25-11-08

Van alles en nog wat...

Na een weekje zonder schrijven is er intussen natuurlijk van alles en nog wat gebeurd. Somalische piraten kaapten een olietanker maar lieten ondertussen de prijs van hun losgeld al zakken van 25 miljoen dollar naar 15 miljoen dollar, ’t zijn tenslotte slechte tijden voor iedereen, zelfs voor een Saoedische prins die ze moet ophoesten…

Er komt geen nieuwe gevangenis in Dendermonde, ’t ja, waarom ook, ze spreken toch iedereen vrij.

Een minderjarige Turk hield er wel heel rare ideeën op na over een vakantie in ons land, hij verkrachtte niet minder dan zes vrouwen. (aanpassing: 18 vrouwen) Een jachtvakantie dus… ze moesten maar een hoofddoek dragen, iedereen zou toch al moeten weten dat moslims zich niet kunnen bedwingen bij het zien van een weelderige haardos? Die verdomde Vlamingen kunnen zich ook nooit aanpassen…

Andere jagers zien dan weer concurrenten in vossen en schieten ze massaal af, terwijl die beestjes ook gewoon hun natuur volgen…

En dan die heisa met de asielzoekers waarvan de meesten niet eens uit oorlogsgebieden komen. Een Marokkaanse asielzoekster vond het zelfs heel erg dat Sinterklaas straks niet komt bij haar twee kindjes. Het zou raar zijn indien hij wel kwam, want de brave Sint is meestal niet zo graag gezien in die kringen.

Iemand die de voorbije dagen toch opviel door zijn vastberadenheid is Marino Keulen. Ondanks de druk die er vanuit de Franstalige kant op hem wordt uitgeoefend wil hij de drie Franstalige burgemeesters in de Vlaamse gemeenten rond Brussel niet benoemen. Goed zo, tenminste één man met karakter in de Vlaamse regering met respect voor de wet.

En viel het u ook op hoe weeral het hele land in chaos verkeerde bij een beetje sneeuwval?

Dan hadden we ook nog de liefdesaffaire tussen Frank Vanhecke en Marie Rose Morel en de door Verstrepen ‘verbeterde’ mails. (Op het belachelijke af… net alsof ze gaan ondertekenen met 88…zo kinderachtig kan enkel die halve mof Verstrepen zijn). Ik denk echter dat er heel wat politici en journalisten nu hun hart vasthouden uit angst voor wanneer zijzelf aan de beurt gaan komen. Maar zoals we gisteren konden horen bij Phara, moeten de anderen niet bang zijn. Die affaires hebben geen politieke relevantie, alleen bij het Vlaams Belang heeft het politieke relevantie. Knack steekt met dat artikel alle roddelblaadjes de loef af. Misschien kunnen ze in hun volgende editie eens uit de doeken doen waarom Di Rupo en prins Flipke jaren geleden uit Egypte werden gegooid…

En dan hadden we ook nog die DVD waarop drie liefhebbende en verdraagzame islamietjes zongen hoe groot Allah wel is en hoe klein ze België willen maken… Er breken vrolijke tijden aan.

De terrorist Nizar Trabelsi zal naar Amerika moeten waar hem naar alle waarschijnlijkheid een levenslange opsluiting te wachten staat. Opgeruimd staat netjes… Maar er lopen hier nog een paar rare kwieten rond die men beter meteen het land zou uitzetten. Zoals Marokkaanse geheime agenten!!! Wat doen die hier? Als onze staatsveiligheid al meent dat die gasten al veel te ver zijn gegaan, dan zullen ze al héél ver zijn gegaan. “Ze gedragen zich niet volgens de geplogenheden en op een manier die niet aanvaardbaar is voor de veiligheid van ons land”, zei staatveiligheid. Zouden het die drie zijn die te zien zijn op de mysterieuze terroristen-DVD?? Of zouden het die ‘rappers’ zijn die Filip Dewinter willen vermoorden. Of nee, die zijn tolerant, want als Filip Dewinter ‘zwijgt’, dan zullen ze het niet doen, lieten ze weten, ’t is maar dat we moeten beseffen wie er hier de baas is tegenwoordig.

