20-10-08

Extreemlinks versus extreemrechts?

Als men over het Vlaams Belang praat, noemt men nooit de naam van de partij zonder daar extreemrechts aan toe te voegen. Een naam die links heeft overgenomen van vadertje Stalin, omdat hij geen vriendje meer wou zijn met die andere dictator, Hitler, nadat deze met zijn soldaten ongevraagd in zijn Sovjettuin was komen spelen. Om het verschil tussen hem en zijn ex-vriendje duidelijk te maken, noemde hij Hitler extreemrechts en hij was dan extreemlinks.
Tenslotte heeft Stalin ongeveer vijf keer zoveel mensen naar het hiernamaals gestuurd dan Hitler. Maar ze deugden duidelijk alletwee niet en aanvankelijk konden ze het erg goed vinden met elkaar.

Ook het woord ‘pogrom’ is Russisch, en betekent in feite ‘gewelddadig vernietigen’. Er is dus geen of weinig verschil tussen extreemrechts en extreemlinks.

Veel is er niet veranderd sedertdien. Er is nog altijd weinig verschil te merken tussen de meningen van extreemrechts en extreemlinks. Uitersten raken zich altijd… Ze zijn beiden antikapitalisten en vinden de Amerikanen baarlijke duivels. Ze zijn pro-Palestijns en uiteraard anti-Israël (een andere vorm om hun anti-semitisme ongestraft te uiten). Ze vinden medestanders in de islamisten en bewonderen Kadafi. En beide groepen zijn voorstanders van een machtige staat en het nationaliseren van alle bedrijven en instellingen.
Vaak kreeg ik via mail verwijten ofwel ‘burgerlijk rechts’ te zijn en volgens extreem links was ik dan weer een bourgeois, wat in feit op hetzelfde neer komt. Net alsof ‘burgerlijk’ een scheldwoord is, het zijn tenslotte de ‘burgerlijke’ mensen die onze maatschappij gevormd hebben. Een maatschappij waarin iedereen beter en welvarender kon leven.

Jammer genoeg nestelen die extreemlinksen zich in bestaande partijen zoals Groen! (waarvan sommige leden destijds nog betaald werden vanuit Moskou), Sp.a en vooral PvdA die nog graag spreekt over 'vadertje Stalin' en een paar jaar geleden op hun website de arbeiders de raad gaven niet te hard te werken, zodat de 'baas' (die altijd de schoft is) zou failliet gaan en met zijn bedrijf naar de derde wereld trekken...ja, dat was het niveau!!
Extreemrechts infiltreert, hoe erg ik dat ook mag vinden, onze partij. Ze camoufleren hun bedoelingen, maar eentje liet mij toch weten dat mensen zoals ik zouden 'geliquideerd' worden eens ze aan de macht kwamen. Gelukkig kan ik die idioten tellen op één hand...

Geen wonder dus dat extreemrechts en extreemlinks hand in hand de aanval hebben ingezet op de congresgangers in Keulen die kwamen spreken over de dreigende islamisering van Europa.
De boot op de Rijn, waarop zich Vlaams Belangkopstukken bevonden, werd aangevallen door extremisten van zowel linkse als rechtse zijde.

Het Vlaams Belang dus nog langer ‘extreem’ rechts noemen getuigt niet alleen van domheid maar vooral van kwade wil om een partij die de Vlaamse onafhankelijkheid nastreeft en zich duidelijk uitspreekt tegen de islamisering van Europa in een slecht daglicht te stellen door er een sfeer van ‘nazisme’ rond te hangen in elk discours. De Amerikaanse liberalen hebben het enkele jaren al gezegd, wil je je tegenstander vernietigen, nazificeer hem dan. Waarschijnlijk hebben ze dat geleerd van Verhofstadt na één van zijn bezoekjes in de VS. Sluit uw politieke tegenstander uit en om het aanvaardbaar te maken in het buitenland, maak er dan ook nog een racist van..dat doet het ‘m altijd goed! Jos Geysels van Groen! had het boekje van Stalin goed gelezen...

Over Pro-Köln spreekt onze media ook over ‘extreem’ rechts en sommigen zelfs over een neonazipartij. Je moet maar durven…Gelukkig gaat tegenwoordig hier en daar een buitenlander zelf op onderzoek uit en wat zien ze? Dat kunt hier lezen:german neo-nazis view islamists as allies
(Duitse neonazi's zien in islamisten hun medestanders )


"Pro-Cologne is a “wolf in sheep’s clothing” schreven hun tegenstanders, maar blijkbaar zijn zij zelf de 'wolven in schaapskleren' en nog zeer gevaarlijke bovendien.


00:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

"German neo-nazis vieuw islamists as allies"

De vijand van mijn vijand is (tijdelijk) mijn vriend. Dit is niets anders dan politiek dus.

Ik ken verscheidene NPD-leden, en geloof mij; niemand is daar pro-Islam.

Gepost door: Meneer Anoniem | 21-10-08

Hitler ging spelen in de Soviettuin van Stalin omdat de rode dictator op het punt stond om Duitsland (zeg maar Europa) binnen te vallen. Er stonden ongeveer 170 rode divisies aan de grens.

En laat ons ook niet vergeten dat Stalin reeds Finland was binnen gevallen en zowat heel Oost-Europa bezette. De Duitsers werden overigens als bevrijders gezien toen ze vadertje Stalin op zijn lazer kwamen geven. Want het 'democratische en goede Europa' deed of hun neus bloedde, en gaf geen ruk om Oost-Europa en zijn lijdende bevolking.

Gepost door: Meneer Anoniem | 21-10-08

Stalin en de groenen De boekenbeurs komt er weer aan, en wie is de oppergoeroe van dit steeds meer selecte links gezelschap ? de dominee ofte Jos Geysels die als een ware despoot rechtse uitgevers weigert een stand te geven, ook boeken die niet in zijn links dictatoriaal denkpatroon passen ,zijn niet welkom, zo recupereert links de hele basis ,hoog tijd dat er eens een demonstratie aan de beurs tegen linkse censuur komt,geen partijvlaggen geen insignes,enkel een menigte die dit figuur terug keilt naar waar hij thuis hoort,nl. in de goot bij het andere ongedierte,en er dan een schutkring wegens besmettingsgevaar rondleggen, koekje van eigen deeg dus

Gepost door: lowieke staal | 21-10-08

Persbericht GEEN PLAATS VOOR NEONAZI’S BIJ VLAAMS BELANG

Via de media verneemt het Vlaams Belang dat de federale politie verdachten heeft opgepakt in het kader van een onderzoek naar de organisatie van neonaziconcerten door ‘Blood & Honour’. Een van de arrestanten zou volgens het VRT-journaal enkele jaren geleden kandidaat geweest zijn op een lokale verkiezingslijst van het Vlaams Belang.

Het spreekt voor zich dat, indien de mediaberichtgeving zou kloppen, de persoon in kwestie met onmiddellijke ingang uit de partij zal worden gezet. Het moet immers klaar en duidelijk zijn dat bij het Vlaams Belang geen plaats is voor personen die zich met dergelijke organisaties en gedachtegoed inlaten.

Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams Belang

Joris Van Hauthem - Woordvoerder


Gepost door: Janice | 22-10-08

Dit bewijst nog maar eens dat datgene wat ik voordien schreef klopt.

Gepost door: Janice | 22-10-08

De commentaren zijn gesloten.