16-12-08

De dood staat voor de deur van Filip Dewinter

14:34 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Misschien kun je zeggen dat hij al vermoord is? Dat levert meer stemmen op.

Gepost door: Inne | 17-12-08

Inne,

Moest het nu een manneke van B&H zijn en iets zeggen over Patrick Janssens, zou je dan ook zo reageren ?

Of ben je selectief in je verontwaardiging ? Is het echt zo erg gesteld met u als mens dat u zo reageerd ?

Gepost door: Den Amerikaan | 17-12-08

als ge maar één hercencel hebt en die werkt nog in ploegen, en je hebt een bordje "zonder haatstraat" voor je raam, kan je dergelijke onzin verwachten,niks menselijk meer aan,deze gehersenspoelde linkse kruipdieren hun haat zit zo diep dat indien de Flip wat overkomt zij een feestje bouwen, mij mogen ze daar dan eens op uitnodigen,één keer maar

Gepost door: lowieke staal | 17-12-08

eindelijk ..... terug een aansluiting voor internet na meer dan twee maanden...en het eerste wat ik las... een idiote reactie van een rood-groen verdraagzaam voorbeeld voor de samenleving,iets dat zich Inne noemt

Gepost door: Rene | 17-12-08

Rene, ik zou als ik van u was maar eens verder lezen op deze blog. Als je de desinformatie opmerkt, zul je mijn reactie wel begrijpen ;)

Gepost door: Inne | 17-12-08

Desinformatie Inne? Heb je het nog steeds niet gesnapt? Doe je zo voor de grap of ben je echt zo dom?

Welkom terug Rene!! We hebben je gemist...

Gepost door: Janice | 17-12-08

Welkom hé Rene, we hebben je hier inderdaad gemist !

Ik vreesde al voor het ergste...

Gepost door: Ovi | 17-12-08

Dat een crimineel die BIJNA vrijgelaten was automatisch daadwerkelijk vrijgelaten is? Wel, Janice, dat gaat er bij mij inderdaad niet zo goed in.

Gepost door: Inne | 17-12-08

Inne, zijn er nog zo dingens die er niet goed ingaan ? Misschien is dat jouw probleem ?
In de winkels zijn er nu wel al een heleboel alternatieven ter beschikking of heb je daar geen vertrouwen in ?

Gepost door: Ovi | 17-12-08

oef! wat een opluchting. René is terug, tot spijt van wie 't benijdt (lees inne) Met al die heibel in thailand dacht ik al het ergste. en ik ben niet alleen die u gemist heeft zo te zien.

Gepost door: jos | 18-12-08

Inne, zoveel domheid doen mijn tenen krullen.

Als je nu eens de moeite zou doen om een krant te lezen,hé! Dan zou je het misschien snappen, alhoewel ik daar bij jou zeer sterke twijfels over heb.

Dus ik zal je helpen met een paar links:

In het Belang van Limburg: (Zie link)

Iasir werd echter wel vrijgelaten in het dossier Van Nieuwenhuysen en daarom heeft het kort geding volgens de advocaat die de Belgische staat en de gevangenisdirecteur verdedigt en volgens het openbaar ministerie zijn grond verloren.

Nieuws.be:

http://www.nieuws.be/nieuws/Verdachte_in_dossier_Van_Nieuwenhuysen_weer_aangehouden_ead6ac70.aspx

Verdachte in dossier Van Nieuwenhuysen weer aangehouden
Hassan Iasir, de verdachte in het dossier Kitty Van Nieuwenhuysen die zondagavond was vrijgelaten, is maandag door de Brusselse onderzoeksrechter Leroux aangehouden voor een reeks andere feiten.
Dat meldt het Brusselse parket. Het gaat om tientallen feiten die Iasir zou gepleegd hebben tussen november 2006 en december 2007 in de regio rond Charleroi en Nijvel. Vrijdag verschijnt de man voor de raadkamer.


