24-10-08

Vakbonden verdienen veel geld aan werklozen.

In het VTM-nieuws van 13,00 uur werd een deksel van een heel vuil vakbondpotje gelicht. De vakbonden verdienen aan elke transactie - uitbetaling van werklozen - 100 maal meer dan een privéinstelling zou doen.

Bekijk het nieuws op VTM: KLIK HIER EN BEKIJK HET VTM NIEUWS VAN 13,00 UUR

16:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dat is toch al iets wat we reeds jaaaaaaren weten. Vakbond bestaat alleen maar om de lidgelden te innen, veel geld te verdienen aan uitbetaling werklozensteun en hun vakbondsleden in de kou te laten staan. Dit verdienen aan uitbetalingen is reeds lang geleden aan de kaak gesteld, maar dat zal op de uiterst linkse VRT niet vermeld worden.

Natuurlijk is een bijkomende taak van de vakbond de economie te saboteren en op de meest vervelende momenten staking bij openbaar vervoer en openbare diensten uit te roepen.

Toegegeven, de vakbonden hebben OOIT goed werk geleverd, maar als je nu het niveau bekijkt van een groot gedeelte (dus NIET allemaal)van de vakbondsvertegenwoordigers, komt er bij mij maar één reactie naar boven: Arm Vlaanderen (desgewenst Arm België).

Gepost door: Bob D, Frankrijk | 25-10-08

Visies gezocht ! De vakbond slaagt er maar niet in, na zeker en vast heel wat verdienste te hebben gehad in het verre verleden, zich modern te profileren aangepast aan de huidige economische omstandigheden. Het gaat er bij hen ook al meer om hun huidige machtspositie zowel politiek als financieel te bestendigen. Maar daarbuiten ervaar ik weinig of niets aan gedurfde en moderne visies ter verbetering en ter responsabilisering van de status van de werknemer.

Gepost door: pol | 25-10-08

Jan Renders, algemeen voorzitter van het ACW en lid van de Raad van Bestuur van Dexia, strijkt ieder jaar €32.000 op om aanwezig te zijn op de vergaderingen van die bank. Vorig jaar vergaderden die heren zeven maal, zodat de heer Renders exact 213.333 oude Belgische franken opstreek voor enkele uurtjes. (Bron : MEERVOUD, Links Vlaams-nationaal maandblad, oktober 2008)
Diezelfde heer Renders roept het plebs op om tekeer te gaan tegen de daling van de koopkracht. Persoonlijk zou ik die heer Renders een schop onder de broek geven.

Maar evenzeer kan ik concrete voorbeelden geven over vakbonden van linkse signatuur en hun leiders, maar ik weet dat lange verhalen minder gelezen worden op dit net en daarom beperk ik me tot de ACW-sujetten.
Noch ACW, noch ABVV deugen voor ons volk. Het zijn Belgicistische organisaties . En wie België looft, tja, die heeft het wellicht niet goed begrepen.

Gepost door: kwatch | 27-10-08

blijkbaar is het item reeds uit het nieuws verwijderd, ik heb het in elk geval niet terug gevonden, PO-CO media geeft enkel PO-CO berichtgeving

Gepost door: lowieke staal | 27-10-08

@Kwatch Ik las vandaag in de krant dat het ACW sujet, niet minder dan 4500 euro per maand ontvangt en zijn medestander van het ABVV zelfs 4750 euro NETTO.

Gepost door: Janice | 27-10-08

Gelukkig zijn er nog vakbonden! Dank zij hen werd SABENA gered.
Zij zorgen ervoor dat op het uitbealen van werkloosheidsvergoedingen nog winst gemaakt wordt (hoe meer doppers, hoe meer winst!Hoera, bijna.)
De manier waarop zij elke staking motiveren, cultiveren, arrangeren en potverteren bewijst
OVERDUIDELIJK
dat zij in onze tijden een MEERWAARDE zijn.

Zelfs bij de verdediging van de DEMOCRATIE staan zij hun mannetje:

wie ook maar iets te dicht bij het VB staat, wordt uit de vakbond gegooid!

Zij hadden ook VEEL GELD OVER voor de Geen Haat in mijn Straat campagne!
Ik heb er honderden posters opgehaald om die te verdelen (bij het oud papier!)
EN DE VAKBOND BETAALDE, FINANCIERDE!

Da's toch ook weer een meerwaarde!

Leve de VAKBONDEN, ACV, ABVV, Librale Bond:
ALLEMAAL DEZELFDE!
één pot nat, stinkend nat natuurlijk!

Gepost door: Ludo | 28-10-08

lonen Een volksvertegenwoordiger of senator verdient jaarlijks 69.209 € of 5.768 € (232.691 BEF) per maand. Daar komt nog een niet belastbare onkostennota van 19.381 € bij. Verder krijgt hij nog een eindejaarspremie van 2.020 € en 5.307 € vakantiegeld.
Ik heb Annemans en andere VB-sujetten daar nog nooit horen over zagen.
Beetje serieus blijven hé, Laureyssens!

