12-12-08

België verijdelt aanslag Al-Qaeda

Twaalf moslimextremisten werden opgepakt in ons land. Hoeveel zitten er nog ergens verstopt??

Eigenaardig toch dat de meeste terroristen een ‘safe haven’ vinden in ons land.
Nochtans was Malika El Aroud geen onbekende. Ze heeft behalve een opruiende website al meer dan eens in de belangstelling gestaan voor het beramen en uitvoeren van aanslagen.
Malika is de radicaalste moslima in ons land en toch heeft men nooit iets ondernomen om haar het land uit te zetten. Integendeel, toen Malika met haar vrienden voor de rechtbank verscheen, werden haar vriendjes opgepakt en zij vrijgesproken. De rechter vond haar ideeën wel zeer extreem, “maar daar kan ik u niet voor veroordelen”, zei de rechter Claire Degryse. Eigenaardig, er is bij mijn weten zelfs een partij veroordeeld voor het ‘aanzetten tot racisme’ waar minder voor nodig was dan het oproepen tot het doden van mensen en aanslagen te plegen tegen ongelovigen.

Maar Malika hoort stemmen, ze heeft gehoord dat alleen de koran haar kan redden. Als dat geen bewijs van haar goddelijke verhevenheid is, dan weet ik het ook niet meer.

In het Centre Islamique Belge (CIB), de moskee van de extremistische sjeik Ayachi Bassam in Molenbeek, leerde El Aroud in ’99 Abdessar Dahmane kennen, een al even grote gek als zij.

Ze reisden samen naar Afghanistan, naar de Taliban omdat dit voor hen het islamitische paradijs was waar ze wilden wonen. Maar blijkbaar beviel het hen daar niet zo goed en ze hebben dan maar een zelfmoordaanslag uitgevoerd op de Afghaanse oppositieleider Massoed.
Malika deed uiteraard niet mee aan de zelfmoordactie… (’t is weer eens een andere manier om van je man vanaf te geraken, natuurlijk). Want ze kreeg Abdessatar zover dat hij alleen zichzelf en zijn slachtoffer liet ontploffen.
Na de aanslagen in Amerika werden de Taliban verdreven uit het Afghaanse paradijs en Malika kwam terug naar ons land om verder te profiteren van haar uitkering waar ze meent het volste recht op te hebben omdat ze vroeger een tijdje gewerkt heeft als bejaardenhelpster.
Dus haar strijd tegen ongelovigen zet ze onverminderd voort met geld uit de zakken van die ongelovigen.

Zij voert vooral oorlog tegen ongelovigen, is het dan racistisch om te vragen wat dergelijke mensen nog in ons land doen??? Blijkbaar wel, want ze lieten het zover komen dat er zelfs plannen waren om Trabelsi uit zijn cel te halen en aanslagen te plegen op de metro in Brussel. Stel je voor, we hebben een ‘jihadistische cel’ in België. Dat moet voor al de dromers van verdraagzaamheid en alle mensen zijn gelijk en bemin je naaste zoals jezelf toch wel een flinke opdoffer zijn.
Eens of morgen is het toch eens raak en dan hebben ze het natuurlijk weer ‘nicht gewusst”.
Update: Uit Antwerpen vertrekken elk jaar tientallen moslimjongeren naar Pakistan. Ze worden er ondergedompeld in de radicale islam. Maar ook in België bereiden ze zich in en buiten de moskeeën voor op de strijd met het Westen.
Lees hier verder: http://www.knack.be/nieuws/belgie/de-jihadi-s-van-antwerpen-noord/site72-section24-article26567.html?cid=rss#

14:25 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

De Morgen Een welgemeende fuck you van De Morgen doet de krant zinken. Maak hun lijden korter en word lid van de facebookgroep Fuck De Morgen.
http://www.facebook.com/group.php?gid=52176862776#/group.php?gid=52176862776

Gepost door: Eén van die 4 | 12-12-08

Zet een link altijd naast URL, dan moeten we er enkel op klikken. Fuck De Morgen? Dat weten ze wel nadat ze al eens een grove leugen over mij schreven...

