30-12-08

Hamas
forces_de_securite_palestiniennesAls Hamas en andere, door Iran ondersteunde terroristische groeperingen, verder doen met hun dagelijkse raketaanvallen waardoor Israëlische burgers in het Zuiden van Israël al jarenlang bijna verplicht worden om een groot deel van hun leven door te brengen in schuilkelders, dan hoor je nergens protest in het Westen. Als Joden worden gedood door zelfmoordterroristen, dan hoor je evenmin iets in het Westen.
Als die Joden een muur bouwen om hun burgerbevolking te beschermen (wat hun verdomde plicht is) dan staat het Westen te roepen en te tieren dat het een schande is.

250px-West_Bank_Fence_South_Hebron Nog nooit werd zoveel kabaal gemaakt over een muur dan over de Israëlische muur. En ik heb in mijn leven al wat muren meegemaakt. Niet alleen het ijzeren gordijn, niet de muur tussen de VS en Mexico, maar ook de muur die door Marokko werd opgetrokken tussen hun land en Algerije. Een muur die zo lang is van hier tot in Moskou. Nog nooit heb ik hierover enig protest gehoord.


De Marokkaanse barrière is een ongeveer 2500 kilometer lang bouwwerk bestaande uit ca. drie meter hoge zandwallen, bunkers, prikkeldraadversperringen en mijnenvelden dat voornamelijk door de Westelijke Sahara loopt. De barrière is langer dan de voormalige Berlijnse Muur en de huidige Israëlische Westoeverbarrière. De sinds 1981 gebouwde barrière zou de guerrillastrijders van Polisario buiten Marokko en het merendeel van de Westelijke Sahara moeten houden. De VN noemt de barrière in officiële documenten de Marokkaanse berm, in navolging van de officiële positie van Marokko.

De Westelijke Sahara is door Marokko bezet en eenzijdig geannexeerd. Meer dan twee derde van de Westelijke Sahara valt binnen de barrière. De rest wordt door Polisario bestuurd, waarmee Marokko in 1991 een bestand tekende. Omdat de barrière op veel plaatsen aan weerszijden van een gebied ligt, en omdat eenderde van de Westelijke Sahara aan de oost- en zuidkant van de barrière ligt, zijn er verschillende enclaves ontstaan met geïsoleerde inwoners die in de vluchtelingenkampen al 40 jaar lang in tenten leven.


Maar het zijn wel Marokkanen samen met hun anarchistische broeders die hier op straat komen om te protesteren…

ashkelongradattack
Niemand neemt aanstoot aan het feit dat er Israëli’s worden gedood en gekwetst door de dagelijkse raketaanvallen.
De verwittiging vanuit Israël dat ze actie zouden ondernemen als de raketaanvallen niet zouden ophouden dateert tenslotte niet van gisteren. Na overleg met de Egyptische president heeft Israël vorige zaterdag teruggeslagen. Een aanval op Gaza waar de burgerbevolking door de terroristen wordt gebruikt als levend schild. Zij installeren hun geschut op buildings, slagen hun arsenaal op in burgerwoningen en verschansen zich tussen de gewone burgerbevolking. Graven tunnels onder de grond en de huizen om hun wapens in Gaza binnen te smokkelen.

arab_toddler_guns

De Palestijnen zijn inderdaad een arm volk. Want zij werden al jaren voordien misbruikt door Arafat en zijn bende KLIK HIER maar tegelijkertijd werd hun haat tegenover de joden aangewakkerd door de propagandazenders vanuit Syrië en Iran waardoor zij er zelfs niet voor terugdeinzen hun kinderen op te offeren als martelaren.

Maar ze zijn ook meesters in het manipuleren van de westerse pers. De propagandamachine draait constant op volle toeren, dat werd ook nog eens bewezen in Libanon, en dat is iets dat de Israëli’s nog moeten leren. Ik heb altijd gezegd dat ze eerst aan de veiligheid van hun burgers moeten denken en dan pas aan hun imago. Tot voor kort deden ze geen van beiden. Maar het kan ook samen, zeker als het al dan niet verdwijnen van een land en haar bevolking ervan afhangt. Want dat is de enige reden voor de onophoudelijke aanvallen op Israël en het gelijktijdig bespelen van de westerse emoties (vooral veel foto's met kinderen) de weg moet voorbereiden tot het uitroeien van Israël is een feit dat al veelvuldig werd bewezen.


