04-11-08

"Klacht tegen De Gucht wegens handel met voorkennis"

In een anonieme brief aan de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) is er sprake van "vreemde transacties die op 3 oktober gebeurd zijn in het Fortiskantoor in Berlare".

LEES HIER VERDER

02:56 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik zou er helemaal niet van staan kijken. Te toevallig wel hé ? En ik geloof NOOIT dat hij de enige is die zo gehandeld heeft hoor !

Gepost door: bloemeke | 04-11-08

Alle ministers, kamerleden en senatoren moeten hun transacties aangeven van de laatste weken.

De Gucht is een leugenaar in deze, niemand gelooft die man nog na wat hij gisteren zei. Trouwens op het ene moment zegt hij dat hij geen advies heeft gegeven en 1 minuut later zegt hij dat als hij al advies heeft gegeven was het om niet te verkopen.

De regering heeft bewust of onbewust de aandeelhouder misleid. Eerst zeggen dat de regeringen gaan investeren en garant staan om de koersen omhoog te houden en dan de week erachter iets compleet anders doen, is misleiding en niets anders.

Het is nogal toevallig dat De Gucht zijn vrouw plots alle aandelen verkoopt net voor die beslissing is publiek gemaakt.

Komaan zeg.

Gepost door: Den Amerikaan | 04-11-08

aan te vullen naar believen Logeleugens, Logevoorkennis,Logemaffia,Logedictatuur,Logecorruptie,Logemagistratuur, Logerechters,.....

Gepost door: lowieke staal | 04-11-08

Ik hoop dat ze dit tot op de bodem uitspitten, zullen nog wel grote kalibers tussenzitten. Waarom zoals gevraagd komt er geen parlementaire onderzoekscommissie??? Ze zullen wel weten waarom.

Gepost door: Lies | 04-11-08

Terecht schandalig, maar..... Terecht verontwaardige reacties hier. Voor mij is een onderzoekscommissie om het Fortis-debacle uit te spitten, niet meer dan een democratisch recht van de burger en een democratische plicht voor de politieke leiders.
Maar..., wat zou U gedaan hebben indien je enige voorkennis zou gehad hebben, verkopen of je kapitaaltje zien wegsmelten. Moeilijke vraag hé ?

Gepost door: pol | 04-11-08

Pol, dan hadden ze zo correct moeten zijn om iedereen te verwittigen.

Wat er echter opvalt is dat ookl De Gucht geen ontslag neemt. De Wael - De Gucht zijn de untouchables. Wie machtig is en de steun geniet van een sterke lobby zoals de loge mag zich alles veroorloven. De 'lesser Gods' zonder steun moeten hun ontslag geven, zoals Fientje Moermans of die andere sukkel, Anissa Temsamani.

Gepost door: Janice | 05-11-08

De commentaren zijn gesloten.