28-11-08

De 'Spirit' is eruit.

Als Bert Anciaux op televisie komt kan ik mij nooit van de indruk ontdoen dat er uit zijn ogen een soort waanzin spreekt. Ook de overdreven wisselende gelaatsuitdrukkingen zie je nooit bij een normale mens. De krant bleef beleefd en schreef vandaag dat wie zijn blog volgt moet vaststellen dat Bertje te lijden heeft van wisselende gemoedsstemmingen. En wie ooit met hem heeft samengewerkt zegt dat hij binnen de partij een despoot is die regelmatig woedeaanvallen krijgt wanneer niet alles naar zijn zin is. Op die manier moet je wel om de zoveel jaar een nieuwe partijtje oprichten...

In ieder geval speelt Bertje het weer eens klaar om de zoveelste partij uit elkaar te doen vallen en het ziet er naar uit dat hij er deze keer geen nieuwe meer zal beginnen, laat staan dat hij nog medewerkers (of kiezers) zou kunnen vinden...Maar zijn mond is groter dan zijn aantal kiezers en Bertje geeft zich niet gewonnen.Want Bertje heeft hoge uitgaven en moet dus geld verdienen. Dan is de keuze rap gemaakt en zal hij ongetwijfeld een deal sluiten met Sp.a om op die manier nog met zijn kont in de pluche te blijven zitten.

Ik raad hem aan om zeker het aanbod van Gennez aan te nemen en over te lopen naar de sossen. Sp.a zakt steeds dieper weg in de peilingen, maar met Bertje erbij wordt het beslist de absolute ondergang... Ja, soms gebeuren er ook nog leuke dingen in de politiek.

01:44 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik heb gisteren Ook nog eens naar Phara gekeken, het stukje met den ansjoo, en inderdaad hij lag even onder vuur en wist niet hoe eruit te geraken, dat zo een idioot een vette ministerpree opstrijkt gaat mijn petje te boven,een van zijn zinnen "ik ga graag naar openingen en receptie's" natuurlijk !! daar is altijd gratis eten en drinken,en wat voor hem zeeeeer belangrijk is ,de vele camera's en po-co reporters,hij doet dan ook zijn uiterste best om opgemerkt te worden,dan kan hij zichzelf nog een goed prostitueren,zelf gezien bij de premiére van suske en wiske,wat een arrogante zak hij is.
Hij weet dat zijn rol is uitgespeeld, en kon niet nalaten met tranen in zijn ogen te verklaren "ik kan het niet verdragen dat het hele land verrechts," hola was hij het niet die uit de V.U. kwam? heeft hij met zijn ouwe heer de zaak niet verkloot?hij leeft ook boven zijn stand,de vergeetputten terug invoeren voor dergelijk sujetten

Gepost door: lowieke staal | 28-11-08

minister-voor-het-leven Bertje Toen hij de VU liet ontploffen en ID21 stichtte zei hij dat indien zijn experiment mislukte hij uit de politiek stappen als ik me goed herinner.

Ondertussen, vier of vijf ministerpostjes verder zit hij sloot: zijn aanschurkend partijtje schurkt bij de verkeerde grote broer aan en er zijn nu eenmaal geen ministerpostjes meer in het vooruitzicht voor de spallochtoonse partijen.

Het zou me niet verbazen als Bert zich binnenkort tot moslim bekeert en een moslimpartij opricht, in de hoop dààr nog een ministerieel zaakje te kunnen doen.

Gepost door: Nele | 28-11-08

Ik miste gisteren bij Phara den Ernie.

Gepost door: lies | 28-11-08

bertje heeft lang nagedacht!
niemand had zoiets verwacht
beir den afbraak-specilist,
 kiest voor veilig: socialist
"vlaamse leeuw" als radicale
of de " internationale "
papa zit ermee gewrongen
weet niet meer welk lied gezongen
beirke is een zielepoot,
voegt bij geel en zwart nu rood
bleiter is nu royalist ,
wil de driekleur op zijn kist
met z'n allen naar het feest
vreet en zuip maar om ter meest
zet de kaviaar maar klaar
 want het  bleiterke is daar !
met een goed glas rode wijn!
 't kan toch maar gezellig zijn!

k schenk dit karamel-gedicht
aan een heel groot lichtgewicht !