Gepost door: Janice | 12-12-08

Maak u lid, iemand moet de eerste stap zetten. ;)

Gepost door: Eén van die 4 | 12-12-08

Hmm... Tyisch VBers. Wanneer over hen geschreven wordt zijn ze plots heel wat minder voorstander van de persvrijheid en vrije meningsuiting.
Misschien kunnen jullie doen zoals in Rusland? Journalisten die niet naar jullie overtuiging schrijven gewoon afknallen?
Goed bezig hoor, vermeende voorvechters van de democratie.

Gepost door: Y.Desmet | 13-12-08

Desmet raaskelt Mr Desmet

Waar heeft iemand gezegd dat wij tegen persvrijheid en vrije mening zijn. Of bedoelt u diezelfde kranten die weigeren om publicaties van het VB te drukken of te publiceren ? U weet wel die kranten die zeggen dat ze het recht hebben om bepaalde klanten te weigeren zoals vakbonden mensen uitsluiten maar anderen datzelfde recht ontzeggen ?

Waar roept iemand op om iemand af te knallen, blijkbaar leest u iets anders dan dat er staat...

Mvg

Gepost door: Den Amerikaan | 13-12-08

Als de nood het hoogst is Zou het kunnen dat De Morgen overweegt om toch maar advertenties van het Vlaams Belang aan te nemen? In naam van de persvrijheid maar deze kaaraangepast? Dan is er tenminste toch 1 adverteerder. Geld stinkt niet als je het zo hard nodig hebt. Ze zijn daar toch gewoon om bedelbrieven te schrijven en schaamte kennen ze niet. Na de hoogmoed...

Gepost door: De vliegende reporter | 13-12-08

Y. Desmet Ik ben inderdaad voorstander van totale persvrijheid, zolang de pers het uiteraard bij de waarheid houdt. In De Morgen is de waarheid vaak ver te zoeken. Ik dacht dus eerder dat jullie krant dichter bij de Pravda staan dan mijn blogje hier. De Sovjet methode is schrijven wat de staat wil dat je schrijft, en dat doen jullie. Afknallen is bovendien een 'linkse' eigenschap, als Stalin adeptjes zouden jullie dat moeten weten.
Misschien moeten jullie eens eerst leren om jullie bronnen te checken vooraleer het te publiceren als waarheden. Ach...niet tegenover mij hoor! Ik ken die bron die jullie schreef en weet dat hij zo zot is als een achterdeur, hij kreeg tenslotte niet voor niets de bijnaam 'forumzot', maar ik wacht nog steeds op een publieke verontschuldig tegenover bvb notaris X!!

Wat die 'typische VB'ers' betreft...dit is hier geen VB-blog, maar mijn persoonlijke blog. Het zijn mijn ideeën en mijn meningen en wie goed oplet zal merken dat die soms al eens afwijken van wat het Vlaams Belang denkt over bepaalde zaken.
Zij weten en accepteren dat. Zelfs indien ik geen VB'er was, zou ik nog hetzelfde schrijven... dus klinkt het in mijn geval tamelijk belachelijk het VB erbij te sleuren.Gepost door: Janice | 14-12-08