Of tik zelf onder google de naam 'Hasan Iasir vrijgelaten' in, bekijk de resultaten en laat ons met rust met je dom gezwets.


Gepost door: Janice | 18-12-08

Janiceken, ik kijk naar het nieuws, meisken. Ik zal even een bron met meer gezag dan dat community-verzamelnieuwssitje dat jij geeft, aanwenden. Zijnde Het Nieuwsblad:

Amper twee dagen nadat hij zich doodschaamde voor de -------------bijna-vrijlating------------ van Hassan Iasir (32) - een verdachte van de moord op politieagente Kitty Van Nieuwenhuyzen (23) - krijgt minister Jo Vandeurzen een nieuw (...)

(http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=GM724666S)

Ik zou jullie gaarne alleen laten met jullie dom gezwets, zijnde het niet dat ik mijn land niet laat verkloten door een stelletje manipulatieve opiniemanipulators.

Gepost door: Inne | 18-12-08

Inneke
proficiat meiske dat je dat al inziet dat er nog mensen zijn die vlaanderen niet laten verkloten. Gij alleen gaat dat niet tegenhouden.
Trouwens nog veel pleziet gehad met je speeltje ?

Gepost door: Ovi | 18-12-08

Speeltje? (Ik bereid me alvast voor op een hilarische mop uwentwege)

Gepost door: Inne | 18-12-08

Ocharme Inne Inne,

Met alle respect, maar eigenlijk bent u een voorbeeld dat er overal wel mensen rondlopen die toch wel een beetje raar zijn.

Ik heb geen probleem met kritiek of een goede stevige discussie. Maar wat jij hier komt te schrijven grenst aan het ridicule, sorry.

Als je iets schrijft,kijk dan toch in godsnaam na wat de juridische feiten zijn ipv onzin te schrijven.

Mvg

Gepost door: Den Amerikzaan | 18-12-08

toch plezant die verwelkoming !! dank je wel Janice,Ovi,Jos... na veel gezaag bij de Thaise internetcompany hebben ze dan toch eindelijk mijn internet komen aansluiten,meer uit schrik want ik had ermee gedreigd de luchthaven in Bangkok opnieuw te blokeren........Inne ...dat je uw mening geeft is uw goed recht maar dat je onze replieken "dom gezwets" noemt ...dat stoort me toch...positief is dan weer uw schrijfsel ...dat je "ons land" niet laat verkloten door een stelletje manipulatieve opiniemanipulators....je bedoeld zonder enige twijfel die groen rode kl..tz....n die de wereld willen verbeteren met de hulp van Allah

Gepost door: Rene | 18-12-08

lol Blijkbaar heeft de éne hercenscel van inne het ook begeven, mijn kleinkind heeft meer verstand,hij leest dan ook redelijk veel voor zo een klein bazeke,integenstelling tot anderen hier blijkbaar,volgens mij lezen zij enkel de linkse dogma's die overal als mest in de brievenbussen vallen en die ik dan ook als dusdanig gebruik ,nl in de kattenbak,enkel HUN mening telt ,of deze goed geargumenteerd is ? dat is bijzaak,er is nog plaats in sint Ammedee

Gepost door: lowieke staal | 19-12-08

Inne Toevallig Inne, heb ik een abonnement op Het Nieuwsblad en heb ik vooral daar mijn informatie gehaald. Maar niet alleen daar - ook op televisie - Terzake en het nieuws - en andere kranten zoals Het Laatste Nieuws, De Standaard en ja, zelfs De Morgen. En overal stond hetzelfde. Voor de moord op Kitty moesten ze hem vrijlaten omdat hij door de procedurefout niet in beschuldiging werd gesteld. Voor andere feiten konden ze hem meteen weer opsluiten, maar zelfs dat was niet helemmaal correct.