Toen Mohammed voor zijn rijke bazin, en later zijn vrouw Chadïdja, veel naar Syrië moest reizen, bleef hij vaak hangen in joodse synagogen. Het geloof van de joden intrigeerde hem, hij was er gek op, maar anderzijds begon hij zichzelf ermee te bemoeien. Want volgens hem deden de joden alles verkeerd en hielden ze zich niet aan Gods voorschriften. Zo erg zelfs, dat hij uit elke synagoge werd buiten gegooid en hij het voorwerp van spot werd. Dat is dan ook de reden dat hij niet alleen de joodse religie heeft overgenomen, maar liet herschrijven en de joden in de koran van begin tot het einde de huid vol scheldt.

Het feit dat God (Allah) hem als laatste heeft uitverkoren speelt een grote rol in het islamitische superioriteitsgevoel.

Een land dat ooit onder islamitisch bestuur stond mag ook nooit meer door ‘ongelovigen’ worden bestuurd.
Dat is de enige reden dat Israël moet verdwijnen. Dat is bijvoorbeeld ook de reden dat Osama Bin Laden het in zijn speech op Al Jazeera na 9/11 had over ‘het drama van Andalusië’ en het herveroveren van het land en er later ook foto’s opdoken van hem, waaruit bleek dat hij er als student drie maanden in Andalusië heeft gewoond.

En daarmee komen we tot de kern van het probleem in het Midden-Oosten. Het deel dat nu aan Israël werd toegewezen maakte deel uit van het Britse mandaatgebied Transpalestina en was voordien onder Ottomaans bestuur. De Turken verloren het gebied door hun collaboratie met de Duitsers. De Britten verdeelden het gebied onder de Arabieren en de joden, waarvan de Arabieren 2/3 van het gebied kregen, dat nu Jordanië is en 1/3 was voor de joden.

In de slag om Gaza van november 1917 versloeg het Britse leger de Ottomanen en in het verdelingsplan van de VN werd Gaza eveneens toegewezen aan de Arabieren. Dit plan werd echter afgewezen door de Arabieren en toen Israël op 14 mei 1948 de onafhankelijkheid uitriep, vielen een dag later Egyptische troepen Israël binnen via de Gazastrook. In de daarop volgende oorlog waaraan zeven omringende landen deelnamen werden de aanvallers teruggedrongen en namen de Israëli's de stad Gaza in. Bij het tekenen van de wapenstilstand tussen Israël en Egypte in 1949 werd de controle van Gaza Stad weer aan Egypte overgedragen en waren er circa 180.000 Palestijnse vluchtelingen, waarvan een grote meerderheid door hun Arabische familie werden verwittigd dat ze Israël moesten verlaten de dag voor de Arabische aanval op Israël en anderen werden door de joden verjaagd.

Ondertussen zijn de Arabische vluchtelingen met 4 miljoen en willen ze allen terugkeren naar Israël, terwijl een groot deel van de Palestijnse bevolking een Jordaans of een Egyptisch paspoort heeft. (Arafat was ook een Egyptenaar).

Indien Israël, een land met 6 mlj. inwoners dit zou toestaan, staat dit gelijk met zelfmoord.

De operatie die nu door Israël werd uitgevoerd komt acht dagen na het ‘staakt het vuren’ met Hamas dat formeel eindigde op 19 december. Gedurende die tijd hebben de Palestijnse terroristen vanuit Gaza 170 projectielen, raketten en mortiervuur op Israëlische burgers afgevuurd, waarbij een dode en gewonden vielen die niet tijdig de schuilkelders konden bereiken. Hamas en andere door Iran gesteunde terroristische organisaties hebben de verantwoordelijkheid opgeëist voor deze aanvallen.

capt_cps_oqb07_281208233202_photo00_photo_default-359x512Hier beweert men dat Hamas ‘zelf ineengeknutselde bommetjes’ gooit. Niets is minder waar. Hamas was er zelfs fier op te laten weten dat ze nu zeer gesofistikeerde projectielen gebruikten, zoals o.a. de Katyusha missile en dat ze over raketten beschikken die ze vanuit Gaza 20 km ver in Israël kunnen schieten.

