat maar in een Zonder Tsjeef Dreef.

Gepost door: Kampioen | 01-10-08

Kampioen, komaan zeg, wees een man. Kampioen, het is duidelijk dat jij bewust of onbewust een serieuze flater hebt gemaakt.

Wees dan een man en biedt u excuses aan ipv van zelf de tjeef uit te hangen.

Doe eens een beetje normaal zeg en blijf hier anders weg als uw enige doel is om wat onzin te komen posten.

Gepost door: Den Amerikaan | 02-10-08

Waren de daders "jongeren" of "ouderen" ?

Gepost door: IntermultiFLAUWEKULturele PoCo-Loge Pippo | 09-10-08

De commentaren zijn gesloten.