08-11-08

Het verschil

Vanhecke Gerecht

15:34 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Toch een kleine kanttekening. Moerman werd ontslagen en Van Hecke wordt niet vervolgd omdat hij 'iets zegt' over allochtonen. Maar omdat hij allochtonen onterecht de schuld geeft van een misdaad (nl. grafschennis). Uiteraard heb ik ook wel door dat dit propaganda is voor 'de arme martelaar die het dapper Vlaams Belang is'. Maar het is maar dat u uw eigen leugens niet zou gaan geloven.

Gepost door: Inne | 08-11-08

Inne, jij haalt hier het diploma van domste kieken op deze blog. Want veel verstandige praat heb ik van jou nog niet gezien...

Eerst en vooral heeft Frank Van Hecke niemand beschuldigd, maar schreef iemand in Sint-Niklaas het bewuste artikel, waarvoor zij zich binnen de week hebben verontschuldigd bij alle Sint-Niklazenaars. Frank Van Hecke was enkel de verantwoordelijke uitgever van het lokale blad.
En aangezien je blijkbaar weinig afweet van de wetgeving hieromtrent kan ik je vertellen dat de verantwoordelijkheid van de verantwoordelijke uitgever vervalt wanneer de identiteit van de schrijver bekend is.

Vooraleer iemand te beschuldigen van leugens, (iets waar jullie zeer goed in zijn) moet je zien dat je op de hoogte bent van de feiten en de wet.
De onschendbaarheid van Frank Van Hecke werd opgeheven om hem te kunnen vervolgen, maar of het op een veroordeling zal uitdraaien valt dus nog te bezien. En wie weet wordt de burgemeester van Sint-Niklaas nu wel verplicht om de identiteit van de minderjarigen bekend te maken.

Minderjarigen van wie hij zelf uitschreeuwde dat ze Belgen waren, "want dat zij, net als hun ouders hier geboren waren"... Dat betekent dus dat de buurt die vertelde dat het allochtonen waren, beter eerst de identiteitskaarten van die mnderjarigen hadden gevraagd vooraleer een dergeljk gerucht te verspreiden.

Gepost door: Janice | 08-11-08

En... Moerman werd niet ontslagen, maar nam zelf ontslag.

Gepost door: Janice | 08-11-08

En uiteraard zal dat niet onder druk gebeurd zijn ;).

Gepost door: Inne | 08-11-08

Ja inderdaad Janice , De prijs van het domste kieken gaat naar Inne . Heeft die oogkleppen op of is het de gekende verdraaiing van de feiten , zoals in bepaalde kringen bewust gebeurt .Nu ja , die Inne met de neus op de feiten drukken zal niet helpen , getuige haar chagrijnige uithaal.Dus laat Inne maar haar gang gaan , zo lachen we ook eens .

Gepost door: Theo | 08-11-08

img hihihihihihihihi
mag dat wel effe lenen he

Gepost door: Kaiser | 08-11-08

Maar Inne toch - hij geeft "onterecht" de schuld aan ... ben jij daar zo zeker van ? Ik ken nog altijd de identiteit van de daders niet hoor. Dat wordt wel angstvallig verzwegen ... verdacht zou ik zeggen.

Gepost door: bloemeke | 09-11-08

Onder druk...en terecht....maar er wordt ook druk uitgeoefend door de oppositie op De Gucht en De Wael, en die weigeren hun verantwoordelijkheid op te nemen. Enkel 'the lesser God's' moeten aftreden.

De heilige drievuldigheid van de VLD, De Gucht, De Wael en Verhofstadt en hun idioot van dienst, Bart Somers, hebben altijd al liever anderen beschuldigd. Net als de media trouwens, die wanneer een vrouw promoveert haar als 'hoer' mogen betitelen. Als een man de professionele ladder opklimt op dezelfde manier, dan heeft hij zijn promotie natuurlijk nooit tussen de lakens verdiend maar door zijn kunnen.
Ik ben tegen censuur, maar wat Humo heeft gedaan is gewoon schandalig en de rechter heeft terecht geoordeeld dat zoiets niet kan. Want dat is geen censuur van waar gebeurde feiten, maar gewoon gemene laster.