Vrijheid van pers Ik geloof nooit dat hier de echte Y. Desmet van de Morgen gereageerd heeft, eerder een eventuele naamgenoot of iemand die de naam misbruikt. Foei!
Als er veel over persvrijheid en vrije meningsuiting gepraat en geschreven wordt, is dit m.i. een vaag teken aan de wand dat er iets fout loopt en dat is in Vlaanderen het volgde: 70% van onze journalisten zijn eerder links-progressief georiënteerd terwijl het Vlaamse volk dit in het allerbeste geval hoogstens 30% is en vice versa.
Deze wanverhouding is de basis van heel wat ongenoegen en maakt dat wat onder de meerderheid van de bevolking leeft, niet voldoende representatie vindt in onze pers. Dat leidt tot minder interesse in onze pers en minder verkoop van dag- en weekbladen. Sensatie en roddel doen hun intrede om het verlies te compenseren, doch lossen het basisprobleem niet op, integendeel de pers zal nog verder afglijden tot louter pulp en WC-lectuur. Gelukkig is er internet nog waar we de diverse meningen nog kunnen terugvinden of onze eigen mening eens kwijt kunnen.

Gepost door: pol | 14-12-08

De morgen Is al enkele malen veroordeeld voor leugens en laster, ook hebben zij al talloze rechtzettingen moeten publiceren in hun rioolkrant, een teken van objectiviteit zeker ?lolsmoel en besmet zijn al langer dan vandaag kop van jut op diverse fora,hun leugens zijn doorprikt en de mensen zien op straat andere dingen dan wat ze in hun "politiek correcte" media lezen, enkel nog goed voor in de kattebak

Gepost door: lowieke staal | 15-12-08

zootje "Het zijn mijn ideeën en mijn meningen en wie goed oplet zal merken dat die soms al eens afwijken van wat het Vlaams Belang denkt over bepaalde zaken"

Da's een zeer verstandige nuance nadat er vorige week alweer een ex-kopstuk van de partij veroordeeld werd, deze keer voor negationisme. 't Is me daar toch een zootje, hoor...

Gepost door: Kampioen | 15-12-08

Eén van die vier. Ben je echt één van die vier? Ik zou wel willen weten dewelke... ben nieuwsgierig. Je kunt mij altijd een mailtje sturen.

Gepost door: Janice | 15-12-08

Kampioen toch Kampioen,

Typische manier van discussie ontwijken, eerst een statement maken, dan over iets anders beginnen omdat men de tegenargumenten niet langer kan weerleggen.

Ik ben het eens met u als ik die idioot bezig hoor over het minimaliseren van de holocaust, dat soort mensen stoort mij.
De vraag is of men moet gevangenis straf krijgen omdat men een idioot is ? Vindt u van wel ? Want als dat zo is , waar ligt dan de grens, waarom mag u Stalins, Pol Pots, Turkijes genocides wel minimaliseren en zelfs ontkennen ? Waarom staat daar dan geen straf op ?

Dit lijkt me sterk op 1984 waar de waarheid in wetten wordt gegoten. Het is in een democratie totaal onaanvaardbaar om meningen te bestraffen met gevangenisstraffen.

Zolang men niet oproept tot moord of geweld moet men een mening durven geven. Voor je het weet wordt je gestraft voor het ontkennen van de menselijke invloed op de opwarming van de aarde.

Gepost door: Den Amerikaan | 16-12-08

En vergeet de invloed van de koeien niet, Amerikaan!

Gepost door: Janice | 16-12-08

@ Amerikaan Dan verschillen we daar zéér zwaar van mening over. Het is trouwens diezelfde democratie die die wetten gestemd heeft. Als u daar niet mee akkoord gaat moet u verkassen of zorgen dat u een meerderheid krijgt.
Overigens laat u zich wel behoorlijk gaan, vind ik:
- waar heeft u in deze discussie "een statement" van mij gelezen?
- waar heb ik gezegd of zelfs maar geïnsinueerd dat ik de door Stalin, Pol Pot en Turkije georganiseerde genocides minimaliseer?

Gepost door: Kampioen | 16-12-08

Ik heb je nog nooit zien schrijven dat Ergün Top een negationist is??

