05-11-08

Londense politie voor de rechter gesleept door moslimkok

imagesEen moslimkok die bij de Londense politie werkt, is naar de rechter gestapt omdat hij verplicht werd om een kleine duizend echte Engelse ‘breakfasts’ te maken met bacon en worstjes – dus alles erop en eraan.

De moslimkok voelt zich nu religieus gediscrimineerd. Hasanali Khoja beschuldigt Scotland Yard ervan dat hij verplicht wordt om te werken met varkensvlees, iets waar hij omwille van zijn geloof niet mee in aanraking mag komen.

“Ik zal nooit koken met varkensvlees’: aldus de moslimkok. ‘Ik ben boos omdat men geen rekening houdt met mijn religieuze gevoelens’.

De Londense politie heeft de laatste tijd al wel vaker aanklachten gekregen in verband met discriminatie op basis van ras en geloof, schrijft de krant. De aanklacht van de moslimkok mag hoe dan ook rekenen op steun vanuit de vereniging van moslimpolitiefunctionarissen.

Zou het niet veel simpeler zijn om gewoon een Engelse kok in dienst te nemen?

Een moslimkok…dat is gewoon om problemen vragen, maar aan de andere kant, Engeland is sowieso al lang verloren voor de westerse wereld.

Toch heerlijk die multicultuur niet? We kunnen er zoveel uit leren! In Somalië werd zopas een dertienjarig meisje in de grond begraven. Enkel haar hoofd stak er nog uit om ze op die manier dood te stenigen. Waarom? Omdat ze had aangegeven dat ze verkracht werd door drie mannen. Inplaats van die mannen te straffen werd zij ter dood veroordeeld door steniging wegens buitenechtelijke seksuele contacten.

01:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Respect ! Respect voor het lef en de moed om deze blog gaande te houden! Doe zo voort! (dit is niet cynisch bedoeld)

Gepost door: Tarkus | 05-11-08

't Ja...
To know the truth when it is not fashionable is hard. To tell the truth when it is illegal is even harder.

Gepost door: Janice | 05-11-08

Schrijf ook de andere kant van het verhaal maar eens. Al die moslims die dagelijks kebabs maken met varkensvlees voor ons. Maar neen, dat eene geval wordt er door jullie weer uitgepikt en vergroot.

Gepost door: Inne | 05-11-08

Beste Inne, jij mag eens één moslim noemen die kebabs met varkenvlees maakt.

Gepost door: Antichrist | 05-11-08

Engeland, verloren eiland. Inna,
Bewijzen graag ? Maar dat zalu zoals altijd niet kunnen geven.

Janice,
Engeland is honderd keer erger dan welk europees land dan ook op het gebied van toegevingen aan moslims.
Niet vergeten dat ondertussen ook al de Sharia mag gebruikt worden als rechtbank, waarbij een echte rechtbank het verdict dan wel moet bekrachtigen. De discriminatie is nu compleet en moslim vrouwen hebben nu niets meer te zeggen.

Racisme van allochtonen (jawel buitenlanders) tov autochtoon is enorm en de spanningen zijn 1000 keer erger dan hier.

Engeland is geen multicultuur land zoals sommigen van dromen integendeel, het is een land met verschillende gemeenschappen en culturen die gewoon naast elkaar leven en niet met elkaar.

Laatst nog in London rondgelopen, volledige gelaats- en lichaambedekking is er schering en inslag en het aantal eisen dat moslims stellen is niet meer te tellen.

Het is enkel door hun 2 partijen stelsel dat het politiek niet zo zichtbaar is, maar iedereen die er woont of werkt weet beter.

Zelf heb ik eens een moslim geinterviewd voor een job samen met een vrouw. Die man kon zijn haat niet verbergen voor de vrouw en weigerde geoon op sommige vragen te antwoorden. Ik neem er alleszins daar geen aan, het aantal problemen dat je samen met de persoon binnenhaalt is te groot. Discriminatie op de arbeidsmarkt is hun eigen schuld omdat menig werkgever gewoon te bang is geworden van de eisen van een moslim werknemer. Verschillende antidiscriminatie rechtzaken zijn reeds gewonnen door moslims zelfs indien ze gelijk werden behandeld. in de UK is het namelijk zo dat zelfs gelijke behandeling niet voldoende is om geen racisme klacht tegen je te krijgen. Indien je meer wil weten geef ik wel een voorbeeld.Of is dat ook niet waar Inne ?

Gepost door: Den Amerikaan | 06-11-08

Inne, wie heeft er mee uitgepakt ? Trouwens Nina, het is niet Janice die er mee opkomt maar wel de Moslims zelf door de klacht en het is gepubliceerd in de Telegraph

http://www.telegraph.co.uk/news/3363113/Muslim-police-chef-claims-religious-discrimination-over-sausage-and-bacon-breakfasts.html

Nu niemand houdt u tegen om een artikel te tonen waar een niet moslim weigert om halal gerechten klaar te maken, nochtans is halal een schande voor de dieren en VERBODEN halal te slachten voor niet moslims.

Of wist je dat niet....

Gepost door: Den Amerikaan | 06-11-08

Engeland is inderdaad verloren. Ik weet het maar al te goed, want ik ben half Engels.

Gepost door: Janice | 06-11-08

Nu de tunnel nog dichtgooien en mijnen in de havens leggen ,laat het potje ginder dan maar gaarsudderen tot het overloopt

Gepost door: lowieke staal | 06-11-08

Hilarisch maar er komt verandering, licht aan het einde van de tunnel.
Onlangs was een allochtone programmamaker in Den Haag om opnames te maken voor een nieuw TV-opname. Hij werd samen met zijn crew buiten opgewacht door tientallen kansenjongeren.
Hoe men van linkse raddraaier een rechte fascist kan worden
De hartverscheurende noodkreet
Geluid aan, heerlijk.
http://www.dumpert.nl/mediabase/291781/6b446076/prem_draait_door.html

Gepost door: stradi | 07-11-08

Marokkaans tuig alweer in actie http://www.telegraaf.nl/binnenland/2401941/__WANNEER_HOUDT_HET_OP___.html?p=12,1

Oei Inne, heb ik dat er toch weer uitgepikt zeker tussen al die andere artikelen over aanslagen van blanken op allochtone kinderen....
Ik heb nogal moeten zoeken.

Gepost door: Den Amerikaan | 07-11-08

De tunnel dichtgooien... en de kust bezaaien met mijnen ZOU dé oplossing kunnen zijn,, beste Lowieke,maar denk toch ook eens aan de oorspronkelijke, Engelse mensen.
Zij willen ook zo niet leven, het zijn die laffe politiekers (met hun dhummitude neigingen) die heel de ge-ordende engelse gemeenschap volledig verknoeien.
Voor een "change" ten goede,, zou men best enkele van die renegaten, de keel oversnijden; maar zoiets lig niet in onze Europese aard.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 07-11-08

De commentaren zijn gesloten.