Gepost door: Janice | 09-11-08

We onthouden dus dat censuur niet mag, uitgezonderd als het in een links geörienteerd blad is. Oké, dat weten we dan ook weer. Persvrijheid en vriheid van meningsuiting mag dus enkel bij Vlaams Belang-gerelateerde onderwerpen. Mohammedcartoons, verzonnen misdaden door Moslims en naziliedjes zingen, mag. Maar stiekeme sjoemelaars bekritiseren mag niet. We zullen het onthouden, Janice, leve het Vlaams Belang!

Gepost door: Inne | 09-11-08

Nee, Inne, leve de extreem linkse verdraaingen van de feiten. Dat is gewoon schaamteloos!

Als ik nu zie dat je weeral schrijft 'verzonnen misdaden door de moslims', en censuur verward met het bestraffen van leugenachtige laster...'t ja, dan stopt elk debat natuurlijk.

En de Mohammedcartoons... dat is om te lachen zeker? Als ik zie wat links al over de joden en de christenen ten berde bracht, dan zijn die cartoons peanuts. En bovendien zijn de cartoons niets anders dan spotten met de waarheid.

Enkele artikels terug schreef ik al over de infiltratie binnen onze partij van bepaalde ongewenste figuren. Nog vóór dat geval met die naziliedjes bekend werd. Wie mij kent, weet dat ik daar enorm tegen ben en als het je gerust kan stellen, werd ik in het verleden ook al bedreigd door bepaalde louche figuren die het VB als hun partij claimden. Gelukkig verdwijnen ze stilaan maar zeker. Wie mij kent weet dat ik nooit mijn mond zal houden wanneer er iets op mijn lever ligt, en dat is binnen onze partij niet anders dan op mijn blog.

In tegenstelling tot jullie, die 'vadertje Stalin' nog vereren met 30 miljoen doden op zijn geweten, gooien wij die klootzakken buiten.

Iemand beschuldigen en al meteen veroordelen, is echt wel een specialiteit van links. Was jij er misschien bij toen die vrouw in bed dook met Koeckelberg? Nee? Dan moet je je mond houden, want dan weet je het niet.

Bovendien twijfel ik aan je 'vrouwelijkheid' ondanks je een vrouwennaam als alias hebt. Je bent me 'iets te vrouwonvriendelijk' en gelijkheid tussen man en vrouw is voor jou blijkbaar een onbekend begrip. Geen wonder dat je dan de moslimkaart trekt. Ik zou er absoluut niet van opkijken mocht jij een man zijn met serieuze impotentieproblemen die hier een uitlaatklep heeft gevonden om zijn verzuurde gal te spuwen.

Gepost door: Janice | 09-11-08

En ooh ja, moet ik nu, omdat ik blijkbaar een vrouw ben met mannelijke trekjes, vrezen dat ik in jullie gaskamers beland, net als alle andere mensen die 'anders' zijn, als jullie aan de macht komen?

Gepost door: Inne | 09-11-08

Oei Inne - waar zijn die gaskamers dan ? Jij weet blijkbaar méér dan ik !! Als jij iets afweet van gaskamers kom er dan snel mee boven water anders ben jij misschien wel het "gevaarlijke" wezen !?
Je kan natuurlijk ook een "kwiet" kwijt zijn en dan is alles je vergeven hoor.

Gepost door: bloemeke | 09-11-08

Plompe humor is een kenmerk van frusto-links Over de photoshops: het was niet serieus bedoeld...
Nou moe. Een bepaalde partij zou het eens moeten proberen in haar eigen uitgave om zo een 'smaakvolle' collage te maken met bijv... ene Waaslandse burgemeester die de partijvoorzitster op dezelfde manier aan haar trekken laat komen. Of het 'consumeren' van een huwelijksnacht als triootje met lukraak opgeplakte koppen van een paar correcte B.V's (zijn er andere,)ter vervanging van rààààcistische koppels die nooit gevonden werden, een spookorgie tussen rode lakens waar dan maar andere visages voor gebruikt worden. Plezant hé? Er zou bij links nogal wat afgelachen worden nietwaar?
Alle heilige huisjes mogen omver, behalve moskees, want daar heb je moed en werkelijkheidszin voor nodig. Het is makkelijker het eigen volk in het gezicht te spuwen en te trappen, uw eigen nest onder te sch... onder het mom van zogezegde humor die in feite een uiting is van zielige frustratie, daar staat nooit straf op.

