01-12-08

Wie niet gelooft in de Sint, kijkt niet door de ogen van een kind.

Na het verschrikkelijke bloedbad in Mumbai , –( zou men het niet beter terug BomBay noemen? ) - waarbij alle niet-moslims koelbloedig werden afgemaakt, zal men hier bij ons nog maar eens enkele absurde toegevingen doen aan de lieve moslims.

Terwijl niet-westerse landen fier zijn op hun tradities, worden die van ons in de kiem gesmoord. Vanaf de kleuterklas. Een Sint mag geen kruis meer hebben op zijn mijter en kerstmis is enkel gezellig samenzijn, lekker eten en geschenkjes uitwisselen. Verder zal er in de scholen geen uitleg meer gegeven worden over onze culturele en religieus geïnspireerde feesten. Je moet niet gelovig zijn om je daar aan te ergeren, want dit is niet alleen geschiedvervalsing, dit is het uitroeien van onze cultuur om plaats te maken voor een nieuwe cultuur. Elk jaar wordt er op het Sint-Jansplein in Antwerpen een ka’ba nagebouwd voor moslims die niet naar Mekka kunnen. Een kerststal wordt echter niet meer gedoogd en, zelfs kerstmarkten zullen voortaan op heel veel plaatsen ‘winterpret’ heten.

Schapen op de meest gruwelijke manier slachten omdat het in de islam zo moet, dat mag wel nog. Een gruwelijke cultuur wordt gedoogd en zal onze cultuur stilaan vervangen tot er niets meer overblijft.

Maar we waren niet eerst, Engeland deed het ons al voor en zelfs de meeste moslims vonden het ginder een belachelijk idee. Je vraagt je dan af wie daarmee op de proppen komt als zelfs de moslims geen vragende partij zijn. Waarom willen sommigen zo graag onze cultuur en onze waarden laten verdwijnen? Willen ze soms een opstand uitlokken?

17:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Als doorwinterde vrijzinnige ben ik tot achter mijn oren beschaamd voor het uiten van zulke kul. Ho ho ho, een kruisje! Maar kopvodden mogen wel, nee, die moeten zelfs!!!

Gepost door: Antichrist | 01-12-08

Wat een hoop overdrijving en stemmingmakerij.

De Sint mag wel een kruis dragen en kerststallen, kerstkindekes en kerstmarkten mogen wel. Of gaan we nu ook al klagen als iets "bijna niet meer mocht"?

Gepost door: Inne | 01-12-08

@ Inne. Deze morgen heb ik vernomen dat jij pas terug op aarde bent, na een jaaarenlang verblijf op de planeet Mars; gezien jouw domme reactie, zou ik het nog geloven ook.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-12-08

Zelfvernietiging Beste Mevrouw Laureyssens
Die nederigheid en die onderdanigheid, die vond ik vroeger eigenlijk wel een sympathieke eigenschap van onze Vlaamse mensen. Ik heb het telkens weer meegemaakt op reis in vreemde landen: de onopvallendste en aangenaamste toeristen waren steevast de Vlamingen.
Maar nu lijkt het wel alsof wij onszelf helemaal willen wegcijferen en dat is er voor mij over. Ik voel mij goed in die stille geaardheid van mijn streekgenoten, maar ik vrees dat wij, zoals we nu bezig zijn, helemaal van deze aardbol zullen verdwijnen.
Wellicht zullen ónze kinderen de laatste echte Vlamingen zijn.
Met vriendelijke groeten
De Drs.

