08-12-08

Het rommelt bij Sp.a

Bertje is er nog niet eens overgelopen naar de socialisten en hij speelt het al klaar om de boel op stelten te zetten bij Sp.a. Eigenaardig voor een partij die alles binnenpakt… pastoors, nonnen, moslims… Ik denk dus dat Bertje niet gelovig is, anders zou zijn overstap veel vlotter verlopen . Atheïsten zijn daar niet gewenst. Ik denk trouwens toch dat Bertje alleen maar in zichzelf gelooft, want wie anders doet dat nog?

De mooiste uitspraak kwam echter van Anissa Temsamani, “Bert moet zich aanpassen, wij niet aan hem.”
Klinkt dat niet leuk uit de mond van een Marokkaanse medeburger wiens Tunesische ex-man vrouwen tegen de grond klopt wanneer ze van zijn fruit proeven op de markt en de druiven te zuur vinden??

12:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Die zit! Vrouwe Laureyssens,
'Aanpassen' is hier het sleutelwoord. Als ge uit eigen vrije wil ergens naartoe gaat, moet ge U aanpassen.
Meer zeg ik niet.
De Drs.

Gepost door: Drs. Johan Arendt Hapollati | 09-12-08

@ Janice @ Marokkaanse medeburger wiens Tunesische ex-man vrouwen tegen de grond klopt wanneer ze van zijn fruit proeven op de markt en de druiven te zuur vinden??

Hier in borgrokko hebben ze hem eindelijk van de markt verwijderd ,hij heeft blijkbaar een flik ook met zijn slagersmes bedreigd, opgeruimd staat netjes

Gepost door: lowieke staal | 09-12-08

aanpassen aan de sossen of aan de tessamani's ? dat kan voor beir bleitman geen enkel probleem zijn. dat heeft hij al 4 keer gedaan. als hij maar kaviaar mag mee eten.

Gepost door: jos | 09-12-08

De commentaren zijn gesloten.