Gepost door: jade | 09-11-08

Bij de moord op Joe Van Holsbeeck werd er op de VRT ook gezegd dat de moordenaars van Marokaanse afkomst waren wat ook onterecht bleek. Bij mijn weten is voor deze vergissing niemand beschuldigd of ontslagen, maar ja links had zich vergist en dat is menselijk nietwaar in tegenstelling tot FVH.

Gepost door: lies | 09-11-08

Hey krampioen - een wei vol kiekens ? Waar zou die zijn ? Natuurlijk begrijp ik je hint wel - scharrelkiekens, waar jij op doelt, geven de beste eieren nietwaar !!! Dank voor de omfloerste steun!

Gepost door: bloemeke | 10-11-08

Voor de hersencel van Inne Wie zich in de slangenkuil van het racisme begeeft heeft wel meteen alle aandacht en vooral veel commotie en sterker nog de veroordelers en oordelers staan in rijen van acht opgesteld om zich in het strijdperk te werpen.

Dat er rassen zijn is onmiskenbaar waar en dat we als ras verschillen op bepaalde gronden is al eveneens een vaststaand gegeven, door kleur, bouw en haarsoort is de mens al verdeeld in bepaalde elementaire uiterlijkheden en wie een gekleurde medemens (lekker politiek correct) een Neger noemt is ineens een racist, dan ineens is het een Afrikaanse afstammeling, waarbij men voorbijgaat aan de waanzin van de Afrikaanse Naties die omwille, jawel van ras, elkaar bloederig en barbaars uitmoorden.Gepost door: stradi | 11-11-08

Toch nog maar eens herhalen dat er op deze site gecensureerd wordt. Haast alle reacties die niet in het VB-kraampje passen, worden gewist.

Beste mensen, laat u niet vangen. Vlaams Belang is NIET voor vrijheid van meningsuiting. Ze willen enkel vrijheid van meningsuiting, voor meningen die extreem-rechts zijn.

Mijn reacties werden hier al menig keer verwijderd.

Het is maar dat u zich niet laat vangen, zoals één miljoen Vlamingen wel gedaan hebben. Gelukkig lijken ze nu terug te komen van hun beslissing ...

Gepost door: Inne | 17-11-08

@inne @verzonnen misdaden door Moslims en naziliedjes zingen, mag.

Verzonnen misdaden ?? meer dan 80% van de misdaden door allochtonen worden door de "correcte" pers aangepast met woorden als "onbekende daders, jongeren,onbekenden," enz...iemand doodschoppen met voorbedachte rade is voor het linkse crapuul een "incidentje" gangbangen met jonge gedrogeerde meisjes zijn "kwajongensstreken" en ouderen in mekaar slaan en beroven komt omdat ze "achtergesteld en slachtoffers van racisme zijn"ha ha en inderdaad de gaskamers zijn een uitvinding van een socialist die destijds zeer goed bevriend was met die andere moordenaar en psychopaat- der Jozef Stalin- de god van de "progressieven" de caviaarsocialisten zoals een Patrick Janssens zakkenvuller en logemaffiosi,en zijn corrupte media schandknaapjes, Janice heeft gelijk de prijs van de domste is u gegund, en neen ik kom niet terug op mijn beslissing, - liever dood dan rood- !!!