Gepost door: Drs. Johan Arendt Hapollati | 02-12-08

@inne http://blogimages.bloggen.be/vlaamsbelangberchem/107895-9b1e8060601bd6ec5954e2cec8276563.jpg

Hier op deze link ziet ge de foto van de goede Sint bij zijn aankomst in Deurne-berchem, zoals ge kunt zien is het kruis op zijn mijter verdwenen, en zit hij gezellig voor een moskee !!mijn vriend die een café uitbaat had voor de gelegenheid eententje met warme wafels en jenever voor zijn deur gezet, op aandringen van de moslims moest hij de jenever verwijderen, en mochten enkel de wafels verkocht worden, de islaaaaaam is hier heer en meester en kan naar believen zaken boycotten, of wat dacht ge van het verbod om erwtensoep met spek en varkenspoten uit te delen aan de daklozen, er mag enkel hallal gegeven worden om niemand te "discrimineren" er is een gebouw aan de dam zelfs aangepast om schapen onverdoofd de keel af te snijden,normaal is het een taverne, de meubels staan op wielen ,zodat de "slachtvloer" vrij komt !! de leugens en kruiperigheid van de linkse "progressieven" neemt hallucinate vormen aan ,progressief gaat NIET samen met middeleeuwse horror,trouw maar gauw met een moslim en onderga de "geneugden" van de mulitkul

Gepost door: lowieke staal | 02-12-08

Ik zet de URL hier even, dat is gemakkelijker. Jammer genoeg moet ik één reactie verwijderen Lowieke, want ik vrees dat je de ironie bij antichrist niet goed hebt begrepen.

Gepost door: Janice | 02-12-08

Het lag er nochtans dik genoeg op volgens mij...

Gepost door: Antichrist | 02-12-08

1984 Geroge Orwell zat er niet ver naast, 20 jaar en het was niet INGSOC maar ISLSOC de nieuwe ideologie (Islam Socialisme). Newspeak en geschiedvervalsing zijn ook al uitegekomen...

Toen ik de film gaan zien ben moest ik er eigenlijk als 18 jarige eens goed mee lachen. Dat is ondertussen wel anders. Het is ongelooflijk hoe George Orwell er dicht bij zat.

Gepost door: Den Amerikaan | 02-12-08

Zijn ze in... Deurne-Berchem nu ècht helemaal zot geworden door een sint-praalwagen om te bouwen zodat het op een moskee lijkt ?
Er staan zelfs minaretten bij!
Onbegrijpelijk dat de bevolking daartegen niet reageerd.
Twee jaar geleden had men, op één der stadspoorten te Brugge, ook een houten moskee gebouwd (als zijnde "kunstuiting")
Grote consternatie bij de bevolking, doch het stadsbestuur weigerde het misbaksel te laten verwijderen, totdat...er gedreigd werd om héél de boel in brand te steken (met middeleeuwse poort erbij).
Het kostte toen slechts een uurtje werk voor de gemeentewerklieden om heel dat zootje naar beneden te kieperen. (terwijl ze toegejuicht werden door een groot publiek)

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-12-08

Opstand zei u! Ik ben het zat, er gaat geen dag voorbij of er is “nieuws” over de islam en zijn aberraties. Islam hier, koran daar, we blijven ter plaatse trappelen omdat de geitenneukers weer aandacht opeisen. In debatten ja tot zelf in het parlement wordt tijd verknoeid aan het zoeken naar oplossingen om dat zootje kalm te houden met toegevingen. (voor de dhimmi’s een stoomcursus islamologie )zie link
Laten we daar mee stoppen. Het heeft geen zin. Heeft er niemand door dat zij de agenda bepalen, zei wensen geen vooruitgang eerder veertien eeuwen terug, hallo!!!!Het zal duren tot zij de totale controle over het land hebben.
De islamitische tenen zijn, zoals bekend, ellenlang. Om het minste en geringste voelen de volgelingen van Mohammed zich gekwetst en beledigd en komen met eisen. Dit is het gevolg van de verwarrende tegenstelling tussen hun vermeende morele superioriteit en hun reële sociaal-economische minderwaardigheid en van hun absurd ruime definitie van ‘kwetsend’ en ‘beledigend’. Met de waarheid geconfronteerd te worden, is reeds een onverdraaglijke beproeving en als puntje bij paaltje komt, is het loutere bestaan van niet-moslims het soort van onvergeeflijke provocatie waarop met bruut geweld gereageerd mag worden.