Eerste minister Ehud Olmert riep de Palestijnse bevolking op zich te verzetten tegen het geweld van Hamas. Hij zei dat hij wist dat ze ’s morgens in een rustige buurt wilden opstaan en hun kinderen naar school brengen zoals ze het zelf ook zouden willen doen in de bestookte gebieden Sderot en Netivot.

“Wij willen als goed buren naast Gaza leven”, zei Olmert “Wij willen u geen kwaad doen. Wij willen ook geen humanitaire crisis waaronder u moet lijden zonder voedsel of medicijnen. Wij willen de Palestijnse bevolking niet bestrijden, maar wij kunnen ook niet langer dulden dat onze kinderen worden aangevallen door Hamas”.

Ondanks de beschietingen vanuit Gaza heeft Israël op 26 december 90 vrachtwagens met vitale hulpmiddelen naar de bewoners van Gaza gestuurd volgens een uitgebreide lijst voor humanitaire hulp tijdens de zesmaand durende staakt-het-vuren. Toch wel eigenaardig dat je een land waarmee je in staat van oorlog verkeert hulpgoederen stuurt.

In 2008 werden meer dan 3000 raketten op Israël afgevuurd door Hamas dat zich sterk voelt door de steun die ze krijgen vanuit Iran. Iran, waarvan de president’s enige wens is (en het ook openlijk zegt) dat hij Israël van de kaart wil vegen.

Tijdens zijn bezoek in in Sderot in het Zuiden van Israël, verdedigde Barak Obama het recht op zelfverdediging van de Israëli’s . Hij zei: "If somebody was sending rockets into my house where my two daughters sleep at night, I would do everything to stop that, and would expect Israel to do the same thing."

(Als iemand raketten zou afsturen op mijn woning waar mijn twee dochters ‘s nachts liggen te slapen, zou ik alles doen om dat te verhinderen, en ik zou verwachten dat Israël hetzelfde doet).

1Als De Gucht en andere politici in Europa spreken over een ‘disproportionele aanval’ van Israël op Gaza, dan zouden ze moeten informeren en onderzoeken in hoeverre Iran hierbij betrokken is en wat voor wapens ze leveren aan Hamas en eveneens onderzoeken hoever Iran staat met haar nucleaire plannen.

Dan moeten ze achteraf weer niet komen vertellen:
”wir haben es nicht gewusst!”

6-Mein%20Kampf_jpg_jpg_jpgMaar wie zou het aandurven om ook maar één woord van kritiek te uiten, nietwaar!! Kritiek mag maar van één kant komen want anders ben je een racist en een vuile extreem rechtse nazi!!
20060204

16:26 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Niemand zal ontkennen dat de Palestijnen geen heilige boontjes zijn integendeel, Hamas wordt ook met de vinger gewezen.

Echter wat Israël nu allemaal aan het doen is, is gewoonweg waanzinnig en disproportioneel, zelfs in vergelijking met de terreur door Hamas. Bijna 400 doden op enkele dagen, waarvan 100 onschuldig tegenover 4 Israëlische doden, dat zegt genoeg. Hamas moet weg, maar niet op deze manier.

Gepost door: Inne | 30-12-08

Voedselhulp De voedselhulp is deel vh probleem ipv deel vd oplossing. Niemand hoeft nog te werken. En verveling is het oorkussen vd duivel, zie ook in Afghanistan, waar niemand nog landbouwgewassen wil telen, alleen nog opium. Het eten wordt toch 3x daags door de UN op tafel gezet.

