01-10-08

Haatsite

Radio Islam is voor betere relaties tussen het Westen en de Islamische Wereld, zeggen ze. Radio Islam is natuurlijk ook tegen iedere vorm van racisme, tegen iedere vorm van discriminatie van mensen gebaseerd op hun huidskleur, godsdienst of etnische achtergrond. Zo... dan zou je denken, dat ze dat ook echt menen.

Maar deze goede eigenschappen bezitten ze zelf niet. Ze verlangen het enkel van de anderen.

Links mag dan zoveel spastische lachkrampen krijgen als ze willen. Dit is een nazistische en racistische site, geheel in de lijn van wat ik al eerder beweerde, de Islam en het nazisme zijn twee handen op één buik.

En ook hier worden weer 'de Protocollen van de wijzen van Zion' erbij gesleurd, terwijl iedereen ondertussen wel al weet dat die vals zijn.

In 1905 verschenen de ‘Dodelijke Protocollen’. Deze protocollen werden bedacht door de Russische Sergej Nilus. Een orthodoxe geestelijke die zijn anti-semitische weerspiegelde in een politieke satire die in 1864 werd gepubliceerd door de Fransman Maurice Joly en die in feite gericht was tegen de toenmalige Franse keizer Napoleon III , of Karel-Lodewijk Napoleon.

Daarin liet hij de zestiende-eeuwse politicus Machiavelli een discussie aangaan in de hel, met de zeventiende-eeuwse filosoof Montesqieu.Het had absoluut niets met het Jodendom te maken, nochtans speelde Sergej Nilus het klaar om het meest dodelijke anti-joods literair moordwapen te construeren, dat tot op de dag van vandaag nog steeds aan de basis voor de jodenvervolging en jodenhaat ligt.


In navolging van het Tsaristische Rusland, het communistische Rusland en het nazi-Duitsland, en ondanks het sinds 1921 al bewezen werd dat de Protocollen van de Wijzen van Zion vals zijn, blijven bepaalde extreem linkse groeperingen en vooral de Arabische wereld deze leugens verspreiden.

Lees zelf maar...vooraleer deze islamitische nazisite ook weer verdwijnt.

RADIOISLAM - KLIK HIER
EN HIER

12:45 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Haatsite "Access Denied (content_filter_denied)
Your request was denied because of its content categorization: "Racism and Hate"

Dat is wat ik krijg als ik de site oproep via ons intern netwerk enn gefilterd door websense.

Waarom komt het CGKR hier niet tegen op, waar zijn de groenen om die site aan te klagen bij de nederlandse regering zoals ze met Jurgen toen gedaan hebben in Rusland met zijn geplande uitzendingen ?

Gepost door: Den Amerikaan | 02-10-08

De site gaat via Denemarken denk ik. Er staat een deel in het Nederlands, maar voor de rest moet je een taal kiezen. Nederlands is er dan niet meer bij.

Probeer het zo eens?

Gepost door: Janice | 02-10-08

is de VRT of VTM niet een beetje te vergelijken met "radio Islam " die strijden zogezegd toch ook tegen alles wat in hun ogen " stout"is

Gepost door: Rene | 04-10-08

De commentaren zijn gesloten.