De Jodenhaat, de vrouwenverachting, de wil tot overheersing, de aanslagen, de onthoofdingen, de ophitsers: dat is het gezicht van de ware islam. Alle naïeve (toekomstige) dhimmi's, moeten één ding goed beseffen: de vrede van de islam is de vrede van het kerkhof, want een andere keuze als de dood of de totale onderwerping is er niet. We moeten dan ook vuur met vuur bestrijden.


ISLAM GO TO HELL!!!

Gepost door: stradi | 02-12-08

@ janice @Jammer genoeg moet ik één reactie verwijderen Lowieke, want ik vrees dat je de ironie bij antichrist niet goed hebt begrepen.

oeps ik was pertang nuchter ....dacht ik

Gepost door: lowieke staal | 02-12-08

Excerpted text from Rabbi Hier's speech at the memorial for Rabbi Gavriel and Rivka Holtzberg:

"The world has never experienced such a plague of darkness like the plague of Islamic fundamentalism that reveres death over life – that teaches young people that the preferred way to get to heaven is by murdering and maiming.

Even the worst murderers in the history of mankind, the Nazis, who gassed millions - for themselves would do anything to live another day. … But it is not only the terrorists who bear the responsibility – it is the religious leaders who programmed them, inspired them, and sent them, who are equally culpable. …

The world must not remain silent. The United Nations must make suicide terror a priority. … And to you, the supporters of the terrorists, wherever you are – your concept may be new, but we’ve seen your prototype before – you’re not the first to threaten our humanity.

Lees de volledige tekst hier:

Gepost door: Janice | 04-12-08

Nieuw KB nr 06.12. Om het evenwicht in onze multikul-samenleving te herstellen en de absoluut onverantwoorde dominantie van de Europese normen en waarden op de nederige, ondergewaardeerde en gediscrimineerde waarden uit andere wereldculturen te matigen, heeft het politiek-correcte Politbureau geopteerd volgende wijzigingen in de wetgeving op te leggen aan de autochtone bevolking, teneinde tot een vernietiging te komen van alle aanstootgevende tekens en symbolen in het openbaar en binnenkort ook bij uitbreiding in de privaat sfeer. De toeziende overheid zal een nultolerantiebeleid hanteren.
Zijn voortaan verboden: elke fysieke, onder welke vorm dan ook, afbeelding van het kruis zoals er zijn:
1.Kruis (constructie), twee onder een hoek aan elkaar vastgemaakte onderdelen.
2.Kruis (muziek), symbool in de muzieknotatie.
3.Heraldisch kruis, symbool in de heraldiek, zoals op vlaggen en wapenschilden
Andreaskruis, 'schuin' staand kruis (diagonale balken);
Bourgondisch kruis, een kruis met twee diagonale knoestige balken
Keltisch kruis, een kruis met een cirkel;
Koptisch kruis, een kruis waarvan het bovenste deel uit een lus bestaat;
Kruis van Genève, beter bekend als het 'rode kruis'
Kruis van Lotharingen, een kruis met twee horizontale balken;
Russisch kruis, een kruis met twee horizontale balken en onderaan een diagonale balk (van links boven naar rechts onder);
Scandinavisch Kruis
Swastika (symbool), een kruis met haken (hakenkruis)
4.Kruis als teken van militaire onderscheiding:
IJzeren Kruis, Pruisische militaire onderscheiding
Metalen Kruis 1830-1831, Nederlandse militaire onderscheiding voor deelnemers aan de Tiendaagse Veldtocht
5.Kruis als teken van koninklijke onderscheiding:
Bronzen Kruis, voor moedig optreden tegen de vijand
6.Overig gebruik van het kruis als teken van onderscheiding:
Elfstedenkruisje, onderscheiding uitgereikt na het volbrengen van de Elfstedentocht
7.Kruisvereniging, een vereniging gericht op het verzorgen van zieken en gewonden
8.Kruis (anatomie), deel van het menselijk lichaam waar de benen samenkomen
9.Inlegkruisje : met de betrokken producenten van bedoeld voorwerp zal overleg gepleegd worden tot het hanteren van een andere benaming.
10.Familienamen als Kruis, Kruys, Van der Kruis, Van 't Kruiys, In 't Kruys en gelijkaardige zullen hun naam moeten veranderen binnen een termijn van zes maanden.
11.Ook verenigingen en bedrijven wiens naam deze afschrikbarende naam of symbool inhoudt, worden aangeraden hier snel verandering in te brengen, conform de wetsverandering binnen de termijn van zes maanden.
12.Kruis (christendom), christelijk religieus symbool;

