02-01-09

Hezbollah en Hamas lopen mee in uit de hand gelopen betoging te Brussel

Hamas liep mee in de betoging (2de foto) en de Hamasvlag werd gehesen op het parlementsgebouw. In Brussel kan dat allemaal, als je maar niet betoogt tegen de islamisering van Europa, want dan vlieg je een dagje 'den bak' in na een portie Brusselse en Luikse politiebrutaliteit.


large_37764403betogingHamas%20salutehezbollahhamasnazisalute0wwpalestiniansaluteHezbollah - El Fatah of Hamas... ze brengen allemaal Hitlergroet.


HAN_4909_600HAN_4913_600PICT0242_17PICT0270_6PICT0337_2PICT0348_5

02:42 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Hitlergtoet Maar nee, Janice, je vergist je volledig. Dit is niet meer dan een bewijs van samenhorigheid, die LIJKT op de Hitlergroet. Moet gaan oppassen, anders ga ik mezelf nog geloven.

Gepost door: Bob D | 02-01-09

Boeddrinkers "Wij zijn een volk van bloeddrinkers, en het beste bloed is joods bloed..."

Vreemd, want joden worden elders beschreven als de zonen van varkens en apen.

Gepost door: Wannes | 02-01-09

Zulke "stoten" zijn erg... maar...dat we dit soort ongedierte geen krapuul mogen noemen zonder de kans op een klacht van het CGKR,, is STUKKEN ERGER....Grrrrr.

Gepost door: Victor Van Vosselaer | 02-01-09

Hoop...... Ik velies stilletjes de hoop over Europa en heb al lang spijt dat ik niet naar Australie ben gevlucht. Daar zijn ook moslims maar aussies laten NIET met hun voeten spelen zoals wij.

Gepost door: Den Amerikaan | 02-01-09

Gisteren slechts "een" kopvod gezien ...Thailand is een paradijs.!!!!...
Mooi artikeltje Janice...dat zou verplichte lectuur moeten worden voor de rood groene ,bruine kont-likkers...met wat lees-begeleidingen anders snappen ze het nog niet ......zoals onze bruine import broeders beweren...dit is nog maar een "begin"...we mogen blij zijn dat tenminste een land "Israel" niet met hun sjokodijzen laat spelen en de moed heeft (spijt voor de onschuldigen" die mee delen in de prijzen) die Rudolf Valentino,s kletsen op hun bloot gat te geven telkens als ze "stout"zijn..

het is al goed dat bepaalde partijen zo fel reageren tegen de uitstoot van giftige gassen dat is pas prioriteit!!!...de rest ,och' we moeten verdraagzaam zijn ,begrip en respect tonen voor het "grootste vergif" momenteel....Allah en zijn plezante profeet en die troep "achterlijken"
Waar zit de Paus en zijn leger gelovigen ??? gaan bidden in de "moskee" en de homo's veroordelen..ze zijn allemaal goe bezig

Gepost door: Rene | 03-01-09

Topless Opletten toch met de Aussies: het blijven verdreven Britten en dus patetisch links. Zo zou het topless zonnen er verboden worden uit respect voor Allah.

Ook bij het nieuwjaarsfeestje voor asielbezetters, georganiseerd door de media in de VUB-kelders, was het weer raak: Uit respect voor de aanwezige moslims (waren er ook andere bezetters dan?) waren alcohol en sigaretten verboden. Wanneer gaan mohammedanen eens respect tonen voor het land waar ze zo graag willen wonen?

Gepost door: Wannes | 03-01-09

allen samen op straat komen en ageren tegen onze "progressieve" politieke gatlikkers, er bestaat geen passief verzet,hij die angst heeft krijgt het meeste slaag,de frustratie groeit met de dag,maar de eerste bekommernis van onze "ministers" is hoe nog snel massaal hun zakken vullen en het land in puin achterlaten, ze leven nu al in angst voor de volgende verkiezingen die ze ook wel zullen manipuleren

Gepost door: lowieke staal | 03-01-09

Wanneer? Zeg Janice, wanneer schrijf je eens iets over de Joodse aanvallen op de Palestijnen? Of keur je dat goed?
Voor het overige ben ik van mening dat moslims niet thuishoren in Vlaanderen...

Gepost door: Ledy Broeckx | 03-01-09

Nahr al-Bared De Palestijnse vluchtelingen vormen in de buurlanden een bron van instabiliteit. In Jordanië vormden de Palestijnen 70 % van de bevolking. Hun verhouding met het Jordaanse koningshuis was slecht. In 1951 werd koning Abdullah I van Jordanië in Jeruzalem door een Palestijn vermoord. De latere koning Hoessein raakte bij deze aanslag licht gewond. In 1970 tijdens de periode van de Zwarte September werden opnieuw Palestijnse aanslagen gepleegd op koning Hoessein. Bij de gevechten die volgden kwamen tienduizenden om het leven. Een groot aantal Palestijnse strijders vluchtte naar Libanon, waar zij in 1975 betrokken raakten in de Libanese Burgeroorlog tot de PLO in 1982 gedwongen Libanon te verlaten. In 2007 raakten het Libanese leger en Soennitische extremisten met elkaar in gevecht rond het vluchtelingenkamp Nahr al-Bared. Hierbij vielen ruim 400 doden.(Wiki)

Allah, van de Palestijnen verlos de wereld.

Gepost door: Wannes | 03-01-09

Dag Ledy Stel dat ik in een landbouwgebied woon als niet landbouwer. Mag mijn buurman-landbouwer mij dan als zonevreemde de hele dag bestoken met lange afstandsraketten zodat ik en mijn eventuele kinderen de hele dag 'Red Alert' krijgen en bijna moeten leven in schuilkelders??

Of mag ik hem een lesje leren en terugschieten, ook al raak ik daarmee zijn onschuldige vrouw en zijn - wie weet - zeker onschuldige paar koeien...

Gepost door: Janice | 03-01-09

De commentaren zijn gesloten.