09-12-08

Op vraag van moslims wordt godslastering verboden door de VN

Islamitische landen hebben een stemming bij de VN gewonnen waarin ze vroegen om islamitische godslastering strafbaar te maken. Canadese en andere westerse critici vrezen dat hierdoor de westerse freedom of speech aan banden zal worden gelegd.

LEES HIER HET VERSLAG

17:12 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Reeds dikwijls... op verscheidene sites gepost: "Bijna ongemerkt,, worden we,,stap voor stap, gedreven naar een dictatuur.
Vroeger was het naar staatsdictatuur via allerlei geboden of verboden maar tegenwoordig is er een derde, gevaarlijke speler bijgekomen.
Nu wachten we nog enkel op de ultieme stap dat die onbenullen zullen zetten om het algemeen fatsoen te breken... en dàn komt,overal, "bijltjesdag".

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 09-12-08

Net goed! Ik wil dan vanaf nu drie vrije dagen per week omdat mijn religie dat zegt.
Ik ben volgeling van het Flying Spaghetti Monster en ben daarmee ook verplicht om uit eerbied voor His Noodly appearance een pinnemuts op te zetten met piratenoutfit.
Verder moeten mijn kinderen (en natuurlijk ook de rest van de klas) om de twee dagen varkensgehaktballen in tomatensaus met spaghetti eten of ze mogen niet mee van mij op bosklassen!

His Noodly Appearance is een even grote godheid als Allah of andere westerse goden en is zelfs een trapje hoger dan Zeus en Osiris.

Met dank aan de VN!

Gepost door: Nele | 09-12-08

Het verheugd me... te vernemen dat we nu al met twee "Pastafari" op het blog van Janice zitten.
Gefeliciteerd, lieve Nele.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 10-12-08

Leer misschien eerst eens zonder fouten schrijven Victor...
Die dt fout doet waarlijk pijn aan de ogen....

Gepost door: taalpurist | 11-12-08

Geen religie De reactie van het westen had moeten zijn: islam is geen religie, maar een ideologie, zoals het communisme of het nazisme, een manier van leven, een aangeboren identiteit, een sekte. Of alles samen. Het verbod op het kritiseren van religies had dan niet gegolden voor de islam.

Gepost door: Wannes | 23-12-08

De commentaren zijn gesloten.