16-12-08

Werkgelegenheid

large_502690De laatste weken zijn er al heel wat jobs weggevallen. En of het allemaal wel met de economische crisis te maken heeft betwijfel ik. Ik denk dat er heel wat ondernemingen zijn die van de recessie profiteren om wat personeel te dumpen.

Neem nu bijvoorbeeld Bekaert in Waregem. Bekaert heeft vorige week 281 mensen ontslagen maar schrijft op haar website dat ze haar activiteiten op het vlak van geavanceerde draadproducten met minstens 50% verder wil uitbreiden in China.
De reden die ze opgaven voor de ontslagen? "Minder werk vanwege de agressieve en goedkope leveringen uit China." Bedoelen ze hiermee de leveringen uit hun eigen fabriek in China?

13:54 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

right on! Nagel op de Bekaertkop, Janice!

Gepost door: domme blanke man | 18-12-08

Ook Vlaams Belang zoekt het liever in China dan in eigen land China, het land waar Vlaams Belang haar propaganda-materiaal koopt (oa. het befaamde 'deuralarm' of de VB-speelkaarten) omdat het enkele eurocenten goedkoper is dan bij een bedrijf uit eigen streek. En maar zemelen over werkgelegenheid en 'eigen volk eerst'.

Gepost door: D.V. | 22-12-08

Ik wou dat je even ijverig was met positieve punten over de oppositie, maar dat zal wat teveel gevraagd zijn zeker?
Want mensen zoals jij die hier artikels van extreem links overnemen hebben uiteraard liever geen opositie...

Maar als het je gerust kan stellen, wanneer iemand een fout maakt binnen de partij, dan wordt daar vanuit de partij tegen geprotesteerd. Dat was zeker het geval met deze ondoordachte bestelling.

Gepost door: Janice | 22-12-08

De commentaren zijn gesloten.