De wetgever is zich bewust van de onvolledigheid van deze lijst. Uitbreidingen zullen geregeld gestemd worden en verschijnen in het staatsblad, welk wij sterk aanbevelen deze zeer geregeld te lezen ten einde goed geinformeerd te worden om zijn burgerverantwoordelijkheid op te nemen.

Gepost door: pol | 04-12-08

Goed gevonden Ja inderdaad, Heer Pol: het zit er aan te komen.
De Drs.

Gepost door: Drs. Johan Arendt Hapollati | 04-12-08

@pol Idem voor gebouwen,enkel nog afbeeldingen van moskeén zullen toegelaten worden,evenals de opbouw op praalwagens,alle kruispunten worden maanvormige cirkels,de gekruiste borden aan onbewaakte overwegen zullen ook vervangen worden door halve manen,idem voor de kruisen op de kerktorens, deze zullen trouwens omgebouwd worden tot religieuze slachtvloeren,straatnamen,klinieken, of plaatsen waar sint in voorkomt(sint Anneke)zullen herdoopt worden tot allahstrand,mohamedkliniek,of de orde van de Aisha , enz....

Gepost door: lowieke staal | 05-12-08

Beste mensen

Jullie beseffen toch dat jullie bewijzen dat jullie intelligentie 0,0 is door jullie nogal kinderlijke reacties?

Hoogachtend
M. Verhagen, Lint

Gepost door: M.verhagen | 05-12-08

Brief van de Sint aan M.Verhagen Beste,
Bedankt voor uw reactie. Ik zal Zwarte Piet zeker eens langs sturen, misschien zit er nog wat lekkers in zijn zak voor U
Beste M. Verhagen, ik vertoef graag onder kinderen, welke achtergrond of levensbeschouwing ze ook mogen hebben. Ze zijn allen gelijk voor mij. Dat is trouwens niet meer dan mijn christelijke overtuiging.
Doch M. Verhagen,zijn sommige mensen soms vergeten dat ik buiten een kindervriend ook nog bisschop ben en dat ik in uw cultureel erfgoed niet zonder mijn kruis KAN zijn?
Dat kindvriendelijkheid gelukkig niet enkel een christelijke deugd is, dat weet ik ook wel en daar ben ik echt gelukkig om. Maar wat sommigen nu vragen is dat ik mijn christelijke achtergrond zou verloochenen.
Spijtig M. Verhagen, zeg hen maar dat ik dat niet doe. En als het dan echt moet, dan stop ik ermee. Laat me dan enkel nog wat geschiedenis zijn, maar laat me dan niet langer opgenomen worden in hun cultureel erfgoed.
Uw dierbare vriend.

De Sint

Gepost door: pol | 06-12-08

Mr Verhagen, ik neem aan dat de topic uw onvoorwaardelijk geloof in de beloner van brave kleine mensen ernstig beschadigd is,.maar zou u uw bijdrage aan de discussie kunnen inkorten zodat ik ze ook kan begrijpen. Dank hoor.
Eén van de vier jullie’s uit uw bijdrage van één zin.
Ook een fan van de Sint.