Gepost door: jos | 30-11-08

Vic , geef die snotneus eens een rammeling! Inderdaad , als Bert Anciaux zijn kop laat zien op de flikkerkast lijkt het mij dat hij ofwel kompleet zattekes is , ofwel gedrogeerd tot aan de bollen van zijn ogen .Rollende ogen , overdreven mondbewegingen ,overvloedig gesticuleren , kindjes krijgen er schrik van.Zijn gelaat vertoont niets menselijks meer .Maar goed , dat deze nitwit daarenboven nog minister is vervult me met plaatsvervangede schaamte .Ik vraag me dikwijls af of zijn kollega's die toch een greintje intelligentie hebben deze lichtgewicht ooit serieus kunnen nemen .
Bertje is zijn laatste speeltje (VLA PRO) moe en wil absoluut een nieuw speleding. En men weet het , de speeltjes die Anciaux moe is , moeten absoluut kapot .Dat de ganse bende hem niet volgen wou , zal wel een koud stortbad geweest zijn en huilbuitjes en ( zijn gekende) hysterische woedeaanvallen) zullen niet uit de lucht geweest zijn.( Alleen aan de woedeaanvallen van Stevaert, kan hij nog niet tippen ).Bertje wil graag minister spelen , maar Bertje wil tegelijk ook in allerlei spellekes op TV meedoen , Bertje wil graag zanger zijn en tegelijk een groot redenaar.Is die man waanzinnig of wat ?Maar toch in waanzin zit een zekere logica , Bert heeft bedenktijd ge(eist)vraagd .Foorwijf Gennez was niet bepaald happig om Anciaux op te nemen in haar failliete clubje ; Anciaux blijkt niet meer de grooote stemmentrekker te zijn van weleer .Maar dat terzijde ; Bert heeft wel zijn eisen op tafel gesmeten : een goede plaats op de lijst ; belofte van ministerpost indien partij mee regering vormt ;mee aan tafel met de dikke legumen van de partij enz..kortom het gewone amalgama van voorwaarden.Dit alles ten dienste van zijn oude én nieuwe partij nl. Bert Anciaux zelf.En Genneeke kan of mag die belofte niet doen .Dus houdt hij zogezegd de boot nog eventjes af , wat een komedie!Is er nu echt niemand in dit toch al absurde land die dit manneke tot de orde roept of hem tot de werkelijke proporties terugbrengt ?Allee , papa Vic doe iets .

Gepost door: Theo | 01-12-08

Beschamend, daar is geen ander woord voor! Hij zou beter gaan solliciteren bij Kleenex.
Het ergste van al is, dat er nog mensen stemmen op zo'n onbenul, te gek voor woorden.En Nelly
begint nu ook al haar staart in te trekken, ipv
direct buiten te zetten.
Hij gaat het nu ook eens proberen bij de sossen;
en zo kan hij blijven proberen, tegen dat hij ze
allemaal afgelopen heeft, gaat hij ver met pensioen of misschien pre pensioen!


Gepost door: degroote | 01-12-08

Beschamend, zo'n hofnar! En zeggen dat die clown
daar voor betaald wordt, dit is niet meer ernstig.
En Nelly? Trekt ook al haar staart in, ipv hem
meteen aan de deur te zetten; zo zie je nogmaals, het is allemaal één pot nat.

Gepost door: degroote | 01-12-08

VL.PRO --->>> ANTI-ZIONISTISCH = ANTI-SEMITISCH Zie:
'Spirit Gent trekt de kaart van Palestina'
http://www.spiritgent.be/060327%20-%20ld.html

Gepost door: Hugo | 01-12-08

uw adres eens aan de J.D.L. geven Hugo,lijkt mij een uitstekend idee

Gepost door: lowieke staal | 01-12-08

Die onnozelaar... kan nog altijd proberen om bij de sossen op de lijst te staan maar indien "tettemie" dàt zou toestaan, komt ze in hetzelfde vaarwater terecht als die cafébaas uit Hasselt die een "overschotzetel" weggaf aan een groene seut.
Er volgde een grote uitloop in de rooie kringen omdat men vond dat dit een dolksteek was is de rug van een gezellin of kameraad.
Enfin, laat ze maar doen, de overgrote meerderheid van die "renegaten" zijn toen overgestapt naar het VB. (tot spijt van wie het benijd).

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-12-08

Hugo, ik zet de link hier even.

Gepost door: Janice | 02-12-08

'Spirit Gent trekt de kaart van Palestina' Wat is "palestina" en wie zijn "de palestijnen". Ik ben er ook van overtuigd dat veel van die mensen vrede willen, maar zolang de meerderheid daar de Islamfascisten blijft steunen en als objectief heeft om Israel te verietigen zijn ze ook een vijand van het westen.

Dit soort mensen dat VB mandatarissen schurken noemt, hun dotatie wil laten afnemen en niet eens willen plaats nemen naast of eeb hand wil geven aan hen, diezelfden gaan met terroristen praten die bloed aan hun handen hebben en roepen op tot dialoog...

Hoe ironisch....

Gepost door: Den Amerikaan | 02-12-08

Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als sinds de Spirit-molecule in atoompjes uit elkaar aan het spatten is. En vooral, laten we nu hopen dat Bertje De Mongool naar de Spa-sten trekt, dan zitten die in no time ook onder de kiesdrempel...

Gepost door: Antichrist | 02-12-08

@ antichrist @.En vooral, laten we nu hopen dat Bertje De Mongool naar de Spa-sten trekt, dan zitten die in no time ook onder de kiesdrempel...

Ze zitten er nu al bijna onder, oppassen dus voor de kiesfraude, de apparaten zijn nl. die van
Patje Janssens, niet onmiddelijk beroemd om zijn eerlijkheid en objectieve blik op de verkiezingen,
leer van het verleden


Gepost door: lowieke staal | 02-12-08

Bertje moet dringend worden opgenomen en in observatie geplaatst worden. 'Tis maar voor de veiligheid van zijn vrouw en kindjes....

Gepost door: Tarkus | 11-12-08

De commentaren zijn gesloten.