Het strafste hou ik voor het laatst, en ik weet niet wat er straffer is. De Gucht die zegt dat hij zijn voorkennis over het Fortisdossier niet heeft misbruikt, of het feit dat het onderzoek zal worden gevoerd door het Gentse parket, waarbij het parket-generaal al meteen aan het hof van beroep (waar ook het Vlaams Belang uiteindelijk veroordeeld werd) vroeg om een raadgever-magistraat aan te stellen terwijl onderzoeken tegen ministers in functie normaal in Brussel moeten worden gevoerd. Politierechters – magistraten – ministers verkeren in dezelfde Gentse middens. En uiteraard is het aangenamer een onderzoek te laten verrichten door ‘vrienden’ dan door onbekende Brusselse magistraten. Geen wonder dat De Gucht zei dat hij er gerust in is… Dat zei Guy Verhofstadt ook al op voorhand toen het Vlaams Belang finaal voor het hof van beroep in Gent zou worden veroordeeld. Logevrienden onder elkaar nietwaar…

En dan hebben we ook nog De Crem. Wat is er aan de hand met CD&V’er die de beste was van de klas toen ze nog in de oppositie zaten? Heeft hij zich ontpopt als machtswellusteling?
Een Belgisch meisje, Nathalie Lubbe Bakker, werkte in een New Yorkse bar en schreef op haar weblog over het schandalige gedrag van onze minister van defensie toen hij flink beschonken de bar binnenkwam. Ze hoorde hem ondermeer luidruchtig pochen over het feit dat ze ‘geen enkele afspraak met de VN hadden, maar dat er toch niet veel te doen was in Brussel’. En verder transformeerde hij nog enkele bekende liedjes in vulgaire teksten die hij dan luidop stond te zingen. Het meisje schreef dat ze beschaamd was een Belgische te zijn.
De dag nadat via de kranten bekend werd wat het meisje had geschreven werd ze door haar baas op staande voet ontslagen na een telefoontje van de woordvoerder van De Crem met haar baas. Het meisje betaalde haar studies met wat ze verdiende als dienster. Maar ze schrijft, “In een zogeheten democratische staat, waar communicatie en schriftelijke opinies sneller dan ooit de ronde doen, mag men zich toch gewoonweg vragen stellen over het gedrag van een publiek persoon? Het is toch jammer dat ‘freedom of speech een moeilijk concept blijft voor veel mensen. Ik moet deze maand misschien van water en brood leven, maar ik kan tenminste in de spiegel kijken.”

’t Ja, tegen wie zeg’t het! Ik weet wel zeker wie er het meeste belang bij heeft om te liegen. En dat is zeker niet de studente…

17:32 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Allee janice Die marokaanse rapper zei toch "dat het voor te lachen was" en dat zijn mederapper of is het ratter een Belg is, hopelijk geeft hij ergens eens een publiek optreden wij zullen er ook zijn met ons "clubje" en waar zit de Witte nu? het is stil aan de overkant, in Engeland en Barcelona was het ook allemaal "niet zo erg" en een "Allochtoon" vond ook dat Van Gogh moest zwijgen "omdat hij "beter" was als zijn slachtoffer,mag ik nu ook magrebijnen afschieten? al de rotzooi die hier gebeurd hebben we uitsluitend te danken aan de "progressieve" geesten, de illuminati die het altijd beter weten....vooral voor henzelf

Gepost door: lowieke staal | 25-11-08

waarheid als een huis De zelfverklaarde politiek correcte journalisten van de linkse krant De Morgen en de andere linkse media in dit land (VRT, Humo, Radio 1, etc...) zijn er de oorzaak van dat sommige jongeren Filip Dewinter als een "demoon " beschouwen, terwijl hij enkel begaan is met het lot van iedere Vlaming in zijn eigen land. Men maakt iemand bewust slecht enkel en alleen omdat hij een adere politieke visie heeft. Stalin deed dit ook. Minder begaafden gaan dan geweld gebruiken of -in dit geval- bedreigende liedjes schrijven...Stalin noemde hen de "nuttige idioten".

Het demoniseren van politici zou verboden moeten worden, want in Nederland hebben we kunnen vaststellen wat dit tot gevolg heeft: zowel Pim Fortuyn als Theo Van Gogh werden als beesten vermoord. Beide moorden werden gepleegd door extreem-linkse figuren. Hierbij ging de pers ook niet vrijuit. Enkele dagen voor de moord op Fortuyn had een links kamerlid hem nog uitgemaakt voor "Untermensh"...De hele periode daarvoor werd hij uitgemaakt voor alles dat niet mooi is... Hier in Belgie is het probleem eveneens de pers zelf die veel te éénzijdig links is. Dat kan men dagelijks vaststellen.

