08-10-08

Net zoals mijn grootvader toen, ben ik de nazi's van nu zo beu als kouwe pap!!!Aan de aula Blandijn van de Gentse universiteit is het gisteravond tot een gewelddadige rel gekomen voor de start van een debat dat georganiseerd door het Nationalistisch Studentenverbond.
Het onderwerp van het gesprek was "Samenwerking tussen Nederland en Vlaanderen" met de sprekers Filip Dewinter en Jean-Marie Dedecker. Geert Wilders, die uitgenodigd was, werd door de rector verzocht afwezig te bijven, omwille van veiligheidsredenen.

Aan de ingang van het gebouw stonden extreem linkse fascisten of nationaal socialisten (afgekort nazi’s) Filip Dewinter en zijn medewerkers op te wachten en vielen hen aan. Met veel geweld probeerden ze hen de toegang te verhinderen. Om het extreem gewelddadig en bruut geweld tegen te gaan vond de politie er niets anders op dan het waterkanon in te zetten.

Het debat werd afgelast.

Dat is de democratie waarin wij leven. Alle neuzen moeten in één richting staan, wie een andere mening heeft wordt in elkaar geslagen of vermoord.


Mark Demesmaecker aan het woord
12:39 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Als je de nieuwe Nazi's beu bent, kun je toch gewoon overstappen naar een andere partij??

Gepost door: Eduard | 08-10-08

Eduard, je kent je geschiedenis niet. Ik zal er later, als ik wat meer tijd heb, wat dieper op ingaan.

Maar misschien kan je bij mij collega blogger al eens gaan lezen. Misschien gaan je oogjes dan open.
Gepost door: Janice | 08-10-08

eduard
na een dikke 60 jaar zijn de échte nazi's ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Nazi ) verwatert tot salonsocialisten die (omwille van het smeer) het islamofachisme aanhangen! en zoals u wsl (niet) weet is dàt nu precies wat het VB bekampt !
maar ik hoor u al zeggen de nazi's waren ook "nationalisten" ! idd maar socialisten en met het verschil dat het VB een "volksnationalisme" nastreeft terwijl de nazi's een " staatsnationalisme" op het oog hadden! gebiedssuitbreiding dus ! een beetje vergelijkbaar met de walen nù !
d'acc monsieur eduard ?

Gepost door: jos | 08-10-08

Lees dit ook maar, Eduard, en misschien leer je nog iets bij.

Gepost door: Janice | 09-10-08

HOE KOMT HET dat de keurkorpsen van de Gentse Flikken
-WERELDBEKEND van radio én vooral TV-
niet konden optreden, tenzij toen het TE LAAT was?


dateen groepje anti-mensen (verwend door studiebeurs & andere voordelen)
hun wil kunnen opleggen aan een grotere groep?

WANNEER gaat men eindelijk op papier zetten dat belgië een ONDEMOCRATISCHE ONSTAAT is, zodat we heel duidelijk weten waar we aan toe zijn?

Gepost door: Kevin | 10-10-08

Klacht tegen aanranders Jean-Marie Dedecker, Filip Dewinter en Mark Demesmaeker gaan een gezamenlijke klacht indienen wegens bedreiging naar aanleiding van de rellen rond het NSV-debat in Gent.

Gepost door: Janice | 11-10-08

Ik heb nog nooit een reactie geplaatst op deze site, hoewel ik hier vaak even kom kijken, maar nu wil ik toch effie reageren.

Reeds vele jaren ben ik een overtuigd Nationaal Socialist. En het is zielig om steeds te moeten lezen hoe 'links' en 'rechts' elkaar steeds opnieuw uitmaken voor nazis. Echte Nationaal Socialisten hebben weinig op met zowel standaard links als rechts (in Vlaanderen of waar dan ook), hoewel er bij beide groepen natuurlijk standpunten zijn waar de moderne NS activist zich in kan vinden.

Wil je elkaar uitschelden? Gebruik dan een term die de lading treft (communist bv.).

En nee; ik ben ook geen fan van de Islam. Men laat hier vaak uitschijnen of NS en Islam dikke vrienden zijn, dat is helemaal niet het geval (ook niet in de jaren 1930).

ps. Ik voldoe trouwens ook niet aan het media cliché beeld van gewelddadige, zuipende vol geplakt met tatoo's en oerstomme nazi.

Spijtig, hé?

Gepost door: Meneer Anoniem | 11-10-08

Ik heb een skrieffeutje gemueekt. :)

Uitmaken moet zijn 'uitmaakt'.

Gepost door: Meneer Anoniem | 11-10-08

loontje komt..... Ik zat mee in de grontlijn in gent,en heb zelf meegemaakt wat een bende laffaards deze 'verdraagzamen' zijn!ze waren gewapend met stalen gasbuizen,stokken met nagels erin,en dergelijke 'gadgets', met hun blote handen kunnen ze niks, wwr zouden ze het ook geleerd hebben,als ze dan klappen kregen riepen ze op hun moeder,wie wind zaait zal storm oogsten, het congres in Gent zal ook zo geboycot worden, enkel
wij zullen er goed op voorbereid zijn, een blokkade zal onmogelijk worden,ik heb mij in elk geval eens goed kunnen uitleven,er zullen er wel enkelen met koppijn rondlopen in het rode bastion Gent,de "progressieven"(lees krapuul) staan dan voor de camera schijnheilige verklaringen af te leggen over vreedzaam verzet,terwijl de vuilbalkken vol gestouwd waren met stenen ,glas!!, en andere projectielen,zij die nu een pak slaag hebben gekregen zullenb wel even nadenken,het zal er nog heter aan toe gaan,ik geloof al lang niet meer in een vreedzame oplossing, en wil niet meer bespuwd en uitgejoeld worden,de laffaards krijgen het meeeste slaag, een feit zo oud als de straat

Gepost door: lowieke staal | 11-10-08

oeps Het moest frontlijn zijn

Gepost door: lowieke staal | 11-10-08

even rechtzetten: Dewinter sprak met de politiecommisaris af om met twee medestanders met de actievoerders te gaan praten. In plaats van zich aan zijn belofte te houden, bestormde FDW samen met een dertigtal aanhangers de actievoerders. De getuigenis van de politiecommissaris is hierin zeer duidelijk: Patric Joos (politiecommissaris Gent): "Het was de afspraak dat De Winter sereen en kalm zou nagaan of hem de toegang werd verleend. Het was niet de bedoeling dat zijn aanhang mee zou aanstormen."

Toen de politie daarop het waterkanon inzette en tussen de twee groepen kwam staan, stonden zij met het gezicht en wapenstok richting FDW en zijn gevolg, en met de rug naar de actievoerders. Dat toont duidelijk dat de politie wist vanwaar het gevaar kwam. En dat waren niet de actievoerders. FDW diende pas klacht in nadat de actievoerders eerst klacht tegen hem ingediend hadden.

Gepost door: D.V. | 17-10-08

Vind dat DV wel heel goed geïnformeerd is. Hij was misschien zelf bij die herrieschoppers?

Gepost door: Bob D, Frankrijk | 17-10-08

DV geeft hier wel eens vaker van die beweringen die kant noch wal raken.
Sinds wanneer zou hij de toegang moeten vragen aan extreem linkse groperingen buiten die hem, De Decker en Mark Demesmaecker de toegang versperren voor een debat waaraan ze zelf deelnemen?

Gepost door: Janice | 18-10-08

De commentaren zijn gesloten.