Verder ben ik voorstander van aanhechting van Gaza aan Egypte, en de Westoever bij Jordanie. Geen aparte Palestijnse staat dus. Dat hebben de miljoenen hindoes ook niet gekregen toen zij rond dezelfde tijd uit Pakistan en later uit Bangladesh werden verdreven door de moslims. Daar spreekt niemand nog over maar ja, dat zijn dan ook geen moslims.

Gepost door: Wannes | 30-12-08

Ja, Wannes, Egypte wil hen ook niet en hebben een stevige grens geplaatst.

Bovendien zijn er destijds evenveel joden gevlucht uit Arabische gebieden naar Israël, dus de score blijft gelijk.

En Inne heeft het weeral niet aandachtig genoeg gelezen denk ik. Klik ook op de links die er staan.

Het is wel opvallend dat diegenen die het hoogste woord voeren over 'racisme' zo selectief zijn als het over joden gaat.

Gepost door: Janice | 30-12-08

Janice,

Iedereen weet dat er meer antisemitisme en homohaat is dan pakweg 10 jaar geleden, alleen zijn het niet die verfoeilijke VB"ers maar allochtonen, meestal mocro's.... need i say more.

Inne,
Geeeeuuuwww.....

Gepost door: Den Amerikaan | 30-12-08

Dakar Rally Die muur (wal) ligt die niet tussen Marokko en de Westelijke Sahara ipv tussen Marokko en Algerije?

Hieronder een plaatje van de Dakar Rally die een dergelijke wal passeert:

Gepost door: Wannes | 30-12-08

Kust Toch vraag ik mij soms af of het niet mogelijk is om meer gericht de raketlanceerders in Gaza te treffen als ze op heterdaad worden betrapt. Het hele gebied is tenslotte maar zo groot als een 10 km brede strook aan onze hele kust, 360 km2 om juist te zijn. Dat moet toch te overzien zijn met enkele legerhelicopters? Die raketjes laten bovendien een prachtig langgerekt rookspoor na zie ik. De BBC heeft dan maar zelf drie lanceerdersgroepen gefilmd: de eerste werd pas na 10 min aangevallen, de twee anderen helemaal niet.

Gepost door: Wannes | 30-12-08

inne
een simpele vraag:
moeten de israéli's zich nog eens laten uitroeien door sociaal democraten zoals u?

Gepost door: jos | 30-12-08

Inzake "voedselhulp".... scoort Wannes,, ditmaal een heleboel punten, want zèlfs kinderen van bij ons, steken kattenkwaad uit als ze zich verveeld voelen.
Ook nog een puntje haalde hij met de Dakar-rallyfoto: dit is de grens met het vroegere Rio de Oro (ex-Spaans gebied).
Wat die raketaanvallen betreft geeft Wannes echter geen reden op waarom de Israeli zouden moeten meteen raakschieten; de omgeving van die installaties zitten toch vergeven van Hamasstrijders en dié gasten zijn toch degenen die , op hun beurt de installaties zullen bedienen indien de huidige bedieners zouden sneuvelen.
Om 't in 't schoon Vlaams te zeggen: "pas de pitié pour les salauds".

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 30-12-08

is Inne een slaafje ??? Hamas moet weg !!! zegt onze Inne maar niet op deze manier....op welke manier dan Inne ??
Ik heb veel bewondering voor de Israeli's... van een woestijn hebben zij een "land" gemaakt met alles erop en eraan...daar kunnen hun Palestijnse broeders een dikke punt aan zuigen..De Israeli's zijn ook een volk die niet met hun kl... laten spelen (dus niet zoals de Vlamingen ten opzichte van onze Waalse broeders) ...wie niet horen wil moet "voelen" zeggen zij in't Hebreeuws !! stoute kinderen moeten gestraft worden ... en ze hebben overschot van gelijk , Inne..onze "groot" politieke moralisten die vanuit hun luie zetel kritiek hebben "dit mag niet ...dat kan niet enz enz zouden eens aan de lijve moeten ondervinden wat voor gevoel dat geeft, te moeten leven tussen rakettekes afgeschoten door een troep opgefokte fanatieke middeleeuwers...het is een mooi punt dat hunne Allah toch niet zo "groot" is als ze laten geloven. Het is echter mijn overtuiging dat de normaal denkende Palestijn of Jood in vrede wil leven ,trouwens dat geldt voor iedereen ,zelfs hier in Belgie...het is slechts een minderheid met een bepaalde macht, met een sliert van "ja" knikkende,soms zakkenvullende slaafjes ,niet in staat om zelf te denken die verantwoordelijk zijn voor al deze en andere miserie....Inne met alle respect maar volgens mij ben jij ook een "klein" slaafje...je luistert naar de verkeerde mensen

Gepost door: Rene | 30-12-08

Jos, neen en de Palestijnen ook niet.