En vooraleer je hier weer voorbarige conclusies gaat uit trekken, ik ben tegen elke vorm van negationisme, maar hoe verwerpelijk het ook mag zijn, iedereen moet vrij zijn te denken en zelfs te zeggen wat hij of zij wil (zolang het maar niet op mijn blog gebeurt)en zolang het niemand schade toebrengt, zonder daarvoor voor de rechter te moeten verschijnen of de gevangenis in te moeten. Ik heb hier al een hele tijd geleden geschreven wat ik over Roelandt Raes denk en ondanks het absoluut niet positief was, blijf je hier toch steeds weer hetzelfde herhalen. Nogmaals, ik heb met Raes niets te maken en wil er ook niets mee te maken hebben. Wanneer je bij een partij hoort die zo groot is als de onze zijn er altijd mensen waarmee je op dezelfde golflengte zit en anderen waarmee je liever niet gezien noch geassocieerd wordt. Dat is in elke vereniging en bij elke partij hetzelfde.

Ook over Hans Van Themsche blijf je maar doorhameren. Wat verwacht je van mij? Ik vind het een gestoorde gek en uiteraard moet hij achter slot en grendel blijven, maar als ik hetzelfde zeg over een gevaarlijke misdadiger van allochtone origine, dan ben ik meteen een racist. Kom zeg, ik ben die flauwe kul beu.

Gepost door: Janice | 16-12-08

@Janice - Moet ik me nu ook al gaan verantwoorden voor dingen die ik nièt schrijf? Dan blijven we nog wel even bezig...
- Vindt u dat sujetten als Raes het Joodse volk geen schade toebrengen door de holocaust te minimaliseren? Vindt u nu echt dat dit soort kwetsende uitspraken moeten kunnen? Bestaat er ook niet zoiets als morele of psychologische schade? Sta me toe het onbegrijpelijk te vinden dat net u vindt dat dit moet kunnen.
- Ik dacht dat je als lid van een politieke partij toch op zijn minst een béétje gelijkaardige standpunten zou moeten kunnen innemen, zeker als het over fundamentele en diepgaande zaken zoals deze gaat. Ik kan me niet voorstellen dat ik onder hetzelfde politieke dak zou moeten schuilen als kerels die dit soort vuiligheid uitbraken.
- Ik heb deze Vanthemsche als willekeurig voorbeeld van een gevaarlijke misdadiger genoemd. Ik snap niet waarom u (en bij uitbreiding alle VB-ers) telkens zo gevoelig reageren als het over deze kerel gaat. Jullie hebben daar toch niets mee te maken?

Gepost door: Kampioen | 16-12-08

Nee, ik heb er inderdaad niets mee te maken, dus begrijp ik je reactie niet zo goed.

Weet je...ik zal je een geheim verklappen. Elke keer wanneer ik eraan denk te stoppen met politiek, zijn er weer mensen zoals jij die mij verplichten om verder te doen. En waarom? Omdat mensen zoals jij de vrijheid op het spel zetten.

Joden worden er inderdaad door gekwetst, maar andere mensen ook. Ik heb ook een oom verloren door die schandalige kampen en toch weet ik liever wie mijn vijand is en wie niet. En dat kan ik alleen maar weten wanneer iemand de volle vrijheid van spreken krijgt.

Gepost door: Janice | 16-12-08

Bizar Inderdaad, jullie hebben daar niets mee te maken, dus ik begrijp niet waarom jullie je daar toch steeds door aangevallen voelen.
Andere mensen worden er inderdaad ook door gekwetst. Ik voel me ook gekwetst als ik die smeerlapperij hoor.
En ik blijf het bizar vinden dat u zich thuisvoelt in een partij waar (laten we eerlijk zijn) wel meer mensen denken zoals die Raes en die u blijkbaar als "vijand" beschouwt.

Gepost door: Kampioen | 16-12-08

Wel Kampioen, ik kan je verzekeren dat er nog veel meer mensen denken zoals ik binnen de partij. O.a.ook FDW.

Gepost door: Janice | 16-12-08

De commentaren zijn gesloten.