Waar zit bij deze trouwens de onvermijdelijke Jozef De Witte? Of is dit liedje geen rascisme misschien? Wedden dat hij zich weer "onbevoegd" zal verklaren?
Waar is onze "objectieve" pers om dit soort van rascisme aan te klagen?

Maar misschien is dat wel het doel van onze "politiek correcte media"...en zijn politieke tegenstanders want "lLinks heeft altijd gelijk!!!"
Andere politieke meningen moeten desnoods met geweld geweerd worden.Het is hierbij nog maar eens bewezen!

PH de Deken

Gepost door: lowieke staal | 26-11-08

Lowieke staal
Uiteraard moet het demoniseren van politici verboden worden. Maar in de eerste plaats moeten de politici zelf ermee stoppen om hun collega's te demoniseren ( tobback, de gucht, leterme....)
Voor de rest hebt gij volkomen gelijk! de zgn "verdraagzame" media zijn de hoofdschuldige dat dit land een kweekvijver voor terroristen is geworden, maar precies ten gevolge van het feit dat degenen die hier iets willen aan doen gedemoniseerd worden!

Gepost door: jos | 26-11-08

Zo zit links in elkaar Een cartoon zegt soms meer dan 1000 woorden.

http://blogsimages.skynet.be/images_v2/002/545/572/20080926/dyn002_original_1653_1224_pjpeg_2545572_c4910600d3d67b6b8bbbc32357e71ffc.jpg

Gepost door: Duplo | 26-11-08

Belliraj ? ??? Janice ,
moet het toevallig niet de terrorist " Nizar Trabelsi geboren in Tunesie 1970 " zijn die aan Amerika wordt uitgeleverd en niet de in Marokkaanse gevangenis verblijvende Belliraj ?
Ja , een verblijf in de kliniek doet soms vreemdedingen met een mens , ik kan er van meepraten.
Grtjs

Gepost door: Theo | 26-11-08

@ duplo goeie cartoon! nagels met koppen, toen wij in Gent waren en de flikken hen uit de unief joeg stonden we ze op te wachten, ze piepten toen heel wat lager, en enkelen begonnen zelfs te bleiten, zeker geleerd van bertje de beroepsbleiter

Gepost door: lowieke staal | 27-11-08

Je hebt gelijk Theo. Er lopen hier zoveel duistere figuren rond dat ik ze al eens door elkaar durf gooien.
Vandaag hebben ze er in een Brusselse wijk weer een stuk of acht opgepakt.

Gepost door: Janice | 28-11-08

goed gedaan Acht opgepakt.
Goed gedaan van dat corrupte, linkse, gepolitiseerde, Belgisch unitaire en multikul geïnspireerde gerecht!

Gepost door: Kampioen | 28-11-08

Er is geen been gebroken.... bij het "dooreenklutsen" van de namen belliraj en trabelski,, (die twee abjecte schurken zijn geen hoodfletter waard) dus zullen we die kleine vergissing wel "met de mantel der liefde" bedekken.
Maar het is wel verheugend om te merken dat ge Uw strijdlust nog niet verloren bent; zijt ge wel zeker dat de artsen geen paar rabiesmicroben in jouw bloed laten zitten hebben ???
Oeps, bijna vergeten: op de site van Bartje dewesp staat er een belangwekkend verhaal van een "lieverdje" met de prachtige naam Youssef die de politiediensten een hoop papierwerk heeft gekost.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 28-11-08

@ kampioen @ Acht opgepakt.
Goed gedaan van dat corrupte, linkse, gepolitiseerde, Belgisch unitaire en multikul geïnspireerde gerecht!

Wel op aansturen van een internationaal aanhoudings mandaad!!! zelf wisten ze nog niet(of wilden ze het niet weten) dat er dergelijke zware jongens hier op onze kosten leefden,en waar zit de rest ? of denkt gij dat er maar acht zijn ?uw adoratie voor terreur gespuis neemt hallucinante vormen aan, misschien even bij hen solliciteren, een moordenaars jobke lijkt mij wel te passen bij uw karakter

Gepost door: lowieke staal | 30-11-08

@ staal Moet ik nu een klacht indienen bij het gerecht?

Gepost door: Kampioen | 01-12-08

De commentaren zijn gesloten.