Ik heb het hier al bijna 20 keer uitgelegd, maar het is zoals ze zeggen... één idioot kan meer vragen stellen, dan 100 wijzen kunnen beantwoorden.

Lees het dan nog eens na in Knack. Ik geef het op!!

Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet sta van te kijken dat jij het niet begrijpt als ik zie wat jij hier zoal durft neerpoten.

Gepost door: Janice | 19-12-08

En een link naar het Nieuwsblad Lees het vooral aandachtig,Inneke! Zodat je nadien kunt meepraten met volwassenen zonder jezelf belachelijk te maken zoals je hier al de hele tijd doet.

Gepost door: Janice | 19-12-08

Lap zeg, Janice! Nu is die kerel toch weer niet op vrije voeten zeker? Direct publiceren meisje, en van de daken roepen dat heel ons systeem corrupt is!

Gepost door: Inne | 19-12-08

Inne, sorry kind, maar jouw IQ is echt wel ondermaats... Je stuurt mij nu door wat ik je al de hele tijd tevergeefs probeer duidelijk te maken.
Ga ergens anders iemand ambeteren kind.

Gepost door: Janice | 20-12-08

Nog heel even dit. Binnenkort blijft er niets meer over waarvoor men hem steeds maar opnieuw in beschuldiging kan stellen en loopt hij gewoon als een vrij man buiten. De feiten waarvoor men hem nu nog kan vasthouden worden ook steeds minder erg dus moet niemand ervan schrikken dat die kerel na drie maanden al terug op vrije voeten zal rondlopen en zijn oude leventje terug herneemt. (Als hij er al voor moet gaan zitten, want wat nu nog overblijft valt onder 'kleine criminaliteit').

Gepost door: Janice | 20-12-08

Getver Inne Inne, sorry maar hoe oud ben jij eigenlijk want je maakt jezelf oeverloos belachelijk.

Meer ga ik aan jou niet langer spenderen buiten dat ik blij ben dat jij niet op rechts stemt.

Mvg


Janice,
Je hebt gelijk en bovendien is de man eigenlijk illegaal opgesloten geweest wat ook nog eens een probleem was want nu werd er een klacht ingediend bij het gerecht tegen Vandeurzen omdat die effectief de man onwettelijk vastgehouden heeft om hem terug te kunnen oppakken voor een ander feit.

Mvg

Gepost door: Den Amerikaan | 20-12-08

Rotstaat Dag Rene, ook ik vreesde het ergste, blij dat alles goed gaat.
Om niet te veel woorden vuil te maken aan de infantiele bijdrage van Inne, een gezegde van Ray van Angeltjes dat duidelijk maakt dat dit land wat zij zo weet te beminnen een luchtbel is die ieder moment kan uiteenspatten.Diegene die moeite doen om zich te informeren hebben het al lang door.Inne behoort tot de manipuleerbare massa of zij ontvangt van vadertje staat een bijdrage die ze niet wil zien verdampen.Ik laat Ray aan het woord;

Weet u wat "du jamais vu" is ? Wat nog nooit gezien is geweest? Niet dat een slappe premier in de kamer uit pure wanhoop zichzelf en anderen de das omdoet, dat is uniek maar minder treffend dan de unanieme hypocrisie bij de politieke partijen die na WO II dit land in hun greep hebben en verantwoordelijk zijn voor de mesthoop waarop wij leven.

"Als wij dit land vandaag meer minachten dan gisteren, wil dat enkel zeggen, dat we het gisteren onvoldoende verfoeiden."

Gepost door: stradi | 20-12-08

Met "du jamais vu" bedoelen ze in feite dat druk en manipulatie voordien nooit uitkwam...

Denk maar aan het politiek proces tegen het VB.

Gepost door: Janice | 21-12-08

crisis? Zo is het Janice, wat zij nu crisis noemen is dat het nu ZWART OP WIT STAAT.

Gepost door: stradi | 21-12-08

De commentaren zijn gesloten.