Rene, ik luister helemaal naar niemand. Ik stel enkel vast dat Israël onredelijk reageert door het platbombarderen van kinderen en vrouwen. Of is dat gerechtvaardigd omdat ze nu eenmaal een godsdienst hebben die jou niet aanstaat?

Gepost door: Inne | 30-12-08

Het is allemaal eenvoudig te verklaren Inne..iets of iemand die respect toont voor mijn persoon ,die krijgt van mij al mijn positieve reacties...maar als ze in mijn richting spuwen me uitschelden op mijn linkerwang slaan ... ga ik zeker niet mijn rechter aanbieden...neen verdomme dan sla ik terug .zo hard ik kan...dat is ook de reden waarom ik voor VB gekozen heb ,het zou eenvoudiger zijn de kant van de sterkste te kiezen dan deze van de zwakste...Ik heb vooral een "minachting" voor groen en rood ,ze zijn in alle opzichten "lafaarden" ze steunen diegenen die alles ondermijnen omwille van stemmetjes en eigenbelang

Gepost door: Rene | 31-12-08

ik las juist uw reactie Inne...iedere oorlog heeft zijn gruwelen...het is enorm spijtig dat er "onschuldige" slachtoffers vallen ,mensen die van hun leven het beste trachten te maken ,ik vind zoiets verschrikkelijk...maar wie is er uiteindelijk verantwoordelijk in dit geval...zou het gebeurd zijn als die idiote Hamas geen rakettekes afvuurde op Israel...ik denk het niet ...en die rakettekes-afvuurders zijn waarschijnlijk nog helden ook in de ogen van een bepaalde groep lafaarden verscholen op veilge plaatsen......
en terloop gezegd Inne ... inderdaad die Allah godsdienst en hun sprookjesboek de Koran staat mij helemaaaaaaaaaaal niet aan ,evenmin de bijbel ed maar dat is folklore die doen niemand kwaad.

Gepost door: Rene | 31-12-08

ze weten het Inne ,ze weten het maar al te goed als die Hamas "helden" hun knutsel-hobyist,doe het zelver bompakketjes krijgen van bv Iran...en die afvuren op Israel ze weten maar al te goed wat de gevolgen daarvan zullen zijn..enkel bedoeld om de openbare opinie wakker te schudden ,hoe schandalig de uiteindelijke
reactie van Israel is...en onze menslievende groot moralisten politiekers ... trappen in die Allah propaganda en jij ook Inne.....
hoe zou jij reageren als bv die horde Allah milities in Dafour zou worden aangepakt,afgeslacht...die verkrachters ,moordenaars die miljoenen mensen op de vlucht doen slaan ,honger elende enz ..hoor je daar iets van Inne ..

Gepost door: Rene | 31-12-08

Iraanse GRAD raketten op Israël (...) Hamas-overheidscentrum en twee hoofdbureau's van de politie door Israëlische bommen vernietigd. Ondertussen stuurt Israël steeds meer tanks en troepen naar de grens met de Gazastrook, als voorbereiding voor een massale grondoperatie.


De VN-Veiligheidsraad heeft vanochtend Israël en de Palestijnen opgeroepen tot een onmiddellijk staakt het vuren. De verklaring was in algemene bewoordingen opgezet en wees niet specifiek één hoofdschuldige aan, zoals in het verleden wel vaak gebeurd is. Israël werd bij eerdere resoluties altijd éénzijdig de agressor genoemd. Klaarblijkelijk is er iets van besef tot de wereld doorgedrongen dat de realiteit anders is.


