07-12-08

Journalist of niet...

Thomas Siffer, wie is dat eigenlijk? Wel Thomas Siffer was ex-hoofdredacteur van het blad Menzo. Een aanvankelijk goed blad met zeer interessante artikels tussen schaars geklede dames. Tot ze overschakelden op een sportmagazine waar geen kat om vroeg. Geen wonder dat het magazine dan ook snel een stille dood stierf.

Siffer kocht een zeilboot en trok met vrouw en kind de wereld rond tot hij terug kwam en plots tot (tijdelijke?) hoofdredacteur van Story werd gebombardeerd. Je weet wel, dat blad dat je meestal bij de kapper leest…

Thomas Siffer had blijkbaar geen perskaart en nu wel. Weliswaar van een ‘stagiair’, maar sommige mensen twijfelen eraan of hij die perskaart wel volgens de geldende regels heeft verkregen. Bert Kruismans kreeg ondertussen al een proces aan zijn been omdat hij twijfelde aan Siffer’s journalistieke talenten. Siffer eist van Bert Kruismans 25000 euro schadevergoeding.

Siffer houdt ook van riooljournalistiek en nam het op voor zijn collega, de zoöloog Dirk Draulans die aanvankelijk begon als wetenschappelijk redacteur van het tijdschrift Knack en daar beter bij gebleven was.

Siffer was ook tegen de petitie van Frank Thevissen.
Waarschijnlijk zal hij niet zo goed scoren bij een hoogleraar communicatiewetenschappen…

Wilt u meer weten? Lees dan verder op: NIEUWPIERKE

14:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.