Gepost door: lowieke staal | 18-11-08

In het rijtje Hierboven mankeren er nog een paar, zoals een EIskens met zijn meerpijpfraude,wie zat er weer mee aan de feestdis van de Boelwerf ? om niet te spreken over L.Michel die vette bedragen binnerijfde met het food for oil program van Irak destijds met Saddam nog in de hoofdrol, het lijstje is zeer lang ,ik heb echter de tijd niet om alles nog eens op te zoeken,maar alle rechtgeaarde Vlamingen weten wel waarover het gaat, en wat door de linkse facho's verzwegen wordt

Gepost door: lowieke staal | 18-11-08

onafhankelijkheid stomme sukels België is goed zo
bitches !!!!!!!!!
xx

Gepost door: synts | 18-11-08

@ stomme sukels België is goed zo
bitches !!!!!!!!!
xx

Voor parasieten en andere leeglopers, nog even

Gepost door: lowieke staal | 18-11-08

'domme praat '? Janice, voor je iemand beschuldigt van domme praat (doe je met iedereen met een andere mening): de tekst die de lokale VB'er over de grafschennis heeft geschreven, is niet dezelfde als tekst die werd gepubliceerd. Binnen Vlaams Belang wil echter niemand zeggen wie de oorspronkelijke tekst heeft 'aangepast' (ttz: meer 'etnisch gekruid'). Het parket van Dendermonde heeft zowel de originele tekst als deze die in het VB-partijkrantje werd gedrukt. En omdat de auteur (deze die de tekst aanpaste) niet is gekend, wordt Vanhecke vervolgt.

ps: en hoe ga je aan uw Joodse vrienden uitleggen dat Vanhecke en Morel doodleuk verklaren dat negationisme 'een vrije mening' is? Die gaan dat niet erg appreciëren.

Gepost door: D.V. | 23-11-08

Inne Trek het u niet aan, onderhands weet half Vlaanderen dat Janice alles censureert wat afwijkt van haar mening. Als je het niet kan halen met stevige argumenten, dan los je dit zo op. Mister 'Friedom of spies' (Verstrepen) is in hetzelfde bedje ziek.

Gepost door: D.V. | 23-11-08

@DV @ Als je het niet kan halen met stevige argumenten, dan los je dit zo op.,

Van u nog niet veel argumenten gelezen, enkel schelden en zeveren,typisch voor het Algemeen Fachistisch Front, afwijkende meningen NIET toegestaan, linkse dogma's verplicht na te leven,blijf hier dan weg als het u niet bevalt,er zijn linkse site's genoeg

Gepost door: lowieke staal | 24-11-08

Het enige waarmee ik tot hiertoe kan instemmen is dat negationisme verfoeilijk is. Ik ben het er evenmin mee eens dat Roelandts daar nog - (zelfs al is het op vrijwillige basis) op een bureautje mag zitten op de studiedienst.

Maar laat ze dan consequent zijn. Spreek met om het even welke islamiet - kijk op om het even welke moslimsite en je zal daar veel ergere dingen lezen. De president van Iran zegt het trouwens gewoon aan al wie het wil horen en toch onderhouden ze daar vanuit Europa een goede relatie mee.

Maar als hier iemand zegt te twijfelen aan het aantal (want dat zei hij) dan wordt hij vervolgd tot in der eeuwigheid.

Nogmaals, ik ben het er niet mee eens, want zoals ik al zei heeft mijn oom mee de kampen ontdekt en zelfmoord gepleegd nadien. En mijn vader werd als 18-jarige in een werkkamp gestoken, waar hij gelukkig wel levend is uitgekomen. Dat vergeet ik ook niet.

De consequentie is echter ver te zoeken. Ik ben al 26 jaar bevriend met een Armeense. Haar ouders hebben de ergste dingen meegemaakt in Turkije en een groot deel van haar familie werd uitgeroeid. Dat was ook een genocide maar daar mag iedereen van zeggen dat het niet waar is en het nooit is gebeurd...

Gepost door: Janice | 24-11-08

Emir Kirr Is de grootste negasionist die hier rondloopt,hij heeft wél een vette pree in deze regering, en mag zeggen dat deArmeense genocide een fabeltje is, hallooooo links??iemand thuis ??
Blijkbaar niet de waarheid kwetst, vooral als het tegen hun multikul gezeik is

Gepost door: lowieke staal | 25-11-08

De commentaren zijn gesloten.