Gepost door: Kampioen | 29-10-08

Zij verdienen dat niet op de kap van de werklozen. Hoe meer werklozen, hoe meer de vakbonden verdienen. De vakbondsleiders verdienen trouwens evenveel als een politieker die wordt verondersteld de economie op te bouwen en niet af te breken zoals de vakbonden doen.

En een beetje beleefd blijven hé, kampioen!
't Is Mevrouw Laureyssens voor jou! Gij moogt U tegen mij zeggen!

Gepost door: Janice | 29-10-08

Opbouwen Als politiekers zouden betaald worden op basis van het opbouwen van de economie, zouden de VB-politici richting OCMW moeten stappen om te kunnen overleven.

Gepost door: Kampioen | 29-10-08

Kampioen, dan raad ik je aan eens een paar keer in het parlement te gaan meeluisteren.

Je bent net een papegaai die de linkse hetze napraat.

Gepost door: Janice | 30-10-08

@kampioen @ Als politiekers zouden betaald worden op basis van het opbouwen van de economie,

dan kregen de "progressieven" of beter de linkse anarchisten een enkel ticket naar Siberié , zij breken de economie af ,evenals het sociale systeem door massale import van ongeletterd kiesvee,nu zijn de joodse diamantairs weer aan de beurt,Patje-den dief- Janssens kan niet verdragen dat er iemand nog meer verdiend dan hij, dieftal ,fraude , debiele wetten, daar is de rooie maffia sterk in,even serieus blijven manneke

Gepost door: lowieke staal | 30-10-08

"Kampioen, dan raad ik je aan eens een paar keer in het parlement te gaan meeluisteren."
Da's ongewild een wel zéér grappige opmerking. In alle bescheidenheid: er zijn weinig mensen beter geplaatst dan ik om te weten wat voor afbraakpolitiek uw partijgenoten daar voeren. Gelukkig bestaat het cordon, want als die "sujetten" de economie gaan opbouwen... Ik kom niet meer bij...

Gepost door: Kampioen | 30-10-08

Slechter dan nu!! Kom zeg, jij bent ook de plezantste thuis zeker?

Gepost door: Janice | 30-10-08

Afbraakpolitiek - wat is dat eigenlijk ? Niet meeheulen met de 'politiek correcte ' linksen waarschijnlijk - zij noemen zich "kampioen" (zoals jij) - in zakkenvullen dan ??? Iemand die een afwijkende mening heeft doet aan afbraakpolitiek ... wat een dikke zever zeg !!!

Gepost door: bloemeke | 31-10-08

Laat je niet opjutten Linksen zijn nu eenmaal kampioenen in "verdraagzaamheid" en in "zonder haat" zolang het hun goed uitkomt natuurlijk,het cordon is ook zo een "democratische" uitvinding van de nieuwe nazi's met gruppenfûhrer Geysels op kop

Gepost door: lowieke staal | 01-11-08

BOEKENBEURS: in haat gedrenkt. Dat de uitgeverij Egmont niet op de Boeenbeurs toegelaten is, is een teken aan de wand.
Dictator Geysels houdt daar strak de teugels in handen.
En de gewone mensen weten het niet, mislid door NUL (zij noemen zich één) en ATV en de regimepers.
Wat maakte Van Gaever al niet mee om op die Boekenbeurs te geraken. Ze hebben hem schofterig behandeld, maar ja, wat kan je anders van schoften verwachten.
Ik blijf er gewoon weg, als ik boeken wil zien, ga ik gewoon naar een boekhandel. Daar mag je (tot nader order ) nog binnen, want ze hopen nog altijd iets te verkopen.
Eigenlijk is het erg dat die
BOEKENBEURS VOOR VLAANDEREN
zoals ze vroeger genoemd werd, verworden is tot een manifestatie die zo nauw aansluit bij wat men
HET FEEST VAN DE HAAT
zou kunnen noemen.
Het is noodzakelijk dat dit bij de mensen bekend wordt.

Gepost door: Erwin | 02-11-08

Tussen hakjes... Al eens gezien hoeveel SPA en CD& v mannetjes in het bestuur van Ethias zitten?
Er zitten natuurlijk ook enkele liberalen bij.

Ze ontvangen een rijkelijke beloning voor NIKS, want hoe goed ze op de hoogte zijn van de geldmarkt kan je merken aan de resultaten.
Waar is de tijd dat de rode bestuurders van OMOB de miljarden achterover mochten drukken?
Vlug een naamverandering en 't was in orde.
De mensgeworden god uit Hasselt staat aan het stuur!

En nog meer goed nieuws: men vertelt dat Obama een beetje op hem gelijkt. Het einde van de kilometerlange tunnel hebben ze in Amerika dus nog niet gezien!

Gepost door: Erwin | 02-11-08

De commentaren zijn gesloten.