Hamas heeft voor zover men weet voor het eerst Iraanse Grad raketten op Israël afgevuurd. Omdat deze raketten een veel verder bereik hebben, gingen in de buitenwijken van de bijna 40 kilometer verder gelegen belangrijke Israëlische havenstad Ashdod de sirenes loeien.(...)

Een goede site met meer nieuws en foto's:

Gepost door: Janice | 31-12-08

Inne, mislukte beschietingen door Hamas en Fatah hebben ook al heel veel Palestijnse burgerslachtoffers gemaakt. Zelfs vorige week nog.
De burgerbevolking is altijd het slachtoffer en zij zijn dat al jaren aan beide kanten.
Ook tijdens het bewind van Arafat werd de burgerbevolking gewoon misbruikt en het vele geld dat hij ontving vanuit Europa (voor de goede zaak) ging recht naar een Zwitserse rekening terwijl de Palestijnen honger leden.
Volgens Forbes was hij rijker dan de koningin van Nederland en dat is dus héél rijk!
Na zijn dood (aan aids) was zijn vrouw die in Frankrijk leefde er goed mee.
Al jaren vraagt Israël om vrede. Ze waren zelfs bereid hun (wat men noemt) nederzettingen te verwijderen, want zoals bekend mogen moslims wel overal gaan wonen waar ze willen, maar omgekeerd mag dat niet. Ondanks de goede verstandhouding met president Abbas is hij te zwak tegenover Hamas.
Het aanvallen van Hamas is een oorlogsverklaring, want Hamas is de palestijnse overheid. Ik snap niet dat men hier een verschil wil maken tussen Hamas - de terroristen en Hamas - de regering. Er is maar één Hamas en zij doden gewoon iedereen die hen in de weg loopt.

Gepost door: Janice | 31-12-08

Het is mijn overtuiging dat die Hamas-bende heel goed weet dat zij geen oorlog tegen Israel kunnen winnen ,noch dat Israel van de kaart kan worden geveegd...dus een beetje de pestkop uithangen in de hoop dat de wereld zich tegen Israel keert wat een overwinning voor hunne Allah zou betekenen...dergelijke veronderstellingen zijn natuurlijk te zot om los te lopen..Ik hoop dat het gezond verstand de bovenhand zal krijgen en een duurzame vrede kan beginnen...maar dan zullen ze Allah en zijne knappe profeet eerst moeten opsluiten in zijn moskee...want dat sprookje staat alles in de weg ,het gezond verstand hun ontwikkeling de vrede de vrijheid kortom ,alles wat maar menselijk is.....Islaaaam = vrede daaaaaag Jan

Gepost door: Rene | 31-12-08

Dat hoopt iedereen, Rene. Maar iedereen onderschat het fanatisme in de islam. Als ze volgen wat de koran zegt, dan zijn ze verplicht Israël van de kaart te vegen, want een land dat ooit onder islamitisch bestuur stond, mag nooit meer door ongelovigen worden bestuurd.
Lees dit niet door een westerse bril, want dat is een heel belangrijk gegeven. Ze zullen nooit opgeven. Enkel wanneer de joden zijn verdwenen en alles weer islamitisch is, zal er vrede zijn.

Ware Salem is er pas wanneer de hele wereld valt onder Dar al-Islam, net zoals in de tijd van het communisme er pas ware Mir kon bestaan wanneer de hele wereld communistisch zou zijn. Zolang er geen mondiale Salem heerst, is de Islam in staat van oorlog met alle landen die niet vallen onder Dar al-Islam. Sterker nog, zolang voelt de Islam zich bedreigd en zelfs aangevallen door alle landen die niet-islamitische zijn in deze betekenis, dus ook door Jordanië en Turkije, alle zgn. gematigde moslimlanden. Binnen die landen is er dan ook grote spanning en strijd: de jihad richt zich vooreerst op deze ‘afvallige en huichelachtige staten’.

Lees ook dit:

Gepost door: Janice | 31-12-08

Dit is geen reclame voor waspoeder.