Gepost door: stradi | 06-12-08

Van de roe Oei Pol , krijg ik nu van de roe door mijn slechte zinsbouw?
En moest het niet klaasfan zijn in plaats van sint?
Heel verwarrend allemaal op deze hoogdag.

Gepost door: stradi | 06-12-08

Beste vrienden, jong en oud! Ik begrijp niet dat er zo'n ophef is over het vieren van Sint-Niklaas!

Antwerpen heeft sinds enkele jaren het grootste geschenk gekregen dat de Sint ooit heeft gegeven:
PATRICK
zonder hoofddoek is hij neutraal voor iedereen aanvaard
zijn knecht - Voorhamme - stat te lachen en roept ons reeds toe
wie braaf is , krijgt lekkers, wie stout is, moet naar ons Moe (bedoeld wordt Vogelmie of Rode Nellie).

Lieve mensen,

een beetje moeite en pas je aan, het moet nu eenmaal!
Die DHIMMITUDE is helemaal niet zo slecht!
Kijk eens naar die mensen in Mumbai, geen echte dhimmis en nu
ALLEMAAL DOOD!
Zouidt ge dat liever hebben?

Pas op! Als jullie gedrag niet betert, vliegt ge niet in de zak maar
MOET GE ERAAN!

Gepost door: Lode | 06-12-08

OEPS! VERGETEN! Al wat hier gebeur, is natuurlijk gebaseerd op de wijze uitspraak van
het geweten van Leuven.
De nijvere burgemeester die daar de stad regeert blijft daar vasthouden aan de echte waarden, hijheeft geen pc en zweert bij
ALLE MIDDELEN ZIJN GOED!
Hij blijft nog minstens 20 jaar burgemeester - of ze hem nu verkiezen of niet, daar vaagt hij zijn gebit aan -
hij maakte van Leuven opnieuw de hoofdstad van Vlaanderen.
Met krachtige hand is hij degene die het hele land wil leiden.
Zijn vriendje Dehaene (Tikkenaan voor de vrinden) heeft ook al zijn weldaden bewezen!
Hadden wij -DANKZIJ HEM! - de euro niet gehad, dan was alles veel en veel duurder geweest!
Gelukkig hebben wij in deze crisistijd de euro, en grote hulp die de prijzen LAAG houdt...

Gepost door: Lode | 06-12-08

@ verhagen @ Beste mensen

Jullie beseffen toch dat jullie bewijzen dat jullie intelligentie 0,0 is door jullie nogal kinderlijke reacties?

Hoogachtend
M. Verhagen, Lint

Mijnheer verhagen,ons intelligentiepijl kan zich natuurlijk niet meten aan het uwe,maar 0,0 is wél een grove onderschatting,U behoort duidelijk tot de elitaire linkse upperclass,de progressieve
"inteligensia" de illuminati of de verlichte geesten, blij te lezen dat er nog zijn die ons domme meute naar het licht kan leiden

Gepost door: lowieke staal | 06-12-08

@meneer Verhagen U schat degenen die hier posten op 0,0 ?
Dan behoort u zeker tot de kleine kliek WIJZEN van de sp.a aangevoerd door Melitta Temsamani en het geslacht Tobback.
Die hadden nog geestesgenoten in Albanië die zelfs boeken schreven!
U weet toch wat er met die boeken gebeurde toen het rode systeem in elkaar stortte?
Heel envoudig: hun meesterwerken werden gemalen om er kartonnen dozn van te maken!

Kom donderdag eens in onze straat kijken, dan staan de kartonen dozen buiten want er is ophaling van het oud papier. Een hele straat vol wijsheid van rode denkers, dat zal wel meer zijn dan 0,0 !

Gepost door: Lode | 09-12-08

De commentaren zijn gesloten.