Gepost door: eva | 01-01-09

Wie thee? Laten we eens lekker onder ons roddelen hé meisjes.
Nu mag zij nog eens aan het woord. Goed?
Dan mag Inne weer, Doeoei.

Gepost door: eva | 01-01-09

Lap, daar gaat ons gezellig babbeltje mijne vent komt thuis, hij zal het wel ne keer uitleggen se.
Goed luisteren, niet tegenspreken en veel respect hé meisjes.

Gepost door: eva | 01-01-09

Prentjes kijken, leuk. Oei Janice, waren dat krampen van 't lachen, ik deed het ook bijna in mijn broek, kom hij is weer weg, laten we fotokes kijken.

Gepost door: eva | 01-01-09

Ben er moe van se Zo da was gezellig se, maar ’t is tijd om de kids van ’t school te halen
Doeoei, gaan we nog es doen hé

Gepost door: eva | 01-01-09

Slons Verdomme, ons Eva heeft nog niets in 't huishouden gedaan vandaag, 't jaar begint goed.
'k Zal eens raad vragen aan de imam wat ik daar mee moet aanvangen, zo kan dat niet verder.

Gepost door: Stradi | 01-01-09

Zo, den imam heeft het mij eens goed voorgedaan hoe het moet se

Gepost door: Stradi | 01-01-09

Lelijk Vreemd hoe lelijk een vrouw wordt als ze nog maar een hoofddoek draagt, wat ntl de bedoeling is vd neanderthalervarieteit genaamd moslims. Zo ongeveer het lelijkste ding op aarde is een negerin met een zwarte kopvod. Alleen al daarom wil ik geen moslims in Europa, om esthetische redenen dus. Mijn recht toch?
Allah (sht) heeft de wereld geschapen voorzien van diverse natuurlijke hindernissen, zoals oceanen, zeeen, bergketens, rivieren. Om mensensoorten die het niet zo goed met mekaar kunnen vinden gescheiden te houden. Laat ons Zijn werk eerbiedigen.

Gepost door: Wannes | 01-01-09

Doodsindustrie? Nog een opwekkend filmpje vd Religie vd Dood:

Gepost door: Wannes | 01-01-09

De link van Eva:

This video or group may contain content that is inappropriate for some users, as flagged by YouTube's user community.

Ze lacht precies nogal gemakkelijk...

Gepost door: Janice | 01-01-09

De bedreiging voor de Joden ! De hedendaagse bedreiging voor de Joden, is in wezen niet veranderd sinds de holocaust. Ok, misschien misbruiken zij deze verschrikkelijke periode wel eens als propaganda en verantwoording voor hun politiek en daden.
Doch wie evenwel wat van de geschiedenis leest, en ik geef u volgende link mee: http://het-ander-klokje.blogspot.com/2006/07/7-van-allah-tot-hitler.html, krijgt wel een wat meer genuanceerde kijk op het Israëlisch-Palestijns conflict of moet ik zeggen Israëlisch-Arabisch conflict. Zo zal je te weten komen wie aan de basis ligt van de bewegingen ‘Jihad’ en ‘Hamas’, en dit nog vooraleer er een staat Israël bestond.

Gepost door: pol | 01-01-09

Bedankt Pol dat je reclame maakt voor mijn andere blog.

Dat schreef ik ongeveer acht jaar geleden, (nadat ik minstens een half jaar informatie had verzameld, voor een andere website die ondertussen niet meer bestaat. Daarna kwamen er nog feiten boven zodat ik het nog heb bijgewerkt, ook met fotomateriaal, en zette ik het op deze blog.
Omdat ik destijds zoveel doodsbedreigingen kreeg heb ik daar mijn eigen naam niet gebruikt. Ik schrijf daar onder de naam Maat.
Maat is de Egyptische godin van integriteit, eerlijkheid en gerechtigheid...

Daarna kwam het boek 'De Zwarte Wieg' van Jef Lambrecht uit en ik vond daar dezelfde info, maar nog veel uitgebreider, in terug.

Gepost door: Janice | 02-01-09

De commentaren zijn gesloten.